Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az istenek évszázadok óta békében élnek egymással. Nem volt ez mindig így, mielőtt 1220-ban az Istenek Tanácsa létrejött volna, a görög istenek gyakran piszkálták, csatáztak a skandináv istenekkel, az egyiptomiak próbáltak ebből kimaradni, ám Széth úgy gondolta, hogy remek alkalom átvenni a hatalmat, az összes isten felett. Ebben volt társa is, a csalás istene Loki, valamint Árész, mert az utóbbi kedvelte a vérengzést, az pedig hatalmas pusztítással járt volna, ha a három hatalom egymásnak feszül. Ám az egyiptomi isten türelmetlensége miatt hamarabb mért csapást a tanácskozókra, mint az eltervezett időpont. El is bukott a kísérlete, hogy megöli a Tanács fejeit. Persze, a cinkostársait is bemártotta, Árész büntetése hasonló lett, mint Prométheuszé, csak a háborúmániást a világ leghidegebb pontjához láncolták, Héphaisztosz nagyon élvezte a dolgot. Széthet megfosztották a hatalmától, csupán a halhatatlansága maradt meg, egészen addig, amíg be nem bizonyítja, hogy méltó a visszakapására. A triumvirátusból a legjobban Loki járt, vele nem tettek semmit, egyszerűen nem tudták rábizonyítani, hogy valóban benne lett volna a keze az összeesküvésben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megúszta, lehetséges, a két másik isten bosszút forral ellene. Szerencsére a főistenek megegyeztek abban, hogy hol telepednek le. Szétosztották maguk között a világot, sőt az Alvilágban is sikerült megegyezésre jutni. Azóta a béke tartós, vannak rebellisek, akik próbálják a szárnyukat bontogatni, rendszerint le is törik nekik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Reina Moore

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Szomb. Feb. 17 2018, 21:15

Pént. Feb. 16 2018, 23:37

Szer. Feb. 14 2018, 22:22

Vendég
Szomb. Feb. 03 2018, 19:47

Kedd Jan. 30 2018, 21:50

Kedd Jan. 30 2018, 20:47

Kedd Jan. 30 2018, 20:37

Kedd Jan. 30 2018, 18:49

Hétf. Jan. 29 2018, 16:24


Share | 
 

 Brian & Holly

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

⌲ Foglalkozás :
❀ Special Advisor to the POTUS
⌲ Hozzászólások :
4
⌲ Tartózkodási hely :
❀ Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 27.
⌲ Kor :
157

TémanyitásTárgy: Brian & Holly   Kedd Márc. 07 2017, 15:02

B. & H.

Hátradőlve olvasom az első kezem ügyébe kerülő aktát, de leginkább csak átpörgetem vadállat módra, ahogyan a következőt is, amit félreteszek, mert az már lezártnak tekinthető ügyről szól. Még mindig nagyjából tízet át kellene böngésznem, de az ásítás előrébb való. A kihűlt kávéért nyúlok olvasás közben, hogy végre megigyam már. Forrón szeretem inni, akkor van a legjobb íze, de most ezt mégsem sikerült időben elfogyasztanom, kidobni azonban nem szeretném, egy szó többet ér a száznál, megiszom, amilyen gyorsan csak lehetséges. Az órára nézek, ami egy régi falióra, kattogása néha azért idegesít, de itt lóg ki tudja hány éve már, nekem viszont tetszik. Az antik dolgok és fából készült régi tárgyak a kedvenceim. Nem mondanám magam gyűjtőnek, csak szeretem őket.
Nincs megbeszélt időpontom, én általában csak mindig a legjobb időben megyek mindenhová. Nem nagyon fakadok sírva, ha netán nem ér rá, vagy semmi jó kedve nincs, én erre azonnal rájövök, és tudja, hogy nem tágítok el semerre sem, míg nem beszél róla.
Nyitva az ajtó, de azért én bekopogok illemből, és nem mozdulok, míg Brian nem nyilvánítja ki a reakcióját aziránt, hogy én legyek a társasága.
- Elnök úr... - biccentek, a hivatalos megszólítás csak addig létezik közöttünk, míg az ajtók tárva-nyitva, valamint sokan vannak körülöttünk. - Minden rendben? - kérdezek rá nagyon óvatosan, tömören.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
♕ President of the United States ♕
⌲ Hozzászólások :
196
⌲ Tartózkodási hely :
♕ Washington D.C. ♕
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Brian & Holly   Csüt. Márc. 16 2017, 18:29


Brian & Holly

Talán egy leheletnyit félvállról vettem a súlyát annak, hogy mibe fogtam bele pontosan, mikor elindult annak idején a választási ralli és én bejelentettem, hogy elindulok. Természetesen mindkét nagy párt ledöbbent. Az emberekkel sosem érzékeltettem, hogy nekem politikai ambícióim vannak. Pedig messze távol áll ez a valóságtól. Túl nagy tervet szőttem. De van már arra megoldásom. Most pedig, hogy itt a március, a költségvetés valósága egy kicsit nagyobb, mint ahogy azt én szeretem. Az asztalomon halomban állnak a papírok. Mindenki akar valamit. A demokrata fiam szerint valóságos vakmerőség, hogy függetlenként álltam bele ebbe. Mert a Kongresszus nem fog mögém felsorakozni a pártszimpátiájuk miatt. Egyszer mertem ezt megemlíteni Holly-nak, jól meg is kaptam, hogy de hát éppen ezért vagyok független. Amiben tökéletesen igaza is van.
A tekintetem egy jelentésre siklik az asztal bal alsó sarkán, amit keserű ábrázattal veszek magamhoz. Egy pillanatra megfordul a fejemben, hogy kicsit megszorongatom a hármasikreim nyakát, de túlzottan szeretem őket, másrészt Atroposz ollóját nem fogja megállítani az sem majd. A pillantásom a lap alján nyugszik, én pedig összekulcsolom a kezeim a szám előtt. Niké sem lesz elragadtatva ettől. De egyelőre nem fogok sajtótájékoztatóért kurjantani. Kényes ügy, nagyon rossz időben...
A kopogásra felkapom a fejem és Holly-ra mosolygok, hogy kerüljön beljebb. Nyitott ajtónál dolgozom, mert így sokkal könnyebben áramlik az információ itt.
- Holly... - a kérdését meghallva intek neki, hogy csukja be az ajtót inkább, majd magamhoz veszem a papírt és átnyújtom neki. - Bárcsak azt mondhatnám, de nem vagyok a hazugságok híve. - Reggel jött a George Washington Memorialból, utána egy órával pedig Johnson levele is. Le kell mondania a belügyminiszteri posztról, leukémiás. Colin még nem tudja. - dőlök hátra a székemben és úgy fürkészem a reakcióját.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
❀ Special Advisor to the POTUS
⌲ Hozzászólások :
4
⌲ Tartózkodási hely :
❀ Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 27.
⌲ Kor :
157

TémanyitásTárgy: Re: Brian & Holly   Vas. Márc. 19 2017, 14:03

B. & H.

Sok minden történik a világban, épp ezért jó lenne átbeszélni néhányat közülük az elnökkel. Az irodába kopogás nélkül soha nem lépek be, maximum, ha kiemelten fontos ügyről van szó.
Én pedig ismerem már az elnököt, azaz Brian-t. Rögtön kiszúrom, ha valami rossz hírt akar közölni velem. Talán azért, mert én jól tudom kezelni az ilyet, s nyugtatóan tudok hatni mindenkire. Tanultam egy-két dolgot, igen. Azt kérte, hogy csukjam be hátam mögött az ajtót, én pedig eleget teszek eme kérésnek, és azután pedig az asztaláig sétálok.
A sejtésem beigazolódott. Ott van az arcán láthatatlanul is. Na, igen, hazudni nekem aztán nem tud, sosem tudott ő. Elvettem a papírt, amit azonnal elolvastam, és egyáltalán nem erre számítottam.
- Számítottam az arckifejezésedből, hogy nem fogok örülni annak, amit mondani fogsz... de nem ilyen hírre gondoltam - hajtottam le fejemet, és újra a sorokat böngésztem. - Nem mondtad még el neki? - Colin nem tud erről még, és lehetséges, hogy nekem kell erről szólni neki. Pár percig még álldogáltam az asztal előtt, de utána leültem az egyik kanapéra, és onnan figyeltem Kratoszt. - Nagyon nehéz lesz utódot találni az ő helyére... - elég visszafogottan szólaltam meg, talán kissé lesújtott ez most, de nem szokásom bömbölni, én erős vagyok. - Mit szeretnél, mit tegyek? - igazából nem tudom, ki tudja ezt rajtam kívül, esetleg a nyomorult firkászok már tudhatnak -e bármit erről, vagy kiszivárgott -e bármi már.POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
♕ President of the United States ♕
⌲ Hozzászólások :
196
⌲ Tartózkodási hely :
♕ Washington D.C. ♕
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Brian & Holly   Vas. Ápr. 16 2017, 23:40


Brian & Holly

Holly lehet neheztel rám kicsit, amiért nem kabinetfőnökömnek neveztem ki, de így sokkal több jót tud tenni, előbb-utóbb úgy is belátja. A kabinetfőnök terepe egy iroda, az övé az egész kormányzat. Már nem a belügyön vagyunk, ahol a legrosszabb ami történhetett volna, hogy az elődöm elkaszálja az egész programot.
Talán ezért is érint olyan érzékenyen a papír amivel szembe kell most néznem. El kell vinnünk a hátunkon az esetleges politikai visszacsapásokat, de ami a legfontosabb, hogy Johnsonnak méltóságteljesen tudjuk megadni az időt amire szüksége van. Bármi is legyen a végkimenetele annak. Vérszegény mosolyra húzom a számat. Hát persze, hogy látta rajtam. Éppen ezért a főtanácsadóm.
- Én sem hittem volna reggel mikor beléptem, hogy ez lesz az első levél, amit el kell olvasnom. - ingatom meg a fejemet, mintha a mozgással jobban bele tudnám sulykolni a hírt. de mindhiába. - Még nem. Te régebb óta ismered, elvégre akkor került a mélyvízbe, mikor miniszter lettem. Neked akartam előbb elmondani, mert nekünk barátunk is, nem csak szövetségesünk. - szinte szaggatottan sóhajtok fel, ahogy kifejtem az okát annak, hogy miért nem mondtam el még Colinnak. Pár percre leülepedik közénk a csend, de nem a kellemetlenebbik fajta. Összeteszem a tenyereim az ajkaim előtt és úgy próbálok rendet teremteni a gondolataim között.
- Semelyik utódom első 100 napjába nem kívánok egy ilyet... - szusszanok egyet és leveszem a szemüveget, ami leginkább csak dekoráció most. Nem dioptriás, szemfáradás ellen kell használnom, mert minél emberibbnek kell tűnnöm. - Egyelőre olyan csendesen és tapintatosan kell ezt kezelnünk, amennyire Washingtonban lehetséges. Ha megszállják a kórtermet a firkászok, akkor felrobban az agyam is. Nem hittem volna, hogy ehhez folyamodok majd, de lehet kicsit jobban fel kell gyorsítanunk a hosszú távú terveket. Szerinted Phoenix jó lenne-e belügyminiszternek? Aztán csinálnák egy felmozgatást... Mivel Ephraim még nincs 30, de elmúlt 25, jelölhető a Kongresszusba. A kongresszusi demokrata képviselő meg amúgy is indulna a következő ciklusban szenátornak. - nagyon körvonalas terv még, de a semminél talán egy picit több.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content
TémanyitásTárgy: Re: Brian & Holly   

Vissza az elejére Go down
 
Brian & Holly
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Brian ×× Wyatt - awkward situation
» Brian & Ji Hoon

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Amerika :: Washington D.C. :: Fehér Ház-
Ugrás: