Ride, die, sacrifice!
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Yesterday at 22:24

Hétf. Nov. 12 2018, 14:44

Kedd Nov. 06 2018, 00:08

Hétf. Nov. 05 2018, 11:28

Vas. Nov. 04 2018, 22:46

Csüt. Nov. 01 2018, 21:46

Csüt. Nov. 01 2018, 18:09

Szer. Okt. 31 2018, 17:58


Share | 
 

 Paige Alexia Foster

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

görög istenség

⌲ Hozzászólások :
14
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 14.
⌲ Kor :
53

TémanyitásTárgy: Paige Alexia Foster   Szer. Márc. 15 2017, 00:35

Paige Alexia Foster
Tiltott gyümölcs az életem
Gyere, vegyél, gyere, egyél még belőlem!
Paige, Lexi, Sapphira
52 év
Istennők
Merritt Patterson
Egyedülálló
Heteroszexuális
keresett karakter
Zajos és örökmozgó vagyok, ami mondjuk nem különleges képesség, de sokszor veszem hasznát. Elvégre Héphaisztosz és Themisz legkisebb lányaként valahogy muszáj elérnem, hogy figyeljenek rá. A képességeimet a szüleimtől és a nagyszüleimtől örököltem. Talán ennek is köszönhető, hogy az élet minden területén jól boldogulok. Voltam már kém, KGB-s, politikai tanácsadó, informatikus. Jelenleg pedig az apukámtól örökölt műszaki tehetségemnek köszönhetően játékfejlesztőnek álltam. Ami a világ jelenlegi alakulásának köszönhetően elég jól jövedelmező hivatás. Csak ne lenne annyi kontár a piacon. Na de egy szó, mint száz én amolyan minden lében kanál típus vagyok. Olyan valaki aki mindenhez ért egy kicsit. De igazából a műszaki dolgok és mindenféle technikai kütyük istennőjének mondanám magam.

useri információk
1967. Június 13.

Egy pici, szőke loknis kislány szaladt egyenesen anyukája karjaiba. Parányi ki csillogó könnyek csordultak végig az arcán, ahogy a kezében tartott plüssmackót vizslatta. Hiányzott az egyik lába, ami valószínűleg valamelyik másik játszótéri pajtása kezében volt felfedezhető. Eltépték a nagy játék hevében, pedig az volt a kedvenc játéka, még a papájától kapta és soha nem adta oda senkinek.
- Mama… elszakították a macimat. – szipogta elkeseredetten és szinte abban a pillanatban újra eltörött nála a mécses.
Édesanyja szelíd mosollyal az arcán próbálta legkisebb gyermekét vigasztalni. Hiszen Héphaisztosz és Ő annyi játékkal halmozzák el a kis Sapphira-t amennyit csak akar. Valamint Ő már azzal is tisztában volt, hogy valószínűleg nem ez lesz a lánya életének legnagyobb tragédiája, és mennyire igaza lett.

1990. December 08.

Senki nem mert még hangosan kimondani, de a KGB sorsa hivatalosan is megpecsételődni látszik. Választások sora áll a Paige és a családja előtt. Elhagyják az országot, vagy maradnak és harcolnak. A lány ereiben isteni vér folyik így a bátorsága nem is kérdéses, de az, hogy lenne e értelme itt maradni az már más kérdés. Szerinte csak fölösleges időpocsékolás az egész és jobban tennék, ha távoznának mindannyian. Ő már hetekkel ezelőtt elhatározta, hogy megteszi a szükséges lépéseket és új életet kezd a messzi Amerikában. Jelenleg is éppen egy nagyobb bőrönd tetején üldögélve várja a rövidesen megérkező segítséget.
- Ne haragudj, egy kicsit tovább tartott autót szereznem, mint azt gondoltam. – lépett be az ajtón Nikolai az arcán egy megfáradt mosollyal.
A lány egy pillanat alatt termett ott a fiú mellett, és úgy fonta a karjait a nyaka köré mint egy kis csimpánz. Már a kezdetek kezdete óta ismerte a fiút és szerette őt, talán még a saját életénél is jobban. Ezért is osztotta meg vele minden titkát még úgy is, hogy a szerelme jelentette számára a legnagyobb veszélyt lévén, hogy Nikolai egy halandó lélek volt.
- A lényeg, hogy itt vagy, és végre elindulhatunk a közös jövőnk felé. – mondta mosolyogva, majd közelebb hajolt a fiúhoz és hosszasan kezdte csókolni.

2010. December 04.

Már majdnem húsz év telt el azóta, hogy Amerikába jött és elveszítette szerelmét. Ez alatt az idő alatt leginkább a munkáiba temetkezett és próbált nem arra gondolni, hogy mi történt akkor este. A mai programja is egy új munkának köszönhető. Legújabban ugyanis videó játékokat tervez, ami meglepően jól jövedelmez, mindamellett pedig igazán jól lenyugtatja. Feltéve, ha nem akad össze olyan alakokkal, mint Ephraim Ingram. Fiatal és igazán idegesítő kis mitugrász, aki nem mellesleg a családja nagy ellenségeinek a pici fia.
- Tudod mit? Azt csinálsz amit akarsz. Én nem vitatkozom egy kezdővel. – vetettem oda a szavaimat dacosan, mikor már vagy századszor is beleszólt a dolgomba és áthúzta a terveimet.
Tagadhatatlan, hogy szereti ha minden a tervei szerint alakul, de ezzel ki nincs így? Viszont azt már nem nehezen viseli el, ha egy hozzá képest kezdő, beleszól abba, hogy mit és hogyan csináljon. Giygas még igen csak pelenkás tipegő volt, amikor ő már különböző nehézségű programokat írt.  Így végül is jogosan lehetett mérges. Minden esetre azért nem árt szemmel tartani Eph-et, hiszen még okozhat gondot neki a munkájában. Más terülten nem valószínű, hogy bármi is történne kettejük között, hiszen akár mennyire is kezdenek megoldódni a családjaik közt az ellentétek, azért nem lenne szerencsés kísérteni a sorsot.

2017. Március 08.

Már lassan hét év telt el azóta, hogy utoljára találkozott Ephraimmel. Ugyan nap mint nap megfigyelte Őt és látta azt is, hogyan vált férfivá, de arról fogalma sem volt, hogy mindeközben a háttérben mi folyik. A jelenlegi munkahelyén beígértek neki egy társat akivel minden bizonnyal nagyon jól ki fognak jönni. Hát Ő ebben ugyan kételkedik, de azért majd kiderül. Igazából nem keltette fel az érdeklődését a dolog. Ugyanis a robbanás óta nem tud semmit a megfigyelésének célpontjáról. Abban mondjuk majdnem 100%ig biztos, hogy életben van, de akkor miért nyugtalanítja ennyire a tudat, hogy nem láthatja? A gondolat ami folyamatosan ott motoszkál a fejében, nem hagyja nyugodni és ez iszonyúan frusztráló.
Gondolatai mélységéből egy halk, de annál határozottabb kopogás rántja vissza. A főnöke az és közvetlenül a nyomában ott áll Ő. Az elmúlt hat évének mozgatórugója, a megfigyeléseinek tárgya, Ephraim Brian Ingram személyesen.
- Ez most csak egy hülye vicc, ugye? – pillantott rá szúrós tekintettel az ajtóban álldogáló két férfira akik jóformán megmukkanni sem mertek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Paige Alexia Foster   Csüt. Márc. 16 2017, 22:53

elfogadva
welcome to our family
Különleges picsamadár a fiam, mi? Nem véletlenül vagyok rá annyira büszke amennyire. Az isteni neve is egy videójátékból ered és verjem magam tökön, hogy miért a játéktörténelem egyik legfingatósabb főbossáról neveztük el az anyjával. De szerintem ő a te final boss fightod. Te pedig tartsd rajta a szemed, mert én Washingtonból nem látok New Yorkig és a robbanás még csak a bajok eleje volt. A nejem meg majd megenyhül, nem tud normálisan haragot tartani, hiába hiszi azt.
Vissza az elejére Go down
 
Paige Alexia Foster
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Karakter részleg :: Tagjaink :: Istenek :: görög istenek-
Ugrás: