Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az istenek évszázadok óta békében élnek egymással. Nem volt ez mindig így, mielőtt 1220-ban az Istenek Tanácsa létrejött volna, a görög istenek gyakran piszkálták, csatáztak a skandináv istenekkel, az egyiptomiak próbáltak ebből kimaradni, ám Széth úgy gondolta, hogy remek alkalom átvenni a hatalmat, az összes isten felett. Ebben volt társa is, a csalás istene Loki, valamint Árész, mert az utóbbi kedvelte a vérengzést, az pedig hatalmas pusztítással járt volna, ha a három hatalom egymásnak feszül. Ám az egyiptomi isten türelmetlensége miatt hamarabb mért csapást a tanácskozókra, mint az eltervezett időpont. El is bukott a kísérlete, hogy megöli a Tanács fejeit. Persze, a cinkostársait is bemártotta, Árész büntetése hasonló lett, mint Prométheuszé, csak a háborúmániást a világ leghidegebb pontjához láncolták, Héphaisztosz nagyon élvezte a dolgot. Széthet megfosztották a hatalmától, csupán a halhatatlansága maradt meg, egészen addig, amíg be nem bizonyítja, hogy méltó a visszakapására. A triumvirátusból a legjobban Loki járt, vele nem tettek semmit, egyszerűen nem tudták rábizonyítani, hogy valóban benne lett volna a keze az összeesküvésben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megúszta, lehetséges, a két másik isten bosszút forral ellene. Szerencsére a főistenek megegyeztek abban, hogy hol telepednek le. Szétosztották maguk között a világot, sőt az Alvilágban is sikerült megegyezésre jutni. Azóta a béke tartós, vannak rebellisek, akik próbálják a szárnyukat bontogatni, rendszerint le is törik nekik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Szomb. Feb. 17 2018, 21:15

Pént. Feb. 16 2018, 23:37

Szer. Feb. 14 2018, 22:22

Vendég
Szomb. Feb. 03 2018, 19:47

Kedd Jan. 30 2018, 21:50

Kedd Jan. 30 2018, 20:47

Kedd Jan. 30 2018, 20:37

Kedd Jan. 30 2018, 18:49

Hétf. Jan. 29 2018, 16:24


Share | 
 

 Lost on you

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Lost on you   Csüt. Márc. 23 2017, 07:23

Lüssza

Elárultál madárkám. Arany ketrecet, szerelmet kaptál tőlem, te mégis csalfán elhagytál. Te nem érthetted, te nem tudhattad, mennyire fáj, ha valaki, akivel az évezredek napokká tömörülnek, élhetővé teszi a magányt elhagy. Téged büntettelek Perszephoné bukásáért, mert az ő nyomára nem bukkantam. Magamhoz akartalak láncolni veszett hévvel, mert a saját hűségemben biztos voltam, a tiédben azonban nem.
Lassú, nehéz léptek. Érezhetően megfagy a levegő egy kicsit. Mindenki mozdulatlanná dermed, amikor átlépen a kocsma küszöbét, de már messziről behallatszódik a nevetésem. Az ajtón belül azonban arcomra fagy a mosolyom.
-Aki bújt..... aki nem.....-leviszem a hangsúlyt és vérigfuttatom a tekintetemet a mozdulatlanná volt halandókon majd a pult mögötti tükörben összeakad a tekintetem azzal akit keresek. Hiába áll nekem háttal, a tökör miatt látom kék íriszeit és máris cápának érzem magamat, ami megérezte a vér ízét a sós óceánban.
-Megyek..-mondom rászegezve a baseball ütőmet, amit aztán nevetve meglendítek egyszer, majd a karommal együtt leengedem. A kemény fa éles, furcsán magas hanggal koppan a kocsma aljzatán és a hang után, mintha újraindulna az élet.


Én pedig nyugodt léptekkel folytatom az utamat a szőke copfok felé. Hiányzott és tudom, hogy én is neki. Mindazonáltal tudom, hogy az első benyomás mennyire fontos, így nem azzal kezdem, hogy leültöm az utamban állókat csupán a halál jeges aurájára bízom, hogy eltisztuljanak mellőlem az eltipornivaló halandók. Pillanatok alatt akkora hely ürül ki a környékemen, hogy ismét a mosoly irányába gorbülnek ajkaim és a kelleténél talán nagyobb lendülettel teszem le az asztalra a baseball ütőt.
-Drágám..-emelem rá a tekintetemet. Nem vagyok benne teljesen biztos, hogy vajon mennyire fog örülni nekem, de tudtommal rengeteg párkapcsolati gondra megoldást nyújthat egy kis [i]elbeszélgetés..
régen az olyan jól ment nekünk. Olyanok voltunk, mint egy komplett univerzium. Kiegészítettük egymás hiányosságait, vele működött minden. Néküle azonban már semmi.
És most ott ülök és csupán egy pult választ el tőle.
-Rádtaláltam.-hangom dorombol, de a tekintetem még mindig jeges. Hol ronthattuk el ennyire?
Vissza az elejére Go down
 
Lost on you
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Amerika :: New York :: Belváros-
Ugrás: