Ride, die, sacrifice!
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Martin Storm, Soren Salander, Woody Nash

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Yesterday at 20:36

Yesterday at 20:09

Yesterday at 14:07

Yesterday at 13:32

Yesterday at 12:20

Yesterday at 12:18

Yesterday at 07:09

Yesterday at 07:07

Yesterday at 07:05


Share | 
 

 Istenek Tanácsa

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
∿ FLOTUS ∿
⌲ Hozzászólások :
238
⌲ Tartózkodási hely :
∿ Washington D.C. ∿
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 13.

TémanyitásTárgy: Istenek Tanácsa   Kedd Márc. 07 2017, 18:21

Istenek Tanácsa
A Tanács 1220-ban alapult meg, tagjaik állandóak lévén, hogy halhatatlanok. Minden mitológiából három istent választottak ki a feladatra, ami olykor hálás, ám néha a hátuk közepére se kívánják a dolgokat.

Egyiptomi istenek; Básztet - Maat - Thot
Görög istenek; Nüx- Kratosz - Zeusz
Skandináv istenek; Glenr - Odin - Sól

Valamint a három alvilági isten is szövetséget alkot; Anubisz - Hel - Hádész
Kik a sorsodról dönthetnek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
POTUS
⌲ Hozzászólások :
39
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2018. May. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Istenek Tanácsa   Hétf. Jún. 18 2018, 16:51

Feladataik
A Tanács egy nagyon hosszú és nagyon véres háború után ült asztalhoz, hogy immáron megerősödve és a világ legerősebbjeiként. Bizonyos főistenek, célozva itt Rére, nem akart részt venni ebben, megelégelve a vérontást, így lányát és annak férjét, Maatot és Thotot ültette Básztet mellé Egyiptom asztalához. A görögöknél természetesen Zeusz huppant le a székére először, de tudván, hogy Nüx és Kratosz nélkül nem győzhetett volna, hívta őket is. A skandinávokat képviseli Odin, valamint a két napistenségük Glenr és Sól.
A Tanács feladata, hogy megelőzzenek olyan világégéseket, amelyek nem a halandók által történnének. Szemmel tartják a világban elveszetten bolyongó isteneket, de elsősorban a félvéreket manapság. Olyanokat, akiket a nem emberi szülőjük hátrahagyott és iránymutatás nélkül maradtak. Ők tartják fent azokat a határokat, amiket meghúztak maguknak, hogy megelőzzék a belharcokat: az erőlimitálást és a teleportálás korlátozását azoknak, akik nem oda valóak, valamint az ő gyermekeiket. A kivételeket is számon tartják.

Ami a legfontosabb, hogy bármilyen olyan isteni vitás ügy, amiben a felek nem tudnak megegyezni és nagyobb istenségek sem tudnak rendet tenni vagy olyan esetekben, amelyekben életek vannak veszélyben és két figyelmeztetés nem elég, az ügy eléjük kerül és a kilenc tagú testület együtt vitatja meg a kérdést és tesz pontot az ügy végére. Legrosszabb esetben a szankciókat is ők szabják ki.
valamint dönteni is fognak
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Istenek Tanácsa
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Kezdetek :: Alapok-
Ugrás: