Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az istenek évszázadok óta békében élnek egymással. Nem volt ez mindig így, mielőtt 1220-ban az Istenek Tanácsa létrejött volna, a görög istenek gyakran piszkálták, csatáztak a skandináv istenekkel, az egyiptomiak próbáltak ebből kimaradni, ám Széth úgy gondolta, hogy remek alkalom átvenni a hatalmat, az összes isten felett. Ebben volt társa is, a csalás istene Loki, valamint Árész, mert az utóbbi kedvelte a vérengzést, az pedig hatalmas pusztítással járt volna, ha a három hatalom egymásnak feszül. Ám az egyiptomi isten türelmetlensége miatt hamarabb mért csapást a tanácskozókra, mint az eltervezett időpont. El is bukott a kísérlete, hogy megöli a Tanács fejeit. Persze, a cinkostársait is bemártotta, Árész büntetése hasonló lett, mint Prométheuszé, csak a háborúmániást a világ leghidegebb pontjához láncolták, Héphaisztosz nagyon élvezte a dolgot. Széthet megfosztották a hatalmától, csupán a halhatatlansága maradt meg, egészen addig, amíg be nem bizonyítja, hogy méltó a visszakapására. A triumvirátusból a legjobban Loki járt, vele nem tettek semmit, egyszerűen nem tudták rábizonyítani, hogy valóban benne lett volna a keze az összeesküvésben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megúszta, lehetséges, a két másik isten bosszút forral ellene. Szerencsére a főistenek megegyeztek abban, hogy hol telepednek le. Szétosztották maguk között a világot, sőt az Alvilágban is sikerült megegyezésre jutni. Azóta a béke tartós, vannak rebellisek, akik próbálják a szárnyukat bontogatni, rendszerint le is törik nekik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Szomb. Feb. 17 2018, 21:15

Pént. Feb. 16 2018, 23:37

Szer. Feb. 14 2018, 22:22

Vendég
Szomb. Feb. 03 2018, 19:47

Kedd Jan. 30 2018, 21:50

Kedd Jan. 30 2018, 20:47

Kedd Jan. 30 2018, 20:37

Kedd Jan. 30 2018, 18:49

Hétf. Jan. 29 2018, 16:24


Share | 
 

 Eschatology (18+)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
♕ President of the United States ♕
⌲ Hozzászólások :
196
⌲ Tartózkodási hely :
♕ Washington D.C. ♕
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 12.

TémanyitásTárgy: Eschatology (18+)   Kedd Márc. 21 2017, 11:36

Who can stop me tonight

I'm hard wired

Nüx&Kratosz
Bia felordít a tehetetlen haragtól, ma már vagy ezredjére. Erőszakos? Persze, a nyers erőszak istennője. De esküszöm, úgy kiabál, mintha rettegne valamitől. Valami mozdul felé. Egy árnyék, egy folt, én pedig lejjebb ereszkedem és az árny felé hajítom a lándzsát. Ami megáll a levegőben. Remek... Tudtam, hogy hiányzik valami ebből a buliból.
- Te mi a francot keresel fent? - intézem a tömör kérdést Tartarosz felé, aki szinte nyeglén von vállat, a húgom meg fintorogva mímeli a mozdulatát, addig ameddig a balom felé nem tartom, hogy egy pillanatra csihadjon le. Tartaroszt látványosan szórakoztatja, a húgom modortalansága, az én kimértségemmel szemben.
- Semmi különöset. A nővérem szerint ideje volt oldalt választani. Úgyhogy hoztunk egy kis... partit? - tárja ki az árnyék a karjait, amire elözönlik a felszínt a hektonkheirek és a küklopszok. Eh, átkozott legyek, Zeusz most már mindent bevet, annyira szarul áll a szénája? Nem vagyok meglepve tulajdonképpen. Egy ostoba, hisztis, beképzelt kis görény. Ez mondjuk attól, akinek a nagyapja a másik oldalon van, az anyja pedig elsőként sietett Zeusz segítségére és ő az nevére tett eskü a legszentebb, már-már álszentség. De el lettem ajándékozva csicskának. Kaptam valami hangzatos rangot és a jogot, hogy befogjam a pofám, lándzsákat zúdítva a titánokra. Nem tudom megszegni sem az eskümet, pedig elgondolkodtam már rajta. De engem nem anyám vize, hanem a vére köt.
- Kratosz. - dörren apám hangja, ő félig a levegőben, én pedig a baljába teremtek neki egy lándzsát. Az öreg Pallasz is néha be tud nézni ezt-azt-amazt és az elmúlt tíz évben sokszor kellett... fegyverhordozóskodnom vele. - HÁHÁ! Szép munka, fiú. - csap a vállamra, miután eltalálta a célpontját.
- Szerintem arra érdekesebbek az események. - bök a hüvelykujjával arra, ami felteszem az árnyék alapján, hogy az egyik orom mögött lehet.
- Legközelebb, ha felvonszolod magad, öltözz fel, Tartarosz. - morgok neki, majd felreppenek az oromra, hogy mesés dolog szemtanúja legyek. Nem hazudott a nyavalyás protogenosz. Lent egy kisebb alvilági erősítés érkezik, viszont Kriosz átkozott nagyapám leránt engem magával a talajra a nyakamat szorongatva.
- Bölcs anyád roppant mód elbaszta, mikor átadott titeket Zeusznak. - szinte köpi a szavakat az arcomba, én pedig sötét kis kacajjal nyújtom ki a balom oldalra. Mire az öreg észbekapna, addig minden végtagját a földhöz szegezik a ragyogó fénylándzsák, én pedig majdnem ásítva teleportálok ki alóla és eresztek párat még a hátába is. Ekkor hallok meg egy balsejtelmű hümmögést a hátam mögül.
Ahogy hátrafordulok... sosem voltam jó az általam korábban nem ismert érzések leírásában, de amit a velem szinte polárisan ellentétes nő láttán éreztem. Mint mondtam, nem tudom mi az. Térjünk erre vissza pár óra múlva. Felé fordulok teljesen és úgy mérem végig; magamhoz képest roppant pofátlan módon.
- Zeusz megnyerte magának az éjszakát is vagy van esetleg némi esélyem nekem is? - remek volt Kratosz, még mindig sokkal gyorsabb a szád, mint az agyad.

Feel Invincible ♕ something like this? ♥ ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
∿ FLOTUS ∿
⌲ Hozzászólások :
161
⌲ Tartózkodási hely :
∿ Washington D.C. ∿
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Eschatology (18+)   Kedd Márc. 21 2017, 20:31

Kratosz & Nüx

Az a pondró Zeusz csak úgy bemerészkedett hozzám, egy mozdulatomba került volna, hogy kitépjem azt a mocskos szívét. Mégsem tettem. Ehelyett, a két öcsémnek szóltam, hogy márpedig megyünk a felszínre eleget háborúztak ott fent, vessünk véget a hülyeségüknek. Ami egyébként a húgom Gaia hibája, el is vonult a ribanc. Most, hogy káoszt csinált,ehw..de megpofoznám, ha elém kerülne. Erebosz éppen hisztizett egy sort, mert semmi kedve nem volt ehhez az egészhez, úgy csinál mintha nekem igen.
- Megyünk és kész, ha már nem Kronosz keresett minket, mert túl öntelt, akkor Zeusznak segítünk. – vágok egy fintort felé.
- Beletapostak a büszkeségedbe? – heherészik, mire a torkát szorongatom nem túl kedvesen.
- Zeusz egy tacskó, egy senki hozzánk képest, mégis volt benne annyi, hogy elém állt. Az apjának ennyi esze sincs. Az meg megint más dolog, hogy most segítünk neki. Eljön még az én időm is, amikor a villámdobáló könyörögni fog. Emlékeztesselek rá milyen az, amikor könyörögnek nekem? – engedem el sziszegve.
- Tartarosz, a hekatonkheireket, és a küklopszokat is kiengedjük, amúgy is haragszanak Kronoszra. – ingatom meg a fejem egy mosollyal. Van ám az öcsémnek is emberi formája, de ő inkább marad az árnyék. Még most is.
Végig nézem a helyes kis családi perpatvart. No persze azt is hallottam, hogy Kriosz mit mondott, magamban igazat is adok neki. Egyetlen egy gyerekemet se lennék képes Zeusznak dobni. Pfej..a feltételezés is sértő. Hümmögök kicsit, megérte feljönni, csak még nem tudom pontosan megmondani, hogy miért is. De rá fogok jönni.
- Megnyerni, sértegetsz is? Ki tudja, meglátjuk. Egyébként meg volt annyi mersze, hogy meglátogatott. – gunyoros mosollyal pillantok rá, a következő pillanatban már megfeszítem az íjam, és szemközt lövök egy titánt, akinek tudnom kéne a nevét, de minek is terhelném felesleges információkkal az agyam?
- Mi lenne, ha Zeusz kidobója figyelne is magára? Bár remekül esik a figyelme. – nem tagadom, imádom, ha rám figyelnek, főleg akkor, ha még ajnároznak is.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
♕ President of the United States ♕
⌲ Hozzászólások :
196
⌲ Tartózkodási hely :
♕ Washington D.C. ♕
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Eschatology (18+)   Szomb. Jún. 24 2017, 18:50

Who can stop me tonight

I'm hard wired

Nüx&Kratosz
Van egy sejtésem, hogy a háború hamar véget ér. Remélem, hogy még ma... Mert már mocskosul elegem van belőle, de a titánokkal háborúzni eleve hülye ötlet. Nem megnyerhetetlen, csak szerintem Zeusz sem gondolt bele, hogy ennyi ideig fog húzódni ez az egész. Eljutottunk arra a pontra is, hogy inkább nem számolom a diadalaimat. Niké még biztos strigulázik az egész családnak. Remélem, hogy anyám legalább belül büszke, hogy milyen gyerekei vannak, ha már nem képes kimutatni...
Az ereimben titánok vére kering, néha azt érzem, hogy ketté fogok szakadni. Lehet ezért döntött anyám helyettünk... mert ha magunknak választunk sorsot, akkor nem biztos, hogy ezt lépjük meg. Abszolút rangtalanok és senkik vagyunk. Nekünk nincs titulusunk. Cserébe pokoli erősek vagyunk.
Nevetős hangon szusszanok egyet a válaszára, valóban, szerencsétlen szóválasztás volt. De nekem még nincs a kontómon egy csődbe ment házasság. Habár nem értem Ereboszt... Miért csalná meg bárki is őt...?
- Akkor éppen kettővel több heréje van, mint amennyinek tűnik. - billentem félre a fejem és úgy fürkészem azt a gunyoros mosolyt a felemás szemeimmel. Ő az íját feszíti, én pedig csak elpillantok a feje mellett balra és kicsipkézem megint Krioszt lándzsákkal, mert éppen le akarta rohanni Nüxöt.
- Akkor hogy vigyáznék az éjszaka istennőjére? - vonom meg a vállam, ahogy elé lépek és a derekánál fogva fordítok egyet rajta,
hogy éppen ne találjon el bennünket egy nyíleső. - Most mennyire esik jól a figyelmem? - szinte pofátlan félmosolyt villantok rá, amit megfejelek azzal, hogy az ajkaim az övéire forrasztom.

Feel Invincible ♕ something like this? ♥ ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
∿ FLOTUS ∿
⌲ Hozzászólások :
161
⌲ Tartózkodási hely :
∿ Washington D.C. ∿
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Eschatology (18+)   Szomb. Jún. 24 2017, 22:01

Kratosz & Nüx

Nincs nekem ehhez kedvem. De tényleg, nagyon jól elvagyok az Alvilágban, a kis kastélyomban, és végzem a dolgomat, elhozom az isteneknek, embereknek az éjszakát. A lányom meg a nappalt, ilyen egyszerű. Közben pedig nem háborgat senki. Kivéve Zeusz, mert úgy látszik vesztes, mint a nagyanyja. Ó, igen Gaia-t azóta nem látta senki, mióta megjósolta a fiának, hogy mi lesz. Kivételesen igaza is lett, habár nem is a villámhajigáló a legnyerőbb az isteni csapatban. Hanem én..na jó a testvéreim is. Akik azért vannak itt, mert azt mondtam. De ezt persze a pökhendi pondró nem fogja megköszönni. Nos, semmi probléma, majd egyszer behajtom rajta az árát.
Nevetésére csak fintorgok egyet. A szerencsétlen szóválasztása, sértő volt számomra. Nem is értem miért gondolja, hogy megnyerhet magának Zeusz. Inkább fogadok cölibátust, örökre. Márpedig az elég hosszú idő, főleg nekünk, isteneknek.
- Vagy csak addig növesztett, amíg elém járult. Ki tudja, nem vagyok olyan kapcsolatban vele, hogy megnézzem. Sőt, nem is akarom. – egy pillanatra meg is szakítom az édes csevejt, hogy leszedjem a neve sincs titánt.
- Nem is kell rám vigyázni! - háborodom fel pár másodpercre. Aztán hála neki elkerülünk egy nyílzáport. Csak szusszanok egyet köszönetképpen. Képes lettem volna megvédeni magam, ennyivel nem babrálnak ki velem.
- Nem is rossz. – viszonzom a mosolyát, a következő lépésére pedig egyáltalán nem vagyok felkészülve. Összehúzott szemmel pillantok rá, ha nem itt lennénk, hanem valahol máshol tuti felképelnem, helyette viszont inkább viszonzom a csókját. Igen, nekem ma ment el az eszem.
- Még egy ilyen, és Zeuszhoz hasonló leszel. – lépek el tőle félredöntött fejjel, noha nem gondolom komolyan. Inkább csinálnék vele mást. No, de más dolgom van.
- Talán…talán..ha nyerünk ünnepelhetnénk ketten is.. -

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
♕ President of the United States ♕
⌲ Hozzászólások :
196
⌲ Tartózkodási hely :
♕ Washington D.C. ♕
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Eschatology (18+)   Szomb. Jún. 24 2017, 22:51

Who can stop me tonight

I'm hard wired

Nüx&Kratosz
Foghatjuk arra a sértő kis szócskát, hogy nem a csevegés a dolgom. Nem vagyok nagy társalkodó, mert nincs okom másokkal udvariassági köröket futkározni. Az én feladatom az, hogy keménynek tűnjek. Amit szerintem jól is csinálok. Noha Themisz elhintett valamit egyszer, amin felnevettem. Hogy nem leszek örökké ilyen, rengeteg isten apja leszek majd. Nem nevezném jóslatnak, mert szerintem pár eon múlva is agglegény leszek.
- Azt sem tartom kizártnak. Én viszont sajnos olyan kapcsolatban vagyok vele, hogy néha flangál előttem seggpucéran és matt részegen, azt kívánva magamban, hogy bárcsak ki tudnám törölni az emlékeim. - ahhoz képest, hogy mennyire nem vagyok szociális, most fosom a szót. Közben meg fénylándzsákat eregetek. Mert miért ne.
- Biztos? Mert önként jelentkezem. - felelek neki miközben húzom őt magamhoz éppen. Ez a szépsége a háborúnak. Minden nap érdekes dolgok történnek velem. Hogy én mekkora egy önámító vagyok... De a közelsége érdekes miket művel velem. Érzem, ahogy a szívverésem felgyorsul és a keringésem is átcsoportosul egy kicsit.
- Testőr volnék elvileg. - gyakorlatilag meg nem tudom. De jelenleg lefoglal a tény, hogy viszonozza a csókot. Egyik kezem az arcán simít végig, a másik pedig egy pillanatra a hajába túr. Nem sietek azzal, hogy elszakadjak tőle.
- Nem csak még egyet ilyet tennék, hanem egész korszakokon át többet is. - emelem meg pimaszul a szemöldököm, ahogy lépek egyet hátra.
- Azt hiszem el is indulok, hogy még ma vége legyen ennek az ostoba háborúnak. - kacsintok egyet és a szárnyaim felfedve elröppenek, hogy nagyon masszívan meglándzsázzam a titánbandát. Azt hiszem szerelmes vagyok.

Feel Invincible ♕ something like this? ♥ ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
∿ FLOTUS ∿
⌲ Hozzászólások :
161
⌲ Tartózkodási hely :
∿ Washington D.C. ∿
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Eschatology (18+)   Vas. Jún. 25 2017, 00:17

Kratosz & Nüx

Fájdalmas fintorba torzul az arcom. Nem lennék képes elviselni huzamosabb ideig azt a gyökeret. De ugye az előttem álló férfinak napi szinten kell kapcsolatban állnia vele, gondolom én, mivel nem tudom a munkaköri leírását. Azért kicsit sajnálom, senkinek nem kívánnék ilyen munkát, még a saját testvéreimnek se. Kivéve Gaia..na, neki igen.
- Eh..Örülök, hogy nem látom, csak nagyon ritkán. Nem vagyok szívesen látott istenség a csinos kis hegyen. – vonom meg a vállamat könnyedén. Ez van, Nüx maradj szépen az Alvilágban tökéletes neked ott, csináld amihez értesz. Most például remek vagyok, mert titánokat kell elnáspángolni.
- Nüx vagyok, tudok magamra vigyázni, de azért értékelem a felajánlást. – majd valahogy megoldom, mint mindig mindent.
- Gyakorlatilag meg nagyon pofátlan. – nézek rá egy felvont szemöldökkel. Mert mégis melyik más isten jött volna, hogy öt percnyi csevej után megcsókoljon? Senki. Erre tessék, itt vagyunk.
- Ó, Kratosz fogalmad sincs kivel állsz szemben. Tenned is kell azért, hogy korszakokon át műveld velem. - ingatom meg a fejem egy mosollyal.
- Ennek a háborúnak ma vége lesz. Felvágós. – de nekem is van szárnyam, nem is akármilyen, gyönyörű fekete, csillognak is, mintha csillagok lennének rajta. – Ha egy szót is szólsz sose engedlek fel. – fordulok az árnyékot játszó öcsém felé. Végül elverni való titánt keresek.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
♕ President of the United States ♕
⌲ Hozzászólások :
196
⌲ Tartózkodási hely :
♕ Washington D.C. ♕
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Eschatology (18+)   Vas. Jún. 25 2017, 00:37

Who can stop me tonight

I'm hard wired

Nüx&Kratosz
Az arckifejezése röviden tömören összefoglalja minden érzésem, amit Zeusz környezetében érzek. De azért nem fogok túl sokat elkotyogni arról, hogy mi is a pontos szerepem. Még akkor sem, ha egy oldalon állunk. Mert ki tudja... lehet még olyan nap, hogy az lesz a feladatom, hogy őt büntessem. Amit amúgy nem szeretnék.
- Pedig állítólag egyetlen isten lesz majd, akitől ténylegesen rettegni fog, csak még nem született meg. - mímelem a mozdulatát. Kíváncsi leszek, hogy ki lesz az és mi. Nem hiszem, hogy sokat fogom látni, mert én meg a hegyen szobrozok.
- És szerény is. De ahogy érzed, én megpróbáltam. - nem biztos, hogy elmondanám neki, hogy azért fél szemmel figyelni fogom a csatatéren. Hátha még adódik alkalmam ilyen... érdekes dolgokra.
- Nem rossz egy senkitől, mi? Ha valaminek az istene lennék, lehet a pofátlanságé lennék. De majd kiderül. - állítólag Zeusz forgat valamit a fejében, hogy ne legyünk biankók. Ám én már beírtam magam a történelembe egy csókkal.
- Viszont épp az imént terveztük meg a lehetőséget arra, hogy tehessek is. Én pedig állom a szavam. - széles mosolyt villantok rá, a hódítóbbik fajtából.
A levegőben már könnyebben találok célpontokat. Ha van motivációm, akkor megállíthatatlan vagyok. Eddig nem igazán volt. Tíz év harc után elkopott. De végre van okom, hogy miért harcoljak. Pontosabban kiért.
A nap végére diadalittas csatakiáltások zengenek, ahogy a lázadó titánok száműzetésbe kerülnek. Érzem magamon a nagyapám tekintetét, de inkább csak Nüx mellé lépek. Hiába éktelenkednek rajtam sebek és több helyről vérzek is, most nem érdekel a legkevésbé sem.

Feel Invincible ♕ something like this? ♥ ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
∿ FLOTUS ∿
⌲ Hozzászólások :
161
⌲ Tartózkodási hely :
∿ Washington D.C. ∿
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Eschatology (18+)   Vas. Jún. 25 2017, 01:25

Kratosz & Nüx

Hümmögni kezdek, nem nagyon, csak egészen kicsit. Lesz még valaki, akitől Zeusz fél? Érdekes. Mármint tőlünk alvilágiaktól is fél, lehetett rajta érezni. Kis öröm költözik a szívembe, félhet több istentől. Mókás lesz.
- Remek, ez egy nagyon jó hír. Imádom, amikor Zeusz retteg valamitől, vagy valakitől. – legjobb öröm a káröröm, tanuljátok meg.
- A szerénységem vesz le mindenkit a lábáról. – mosolygok olyan édesen, amennyire bírok.
- Kérd meg, hogy nevezzenek ki a pofátlanság istenének, nálam bármikor pofátlankodhatsz. – ó Nüx, ezt mind magadnak köszönheted. Megártott a fenti levegő, ebben biztos vagyok. Ez van.
- Ahogy én is állni szoktam a szavam. – húzom fel kissé az orromat. Noha nem ismerhet, visszahúzódva élek, csak akkor jövök, ha keresnek, vagy kell valami, mint most.
De ahogy mondtam győztünk, persze ehhez kellettek a küklopszok is, a hekatonheirek is, és mi hárman. Zeusz nagyon sokkal tartozik nekünk, mégsem most fogjuk behajtani, majd valamikor. Eljön még a mi időnk. Na meg amúgy is baromira elfáradtam, és több sebből vérzem, néha elszámoltam magam, igen az egoizmusom néha az utamba áll. Kratoszra pillantok.
- Megmondtam, hogy vége lesz ma. – vonom meg a vállamat nem törődve a fájdalommal, nem is emlékszem, hogy melyik titán intézte el. Hamarosan úgyis rendbe jövök. Véremet, és izzadságomat adtam ezért a napért, most már mennék vissza a kis zugomba.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
♕ President of the United States ♕
⌲ Hozzászólások :
196
⌲ Tartózkodási hely :
♕ Washington D.C. ♕
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Eschatology (18+)   Vas. Jún. 25 2017, 01:47

Who can stop me tonight

I'm hard wired

Nüx&Kratosz
Én is tudtam, hogy győzni fogunk. Ő még nem ismer, de amikor valamit a fejembe veszek, akkor nem lehet megfogni. Megmozgatom a vállam, majd rápillantok, amikor megszólal.
- Én is azt mondtam. Hogy is volt az a kettesben ünneplés...? - vigyorodom el. Ő is tépázott igencsak.
Közben Zeusz, Poszeidón és Hádész felosztják maguk között a világot. Legalábbis azt a részét, amit a hatalmuk elérhet. Elvégre nem csak mi vagyunk hatalmasok a glóbuszon. Bár én nem mondanám magam hatalmasnak. Nem áldozok túl sok figyelmet annak, hogy miként menősködik a három pojáca, inkább ismerkedem az érzéssel, amit Nüx közelében érzek. Önkéntelenül simítok végül a karján, ügyelve arra, hogy ne érintsem sehol, ahol megsérült. Egészen biztos vagyok benne, hogy nem vagyunk olyan kapcsolatban papíron, ami erre feljogosítana, de valahogy ez természetesnek tűnik. Meg amúgy is...
- Kratosz! - zendül fel Zeusz hangja, én pedig rá kapom a tekintetemet. - Mától a hatalom és autoritás és egyeduralom minden formájának az istene vagy. Képességeid és természeted alapján ez a te feladatod.
Én csak röviden meghajolok, ahogy megkapom a végleges rangomat és Nüxre pillantok, kíváncsi vagyok most mit gondolhat rólam. Közben pedig a testvéreim is megkapják a maguk címét és elkezd elvonulni a tömeg ünnepelni.
- Hatalom... Mégsem a pofátlanság istene lettem.

Feel Invincible ♕ something like this? ♥ ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
∿ FLOTUS ∿
⌲ Hozzászólások :
161
⌲ Tartózkodási hely :
∿ Washington D.C. ∿
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Eschatology (18+)   Vas. Jún. 25 2017, 02:07

Kratosz & Nüx

Végre vége, mehetünk vissza, a mi helyünkre. Az öcséimet se érdekli az ünnepség. Antiszociális istenek vagyunk, és Erebosszal nem romlott meg a kapcsolatom, azután se, hogy elváltunk. Közös döntés, bár felhúzott, hogy megcsalt valami cafkával.
- Oh, hát még mindig mehetünk. Örülök, hogy nem hátrálsz meg. – vigyorgok vissza, annak ellenére, hogy megtépáztak minket rendesen. Kisebb fintort vágok, milyen igazságosak, most még nyugodtan elosztották egymás között a részeiket. Noha, érzem Hádész lappangó elégedetlenséget. A hullafelügyelet nem olyan dolog, amit bárki is szívesen csinálna. Kivéve Tartaroszt, ő szereti kínozni a klienseit. A logikus észjárásom azt súgja, hogy nem kéne hagynom Kratoszt ennyire közel engedni magamhoz. Mégsem húzódom el tőle. Nem örökre szól ez az egész. A simogatása is jól esik, ösztönösen simítok végig a kézfején, másnak ártatlan gesztusnak tűnhet fel. De nem az, nem szokásom ilyet csinálni.
- Gratulálok, majdnem pofátlanság istene. Szép kis rangot adott neked a villámdobáló. -  pillantok rá szórakozott mosollyal.
- De remélem nem bánod, nekem pofátlan maradsz. Ó, igen, most már mehetünk ünnepelni, Őnagysága. – hajolok meg kicsit kuncogva. 

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
♕ President of the United States ♕
⌲ Hozzászólások :
196
⌲ Tartózkodási hely :
♕ Washington D.C. ♕
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Eschatology (18+)   Vas. Jún. 25 2017, 02:35

Who can stop me tonight

I'm hard wired

Nüx&Kratosz
A legtöbben alig várják, hogy hülyére igyák és egyék magukat. Én inkább a mellettem álló nő után ácsingózok. Bizonyítani akarom neki, hogy igenis érdemes vagyok arra, hogy velem legyen. Ha van cél, van eszköz is...
- Meghátrálni? A gondolata is fáj, hogy azt feltételezed rólam, hogy meghátrálnék. - így jobban megnézve, lehet én jobb állapotban vagyok, de én egészen másként értelmezem a harcászatot, mint ő. Hádészról lerí, hogy nem örül az új posztjának annyira. De ki tudja... lehet egyszer változni fog minden és teljesen más lesz a felállása ennek a gárdának. Lehet látják még a titánok a napfényt. Csak Krioszt ne engedjék ki soha... Ahogy elkalandozik az elmém, úgy a kezem is. Nem akarok itt szobrozni, sokkal szívesebben lennék vele kettesben. Még ha csak egyetlen ünneplésnyi időre is... A tekintetem a kezére vándorol, ahogy végigsimít a kézfejemen, én pedig szinte félszegen fogom meg a kezét. Érzem a tarkómon Bia és Zélosz kíváncsi pillantását.
- A végrehajtója vagyok... Lehettem volna az esztelen vakmerőség istene is akár, de ez jobban tetszik. - mosolygok rá vissza.
- Kíváncsi leszek, hogy mivé alakul a pofátlan jelző, a kis magánünnepségünk végére. - vonom fel kacér mosollyal a szemöldököm. - Ne késlekedjünk akkor, minden másodperc amit itt töltünk, a mi rovásunkra megy.

Feel Invincible ♕ something like this? ♥ ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
∿ FLOTUS ∿
⌲ Hozzászólások :
161
⌲ Tartózkodási hely :
∿ Washington D.C. ∿
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Eschatology (18+)   Vas. Jún. 25 2017, 21:29

Kratosz & Nüx

- Bocsánat? De tudod nem mindenkinek van annyi vakmerőség, hogy engem akarjon, vagy akár csak beszélgessen velem. – szusszanok halkan, nem is értem minek magyarázkodom. Nem is kéne, fogadja el, és kész. De valami oknál fogva tetszik a figyelme.
Érzem Erebosz tekintetét, mire csak kap egy sanda oldalpillantást, azzal vagyok, akivel akarok. Én sem szólok bele, hogy melyik nimfát hajkurássza éppen. A titánok megérdemelték, majd egyszer kijönnek megint játszani, addig legalább nyugi van, vagyis remélem, nincs kedvem megint háborúzni. Nem vagyok ehhez szokva, látszik is rajtam, meg a sebeimen is. A kezünkre pillantok, majd rá.
- Igaz. Tényleg jobb. – értek vele egyet.
- Lehet, hogy a végére nagyon pofátlan leszel. – kuncogok halkan. – Menjünk, menjünk. – szerencséje, hogy fogja a kezem, a kis hajlékomba amúgy is nehéz lejutni. Szinte meg kell kerülni az egész Tartaroszt, hogy hozzám eljussanak, kivéve, ha tudja hova kell teleportálni. Ha eltéveszti az örök sötétségbe zuhan.
- Üdvözöllek szerény hajlékomban. – mutatok szabad kezemmel a palotára, ahol tengetem a napjaimat.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
♕ President of the United States ♕
⌲ Hozzászólások :
196
⌲ Tartózkodási hely :
♕ Washington D.C. ♕
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Eschatology (18+)   Hétf. Jún. 26 2017, 20:20

Who can stop me tonight

I'm hard wired

Nüx&Kratosz
- Semmi gond. Úgy tűnik az ízlés nagyon ritka dolog errefelé akkor. Vagy csak gyáva férgek mind... - húzom fel az orrom egy kis mosollyal. A tekintetem lassan vándorol rajta, csak úgy kószál... Céltalanul, nyugodtan.
Én is megeresztek Erebosz felé egy pillantást, de én sokkal gonoszabbat. Erről a hajóról már bizony lemaradt, eltolta, törődjön bele. Van egy sejtésem, hogy nem utoljára láttam a nagyapám... Fog még a felszínre kerülni. Fog még meggyűlni vele a bajom. De ha addig tudok egyet szusszanni, akkor talán már megérte. Noha nem ők kezdték ezt az egészet. Én sokkal harcedzettebb vagyok, de így is éppen eleget sérültem. Az utolsó napon borul a bili mindig. Egy sejtelmes kis mosollyal fogadom a tekintetét.
- Kíváncsi leszek hová juttat majd. - és itt most nem csak az ágyára gondolok...
- Nos, ha az társul egy fajta boldogsággal is, akkor nincs ellenemre. - vigyorodom el. Azt hiszem szerencsém, hogy van érzékem ahhoz, hogy ha egyszer járok valahol, akkor vissza is találok oda. Mondhatjuk, hogy le tudom magam helyekre kulcsolni...
- Ki tudta, hogy pont itt, egy ilyen szépség bujkál? - nézem meg magamnak futólag a palotát, de engem nem érdekelnek a földi javak. Nemes egyszerűen inkább csak repetát veszek abból, amit a csatatéren is vágytam: a csókjából.

Feel Invincible ♕ something like this? ♥ ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
∿ FLOTUS ∿
⌲ Hozzászólások :
161
⌲ Tartózkodási hely :
∿ Washington D.C. ∿
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Eschatology (18+)   Kedd Jún. 27 2017, 21:30

Kratosz & Nüx

- Káosz gyereke vagyok, ennyire egyszerű a képlet. Nincs ebben semmi különös, félnek tőlünk, okuk van rá. – vonom meg a vállamat. Most kivételesen nem vágok fel, annyira. Noha van igazság abban, amit mondtam. De nyugodtan kijelenthetek ilyeneket, az első istennőként jogom van.
Bosszantani az öcsémet? Ó, igen. Nincs is jobb egy fárasztó nap után. Amúgy is, megérdemli.
- Nem látok a jövőbe, az kimaradt a tervezésemkor, meg egyébként is, néha jobb nem előre tudni a történéseket. – nem rohangálok semmiféle jóshoz, hogy ugyan mondja már meg mi történik velem. Amúgy sem hinnék nekik, balgaság az egész.
- Majd kiderül, milyen boldogság lesz az. – vigyorgok egy kicsit. Végre ott vagyunk, ahol lennem kell, nem szeretem elhagyni a kastélyomat, csak akkor, amikor a dolgomat végzem, de most az éjfekete paripák is pihennek.
- Aki lemerészkedik ide, az láthatja. – pimasz kis mosollyal pillantok rá. De tényleg jobb dologgal foglal le, amit készségesen viszonzok.  

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
♕ President of the United States ♕
⌲ Hozzászólások :
196
⌲ Tartózkodási hely :
♕ Washington D.C. ♕
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Eschatology (18+)   Szer. Jún. 28 2017, 16:31

Who can stop me tonight

I'm hard wired

Nüx&Kratosz
- Nos, én nem félek. Habár én port és vért etettem a nagyapámmal is, úgyhogy nincs ok a meglepődésre. - derűsen szusszanok fel. Mindig is örömöm leltem abban, ha valaki felvágott. Hová vezet a család? Sokszor bajba. De én azon a ponton vagyok limbóban, hogy abszolút nincs mit veszítenem. A senkik előjoga ez.
Ereboszhoz a mai napig nem volt szerencsétlenségem és nem is akarok rendszert csinálni belőle. Elég Tartaroszt megostorozni szóban olykor.
- Örömmel hallom, mert bosszantóan kriptikusak tudnak a jósok lenni. Szokásom rébuszokban beszélni, de nem annyira... - amikor jóslatért rohangálunk, akkor nekünk négyünknek is a fejéhez szoktak egyet-egyet vágni. De hogyan hámozzam ki, hogy mit jelent az, hogy "a vérem fogja egyszer felszaggatni a földet"? Vagy az, hogy "eljön majd az én időm"? Mire? Miért?
- Én nem aggódom, bizakodom. - mondá az örök optimista. Nyugodtabban hagyhatom, hogy leüljön az elmémre az a köd, amit vissza kellett fognom. Kinek kell kastély, ha az orra előtt van valami, amiért magát Zeuszt is nyugodt szívvel megölné?
- Hová merészkedhetek még? - ha azt hitte, hogy a szemtelenségem véget ért azzal, hogy ide kerültünk, akkor tudok neki egy eladó hidat. Még csak most kezdődik. A bal karomat álnok módon a dereka köré fonom és úgy teleportálom magunkat beljebb, hogy ugyanazzal a lendülettel mohón a nyakára csókoljak.

Feel Invincible ♕ something like this? ♥ ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
∿ FLOTUS ∿
⌲ Hozzászólások :
161
⌲ Tartózkodási hely :
∿ Washington D.C. ∿
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Eschatology (18+)   Hétf. Szept. 11 2017, 20:11

Kratosz & Nüx

- Ha félnél, már rég nem lennél mellettem. Basszus, nekem nincs nagyapám, sose tudom kipróbálni milyen a vér, és poretetés vele, majd mással. – úgyis találok mindig valakit, akit mentálisan, vagy fizikálisan megnyomoríthatok. Ha nem, akkor ott vannak az öcséim, ők úgyis bírják a strapát.
- Annyira..örömmel hallom, máris egy fokkal elviselhetőbb lettél számomra.- elégedett kis mosoly játszik az ajkaimon. Jósok..komolyan, csak a baj van velük, nem is szoktam meghallgatni egyiket se, Asteria, és Themisz szava sem érdekelnek.
- Ah, szóval ilyen hamar bizakodni kezdtél? Nem szenvedsz te súlyos optimizmusban? – vonom fel kérdőn a szemöldököm. Belőlem a tervezéskor kimaradt, csak egy hangyányi adagot kaptam, bőven elég az.
- Teljesen mindegy mit mondanék, pofátlan vagy, bármit megcsinálsz. – mit mondtam? Pedig nem vagyok jós. Vigyorogva döntöm meg a fejecskémet, de hát éppen eléggé zavar, hogy puccban van még, kuncogva tüntetem el róla, ó igen, borzasztó vagyok, erre pazarolni az erőmet.
- Na, így már sokkal jobb.- pimasz vigyorral vizslatom végig.  

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content
TémanyitásTárgy: Re: Eschatology (18+)   

Vissza az elejére Go down
 
Eschatology (18+)
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Alternatív terek :: Múlt-
Ugrás: