Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az istenek évszázadok óta békében élnek egymással. Nem volt ez mindig így, mielőtt 1220-ban az Istenek Tanácsa létrejött volna, a görög istenek gyakran piszkálták, csatáztak a skandináv istenekkel, az egyiptomiak próbáltak ebből kimaradni, ám Széth úgy gondolta, hogy remek alkalom átvenni a hatalmat, az összes isten felett. Ebben volt társa is, a csalás istene Loki, valamint Árész, mert az utóbbi kedvelte a vérengzést, az pedig hatalmas pusztítással járt volna, ha a három hatalom egymásnak feszül. Ám az egyiptomi isten türelmetlensége miatt hamarabb mért csapást a tanácskozókra, mint az eltervezett időpont. El is bukott a kísérlete, hogy megöli a Tanács fejeit. Persze, a cinkostársait is bemártotta, Árész büntetése hasonló lett, mint Prométheuszé, csak a háborúmániást a világ leghidegebb pontjához láncolták, Héphaisztosz nagyon élvezte a dolgot. Széthet megfosztották a hatalmától, csupán a halhatatlansága maradt meg, egészen addig, amíg be nem bizonyítja, hogy méltó a visszakapására. A triumvirátusból a legjobban Loki járt, vele nem tettek semmit, egyszerűen nem tudták rábizonyítani, hogy valóban benne lett volna a keze az összeesküvésben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megúszta, lehetséges, a két másik isten bosszút forral ellene. Szerencsére a főistenek megegyeztek abban, hogy hol telepednek le. Szétosztották maguk között a világot, sőt az Alvilágban is sikerült megegyezésre jutni. Azóta a béke tartós, vannak rebellisek, akik próbálják a szárnyukat bontogatni, rendszerint le is törik nekik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Electra East

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Yesterday at 23:27

Csüt. Márc. 15 2018, 20:47

Vendég
Pént. Márc. 09 2018, 20:11

Szomb. Márc. 03 2018, 18:22

Szomb. Márc. 03 2018, 18:02

Vendég
Pént. Márc. 02 2018, 22:28

Vendég
Szomb. Feb. 24 2018, 18:23

Szomb. Feb. 17 2018, 21:15

Pént. Feb. 16 2018, 23:37


Share | 
 

 Eine kleine Nachtessen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Eine kleine Nachtessen   Vas. Ápr. 02 2017, 21:27


Greg & ElleI want to keep burning, going on up in flames & you're to blame.- Oh, mein Gott! – morgolódok, Gregory szavait hallva, miszerint némi vér az arcomra tapadt, amit nem vettem észre. Nem hazudtam annak a mocskos bestiának, amikor azt mondtam neki, hogy nem érek rá a gyermekded spielenre, mert vacsorameghívásom van; ugyanis Moszkva egyik legelőkelőbb éttermébe érkeztem meg, éppen az imént, a Café Pushkinba, hogy egy kellemes vacsorát költhessek el Saukerl megtisztelő társaságában. Nemigen lett volna az ínyemre, ha ezt elrontja az a szörnyeteg az estémet. Már így is majdnem elkéstem a félkegyelmű szörnyszülött miatt.
Hazudnék, ha azt állítanám, hogy normális, egyszerű halandó életét igyekszem élni. Mióta az eszemet tudom, pontosan tisztában vagyok azzal, hogy mire szántak, hogy mi a feladatom, hogy miért születtem, hogy miért élek, és, hogy valószínűleg ebbe az egészbe fogok belehalni – feltéve persze, ha nem visz el a tüdőrák. Ízig-vérig vadász vagyok, és hiába igyekszem úgy tenni olykor-olykor, mintha én is csak egy született feleség volnék, vagy egy burzsuj dáma; nem vagyok az.
Megpróbáltam megjátszani magamat, és előadni, hogy milyen remek feleség, anya és háziasszony vagyok, minden egyes alkalommal, amikor a házunkba olyan vendégeket hívtunk, akik a köznapi ember, monoton életét éli. Gondolom, hogy mondanom sem kell, hogy mindegyes ilyen alkalommal csúfos kudarcot vallottam, mint háziasszony, olyan prózai okból kifolyólag, hogy engem soha nem tanítottak ilyesmire. Ezért van bejárónőnk és mindenesünk, akik elvégzik a ház körüli teendőket.
- Ne csak bámuld, Saukerl! – pirítok rá a ripacsra. – Ugye te sem gondoltad komolyan, hogy majd ezért a kis semmiségért bepúderezem az arcomat? – nagyon erősen, és nyomatékosan igyekszem utalni rá, hogy Greg jobban tenné, ha maga szedné le, mert sicher, hogy nem fogok a mosdóban harcot vívni azért, hogy a tükörhöz jussak, és nők hadában tülekedni.
Aztán a karjába karolok. Igyekszem nem rá nehezedni, bár tény, hogy a térdeim már nem a régiek, és nemigen tett nekik-, meg a csípőmnek jót a ma esti date-night a gorgóval. Seiße. A gondolatra azonban rögtön lerázom magamról az érzést, és büszkén felszegem a fejemet. Elvégre, lehet, hogy vén vagyok, de nem kell annak is látszanom.
Majd, ha banyatankkal megyek vadászni... na, az lesz a Schluss.
- Na, és mondd, Saukerl – szólok Greghez, immár az étteremben, mikor már az asztalunkhoz vezettek minket. Egészen ideillőnek tűnök, pedig nagyon nem vagyok oda az efféle mókához. Itt-, és az ehhez rettentően hasonló helyeken a nők nem szoktak sört kérni. És, ha mégis, biztosan nincs a Pushkinban egy jóféle, német sörféle sem... – Martini lesz – felelek a fiatal férfinek, aki az asztalhoz kísért minket, majd a férjemmel szemben leülve, egyik lábamat átvetem a másikon. A táskámból ezüst szelence kerül elő, melyből kiveszek egyet, a díszsorba rendezett, karcsú, fekete katonák közül. Rágyújtok. Greg felé tartom a szelencét, hogy megkínáljam. – Miféle sárkányt találtál magadnak, ami elszórakoztatott? – meggyújtom a halálrudat, és beleszívok, cseppet sem zavartatva magamat.


Words: 452 ▲ Music: House on Fire ▲ Note: Baby, I want to breathe you in like oxygen.
Vissza az elejére Go down
 
Eine kleine Nachtessen
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Kikapcsolódás :: Archivált játékok-
Ugrás: