Ride, die, sacrifice!
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Soren Salander

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Yesterday at 20:36

Yesterday at 20:09

Yesterday at 14:07

Yesterday at 13:32

Yesterday at 12:20

Yesterday at 12:18

Yesterday at 07:09

Yesterday at 07:07

Yesterday at 07:05


Share | 
 

 Montgomery & Holly

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Montgomery & Holly   Szer. Márc. 08 2017, 19:05

M. & H.

Már kezdtem összepakolni, amikor az egyik irodai dolgozónk befut, és lélegzetvétel nélkül elhadar valamit, utána azonban újra elmondja, de már nyugodtabban.
- Ms. Elwood, de jó, hogy még itt találom! Itt vannak a kért információk, egy kis rábeszéléssel ki tudtam szedni az egyik zsaruból ezeket - nyomta a kezembe a több oldalnyi aktát, amit én csak átfutok gyorsan, majd utána átviszem a másik illetőnek, akinek szintén tudnia kellene erről.
- Köszönöm, Rosie! - köszöntem meg, és utána kitessékeltem szépen.
Egy nyugodtan eltöltött estére vágyom, egy üveg vörösbor társaságában, ám még előtte be kell vinnem valamit a kabinetfőnökhöz, akit igazából kerülök, amennyire csak lehet, mert a levegő kettőnk közt egyszerre fagyos és tüzes. Szerencsére, nem szomszédosak az irodáink, távolabb van tőlem, és nem sietek odafelé egyáltalán. Ahogy megyek, a szemem sarkából egy olyasvalakire leszek figyelmes, aki nem dolgozik itt. Igen, jó memóriám van, és minden itt dolgozót ismerek... Ő viszont nem, és nem emlékszem rá, hogy találkozója lenne bárkivel is itt.
- Engedély nélkül... mi? - vállon böktem meg őt, talán nem kell bemutatkoznom neki, de neki talán igen, bár igazából ismerős ő nekem, de nem szeretem a kellemetlen és mindenekfelett a jogtalanul itt tartózkodó látogatókat.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Montgomery & Holly   Szer. Márc. 08 2017, 20:37

H&M

Elégedetten nyújtózom egyet még Kolumbiában. Úgy egy percig ülhetek fülig véresen a mezőn, mire felhümmögök. Azt hiszem a békeszerződés mehet a kukába a drogkartell és a kormányuk között. A bal kezem kiropogtatom, majd ráveszem magam arra, hogy felkeljek és visszateleportáljak arra helyre, amit bázisnak hívok. Tulajdonképpen egy luk, ahová mosakodni járok. Egy kis csücske dél-nyugat Nebraskának. Arra jó, hogy kifürödjek a vérből.
Az időzónákat és azt, hogy sosem alszom mindig a magam előnyére használom fel. Los Angelesben még három órával korábban jár az idő. Mondjuk ezt sem értettem sokáig, de pár év csúszással csak megtanulom, amit illik. Igazából, ami segített, hogy apám leültetett az órás fala elé és végigmagyarázta, úgy két óra alatt, hogy fel is fogjam. De komolyan nem szeretem terhelni az agyam ilyen fölös dolgokkal. Csak ez állítólag nem fölös. Eh.
Beteleportálok a Fehér Házba. Eddig szinte mindig csak a tetőre merészkedtem láthatatlanul is, de a legutóbbi óta másként játszom ezt. Még sosem jártam itt bent. Elviekben késő van, de még mindig nagy itt a nyüzsgés. A falnak tapadva, szinte szellemként járok körbe a szinten. Lenyűgöző. Csak úgy pulzál itt az élet. Szóval itt élnek a szüleim...
Belépek egy terembe, ahol egy zongora is van. Lehet hangszerfétises kicsit a pereputty, de én sem maradtam ki belőle. Megérintem a hangszert. Koros darab. De kiváló állapotban van. A látható alakomba váltok, hogy megnézhessem jobban. Ez olyan, mint tolatáskor lehalkítani a rádiót. Nem tudok vezetni amúgy.
Kifelé haladva elfelejtem, hogy látható vagyok, mikor vállon böknek. A nimfára pillantok.
- Holly Melina Elwood... - ejtem ki a nevét olyan könnyedén, mintha egész nap a POLITICO-t olvasnám. Azt sem szoktam. A kérdésére meglepődök egy kicsit. Körülnézek picit, hogy nem-e hall minket halandó fül.
- Engedély? Mi az az engedély? Ugye nem ragályos? Én... - látványosan hagy ki az agyam. - Hogy a toszba hívják az öregem ebben az évszázadban? Ő az elnök. Az anyám a First Lady.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Montgomery & Holly   Csüt. Márc. 09 2017, 08:04

M. & H.

Komolyan veszem a munkámat, elvégre mindig is szerettem az efféle személyesebb, kellőképpen bizalmas feladatokat ellátni, mint amilyen az elnök tanácsadója, és amit azért is szeretek, hiszen nem ismeretlen közegbe csöppentem, hanem ismerősökbe botlottam. Az elnököt pedig már évek óta ismerem jól, és nagyon megtisztelő, amiért újra vele dolgozhatok. A kabinetfőnöke nem én lettem, ami kissé bántott is valahol, de tudom, hogy nem véletlen volt ez már. Ebben a munkakörben sokkal jobb vagyok, mint abban lennék.
Ismeretlen ismerősbe botlok bele, akinek igazából semmi keresnivalója itt, főleg nem ilyenkor... Tudja a teljes nevem, amin nem lepődök, hiszen mindenhol ez van kiírva, csak a középső nevemet nem szoktam használni. Elmosolyodom, hiszen az előbb még itt volt még olyasvalaki, akinek nem kellene hallania egy nimfa és egy isten beszélgetését, ezért is kérdeztem rá az engedélyezésre.
- Jelenleg velem kell beérned... - mellkasom előtt összefonom karjaimat, és csak hallgatom őt. - Ha az én nevemet tudod, akkor az övét is tudod, hiszen mindenhol bele lehet botlani az ő nevébe is, ahogyan a First Lady-ébe is - cukkolás és idegesítés volt ez egyszerre tőlem őfelé. - Egyébként meg... - léptem közelebb hozzá, és suttogva beszéltem tovább. - Jön valaki - hátraléptem pár lépést, de csak azért, mert ismét valaki közelít felénk, talán egy őr, de ő gyorsan eliszkol onnan, amikor intek neki, hogy minden rendben. - Mit keresel itt Morosz? - biztosan meglepődik azon, tudom, ki ő. Én mindent tudok, főleg, ami ezt a hatalmas családot illeti.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Montgomery & Holly   

Vissza az elejére Go down
 
Montgomery & Holly
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Amerika :: Washington D.C. :: Fehér Ház-
Ugrás: