Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az istenek évszázadok óta békében élnek egymással. Nem volt ez mindig így, mielőtt 1220-ban az Istenek Tanácsa létrejött volna, a görög istenek gyakran piszkálták, csatáztak a skandináv istenekkel, az egyiptomiak próbáltak ebből kimaradni, ám Széth úgy gondolta, hogy remek alkalom átvenni a hatalmat, az összes isten felett. Ebben volt társa is, a csalás istene Loki, valamint Árész, mert az utóbbi kedvelte a vérengzést, az pedig hatalmas pusztítással járt volna, ha a három hatalom egymásnak feszül. Ám az egyiptomi isten türelmetlensége miatt hamarabb mért csapást a tanácskozókra, mint az eltervezett időpont. El is bukott a kísérlete, hogy megöli a Tanács fejeit. Persze, a cinkostársait is bemártotta, Árész büntetése hasonló lett, mint Prométheuszé, csak a háborúmániást a világ leghidegebb pontjához láncolták, Héphaisztosz nagyon élvezte a dolgot. Széthet megfosztották a hatalmától, csupán a halhatatlansága maradt meg, egészen addig, amíg be nem bizonyítja, hogy méltó a visszakapására. A triumvirátusból a legjobban Loki járt, vele nem tettek semmit, egyszerűen nem tudták rábizonyítani, hogy valóban benne lett volna a keze az összeesküvésben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megúszta, lehetséges, a két másik isten bosszút forral ellene. Szerencsére a főistenek megegyeztek abban, hogy hol telepednek le. Szétosztották maguk között a világot, sőt az Alvilágban is sikerült megegyezésre jutni. Azóta a béke tartós, vannak rebellisek, akik próbálják a szárnyukat bontogatni, rendszerint le is törik nekik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Reina Moore

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Szomb. Feb. 17 2018, 21:15

Pént. Feb. 16 2018, 23:37

Szer. Feb. 14 2018, 22:22

Vendég
Szomb. Feb. 03 2018, 19:47

Kedd Jan. 30 2018, 21:50

Kedd Jan. 30 2018, 20:47

Kedd Jan. 30 2018, 20:37

Kedd Jan. 30 2018, 18:49

Hétf. Jan. 29 2018, 16:24


Share | 
 

 Az Apa, a Fiú és a szuvenírek - Emrys & Cameron

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

⌲ Hozzászólások :
22
⌲ Csatlakoztam :
2017. Apr. 01.

TémanyitásTárgy: Az Apa, a Fiú és a szuvenírek - Emrys & Cameron   Szer. Ápr. 05 2017, 20:19

to Daddy
Egészen ki vagyok békülve azzal, hogy hová fejlődött a világ azóta, mióta az embereknek adtam a tüzet, akik még ismerték a neveinket és akik még hitték létezésünket. Ma már mit látnak ha rám néznek? Nem a titánt, akinek erejét félni kell, és aki teremtette őket, hanem egy harmincas éveiben járó férfit, félhosszú hajjal, élénk, huncut szemekkel, és kaján kis mosollyal. Igen, ez lennék én, a Tűzlopó, az enyves kezű Prométheusz, szolgálatukra.
Az a Prométheusz, most egy ezüst színű bmwt vezetve tart az ősök háza felé, mert hát hamarosan újabb gyerek érkezik a családba, és ott akarok lenni a jeles eseménynél, na meg mert apánk nem felejtette el hogy mit tettem, és szereti ha a szeme előtt vagyok, és ezért néha vissza is él a hatalmával szerintem. Bár nem is értem miért, a bajkeverés terén még Indiana Jones is csak kispályás hozzám képest, viszont elismert szaktekintély vagyok. Én, érted? Hahahaha. Na meg a családom mókamestere is ahogy elnézem, és nincs olyan hogy ne kapnék apámtól olykor figyelmeztető hívásokat, sms-eket, hogy bírjak magammal és ne húzgáljam hárpiák tollait, meg kentaúrok sörényét, neg ilyesmiket. Kalandor vagyok, szeretek veszélyesen élni, de azért nem szeretném azt a harminc évet vissza idézni, amit egy sziklánál töltöttem. Nem olyan régen egyik születésnapomra egy acél bilincset kaptam Kratosztól, nagyon nagyon vicces volt mit ne mondjak...
Leparkolok a háztól nem messze a kocsifeljáró mellé, hogy ne álljam el más utját és kiszállok. Van itt is vendégszobám, de alapvetően nem itt élek velük. Már csak azért sem. Kényelmes farmert viselek, szürke pólót és egy sötétbarna bőrdzsekit. Hajam szabadon, orromon napszemüveg csücsül. Felballagok az ajtóig és rátenyerelek a csengőre, ahogy szokásom. Van kulcsom is azt hiszem valahol, de hát... Abban a meglepetésben van részem hogy az apám nyit ajtót. Mi a fene?
- Nahát, Apa. Micsoda meglepetés téged itthon lelni, csak nem szabad napod van? - vigyorodom el, ahogy megölelem, mert legjobb tudomásom szerint vagyunk még ennyire jóban hogy megtehessem. Aztán beljebb kerülök.
- Anyával mi a helyzet? Jól van? Mikor lesz kistestvérem? Jajj alig várom, tök jó hogy szóltál... - vigyorgok lelkesen, és körülnézek anyámat keresve hogy arcon csókoljam, és óvatosan megszeretgessen a nagy pocakjától.
- Mi a helyzet amúgy itt? Remélem hiányoztam, mert még szuveníreket is hoztam - folytatom a csevegést Apám felé.

Not gonna die || lesz ez jobb is
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Themisz felvigyázó
⌲ Hozzászólások :
15
⌲ Tartózkodási hely :
New York
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Az Apa, a Fiú és a szuvenírek - Emrys & Cameron   Kedd Jún. 20 2017, 22:28

To my lovely son

Nem szokásom árgus szemekkel figyelni a gyerekeimet. Kivéve Prométheuszt. Ó, igen, még mindig figyelek rá, akármennyire nincs ínyére ez a dolog. De ez van, még mindig én vagyok az apja, és nem szeretném, ha megint valami hülyeséget csinál, mint a tűzlopás. Nem éppen a kedvenc emlékeim közé tartozik, amikor előttem láncolták ki. Herkulesnek hála, hogy kiszabadította. Úgyhogy meglengette a szívem, amikor közölte, hogy becsekkol. Mondjuk biztos azért, mert a legkisebb testvére is megszületik. Nem azért, mert a látóterembe akar kerülni.
Egyébként meg nem is értem mi a baja, a helyemben ő is figyelne engem De legalább munkára foghatom, van egy-két dolog, amit még nem csináltam meg a kis hercegnő szobájában. Valamint az anyja nem fog az agyamra mászni. Az utolsó szakaszban Themisz igazán veszélyes. Random sírva fakad, aztán kiirtana egy tárgyalótermet, meg ilyesmi dolgok. Segíteni persze nem lehet neki, mert büszke, és titán is.
- Ó, megérkezett.. – teszem le a bögrémet, amiben félig volt még fekete lötty, vagyis kávé, amit egyébként csak az íze kedvéért iszom, hatása nincs rám. És csak Prométheusz szokott ráfeküdni a csengőre, mintha süket is lennék, a sántaságom mellé. Felvont szemöldökkel pillantok rá.
- Kényszerszabadság, egyeseket nem lehet már itthon hagyni egyedül. Amúgy meg rám fért már, és az irodában nélkülem is megvannak. Még. – lapogatom meg a hátát egy vigyorral. Majd csukom be utána az ajtót.
- Most még éppen jól van..Aztán meglátjuk, az utolsó hetekben, napokban, kiszámíthatatlan. De gyönyörű. Egy rossz szavam se lehet. – hümmögök kicsit, ahogy mondtam, egy rossz szó is elég, hogy Themisz megdobáljon valamivel, vagy villámló tekintettel nézzen rám.
- Pearl babaszobáján végzek pár simítást. Gondolom veled érdekesebb dolgok történtek, Indiana Jones. – döntöm félre a fejemet. – Mégis milyen szuveníreket? – érdeklődöm kíváncsian. – Remélem, hogy nem valami mantikór fejet, vagy egy levágott gorgót. -

©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Hozzászólások :
22
⌲ Csatlakoztam :
2017. Apr. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Az Apa, a Fiú és a szuvenírek - Emrys & Cameron   Vas. Júl. 02 2017, 19:52

to Daddy
Nem töltök itthon túl sok időt, mármint az itthon alatt a szülői házat értem, és nem a sajátomat, mert ott azért el tudok cseszni egy csomó időt mindenfélével. Még barkácsolni is szoktam, úgy ám, ahogy rendes emberhez illik, csak hát éppen a faj nem stimmel, nem vagyok ember. Mindenesetre a család azért fontos nekem, és időszakosan azért hazajövök egy kis időre. Napokra, esetleg hetekre maradok ha megtehetem és épp nem dolgozom, vagy nyári szünet van, vagy kutatok és doktorit írok hobbiból... Ki tudja? Most éppen a kistestvérem születése hozott haza, mert mióta tudom hogy anya terhes legalább heti szinten zaklatom apát is telefonon hogy minden oké-e és anya hogy bírja.
Ahogy apa ajtót nyit, átölelem, és amikor elenged akkor beljebb is fáradok, mindössze egy kis utazótáskával készültem, aztán meglátjuk mi lesz még.
- Áhá, már nem lehet egyedül hagyni, és hormonvihar. Ne is mondd, mindent értek, ilyenkor igazán félelmetes hogy nem tudni milyen hangulata lesz egyik pillanatról a másikra. Szerencsére, már nem tart sokáig - vigyorgok én is, hiszen imádom az anyámat, annak ellenére hogy ilyenkor tényleg kibírhatatlan tud lenni, de hát a terhes nők kiváltsága. Ha már ők csinálják a munka java részét, ennyi jár nekik is.
- Na hát akkor egy szavad se legyen, ha vállaltad hogy ilyenkor milyen, akkor... de tény és való, anya még terhesen is gyönyörű és egy sárkány. Titánsárkány - válaszolok ahogy lenyúlom az öregem bögréjét és beleiszom a kávéjába. Nem vagyok én pofátlan egy kicsit sem.
- Oh igen, nem rég jöttem haza. Görögországban jártam, az Etna gyomrában, és nem hiszed el kivel találkoztam... - kezdek bele, de még nem mesélem tovább a sztorit.
- Nem, nem. Néééézd - húzok elő a táskám egyik rejtekéből egy lapos dobozkát. Három darab igazi kubai szivar lapul benne, mert bár apa nem dohányzik igazán azt hiszem, a szivar azért különleges csemege, és még én is szeretem néha. Szóval odaadom neki.
- Anyának édességet hoztam hogyha éppen édes szájú passzban lesz akkor odaadom neki is - teszem hozzá, és eldobom magam a kanapén.
- Apropó, a babaszobához kell valamiben segítenem? - mert jó gyerek vagyok ám, nem hagyhatom hogy édes öreg apám csináljon mindent.

Not gonna die || lesz ez jobb is
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content
TémanyitásTárgy: Re: Az Apa, a Fiú és a szuvenírek - Emrys & Cameron   

Vissza az elejére Go down
 
Az Apa, a Fiú és a szuvenírek - Emrys & Cameron
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Amerika :: New York :: Lakások-
Ugrás: