Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az istenek évszázadok óta békében élnek egymással. Nem volt ez mindig így, mielőtt 1220-ban az Istenek Tanácsa létrejött volna, a görög istenek gyakran piszkálták, csatáztak a skandináv istenekkel, az egyiptomiak próbáltak ebből kimaradni, ám Széth úgy gondolta, hogy remek alkalom átvenni a hatalmat, az összes isten felett. Ebben volt társa is, a csalás istene Loki, valamint Árész, mert az utóbbi kedvelte a vérengzést, az pedig hatalmas pusztítással járt volna, ha a három hatalom egymásnak feszül. Ám az egyiptomi isten türelmetlensége miatt hamarabb mért csapást a tanácskozókra, mint az eltervezett időpont. El is bukott a kísérlete, hogy megöli a Tanács fejeit. Persze, a cinkostársait is bemártotta, Árész büntetése hasonló lett, mint Prométheuszé, csak a háborúmániást a világ leghidegebb pontjához láncolták, Héphaisztosz nagyon élvezte a dolgot. Széthet megfosztották a hatalmától, csupán a halhatatlansága maradt meg, egészen addig, amíg be nem bizonyítja, hogy méltó a visszakapására. A triumvirátusból a legjobban Loki járt, vele nem tettek semmit, egyszerűen nem tudták rábizonyítani, hogy valóban benne lett volna a keze az összeesküvésben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megúszta, lehetséges, a két másik isten bosszút forral ellene. Szerencsére a főistenek megegyeztek abban, hogy hol telepednek le. Szétosztották maguk között a világot, sőt az Alvilágban is sikerült megegyezésre jutni. Azóta a béke tartós, vannak rebellisek, akik próbálják a szárnyukat bontogatni, rendszerint le is törik nekik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Szomb. Feb. 17 2018, 21:15

Pént. Feb. 16 2018, 23:37

Szer. Feb. 14 2018, 22:22

Vendég
Szomb. Feb. 03 2018, 19:47

Kedd Jan. 30 2018, 21:50

Kedd Jan. 30 2018, 20:47

Kedd Jan. 30 2018, 20:37

Kedd Jan. 30 2018, 18:49

Hétf. Jan. 29 2018, 16:24


Share | 
 

 POTUS & FLOTUS

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
∿ FLOTUS ∿
⌲ Hozzászólások :
161
⌲ Tartózkodási hely :
∿ Washington D.C. ∿
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 13.

TémanyitásTárgy: POTUS & FLOTUS    Hétf. Márc. 06 2017, 21:06

Gomez & Morticia

Seren még délelőtt elment haza, mondjuk volt egy rossz sejtésem, hogy valami nincs rendben náluk, hívjuk ezt anyai megérzésnek. Mármint arról tudtam, hogy az anyja megint hülyeséget csinált, viszont ez most más. De még Kratosznak se tudtam szólni, valami dolga volt a mai napon is.
Kimentem a kertbe, legalább a kutyákkal elfoglalom magam egy ideig. Amúgy is kértem, hogy szóljanak, ha befut a férjem. Mondjuk remélem, több kutyát nem fogadunk örökbe, így is van három, nem mintha nem kedvelném a dögöket, csupán nincs annyi időm rájuk. Egyre több a bevándorlási kérelem, és nem hagyhatok mindent Harmoniáékra.
- Asszonyom, az Elnök Úr visszatért. – lép hozzám egy őr, még utoljára eldobom a labdát Daphnénak.
- Rendben van, köszönöm.  – amint visszakapom a kutyától a játékot, sietősen lépek be az Ovális Irodába.
- A kis hercegnő elvert Mortal Kombatban.. félelmetes gyerek, na mindegy, nem ezért jöttem. Rossz érzésem van az anyjáék miatt. Nem tudom elmondani, csak érzem, és ez idegesít.. – le is huppanok a kanapéra.  

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
♕ President of the United States ♕
⌲ Hozzászólások :
196
⌲ Tartózkodási hely :
♕ Washington D.C. ♕
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 12.

TémanyitásTárgy: Re: POTUS & FLOTUS    Hétf. Márc. 06 2017, 21:36

Morticia & Gomez

Szerettem volna több időt tölteni ma az irodában, hogy Seren is a városban járt, de telefonon megbeszéltük, hogy majd legközelebb. Én nem az az elnök vagyok aki csak egy sajtósra hárít mindent, én megigértem Amerikának, hogy ha szükségük lesz rám, akkor nem csak egy figura leszek, akit szeretni vagy köpködni. Nincs párt amelyik az én kezem béklyóba verje.
A Kapitóliumban töltöttem a nap legnagyobb részét. Tele van kis rejtekirodákkal, de ma inkább az ülésteremben húztunk össze pár asztalt és úgy tanácskoztunk. Közeledik a költségvetési nagy nap, felkészültnek kell lennünk. A minisztereim a beiktatásom utáni egy hétben megerősítették. Szeretném azt is, hogy Nüx is vissza tudjon az irodába térni. Sejtem, hogy aggódik Harmonia miatt is, mert ha megtalálja Phobosz...
Néma biccentésekkel, kicsit fáradtan térek vissza a Fehér Házba, majd a nyugati szárnyon átvágva szól nekem Holly, hogy a nejem bent vár az irodában. A rossz érzéseimmel nem törődve lépek be.
- Úgy hallottam, hogy Elwoodéknál gyakorol. Nekem is rossz érzésem van, pedig a látnokokkal általában csak bajom szokott lenni. Szerintem megtudott valamit, amit nem kellett volna. - sóhajtok egyet és leülök a mellette lévő fotelban, majd a szemüvegemmel játszom. - Déltájt éreztem egy hatalmas energiakicsúcsosodást is. Ami nem Melinoë volt.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
∿ FLOTUS ∿
⌲ Hozzászólások :
161
⌲ Tartózkodási hely :
∿ Washington D.C. ∿
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 13.

TémanyitásTárgy: Re: POTUS & FLOTUS    Hétf. Márc. 06 2017, 22:45

Gomez & Morticia

Legalább kutyázás közben képes vagyok kikapcsolni, bár most nem ment teljesen. Tudom hogyha visszamegyek végre az irodába akták tömkelege zúdul rám. Noha Harmonia remek munkaerő, neki van nagyobb problémája is. Phobosz, nem éppen olyan személy, akit csak úgy elfelejthetünk. Így is csoda, hogy ennyi ideig elkerülte.
De legalább életem értelmével megoszthatom az aggályaimat. Magamhoz képest is türelmesen várok rá. Még halvány mosolyt erőltetek magamra, hiába van rossz érzésem, de még ennyi év után is képes vagyok miatta mosolyogni.
- Akár most is utalhatod a pénzt Philnek.. Seren rasszizmusa határozottan javul, hála Elinek, és a kis Mackónknak. Nos, Morosz elől senki nem menekülhet, már ez is sok idő volt. – szusszanok fel halkan, bízom a fiamban, és abban is, hogy képes visszafogni emiatt a feleségét, viszont nem volt semmi kilengése. – Nem Ephraimot, őt folyamatosan figyelem.. A menyünk energiái a béka segge alatt, ha nem is Epiphron miatt szedi össze magát, talán Seren miatt képes lesz. Szóval kinek az energiáját érezted? -

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
♕ President of the United States ♕
⌲ Hozzászólások :
196
⌲ Tartózkodási hely :
♕ Washington D.C. ♕
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 12.

TémanyitásTárgy: Re: POTUS & FLOTUS    Kedd Márc. 07 2017, 00:16

Morticia & Gomez

A legkisebb fiúnk is felnőtt, így most kutyát tartunk. Eph ritkán tud látogatóba jönni, mert ahhoz túlságosan szereti a munkáját és ideje sincs. Mikor voltunk mi ennyire elfoglaltak békeidőben? Miért hasonlít ez gyanúsan mégis a vihar előtti csendre? Nem várhatom el a nejemtől sem, hogy törje meg az álcáját. Csak reménykedhetünk, hogy valahol nem siklik ki valami teljesen.
Visszamosolygok rá, de érzem, hogy a kirakós darabjai nem állnak teljesen össze. Évezredek óta házasok vagyunk, egymás levegővételéből tudjuk, ha valami oké. Tudom, hogy a mosoly annak szól, hogy végre itthon vagyok, nem azért mert rózsás a helyzet.
- Akkor kapja meg Philoktétész a pénzét, ha a fia és az unokánk összejön, az hogy kevéssé rasszista az még csak egy pici pozitív lépés. Nem arra született elkerülhető legyen. De az a titok akkor is túl veszélyes volt. Én is saras vagyok. - én ha hibázok, akkor felvállalom. Nem kenem másra a bűneimet. Legfőképp nem álcázom őket. Arra, hogy Eph lett volna, arra megrázom a fejem. - Azt valószínűleg Egyiptomban is éreznék, ha ő lett volna. Nem Epiphron volt, mert nagyon hasonló az erőkiszögellése az enyémhez. Melinoë is összeszedi majd magát. Őszintén szólva, nem tudok hozzá nevet társítani. Nem éreztem hasonlót a hi... - ekkor üt a fejembe a felismerés. - A hidegháború óta. Winter mellé osztottam be Héphaisztosz és Themisz leszármazottját.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
∿ FLOTUS ∿
⌲ Hozzászólások :
161
⌲ Tartózkodási hely :
∿ Washington D.C. ∿
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 13.

TémanyitásTárgy: Re: POTUS & FLOTUS    Szer. Márc. 15 2017, 22:16

Gomez & Morticia

Megingatom a fejem egy kisebb vigyorral, hiába van pokolian rossz érzésem, de legalább képes vagyok jót szórakozni a férjemen.
- Amúgy is veszíteni akarsz. És tudjuk, hogy összejönnek, hamarosan. Mindenki saras, aki tudta ezt a titkot. De legalább tudja az igazságot, ha pedig segítségre van szüksége tudunk szólni a megfelelő félistennek. Vagy fel is keresheti ő maga. – vonom meg a vállam, ha mi nem is tehetünk érte semmit, akkor az unokaöcsém talán igen.
- Igaz, Eph nem éppen egy virágszál, ami az erejét illeti. Szóval nem a két jómadár. A többi gyerek is tiszta. Azt akarod mondani, hogy Henning egy átlag halandóhoz képest sokkal többet tud? Ritka, hogy kiütközik az isteni vér. – dörzsölöm meg a nyakam sóhajtva, de lehet csak Káosz miatt van ez az egész. Mostanában túlságosan is sok a furcsaság.
- Winter nem lesz boldog, ha kiderül kit osztottál be mellé. Szinte az összes Héphaisztosz gyerektől, leszármazottól tart. Remélem nem tüzeskedik a kis kockád, mert nincs kedvem még egyszer Izlandosat játszani. – az is igaz, hogy nemcsak a tűz miatt kattant be a jégboszink, de az is közre játszott.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
♕ President of the United States ♕
⌲ Hozzászólások :
196
⌲ Tartózkodási hely :
♕ Washington D.C. ♕
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 12.

TémanyitásTárgy: Re: POTUS & FLOTUS    Szer. Márc. 15 2017, 23:04

Morticia & Gomez

Mintha hangyák mászkálnának a bőröm alatt, egyre rosszabb érzések kerülgetnek, de inkább nem teszem szóvá. Szerintem ő is pontosan ugyanezt érzi. Pillanatok alatt fogunk így seggre ülni.
- Még szép, az ellentétek vonzzák egymást. A merev jogászhallgató a laza szatírt, aki csak egy vegyészdoktori címet titkol... vagy az éjszaka istennője és az egyeduralom maga... Az Őrző éppen repülőn van New York felé egy konferenciára. Ezen a téren minden víz a mi malmunkat hajtja. - szusszanok egyet egy bólintással. Egy ügy, amiben a dolgok jól sorakoztak fel. Éogan pedig erősebb a kontinensen, mert felszabadul a kettes záradéka alól a Tanács döntésének.
- Nem lőttünk félre nála, mikor az isteni nevét választottuk. Nem, nem ők azok. Tudod, hogy van az emberi genetikánál, néha kihagynak a dolgok pár generációt a recesszív géneknek hála. Úgy tűnik Espenschiednél betorlódott néhány ilyen. Effektíve a félistenség alatti vonalon táncol. Halandó, de mégse. - vonom fel kissé a szemöldököm. Szerintem ő is Káoszra gondol, de ha ő az oka... akkor leginkább fegyvert adott a sors nekünk. Különös, bár elég régóta tudok a srác erejéről, mert személyesen hozattam ki vele adatokat Észak-Koreából.
- A német sem tudja még azt, hogy micsoda pontosan. Tisztában van az erejével, de fogalma sincs, hogy Héphaisztosz technopátiája és Themisz kémkedési affinitása lapul benne. Tüzet nem örökölt egyáltalán szerencsére. Nem akarok még egy Izlandot. - rázom meg a fejem, mikor a tüdőmben reked a levegő és egy pillanatra olyan érzésem van, mintha felgyújtottak volna, megfagyasztottak volna, ki akarná valami tépni a lelkem miközben tüskéket fon belé, de ráz az áram.
- ...ütött a szenvedés órája. - súgja egy hang a fülembe, ami fiam... de nem ő. Ahogy véget ér az érzés, ösztönösen pattanok fel és materializálok egy fénylándzsát.
- A kurva életbe.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
∿ FLOTUS ∿
⌲ Hozzászólások :
161
⌲ Tartózkodási hely :
∿ Washington D.C. ∿
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 13.

TémanyitásTárgy: Re: POTUS & FLOTUS    Csüt. Márc. 16 2017, 16:27

Gomez & Morticia

Mindig is aggódtam a legkisebb fiamért, hisz az ő sorsát jó előre megmondták nekünk, mégis ostoba módon hittem azt, hogy vele máshogy lesz. De persze pofára esés lett a vége. Lassan az őrületbe kergetem magam.
- Amit a mai napig nem értek, felesleges titkolnia, főleg Seren előtt, két pislogás a hatalmas szemeivel meg a babaarcával, és mindent megkap. Nem hinném, hogy pont Elijah fog neki nemet mondani. A mi esetünk azért más egy kicsit, én akartalak téged, az első perctől fogva, amit most már beismerek. Remélem Verinával kibékülnek, a két öcsém néha nagyon hatalmas gyökér tud lenni. Szükségünk van a sötét boszorkányra is. – legalább ennyiben legyünk fölényben..mert kissé pesszimista vagyok.
- Mindig jól választunk nevet, ezen nem csodálkozom. Tehát tud még újat mutatni, lehet tovább él, mint egy átlagos ember. – hümmögök egy kicsit. Szeretem, amikor tudja mire gondolok, és nem kell kimondanom. Káosz neve mostanában nem sokszor hagyja el a számat.
- Jól gondolom, hogy Héphaisztosz hamarosan megjelenik itt? Szólj mikor, mert nem akarok itt lenni. Izlandot senki sem akar, főleg nem Winter. – ingatom meg a fejem szusszanva, akaratlanul is összeszorul a kezem, s a szemeimet is lehunyom, hirtelen úgy érzem, mint akinek a mellkasára egy óriás ült.
- ...ütött a szenvedés órája. – tompán hallom a hangot, tudom, hogy ez nem a fiam..hanem az apám.
Mire vége az egészen ott állok az isteni alakomban, éjfekete szárnyaim a padlót simogatják.
- Bassza meg..- nyöszörgöm halkan, egyáltalán nem szuper helyzet, hogy a szárnyak is megjelentek.
- Nincs sok időnk..ez a féreg hamarosan a nyakunkban liheg. – emelem lila tekintetem a férjemre, majd próbálok megnyugodni, hogy a normális emberi formám legyen. Mondjuk érdekes hír lenne a First Lady fekete szárnyai szalagcímmel.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
♕ President of the United States ♕
⌲ Hozzászólások :
196
⌲ Tartózkodási hely :
♕ Washington D.C. ♕
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 12.

TémanyitásTárgy: Re: POTUS & FLOTUS    Csüt. Márc. 16 2017, 20:31

Morticia & Gomez

Meglehetősen kegyetlen büntetés számunkra az, ami megírva vagyon. Reménykedtünk. Elvégre akkor még csak egy csecsemő volt, a hatalmas kék szemeivel, aki a legőrültebbeket a családban is meglágyította. Mégis... tudom, hogy a fiam fog a legtöbbet szenvedni. A jó ég tudja... lehet mindannyiunkra szükség lesz, hogy egyáltalán elnyomható legyen.
- Azt mondja, hogy egy unalmas kockának tűnne csak akkor. Kíváncsi vagyok, hogy Seren előtt meddig tudja titokban tartani. Bocsáss meg, szerelmem, öreg vagyok és nagyothalló... De most szóban is elismerted végre, hogy tényleg úgy néztél rám, mint aki a csatamezőn le akarta volna rángatni rólam a páncélt? Éogan és Verina egymásnak lett teremtve, csak az öcséidnél rosszabb sógorokat nem is kívánhatnék. Szükségünk lesz mindenkire. - ő pesszimista, én meg végtelenül számító vagyok néha. Ezzel a két "jó" tulajdonságunkkal tudjuk egymást a valóság jéghideg talaján tartani.
- Van némi rutinunk már benne. Feltételezem, ám azt nem tudom, hogy tovább is fog-e élni. Elég ismeretlen terület még ez, lehet csak erőt kapott... lehet lesz valaki, aki erőtlen, de tovább él majd. Egy teljes genetikai vizsgálat kellene, hogy egyáltalán sejthessünk valamit. - tárom szét kicsit a karjaim. Szürke zónát találtunk. Elég régóta vagyunk együtt, hogy szavak nélkül is megértsem őt. Különben se emlegessük Káoszt.
- Nem tarthatsz még mindig haragot. Valamikor igen, ahhoz, hogy nyélbe lehessen ezt ütni ahhoz egy kisebb kozmikus együttállás kell majd. Amúgy is jobban szeretem Feröert. - de Izlandnál is kevéssé szeretem azt, amit átélek.
A nejemmel ellentétben nálam nem ütött be az isteni alak... de nem én vagyok Káosz lánya. A lándzsával a kezemben lépek közelebb hozzá, ahogy megszólal, viszont inkább eltüntetem a fénylő fegyvert, mert feltűnik a fénye kint valakinek.
- Tudom. - nyújtom felé a kezem, hogy magamhoz húzhassam és próbáljam annyira megnyugtatni, hogy visszatérjen az emberi formájába. Ha valamikor egy férjnek bazi nagy hősnek kell lennie, az az a pillanat, mikor a neje bepánikol.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
∿ FLOTUS ∿
⌲ Hozzászólások :
161
⌲ Tartózkodási hely :
∿ Washington D.C. ∿
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 13.

TémanyitásTárgy: Re: POTUS & FLOTUS    Csüt. Márc. 16 2017, 23:02

Gomez & Morticia

Gondterhelten sóhajtok, én csak azt akarom, hogy boldog legyen a mackóm, és ne a nagyapja tervében legyen kulcsfigura. Talán, ha elintézzük az öreget végre Eph is azt kapja, amit valójában megérdemel.
- Elwood, minden csak nem unalmas. Nem hiszem, hogy sokáig, Serennek se lehet hazudni. Nagyon jól hallottad, többször nem fogod hallani, csak úgy mondom. Megtettem volna, de te jobb ajánlatot mondtál. Nincs gond Tartarosszal, Erebosz az, aki imád kötekedni, mire revansot vesz a másik, mint két óvodás. Szerintem Sól már azóta várja, hogy bemosson az öregemnek, mióta tudja a jóslatot. – a skandináv napistennő eléggé harcias, de imádja a legkisebb gyerekünket.
- Akkor az lesz a legjobb, ha kivizsgálnánk, bár neki is bele kell egyeznie ebbe az egészbe. Aztán már nem tapogatózunk annyit a sötétben. – ez azért elég új dolog, és ki kell deríteni, hogy mi is ez az egész.
- Nem is tartok haragot, de nem kedvelhetek mindenkit. Tudom, nekem sincs bajom Feröerrel. – de két Izlandot is bevállalnék e helyett..
Ki nem állhatom, ha szórakozik velem az apám, márpedig ezt ő csinálta. Ez azt jelenti, hogy sarokba tud szorítani. Engem legalább is, a férjemet nem, ez a szerencsénk.
- Meg tud fogni. Más nem tudja elérni, hogy isteni alakot vegyek fel. – sziszegek halkan, de pár perc múlva hűlt helye marad az istennőnek, a humán formámra van szükségem. Ám még mindig a férjem karjai között maradok.
- Nem pánikoltam be, viszont ez eléggé megnehezíti majd a dolgomat. – fújtatok kicsit dühösen. Gondolhattam volna erre is, hogy engem likvidálni akar egy bizonyos szinten, végig nézhetem ahogy a fiam szenved.  

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
♕ President of the United States ♕
⌲ Hozzászólások :
196
⌲ Tartózkodási hely :
♕ Washington D.C. ♕
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 12.

TémanyitásTárgy: Re: POTUS & FLOTUS    Pént. Márc. 17 2017, 00:32

Morticia & Gomez

A türelemjátékok sosem tartoztak az erős pontjaim közé. Lövészállásban? Esetleg. De a titán apám vérmérsékletét örököltem, ami lássuk be: nem éppen bolyhos kis border collie, amit valaki meg akar simogatni. Persze, tudok kiskutyaszemekkel is nézni, de ha valaki kihúzza nálam a gyufát, az fussa le Hermészt is, mert két vége lesz, mint a botnak.
- Nem csoda, hogy internetszenzációk, a fiúnkkal együtt. Elijah meg imádja a hülyét tenni, tehát esélyes, hogy tátott szájjal néznek bele egy non sequiturba. Ó, de fogom, a fejemben, újra és újra. Tudom, mert én is azt tettem volna veled, de sejtettem, hogy érdemes egy leheletnyi türelmet erőltetni magunkra. Meg még mindig nem bántam meg, hogy megcsókoltalak ott a vérmezőn. Jó, nekem van bajom Tartarosszal, legalább a füle botját mozdítaná a gyerekeiért és nem csak Erebosz bosszantása végett. Én sem fogok kegyelmezni az öregednek, csak még nem akarok azzal a tervvel előresietni. Van még éppen elég buktató az orrunk előtt. - dörzsölöm meg az orrnyergem. Költségvetés, bevándorláspolitika és eszméletlen mennyiségű reform mellett van nekem ott Káosz, aki a fiamra pályázik. De én leszek az első aki elismeri, hogy megvétózta, hogy álmában öljük meg az öreg ördögöt, mert könnyen lehet magába omlott volna a mindenség is.
- Szerintem belemenne, de akkor kell Héphaisztosztól is minta kontrollnak meg egy labor, ahol dolgozik isten. Hacsak nem tudjuk Iaszót megkérni, hogy segítsen ő. - végső soron most a tanácsból mi vagyunk abban a helyzetben, hogy ilyet megcsináljunk, tehát miért ne?
- De megpróbálkozhatnál vele. - vonom fel kicsit a szemöldököm.
Ez rossz... A rossz egy vadi új árnyalata, amit egyáltalán nem akarnék megismerni, akkor sem, ha az Alvilág be is fagy. A nejem erejébe bele tud nyúlni... hogyne tudna, a lánya. Én még most ebből a szempontból biztonságban vagyok.
- Amint eljön az idő végezünk a rohadékkal. Nem vagyok hajlandó azt az örömöt megadni neki, hogy bármelyikünket is képes legyen bántani. - simítok végig a haján és egy csókot nyomok a homlokára szerelmesen, de némi aggodalommal. Nem szeretem, ha zaklatott. Főleg így, ezen a téren nem.
- Mindkettőnk dolgát. - simítok végig az arcán és az övének döntöm a homlokom. - Rendbe hozzuk. Ezt is. Nincs ami megállíthat minket együtt, még ő se.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
∿ FLOTUS ∿
⌲ Hozzászólások :
161
⌲ Tartózkodási hely :
∿ Washington D.C. ∿
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 13.

TémanyitásTárgy: Re: POTUS & FLOTUS    Pént. Márc. 17 2017, 11:44

Gomez & Morticia

- Néha azért elgondolkodom, hogy melyikünk vérmérsékletét örökölte a Tündérmackó, nagyon vegyesre sikerült. De örülök, hogy Phil ,és Chryse úgy foglalkozik vele, mintha a sajátjuk lenne. Még mindig jobb, mint tátott szájjal a faszerdőben sétálni. Majd a következő szülinapodon is elejtem ezt a mondatot, hogy örülj. Utánad megyek, ha ott akkor nem teszed meg, de gondolom ezt tudod. Az se érdekelt, hogy hány sebből vérzünk. Nem lehet mindenki olyan csodálatos szülő, mint mi. Piszkálod Tartaroszt, két gyereke van, mind a kettő normális lett, szerencsénkre, lehet, ha ellátja az apai feladatokat nem lenne két ilyen félistenünk, bár Drífa inkább isteni. Amúgy meg Gaia se egy szent. Igen, tudom, az egész ABC-t felhasználtad a terveidnek. – somolygok kicsit, habár volt már róla szó, hogy álmában öljük meg Káoszt egy laza estén, amikor a skandinávok is átruccantak hozzánk, végül letettünk erről a tervről. A következmények ugyanis eléggé kiszámíthatatlanok. Az lehetséges, hogy mi eltűntünk volna a színről.
- Iaszónak most elég nagy hatásköre van az új munkahelyén, szerintem még élvezné is a dolgot. Legalább elterelné a saját figyelmét arról, amit ő rémálomnak hisz. – túrok a hajamba egy sóhajjal. Nem csoda, ha öröklődik valami isteni képesség, sőt elég hasznos lesz a jövőbe látás.
- Jó, majd megpróbálom. – felelem kissé durcázva.
- Téged nem fog..minket esélyesebb. Mindenkinek van gyengesége, a miénk a zűrös család. Mindenkiért ugyanúgy harcba szállnánk, ha történne vele valami. -Igyekszem mosolyogni a csókja miatt, de most ez sem megy, egyáltalán nem vagyok képes rá.
- Igaz, mindkettőnk dolga ez. – hunyom le pár pillanatra a szemem. Néha nem tudom mit kezdenék a férjem nélkül. Lehet nem lenne ez a probléma, hogy az én gyerekemet akarja megszállni az apám, de nagy valószínűséggel, még mindig az Alvilágban élnék, tök egyedül. – Azt mondod, hamarosan eljön a mi időnk, Gomez? - fogom meg a kezét egy apró mosollyal.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
♕ President of the United States ♕
⌲ Hozzászólások :
196
⌲ Tartózkodási hely :
♕ Washington D.C. ♕
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 12.

TémanyitásTárgy: Re: POTUS & FLOTUS    Szomb. Jún. 24 2017, 20:44

Morticia & Gomez

- Nála azt hiszem attól függ, hogy melyik lábbal kel fel. Ismered őket, szívügyük, hogy akinek szüksége van segítségre az meg is kapja. Eh, lopod a szövegem? Nem lehetne hetente egyszer...? Volt egy sanda gyanúm, hogy felkeltettem az érdeklődésed. Dehogy érdekelt, csak karmolni akartál. - nevetek fel. - A normális az egy nagyon relatív dolog. Evan pedig a történelem legerősebb Őrzője. Gaia egy kurva, már elnézést a kifejezésért. Nem is egy ABC-t. - én és a terveim... Ki gondolta volna, hogy ha belelendülök, akkor előkerül az örmény ábécé is. De akkor nem mertük meglépni azt amit én nukleáris opciónak véltem. Nem szeretek annyit kockáztatni.
- Ki tudja, lehet valami áttörés és felfedezhet egy egészen új lépését az emberi evolúciónak. Vagy egy új isteni alvariánst. A fene sem tudja. De biztos, hogy lekötné a figyelmét, amikor nincs mellette Morosz. - tényleg csak reménykedni tudok abban, hogy a fiúnk tud segíteni Iaszónak, elvégre ő átlátja az egész téridőt.
- Majd? - vonom fel a szemöldököm.
- Én is megkaptam a fenyegetést... Úgyhogy nem vennék mérget arra, hogy nem fog tovább menni. De a családunk az erősségünk is. - szusszanok egyet, ahogy figyelem az arcát.
- Alkut kötöttünk, hogy a világ végéig is elmegyünk, ha az egyikünknek problémája akad... - én pedig biztos, hogy tartani fogom a részemről. Különösen indult a mi kettőnk kapcsolata, de így volt tökéletes. - Már a mi időnket éljük, Morticia. Meglásd. - nyomok egy csókot a kézfejére.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
∿ FLOTUS ∿
⌲ Hozzászólások :
161
⌲ Tartózkodási hely :
∿ Washington D.C. ∿
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 13.

TémanyitásTárgy: Re: POTUS & FLOTUS    Szomb. Jún. 24 2017, 23:36

Gomez & Morticia

- Mostanában olyan, mint én.. Szerintem nem is alszik már, annyit, amennyit kellene neki. Persze, hogy ismerem őket, és sosem gondoltam volna, hogy nekem is segítségre lesz szükségem. Túl sokat használod, amúgy is azt mondják, hogy a régóta házasok átveszik egymás szokásait. Nem, nem..szülinapodkor kapod meg, a heti egy már túl sok lenne. Karmoltam is rendesen. – vigyorgok elégedetten. – Remélem Evan marad még az élők között egy ideig.. Már ez is szép teljesítmény. Bocsánatot kérsz, mert Gaia egy kurva? Hova fajul ez a világ. – csóválom meg a fejem. Lassan a célegyenesben vagyunk, az apám felébred..mi pedig vagy nyerünk, vagy bukunk, más opció nincs. De az biztos, hogy a fiamat nem hagyom szenvedni..
- Az elkerülhetetlen próbálja elkerülni.. De nem mehetek oda hozzá, hogy nézd az nem álom, hanem a valóság lesz, és menj vegyél órákat Themisztől.Morosz meg majdnem mindig mellette van. Változik az antiszociális gyerekünk, a jó irányba.. Juhé..legalább valami jó is történik velünk. – hiába különböznek annyira, együtt ők is egy egészet alkotnak, amit eddig kerülni akartak.
- Majd. – vonom meg a vállamat, nagy duzzogva.
- Nem tudom, hogy mit is gondoljak. Túl sok forog kockán, és csak rajtunk múlik kisiklik-e a vonat, vagy sem. – sóhajtok halkan.
- Házasságnak hívják azt az alkut. – jegyzem meg egy félmosollyal.
- Nem, majd akkor, ha ennek az egésznek vége van..Csak akkor mondom, hogy ez a mi időnk, addig csak vegetálunk. – csókot nyomok az arcára.
- Nincs neked valami elnöki teendőd? Mondjuk a felnőtt tartalmú oldalakra valamit kitalálni? – cukkolom röhögve. Na igen..hogy tereld a témát..Na, pont így.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
♕ President of the United States ♕
⌲ Hozzászólások :
196
⌲ Tartózkodási hely :
♕ Washington D.C. ♕
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 12.

TémanyitásTárgy: Re: POTUS & FLOTUS    Vas. Jún. 25 2017, 00:13

Morticia & Gomez

- Az lehet Káosz miatt... Szerintem fél aludni, legalábbis én sem mernék elaludni, ha attól kéne tartanom, hogy a nagyapám megtámadhatja az elmém közben. Segítettünk nekik mi is, csak viszonozzák a szívességet. Egek... amilyen régóta mi együtt vagyunk, már gyakorlatilag egy személynek is minősülünk. Havi egy? Soká lesz még november... Miket nem teszel, ha szerelmes vagy... - nevetem el magam megint. - Nem valószínű, hogy ő természetes okokból hal majd meg, de jó lenne, ha az ezret megélné. Amióta elnök vagyok visszább vettem a káromkodásból. - vonom meg lassan a vállaim. Pedig azért elég mocskos szájú egy faszi vagyok, de legutóbb akkor vettem elő az arzenált, mikor rendbe tettem O'Loughlin fejét. Van egy érzésem, hogy kénytelen leszek még szitkozódni, ha elszabadul az apósom.
- Remélem, hogy Morosz elhint majd valamit, hogy jó útra terelje. Már ha éppen nem valaki halálát kivitelezi. Szerencsére mióta levágtam a tetőről összekapta magát. Bár lehet, hogy Temet kellene valahogy rávenni, hogy beszéljen Iaszóval. - dörzsölöm meg a tarkóm. A gondolataim cikáznak és terveket szövök. A szokásos.
- Ha rajtunk múlik, akkor sínen marad. - billentem félre a fejem.
- Amibe mi igen gyorsan belecsaptunk. - pillantok rá szinte huncutul. Mi tagadás... jó döntés volt.
- Ahogy érzed. Részemről már a mi időnk van, elvégre a terv folyamatban van. Újjáépítjük ezt az országot. - vigyorodok el a csókja alatt.
A kérdésére csak félig lesokkolva, félig álnokul nézek rá. Egy pillanatra megint a városházán éreztem magam.
- Komolyan tudni akarod a válaszom? De, amúgy mindig van elnöki teendőm, csak előbb fel fogom hívni Ephet.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
∿ FLOTUS ∿
⌲ Hozzászólások :
161
⌲ Tartózkodási hely :
∿ Washington D.C. ∿
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 13.

TémanyitásTárgy: Re: POTUS & FLOTUS    Vas. Jún. 25 2017, 00:43

Gomez & Morticia

- Én is erre gondoltam. Erre viszont nem tudok megoldást, Hüpnosz se tud segíteni. Márpedig, ha nem alszik kifárad, testileg, és lelkileg is. Szerencsére a te nagyapád erőtlen jelen pillanatban, egészen addig, amíg Kojaket le nem szedálják. Remélhetőleg nem lesz ilyen. Igen, tudom, hogy csak viszonozzák, de akkor is. Még mindig Nüx vagyok, van, ami nem változik, az pedig az egom. Néha hamarabb tudom mit gondolsz, mint te magad. Jó, legyen havi egy, se több, se kevesebb. Szerelmes? Ah, igen még mindig az vagyok. – kuncogok kicsit, ez sosem változott az évek alatt. – Persze, majd kinyírják egymást Verinával. Igen, példát mutatsz az amerikai embereknek. Szép munka, Mr. President. – igazgatom meg a nyakkendőjét szórakozottan. De majd lesz idő, amikor mocskos szájjal szól hozzám is, mert elöntötte az agyát a szennyvíz.
- Themisz minden órás, emlékeztesselek milyen olyankor? Úgyhogy marad Morosz, aki ott van mellette, ha pedig szakad az a bizonyos kötél, akkor az Őrzőt hívjuk segítségül. Nem hagyhatjuk, hogy beleroppanjon Iaszó, és Morosz is. – most, hogy végre boldogok lehetnek, nem engedem ezt meg.
- De nemcsak rajtunk múlik, hanem sok más istenen is.. – pillantok rá kissé csalódott képpel.
- Ah, ki emlékszik már arra, hogy két nap után igen mondtam. – vigyorgok.
- Tudom, optimizmus, amit kihagytak belőlem, amikor teremtettek. – fintorgok kicsit. Na igen, kettőnk közül én vagyok a pesszimista.
- Dehogy akarom tudni, csak random kérdés volt. Imádom, amikor lefagysz félig. – nevetek kissé vidámabban, majd lehuppanok a kanapéra. – Kongresszus? Epiphron meg miniszter? Hm…belügyminiszter, igazam van? Biztos jó ötlet? Mármint a kedves feleségét nehéz pórázon tartani -

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
♕ President of the United States ♕
⌲ Hozzászólások :
196
⌲ Tartózkodási hely :
♕ Washington D.C. ♕
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 12.

TémanyitásTárgy: Re: POTUS & FLOTUS    Vas. Jún. 25 2017, 01:07

Morticia & Gomez

- Vannak dolgok amik ellen még mi sem tudunk mit tenni, pedig majdnem minden rossz tőlünk származik. Maradjon is ott a seggén. Nyalókafej meg maradjon ébren, mert nem tud foglalkozni a leszármazottjával másként. Nem én mondtam! Mire gondolok most? Jippí! - imádom az élet apró diadalait. - Te is? Mert én is... - karolom át szinte szórakozottan.
- Vagy az vagy öngyilkos lesz Éogan. Köszönöm, asszonyom, igyekszem megfelelni eme megtisztelő poszt hatalmas elvárásainak. - ritka az amikor nem uralkodó üzemmódban vagyok, de előfordul azért. De akkor baj van. Viszont ösztönösen emelem a fejem, ahogy megigazgatja a nyakkendőm.
- Jaj, nem kell, még emlékszem Paige születésére. Éogan tényleg csak vészhelyzetben keresse fel Iaszót. Át fogják vészelni. - simogatom meg a nejem hátát. Iszonyú sokat aggódik, én pedig miatta aggódom.
- Mikor volt olyan, hogy ha mi valami mögé álltunk az elbukjon? - biztatom őt. Én hiszek abban, hogy bármi sikerülhet.
- Én emlékszem! Sőt arra is, hogy mikor megszületett Morosz, akkor esett le, hogy róla szólt a jóslat, miszerint lesz egy isten, akitől Zeusz is halálosan félni fog. - vigyorgok vissza.
- Optimizmus, bizony. Én optimista vagyok kettőnk helyett is. - az enyém a "meg tudjuk csinálni, meg fogjuk csinálni" hozzáállás.
- "Felkészülni arra, amire nem lehet", mi? A szavazópolgárok is biztos annyira élvezik, mint te. - forgatom meg kicsit a szemeimet, majd tárcsázok, de csak hangposta fogad. - Remek, oda a telefonja... Elmúlt 25, tehát Kongresszus. Igen, Johnson lemondott a reggel, leukémiás. Nála voltam látogatóban. Nem Melinoë-t nevezem ki... Jót tenne nekik egy kis légkörváltás. Amúgy is szeretik Washingtont, Epiphronnál jobb belügyminiszter-jelöltet pedig nehéz találni.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
∿ FLOTUS ∿
⌲ Hozzászólások :
161
⌲ Tartózkodási hely :
∿ Washington D.C. ∿
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 13.

TémanyitásTárgy: Re: POTUS & FLOTUS    Vas. Jún. 25 2017, 01:57

Gomez & Morticia

- Nem minden rossz, de a többsége igen. Bár minden gyerekem szeretem. Nyalókafej a születendő gyerekét várja, és közben foglalkozzon a leszármazottjával.Arra gondolsz, hogy nagyon szeretsz. – kissé macskásan bújok hozzá. A halandók fel se tudnák fogni, hogy milyen kapcsolat van köztünk.
- Egyiket se szeretném, akkor a kedves neje is menne utána, ha öngyilkos lesz. Lehet őket is reptetni kéne. Vagy majd megoldják, minden meglehet oldani, ezt legalább megtanultam melletted. – átvettem pár tulajdonságot a férjemtől, és szerencséje van a világnak, hogy vannak köztük jók is.
- Én is emlékszem Paige születésére, nagyon mókás, így visszagondolva, akkor mondjuk nem volt. Remélem, hogy nem lesz rá szükség, ha már Moroszt választotta, tényleg mindent ki kell bírnia. – elégedetten szusszanok a simogatására.
- Pedig milyen édes baba volt, erre mindenki retteg tőle, ha úgy viselkedik. Amúgy is, az exfőnököd tőlem is fél, a két nyavalyás öcsémtől is. Sőt szerintem az apjától is, bár neki sincs ereje. Mindenki tudja, hogy Zeusz csak dísznek van itt. – grimaszolok halványan. Az optimizmust sosem fogom átvenni, az biztos, ha eddig nem sikerült..
- Neem, én sokkal jobban élvezem, hisz a feleséged vagyok. Lételemem, hogy szenvedni lássalak, akár a hálóban is. – ingatom meg a fejem kuncogva. – Thanatosz hamarosan elviszi akkor..Tudom, hogy Epiphront nevezed ki, és nem az oldalbordáját, aki igencsak instabil most, hogy tudja, amit tudnia kell. Seren-nek is jót tenne, ha nem lakna már a szüleivel. De lehet csak én gondolom így, a porcelánbabára mind a ketten vigyázni akarnak. Pedig már felnőtt nő. Vagy Epiphron, vagy Ponosz, akit a politika útjára tudsz vinni, az előző mondjuk ott is van. -

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
♕ President of the United States ♕
⌲ Hozzászólások :
196
⌲ Tartózkodási hely :
♕ Washington D.C. ♕
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 12.

TémanyitásTárgy: Re: POTUS & FLOTUS    Vas. Jún. 25 2017, 02:16

Morticia & Gomez

- A mi gyerekünk a barátság és a szeretkezés istennője is, tehát nem panaszkodhatunk. Egészen biztos, hogy az alagsorból kell majd visszahozni az állát, ha meglátja, hogy mire képes Espenschied. Pontosan arra... - ölelem magamhoz. A mi szerelmünk örök és biztos. Nem akarnék nélküle létezni és fogalmam sincs, hogy miként éltem egy ideig nélküle.
- Beadták a válókeresetet... Úgyhogy reptetni kéne őket. Vagy nyomás alá helyezni, hogy újraértékeljék a kapcsolatukat. Ha van cél, eszköz is akadni fog. Olyan nem volt még, hogy ne legyen valahogy. - mosolygok rá. Az én vakmerőségem sokszor húzott ki minket a csávából.
- Neked tuti, nem rád szegezett fegyvert a világ legjobb mesterlövésze. Kezdve a fiúnkkal... - csak a saját példám ismerem, de éppen ezért már unokában reménykedem.
- Elég... végzetes gyermek. Az exfőnök szerintem tőlem is retteg. Papírnehezék Zeusz csak... A Tanácsba is inkább bevenném Eunomiát, ő legalább pikkpakk rendet vágna és tényleges bíró. - szusszanok egyet.
- Ó, főleg ott! Vagy a háló felé vezető úton... - emelem a plafonra a tekintetem. Mennyit kínoz ez a nő. - Azért remélem, hogy nem, remek embert veszítenénk el. Egy költözés mindig összerázza a fejeket. Ideje nekik levegőt váltani, Serennek meg kibontakozni. Giygas pedig lelkileg készül a politikai pályára, Ponoszt nem akarom kimozdítani a tűzoltóságból. Nem lenne neki a politika elég kemény munka.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
∿ FLOTUS ∿
⌲ Hozzászólások :
161
⌲ Tartózkodási hely :
∿ Washington D.C. ∿
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 13.

TémanyitásTárgy: Re: POTUS & FLOTUS    Vas. Jún. 25 2017, 14:46

Gomez & Morticia

- Nem is panaszkodom, tökéletes kis családunk van. Na igen, pedig senki nem gondolta volna, hogy ilyen megtörténhet egy emberrel. Tudtam én. – vigyorgok a vállába. Szerelmes vagyok, még mindig, azt hiszem ez sosem fog változni.
- Ah, egek..ez egyáltalán nem jó hír..Pedig amennyi mindenen keresztül mentek, míg megházasodtak..most meg csak úgy eldobnák az egészet. Nüxféle nyomás? Vagy bízzuk a Hóanyura, hogy beszéljen Éogan fejével? Tudom..tudom..megoldjuk. – mosolygok vissza.
- Nem, én jól szórakoztam a kocsiban. És Paige nagyon aranyos baba volt, most meg lehet majd az anyósa leszek. – vigyorodom el, már a második Héphaisztosz kölyök lenne akinek az anyósa vagyok. Mondjuk Eunomiát kedvelem.
- Sosem fogsz leszokni ezekről a szóviccekről? Na mindegy, már megszoktam. Tudod, hogy nem tehetjük csak úgy be a kis vöröst. Pedig még hasznos is lenne. – értek vele egyet, de nem…Zeusz kell oda dísznek, amúgy meg ketten csinálunk mindent.
- Egy szavadba kerül, és soha többet nem dobom a képedbe a melltartóm jelzés gyanánt. – kuncogok fel, ahogy a plafonra emeli a tekintetét. – Azt csak az ikrek tudják, hogy mikor jön el a volt elnök ideje, aztán Thanatosz, és Morosz jön. Igazad van, Serennek ott vannak Elwoodék, és Chryse az anyja helyett az anyja lesz. Előbb élje túl, hogy az apám meg akarja szállni. Legalább Ponosz megint többet lóghat Epiphron nyakán. Ponosznak minden munka kemény munka..főleg a kötögetés. – azt máig nem tud a kisfiam, de próbálkozik.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
♕ President of the United States ♕
⌲ Hozzászólások :
196
⌲ Tartózkodási hely :
♕ Washington D.C. ♕
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 12.

TémanyitásTárgy: Re: POTUS & FLOTUS    Vas. Jún. 25 2017, 15:27

Morticia & Gomez

- És még mindig nem talált semmi olyat, ami ténylegesen próbára tehetné. De a te gondolataid is akörül kóricálnak, tudom én. - pillantok rá áhítattal a tekintetemben.
- Az öcséidet kéne kipicsázni inkább istenesen. Ha annak idején nem kavarják a szart, akkor nem lenne ez. Éogan mindkettőtökön megérezné, hogy nyomaszt valami és bekapcsolná az adjunktusüzemmódot. Ez az ő harcuk... de ha együtt szembenéznek azzal a veszéllyel, amit Káosz jelent, lehet újraértékelnének pár dolgot. - billentem balra a fejem. Persze, hogy megoldjuk.
- Előbb jussanak dűlőre Eph-el. - szusszanok egyet.
- Hamarabb fogok kipurcanni! Az alapelképzelés szerint kellene egy bíró is hozzánk és nem én lennék az, hanem az akinek ténylegesen ez a dolga. A legfőbb Hóra. - bólintok egyet. Zeuszt teljesen letérítette az útról a halandók közötti élet.
- Azt sosem fogom mondani. Ne is várd, inkább zúdíts rám melltartóesőt, kérlek! - kérlelően pillantok vissza rá a plafonról. - De nem fogok kérdezősködni, nem avatkozom bele a sorsába a volt belügyminiszteremnek, nem tisztem. Ha komolyra fordul Seren és Eli kapcsolata, akkor amúgy is jobb, ha jóban van a klánnal. Furcsa belegondolni, de Gigyas erősebb nálunk... ha valaki túlélheti, az ő. Ráférne Epiphronra, ha átbeszélhetné a gondjait Ponosszal, mint régen. Meg az IKEA-s bútorok... - kuncogok egyet.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
∿ FLOTUS ∿
⌲ Hozzászólások :
161
⌲ Tartózkodási hely :
∿ Washington D.C. ∿
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 13.

TémanyitásTárgy: Re: POTUS & FLOTUS    Vas. Jún. 25 2017, 17:23

Gomez & Morticia

-- Szóval nagyobb koponya, mint maga Héphaisztosz. Kár, hogy nem fogom látni az arcát, amikor ezt megtudja. Az enyémek mindig azon kóricálnak, ha éppen nem aggodalmaskodom. – simogatom meg az arcát.
- Tudom, tudom. Engem mindig nyomaszt valami, már megszokta. A nővérével meg úgyis találkozik itt. Mennek szellemekre vadászni. Remélem, hogy igazad van, és tényleg ezt fogják tenni. – tényleg kész szerencse, hogy nem kapok migrént, mert mostanában nagyon sűrűn kapnék, vagy agyvérzést
- Aha..majd megdöntik egymást. – vigyorgok elégedetten.
- Tudod, hogy tárgyalni kell a többiekkel is, ha váltás lesz. Márpedig annak kell lennie, nincs szükségünk egy olyan istenre, aki nem is csinál semmit. Még Árésznál is inkább Rheiát küldte maga helyette. – fintorgok kicsit, tudom, hogy a többieknek sem lesz kifogása ellene, mégis tartanunk kell a formaságokat.
- Ezt akartam hallani! Jól van, megkegyelmezek neked, kapsz majd, lehet hamarosan. – somolygok kicsit, nálam semmit nem lehet tudni. – Az a kapcsolat komoly lesz, a történelem ismétli önmagát, noha nem kérte még meg a kezét. Szerintem Epiphron haja ki is hullott volna, így is elég ideges volt, amikor felhívott, hogy mégis mit csináljon. Túlélhetné, de nem a családja nélkül.. Ponoszra is ráférne egy kis csevegés, hiába a kemény munka istene, mostanában túl sokat dolgozik. Azok a kedvencei..küldök is majd nekik még egy kiságyat, csak úgy a hecc kedvéért. Nem is célzásként. – macskás vigyort villantok, szeretek szemétkedni a gyerekeimmel.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content
TémanyitásTárgy: Re: POTUS & FLOTUS    

Vissza az elejére Go down
 
POTUS & FLOTUS
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Kikapcsolódás :: Archivált játékok-
Ugrás: