Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az istenek évszázadok óta békében élnek egymással. Nem volt ez mindig így, mielőtt 1220-ban az Istenek Tanácsa létrejött volna, a görög istenek gyakran piszkálták, csatáztak a skandináv istenekkel, az egyiptomiak próbáltak ebből kimaradni, ám Széth úgy gondolta, hogy remek alkalom átvenni a hatalmat, az összes isten felett. Ebben volt társa is, a csalás istene Loki, valamint Árész, mert az utóbbi kedvelte a vérengzést, az pedig hatalmas pusztítással járt volna, ha a három hatalom egymásnak feszül. Ám az egyiptomi isten türelmetlensége miatt hamarabb mért csapást a tanácskozókra, mint az eltervezett időpont. El is bukott a kísérlete, hogy megöli a Tanács fejeit. Persze, a cinkostársait is bemártotta, Árész büntetése hasonló lett, mint Prométheuszé, csak a háborúmániást a világ leghidegebb pontjához láncolták, Héphaisztosz nagyon élvezte a dolgot. Széthet megfosztották a hatalmától, csupán a halhatatlansága maradt meg, egészen addig, amíg be nem bizonyítja, hogy méltó a visszakapására. A triumvirátusból a legjobban Loki járt, vele nem tettek semmit, egyszerűen nem tudták rábizonyítani, hogy valóban benne lett volna a keze az összeesküvésben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megúszta, lehetséges, a két másik isten bosszút forral ellene. Szerencsére a főistenek megegyeztek abban, hogy hol telepednek le. Szétosztották maguk között a világot, sőt az Alvilágban is sikerült megegyezésre jutni. Azóta a béke tartós, vannak rebellisek, akik próbálják a szárnyukat bontogatni, rendszerint le is törik nekik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Reina Moore

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Szomb. Feb. 17 2018, 21:15

Pént. Feb. 16 2018, 23:37

Szer. Feb. 14 2018, 22:22

Vendég
Szomb. Feb. 03 2018, 19:47

Kedd Jan. 30 2018, 21:50

Kedd Jan. 30 2018, 20:47

Kedd Jan. 30 2018, 20:37

Kedd Jan. 30 2018, 18:49

Hétf. Jan. 29 2018, 16:24


Share | 
 

 Egy szép kis apa és lánya nap!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Informatikus, Hacker és Játékfejlesztő
⌲ Hozzászólások :
13
⌲ Tartózkodási hely :
New York
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 14.
⌲ Kor :
53

TémanyitásTárgy: Egy szép kis apa és lánya nap!   Vas. Ápr. 09 2017, 23:17Daddy & Me


Ha azt mondanám, hogy ezer meg egy éve nem voltam már a szüleimnél látogatóba akkor azt hiszem nem mondanék olyan nagy hazugságot. iszonyatosan szégyellem is magam érte, de valahogy nem tudtam időt szakítani erre a látogatásra, és nem azért mert nem szeretem őket. Csupán…csupán csak tartok egy kicsit attól, hogy apától milyen szentbeszédet kell majd végighallgatnom arról,  hogy Eph a kollégám ugyan, de vigyázzak vele. Anya meg amióta babát vár, hát… Fogalmazzunk úgy, hogy vannak hangulatingadozásai. Most viszont már úgy érzem, hogy nem halogathatom tovább a dolgot. Meg kell Őket látogatnom. Hiányoznak és szeretném tudni, hogy minden oké e velük. Nem vagyok az-az érzelgős fajta, főleg amióta Nikolai meghalt. De szeretem tudni mi a helyzet a családommal és amúgy is eddig én voltam a szüleim kicsi lánya és most, hogy úton van a kis tesóm, aki ha minden igaz akkor megfoszt majd erről a titulustól, muszáj minden maradék időmet kihasználnom. Úgyhogy egy nagy adag péksüteménnyel és a legártatlanabb mosolyommal az arcomon kopogtattam be a szüleim házának ajtaján.
Türelmesen vártam, végtére is mi mást tehettem volna? Tudom, hogy legalább az egyikük ilyenkor itthon van és azt is, hogy örömmel fognak majd fogadni. Viszont én nem az a fajta ember vagyok aki csak úgy rátör a szüleire, még akkor sem ha éppenséggel még kulcsa is van a lakáshoz. De miután 5 perc várakozás után, még mindig nem nyitottak nekem ajtót, előhorgásztam a kulcsomat és beengedtem magam. Legnagyobb meglepetésemre apa éppen félig a mosogató alatt feküdt és valamiféle szerszámmal hadakozott. Nem csodálom, hogy nem hallotta meg a kopogásomat amikor ilyen nagy munkában van.
- Kopp, kopp. Szia Apa! – mosolyogtam rá kedvesen, miközben a konyhapultra tettem a még mindig meleg és illatozó, finomabbnál finomabb péksüteményeket.
- Min ügyködsz ilyen szorgalmasan? Anya már megint eldugította a lefolyót? – kérdeztem vigyorogva, miközben oda sétáltam hozzá és közvetlenül mellette guggoltam le, hogy egészen közelről láthassam mit is csinál a sötét, eldugott és csövekkel teli szekrényben.

music:Clikk note:Hello, Daddy!  juuj  words: 320Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Themisz felvigyázó
⌲ Hozzászólások :
15
⌲ Tartózkodási hely :
New York
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Egy szép kis apa és lánya nap!   Szer. Júl. 19 2017, 17:03

Paige & Emrys

A szabadnapom nem a lefolyó pucolásával akartam tölteni, de hát isten tervez, és isten végez. Persze nem köthettem Themisz orrára, hogy talán óvatosabban is önthetne dolgokat a mosogatóba, meg nem mindent kéne, mert a konyhamalac se bír feldolgozni mindent. Viszont, amióra várandós nem igazán kérem meg ilyenekre, még a végén lelő, mint anno, mert zsírszegény tejet vittem. Ami egyébként tökre jogtalan volt, mert azt kért. De a feleségem nagyon nehéz eset, amikor pocakos.
Kisebb szitkozódások közepette, elhárítottam a problémát, fel sem tűnt, hogy valaki közeledik is a ház felé. Pedig a saját gyerekeimet csak illene felismerni, nem? Viszont ők is tudják, hogyha valamit csinálok, akkor felőlem fel is robbanhat mellettem valami.
Léptek zajára leszek figyelmes, s sikeresen be is verem a fejem, ja elég szűk itt a hely, azt kell mondjam. Régen láttam már az én kincsemet, és örülök, hogy ideette végre a fene. Nem mintha figyelmeztetni akarnám a legkisebb Nüx gyerek miatt. Elég nagy lány már, és igen, én elfogadom a döntését, már ha Ephraim mellett köt ki.
- Édesem! – mászom ki a mosogató alól, amikor leguggol mellém, majd később befejezem az egészet. – Rég láttalak. Természetesen, bár most nem tudom mivel dugította el. A lényeg, hogy három nap múlva megint csinálhatom, ha így halad. De ezt meg ne jegyezd neki, eléggé érzékeny mostanában. – aztán felállok, hogy leporoljam magam, s még a legkisebb hercegnőmet is talpra segítsem. Hamarosan Pearl kapja meg ezt a rangot. Csillogó szemekkel nézek a sütikre, ha nem csapott volna meg az illatuk a gyomrom se jelzett volna, hogy hahó reggel óta nem ettél. Előtte persze nem maradhat el a kézmosás, aztán persze ahogy annak rendje van, egybe toltam a képembe.
- Kösz kincsem, életmentő vagy. – nyomok a homlokára egy cukros puszit. – Mondd csak, hogy vagy mostanság? – érdeklődöm, nem szoktam én rögtön kiugrasztani a nyulat a bokorból, és ismerem, hogyha rögtön letámadnám a kérdéseimmel nem is válaszolna. Majd elmondja, ha akarja, efelől nincs viszont kétségem. Hiszen tudja, bármikor számíthat ránk.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Informatikus, Hacker és Játékfejlesztő
⌲ Hozzászólások :
13
⌲ Tartózkodási hely :
New York
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 14.
⌲ Kor :
53

TémanyitásTárgy: Re: Egy szép kis apa és lánya nap!   Kedd Aug. 22 2017, 21:10Daddy & Me


A nagy csendből és abból, hogy a csengőre sem reagáltak, tudhattam volna, hogy apa van itthon és éppen valami nagy munkában van benne. Olyankor szinte se lát, se hall amikor szorgoskodik valamin. A konyhába lépve, már rá is jöttem mi a nagy feladat. Számtalanszor mondtuk már anyának, hogy nem kellene mindenfélét beledobálni a konyhamalacba, mert az sem fogja sokáig bírni. De Ő ilyenkor mindig azzal, jön, hogy az a dolga, hogy mindent összeaprítson, szóval dolgozzon csak. De ha a konyhamalac egyszer csak bemondja az unalmast akkor kész is a káosz. Eldugul a lefolyó, anya meg azért lesz hisztis. Olyankor persze előveszi apát a mi kis házi ezermesterünket, hogy márpedig csinálja meg és mivel apa jól tudja, hogy nem szabad ilyenkor vitába szállni anyával ezért engedelmes, jó férj módjára megcsinálja a lefolyót. Igaz ez az egész nem tart tovább két-három napnál és akkor kezdődik minden újból.
- Mindenre ami szent, jól vagy apa? – kukucskálok be hozzá amikor beveri a fejét.
- Ne is mond, a múlthéten megígértette velem, hogy elmegyek vele babaruhákat vásárolni és tíz percet késni mertem a megbeszélt időpontról. – fogatom színpadiasan a szemeimet.
Tény és való, hogy anya most eléggé furcsán viselkedik, de a többiek állítása szerint akkor sem volt jobb a helyzet amikor mondjuk velem volt várandós. Úgyhogy a hangulatingadozásait mindenki betudja a pici Pearl érkezésének.
- Nincs mit. Gondoltam ez elég jó lesz engesztelő ajándéknak amiért olyan régen nem jártam nálatok. – motyogom egy kicsi bűntudattal a hangomban.
Így, hogy apa megjegyezte mennyire régen látott már egy kicsit rosszabbul érzem magam amiért nem jöttem már hamarabb. Viszont mindenre van mentségem és azt hiszem elég jó ahhoz, hogy ne kelljen még ennél nagyobb bűntudatot éreznem.
- Hát, eléggé el vagyok mostanában havazva. – felelem a feltett kérdésére, miközben felülök a konyhapultra.
Tudom én mire kíváncsi és őszintén szólva én is kíváncsi lennék azokra a válaszokra. Egyszerűen hihetetlen, hogy itt tart az Ephraim ügy. Pedig azt hittem én kis naiv, hogy ez egy egész egyszerű kis feladat lesz és nincs ebben az egészben semmi zavaró és értelmezhetetlen. Aztán valami bizarr és megmagyarázhatatlan okból fellángoltak bennem azok az érzések és most fogalmam sincs mit kezdjek ezzel az egésszel, vagy arról, hogy egyáltalán van e értelme kezdeni vele valamit.
- Van egy csomó új munka és akkor még ott van... Szóval... Annyira fura neked ilyet mondani, de azt hiszem kezdek újra szerelmes lenni. Nikolai halála óta most először érzem ezt és ez annyira összezavar. – magyarázom elmerengve, miközben egy barackkal babrálok, amit az előbb vettem el a gyümölcsöskosárból.

music:Clikk  note:Hello, Daddy!  juuj  words: 414Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content
TémanyitásTárgy: Re: Egy szép kis apa és lánya nap!   

Vissza az elejére Go down
 
Egy szép kis apa és lánya nap!
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Amerika :: New York :: Lakások-
Ugrás: