Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az istenek évszázadok óta békében élnek egymással. Nem volt ez mindig így, mielőtt 1220-ban az Istenek Tanácsa létrejött volna, a görög istenek gyakran piszkálták, csatáztak a skandináv istenekkel, az egyiptomiak próbáltak ebből kimaradni, ám Széth úgy gondolta, hogy remek alkalom átvenni a hatalmat, az összes isten felett. Ebben volt társa is, a csalás istene Loki, valamint Árész, mert az utóbbi kedvelte a vérengzést, az pedig hatalmas pusztítással járt volna, ha a három hatalom egymásnak feszül. Ám az egyiptomi isten türelmetlensége miatt hamarabb mért csapást a tanácskozókra, mint az eltervezett időpont. El is bukott a kísérlete, hogy megöli a Tanács fejeit. Persze, a cinkostársait is bemártotta, Árész büntetése hasonló lett, mint Prométheuszé, csak a háborúmániást a világ leghidegebb pontjához láncolták, Héphaisztosz nagyon élvezte a dolgot. Széthet megfosztották a hatalmától, csupán a halhatatlansága maradt meg, egészen addig, amíg be nem bizonyítja, hogy méltó a visszakapására. A triumvirátusból a legjobban Loki járt, vele nem tettek semmit, egyszerűen nem tudták rábizonyítani, hogy valóban benne lett volna a keze az összeesküvésben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megúszta, lehetséges, a két másik isten bosszút forral ellene. Szerencsére a főistenek megegyeztek abban, hogy hol telepednek le. Szétosztották maguk között a világot, sőt az Alvilágban is sikerült megegyezésre jutni. Azóta a béke tartós, vannak rebellisek, akik próbálják a szárnyukat bontogatni, rendszerint le is törik nekik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Electra East

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Yesterday at 23:27

Csüt. Márc. 15 2018, 20:47

Vendég
Pént. Márc. 09 2018, 20:11

Szomb. Márc. 03 2018, 18:22

Szomb. Márc. 03 2018, 18:02

Vendég
Pént. Márc. 02 2018, 22:28

Vendég
Szomb. Feb. 24 2018, 18:23

Szomb. Feb. 17 2018, 21:15

Pént. Feb. 16 2018, 23:37


Share | 
 

 Eira & Nate

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Eira & Nate   Csüt. Márc. 30 2017, 21:01

Eira & Nate

Ujjaimmal a kormányon dobolok, a hangszórókból a Ninja Sex Party kellemes muzsikája szól. Kissé feszült vagyok mostanában, pedig világ életemben bírtam a melót. Erre születtem, nem kéne panaszkodnom. Nem is fogok, de szükségem van egy kis pihenésre, mielőtt az öreg is teljesen kikaparja a szeméből a csipát. Meg Eirának is, mert egyedül megkattanok a szabadságom alatt. Halk sóhajjal konstatálom, hogy itthon van.
- Szívem! Mondd, hogy főztél valamit, mert egy T-Rexet megbírnék enni, de ha az nincs két velociraptor is jó lesz. - közben lerúgom a cipőm, és a dzsekim is lazán felakasztom. Még mindig érzem magamon a füstszagot. Olyan vagyok, mint egy füstölt sonka. De ez a tűzoltó élet, lehet nem is vagyok már füstös, csak az orromban maradt a szag.
- Még elmegyek tusolni. – nyomok csókot a homlokára. – Olyan vagyok, mint egy húsvéti kötözött lapocka, vagy mi az. Koszosnak érzem magam, még mindig. Egyébként gyönyörű vagy, nem tudom, hogy ma mondtam-e. – vigyorgok szélesen, majd feltrappolok az emeletre a fürdőbe, muszáj lezuhanyozni megint, és énekelni, mintha valami olasz énekes lennék. Ó szórre mijóóó.
- Tehát ott tartottam, hogy baromi éhes vagyok. Majdnem kinyírtam Kért. A te napod, hogy telt? – érdeklődöm kíváncsian. Az meg senkit ne érdekeljen, hogy alsónadrágban vacsorázom.

POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
⚖ Judge ⚖
⌲ Hozzászólások :
4
⌲ Tartózkodási hely :
⚖ Washington D.C. ⚖
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Eira & Nate   Hétf. Jún. 05 2017, 22:07

Nate&Eira

Sikerült Nate előtt hazaérnem! Van még remény a világon! Kicsit füstszagú voltam ugyan, de gyorsan lezuhanyoztam. Egész nap füstöt szagol, legalább itthon legyen egy mentsvára ez alól. De... végre megtettem. Végre elmondtam Emrysnek, hogy ő az apám. Dúdolgatva főzök éppen, mikor szinte ajtóstól jön be.
- Éppen főzök, Édesem! Hogy főzzek olyat, ami már kihalt? Sült hús lesz steakburgonyával. - szólok ki neki, miközben alacsonyra veszem a gázt a tűzhelyen. Meg tudnám főzni saját készítésű tűzzel is, de nem illik. Ahogy belép a konyhába fejbe kólint a füstszaga. Ma sem unatkozott... valószínűleg azért is ilyen éhes.
- Addigra készen is lesz a vacsi. - vigyorodok el a csókja alatt. - Sonkát szoktak kötözni Drágám, nem? Az lehet azért van, mert az arcod is kormos. - a bókjától elpirulok és legyintek egyet, míg ő elviharzik fürdeni. Elkezdek megteríteni - neki természetesen balkezesre - amikor meghallom, hogy énekel. Némán forgatom meg a szemeimet.
- Kész a vacsora. A nővéred néha elég ütnivaló. Az enyém? Eiréné hozott nekem egy ügyet, amitől majdnem felgyújtottam a bíróságot és... beszéltem apával. - tagadni sem tudom, hogy az utóbbi mennyire felderítette az egyébként rémesnek tetsző napomat.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Eira & Nate   Vas. Júl. 23 2017, 16:44

Eira & Nate

Hazudnék, ha azt mondanám nem vagyok éhes, szerinte ma nem is ettem. Néha teljesen beletemetkezem a munkába, még otthon is, ha Eira nem bökdösne meg hétvégente az asztalomnál valószínű, hogy egész nap úgy maradnék.
Koszos cuccaimat lepottyantam az előszobába, majd leviszem a mosókonyhába, de a gyomrom megtömése most jóval fontosabb. Már-már éhhalál közelében állok.
- Biztos nem lenne olyan nehéz velociraptort szerezni, amúgy. Tökéletes lesz az is, csak sok legyen. – egy lovat is megennék jelen pillanatban, de előbb még egy fürdés, mert szaglok, és nem rózsás az illatom.
- Mondd csak van valami saláta is? Vigyáznom kell az alakomra. – vigyorodom el szélesen. – Nem tudom, nem figyeltem oda, amikor mondták. Pedig fürödtem már bent is, de hatalmas volt a korom.. – szusszanok fel, és elfogyott a melegvíz is, mivel nem egyedül zuhanyoztam.
- Persze, hogy ütnivaló, és a férje is, csak régen csinált stiklit. AH, tehát te se unatkoztál, bár amúgy sem szoktál. Hogy van az öreg? Túlélte a találkozást? – kuncogok halkan. – Én meg holnap találkozom Nickkel, fogalmam sincs miért, telefonon is hívhatna, de lehet, hogy fontos. – közben persze nekiesem a kajának. – Isteni, mint mindig. -

POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
⚖ Judge ⚖
⌲ Hozzászólások :
4
⌲ Tartózkodási hely :
⚖ Washington D.C. ⚖
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Eira & Nate   Hétf. Szept. 25 2017, 16:55

Nate&Eira

Mentálisan meg kell veregetnem a vállamat, amiért eddig sikerült életben tartanom a férjem. Amikor megismertem, már akkor is szabadidős elfoglaltságként csak dolgozott. Még udvarolni sem kezdett el, amikor anyám szájából kiesett a gyöngy, hogy ha észrevesz engem Ponosz, utána nem lesz egy perc nyugtom sem.
Tudja, hogy mindkettőnknek segít azzal, ha kiveszi a részét a házimunkából, na meg munka, így gyakran eltűnik a mosogatnivaló is, amire odajutnék, hogy elmosogassak. Szerencsés vagyok, mert így is inkább ruháznám, mint etetném.
- Egészen biztos vagyok benne, hogy igen és egész marhát hamarabb szerzünk, azokon több a hús amúgy is. Mindig sokat főzök. - kuncogok kicsit, olyan édesen tud aggódni azért, hogy éhen marad, noha tudhatná, hogy egy hadseregre főzök gyakorlatilag.
- Van az is, de nem tudtam, hogy egy rágcsálóhoz mentem hozzá. Ó fogd be, így is úgy nézel ki, mint akit márványból faragtak. - nevetek fel a kis megjegyzésére. - Szerencsére nem is fontos részlet nekünk az. Látom rajtad, remélem senkinek nem esett baja... - kicsit aggodalmas pillantást vetek rá, megszoktam, hogy életveszélyes a munkája, de attól még én féltem. Azt meg remélni merem csak, hogy maradt víz a bojlerban.
- Jobban örülnék, ha az úgy is maradna, nincs kedvem megint a cirkuszoláshoz. Nem, nem unatkoztam, de éppen elég igazságtalanságot láttam ma. Remekül, édesapád talált egy fiatal rokont a mi családunkból és hozzá hívta el. Túl, de az álla még Ausztráliában van. - vigyorgok szélesen, ahogy felidézem apa reakcióját arra, hogy tüzeskedem, közben helyet foglalok én is. - Biztos, hogy nagyon fontos, ha személyesen akarja megtárgyalni veled. - hümmögök kicsit, de egy útvesztő a sógorom elméje, úgyhogy nem is próbálom megfejteni, hogy mi lehet az. Nekilátok én is az evésnek. - Örülök, ha ízlik. - pironkodom kicsit, majd töltök neki is vizet és magamnak is.
- Ezen a hétvégén leszel szolgálaton kívül igaz?

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Eira & Nate   Hétf. Szept. 25 2017, 21:21

Eira & Nate

Hatalmas nagy szerencsém van a nejemmel, főleg, hogy életben tart, és etet. Ez a legfontosabb dolog, az életemben, meg ő, Eunomia áll az első helyen, csak aztán a kaja, és utána a munka. Nem volt ez mindig így, a keménymunka isteneként volt időszak, amikor első helyen is a dolgozás állt. Teljesen mindegy mit kellett csinálnom, legszívesebben a kétkezi munkát preferáltam a mi időnkben is, a középkorban is, és jelen pillanatban is. Noha parancsnokként nem kéne annyi mentésben részt vennem, mégis jobb szeretek együtt velük, a munkamorál is sokkal jobb.
- Jó, akkor lemondok az álmomról, hogy raptort vacsorázzak. Lehet venni kéne egy marhacsordát, úgyis sokat eszek. Befektetés lenne számomra, na jó nem kell csorda se, nem tudnánk gondozni itt. – szusszanok fel egy vigyorral, de tény és való, hogy aggódom az étkeztetésem miatt.
- A rágcsálód néha éjjel háromkor is rág, igaz legtöbbször chipset. Teszek is érte, hogy így nézzek ki, azt hiszed a szél hordta ide ezeket? – nem azért mászkálok itthon egy szál boxerben, mert olyan rosszul nézek ki. – Ezt így nem mondhatom..égtek bent..de akinek Morosz, és Kér a testvére felkészülhetne ilyen esetekre nem? – teszem fel a költői kérdést, eddig sosem sikerült felkészülni a halálesetekre, pedig van egy pár halál a családban.
- Legalább szórakoznánk kicsit Epivel, rá is ráfér, amúgy. Akkor csak a szokásos volt nálad is. Aaaa tudom, hogy ki az, láttam Winterrel a múltkori helyszínelésen. Volt abban a srácban valami fura, de most már tudom mi az, a rokonod. – szemtelenül vigyorgok egyetlenemre. – Pedig esküszöm most nem segítettem Serennek házit csinálni, a múltkor is azért jött, hogy személyesen leüvöltse a fejemet. – mondom mindezt teli pofával, mert amúgy éhen halnék.
- Mindig istenien főzöl, nem is tudom miért csodálkozol. – azzal a lendülettel húzom le egy szuszra a pohár tartalmát is.
- Igen, ez így van. Miért? Terveztél valamit hétvégére? Vagy csak szimplán figyelmeztetsz, hogy be ne menjek a szabadnapomon is.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Sponsored content
TémanyitásTárgy: Re: Eira & Nate   

Vissza az elejére Go down
 
Eira & Nate
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Nate & Lotte - vizsgáló

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Amerika :: Washington D.C. :: Lakóövezet-
Ugrás: