Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az istenek évszázadok óta békében élnek egymással. Nem volt ez mindig így, mielőtt 1220-ban az Istenek Tanácsa létrejött volna, a görög istenek gyakran piszkálták, csatáztak a skandináv istenekkel, az egyiptomiak próbáltak ebből kimaradni, ám Széth úgy gondolta, hogy remek alkalom átvenni a hatalmat, az összes isten felett. Ebben volt társa is, a csalás istene Loki, valamint Árész, mert az utóbbi kedvelte a vérengzést, az pedig hatalmas pusztítással járt volna, ha a három hatalom egymásnak feszül. Ám az egyiptomi isten türelmetlensége miatt hamarabb mért csapást a tanácskozókra, mint az eltervezett időpont. El is bukott a kísérlete, hogy megöli a Tanács fejeit. Persze, a cinkostársait is bemártotta, Árész büntetése hasonló lett, mint Prométheuszé, csak a háborúmániást a világ leghidegebb pontjához láncolták, Héphaisztosz nagyon élvezte a dolgot. Széthet megfosztották a hatalmától, csupán a halhatatlansága maradt meg, egészen addig, amíg be nem bizonyítja, hogy méltó a visszakapására. A triumvirátusból a legjobban Loki járt, vele nem tettek semmit, egyszerűen nem tudták rábizonyítani, hogy valóban benne lett volna a keze az összeesküvésben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megúszta, lehetséges, a két másik isten bosszút forral ellene. Szerencsére a főistenek megegyeztek abban, hogy hol telepednek le. Szétosztották maguk között a világot, sőt az Alvilágban is sikerült megegyezésre jutni. Azóta a béke tartós, vannak rebellisek, akik próbálják a szárnyukat bontogatni, rendszerint le is törik nekik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Electra East

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Yesterday at 23:27

Csüt. Márc. 15 2018, 20:47

Vendég
Pént. Márc. 09 2018, 20:11

Szomb. Márc. 03 2018, 18:22

Szomb. Márc. 03 2018, 18:02

Vendég
Pént. Márc. 02 2018, 22:28

Vendég
Szomb. Feb. 24 2018, 18:23

Szomb. Feb. 17 2018, 21:15

Pént. Feb. 16 2018, 23:37


Share | 
 

 Szabályzat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
♕ President of the United States ♕
⌲ Hozzászólások :
196
⌲ Tartózkodási hely :
♕ Washington D.C. ♕
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 12.

TémanyitásTárgy: Szabályzat   Szer. Márc. 01 2017, 18:37

szabályzat
néhány alapvető szabály
REGISZTRÁCIÓ

• Mielőtt a regisztrálás mellett döntenél, van pár kötelező olvasmányunk nektek, mint a világleírás és egyebek, amiknek ismerete megkönnyítheti a karakteralkotásod és mozgásod az oldalon.
• A karakterednek minimum egy keresztnév és vezetékneve legyen, ezekből lehet több is, de egy kötelező. Nem örülnénk zeuszka923-nak, és társainak, akik viszont nem megfelelő névvel regisztráltak be, kapnak róla egy üzenetet, és kérhetik a névváltoztatást. Ha nem, törlésre kerülnek.
• A karakterednek kell egy avataralany, amely egy közismert személy lehet, vagy valójában bárki. A lényeg, hogy az csakis a tiéd lehet, így, ha valamelyik foglalt, akkor azt nem viheted el.

ALAPVETŐ INFORMÁCIÓK

• Szeretjük az aktív karaktereket, ha látjuk, hogy egy user jól érzi magát az oldalunkon, és mi toleránsak vagyunk, így, ha nincs időd a reagokra, vagy az oldalra, a megadott topikban jelezd ezt. Meg fogja érteni mindenki, és nem hanyagságra gondolunk.
• A kardinális canonok (Zeusz, Poszeidón, Ré, Hórusz, Odin, Thor, ezt a listát estig is írhatná Brian, de értitek a lényeget) esetében kérünk, hogy csak akkor hozd be a karaktert, ha megígéred nekünk, hogy havonta legalább kettő reaggal elő fogsz rukkolni. Fontos istenségek, így az ő aktivitásuk is fontos. Aki már egy olyan istennek akar félvért hozni, aki már van az oldalon, az ő engedélye is szükséges!
• Megkérnénk mindenkit, hogy ügyeljen a kreativitásra, hiszen az ugyanolyan karakterek unalmassá válnak egy idő után.
• Ha egy szabad avataralannyal két karakter is regisztrál, az kapja meg, ki előbb befejezi a történetét.
• A canon karakterekkel más az eset, ott kapnak 3 napot, s a lap minősége dönti el a karakter sorsát. A keresettekkel ugyanez, de ott a hirdető, nem a staff dönt.
• Multikaraktereket engedélyeztünk korlátok nélkül, de csak annyit vállalj be, amennyit gond nélkül vinni is tudsz.
• Az avatarkép méretszabványa 200x320.

KARAKTERLAP

• A karakterlap-mintát töltsd ki, és nyiss egy topikot a karaktered nevével. Jusson eszedbe, hogy ez a legelső lépésed az oldalon, afféle "első benyomás".
• Két heted van elkészíteni, haladékot pedig természetesen az adminok adnak, ha szükséged van rá.
• Ha elkészültél, az "Elkészültem!" névvel ellátott topikba jelezd ezt, hogy egy admin elbírálhasson. Csak adminok dönthetnek egy karakter sorsáról.
• Csakis elfogadott karakterlappal kezdhetsz játékba!

KARAKTERÉLET

• Miután elfogadásra kerültél, le kell foglalnod az avataralanyod, hogy mindenki tudja, hogy foglalt. Ha mitológiai személy vagy, ugyanezt meg kell tenned a mitológiai alakoddal, hogy ne vigye el más, mivel nem látta, hogy foglalt. Ugyanitt szólunk, hogy az istenek az emberek között élnek, az ősi helyeik elhagyatottak, valamint hogy a világot felosztotta a Tanács. Észak-Amerika a görög istenek helye, Észak-Európa a skandinávoké, Egyiptom az egyiptomiaké. Amint másik területen van egy máshová tartozó isten vagy félvére, akkor képességbüntetés sújtja őket. Az erejük lekorlátozódik.
• A játékaid számának határa a csillagos ég, illetve a kapacitásod. Csak annyiba kezdj bele, amennyit elbírsz gond nélkül. Néha a kevesebb, több.
• Szószámhatár sincsen, viszont legyünk fair a partnerünkkel. Ha ő ír neked egy 600 szavas választ, idejét nem sajnálva, ne tömörítsünk mindent 200 szóba. A szerepjátékosok szenvedélye az írás és olvasás, ne vonjuk meg ezt magunktól és a másoktól.
• Te döntöd el, hogyan írsz, E/1, E/3, esetleg E/2, minden a te döntésed, csak játék közben ne váltogasd, összezavarhatja a partnered és a bámészkodó olvasókat.
• Oldalunk figyel a kiskorú játékosokra, ezért, ha a játék átfordul korhatárosba, biggyesszétek az elejére a +18-as karikát, lehet nem szeretnék látni. Itt nem szükséges a virágnyelv, teljesen a karakteredtől függ milyen szavakkal írod le, itt sem kell visszafognod magad. Hiszen, te feltüntetted a karikát, ennél többet nem tudsz tenni.
• A káromkodás teljes mértékben megengedett, visszafogásra semmi szükség. (akit ez zavar, gondolja végig, hogy hány ember a környezetében milyen mértékben ontja magából a szitokszavakat, gond nélkül. Ez sem másabb környezet azért, mert le van írva, nem szóbéli)
• Egy karakter megölése csak useri, vagy admini engedéllyel vihető véghez.

CHATBOX

• A chaten gyakran előfordul közös, vagy páros játék, mintha az oldal második játéktere lenne. Ennek egyszerű magyarázata az, hogy mindenki szeret a karaktere bőrébe bújni, és, ha fáradtak is a reagokra, ott tudnak játszani. Illetve nagyon jó lehetőség karakterkapcsolatok kiépítésére is.
• Ami ott történik, ott is marad. Nem hat ki a játéktérre, ami a chatben történő játékban történt.
• Ne vegyetek magatokra semmit. Ha valaki sérteget, az legtöbbször a karakteredre az ő karaktere nevében irányul, nem user-user közt. Ha mégis ilyen történik, a staff közbelép.
• +18-as játékok a chaten is engedélyezettek. Senki sem kötelez titeket az olvasására.
a nem ismerete nem mentség
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Szabályzat
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Kezdetek :: Alapok-
Ugrás: