Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az istenek évszázadok óta békében élnek egymással. Nem volt ez mindig így, mielőtt 1220-ban az Istenek Tanácsa létrejött volna, a görög istenek gyakran piszkálták, csatáztak a skandináv istenekkel, az egyiptomiak próbáltak ebből kimaradni, ám Széth úgy gondolta, hogy remek alkalom átvenni a hatalmat, az összes isten felett. Ebben volt társa is, a csalás istene Loki, valamint Árész, mert az utóbbi kedvelte a vérengzést, az pedig hatalmas pusztítással járt volna, ha a három hatalom egymásnak feszül. Ám az egyiptomi isten türelmetlensége miatt hamarabb mért csapást a tanácskozókra, mint az eltervezett időpont. El is bukott a kísérlete, hogy megöli a Tanács fejeit. Persze, a cinkostársait is bemártotta, Árész büntetése hasonló lett, mint Prométheuszé, csak a háborúmániást a világ leghidegebb pontjához láncolták, Héphaisztosz nagyon élvezte a dolgot. Széthet megfosztották a hatalmától, csupán a halhatatlansága maradt meg, egészen addig, amíg be nem bizonyítja, hogy méltó a visszakapására. A triumvirátusból a legjobban Loki járt, vele nem tettek semmit, egyszerűen nem tudták rábizonyítani, hogy valóban benne lett volna a keze az összeesküvésben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megúszta, lehetséges, a két másik isten bosszút forral ellene. Szerencsére a főistenek megegyeztek abban, hogy hol telepednek le. Szétosztották maguk között a világot, sőt az Alvilágban is sikerült megegyezésre jutni. Azóta a béke tartós, vannak rebellisek, akik próbálják a szárnyukat bontogatni, rendszerint le is törik nekik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Yesterday at 23:27

Csüt. Márc. 15 2018, 20:47

Vendég
Pént. Márc. 09 2018, 20:11

Szomb. Márc. 03 2018, 18:22

Szomb. Márc. 03 2018, 18:02

Vendég
Pént. Márc. 02 2018, 22:28

Vendég
Szomb. Feb. 24 2018, 18:23

Szomb. Feb. 17 2018, 21:15

Pént. Feb. 16 2018, 23:37


Share | 
 

 Evan & Leana

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Evan & Leana   Kedd Ápr. 11 2017, 23:20

Evan & Leana

Tényleg nem kellett volna eljönnöm, de ez van, ha egy hisztisebb Aphrodité félvér a munkatársad. Pedig elég lett volna egy határozott nem, mert én vagyok az erősebb, sokkal. Csak az utóbbi időben nem nagyon mutattam meg mire is vagyok képes. Hála Tartarosznak, meg apámnak. Ha nem lennének ennyire gyerekesek még boldogan is élhettem volna a férjemmel, aki inkább maradt Európában, én pedig jöttem az Államokba, tökéletes választás volt New York. Előtte meg Washington. Viszont Skye-t inkább az Almában akartam felnevelni, és nem is végeztem vele rossz munkát, csak éppen az apjának nem szóltam róla. Dacos voltam, elszánt, bizonyítani akartam, hogy nem vagyok őrült, egyedül képes vagyok erre.
Szusszanok egyet ahogy végez az előadásával, pár perc múlva követem az előtérbe.
- Végeztél..nem tudom mit izgulsz még mindig. – lépek mellé egy mosollyal. – A jobb kezed elárul, zsebre teszed mindig. – jegyzem meg. A felesége vagyok, minden kis hákliját megjegyeztem, ennyi év után is tudom. – Egyébként meg tetszett. Persze még mindig azon a véleményen vagyok, hogy nem kellett volna eljönnöm ide. – vonom meg a vállamat.
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Watcher of Souls
⌲ Hozzászólások :
12
⌲ Tartózkodási hely :
Glasgow
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 07.
⌲ Kor :
721

TémanyitásTárgy: Re: Evan & Leana   Pént. Ápr. 14 2017, 20:38

Never mind, I'll be fine


POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Evan & Leana   Szomb. Ápr. 15 2017, 01:24

Evan & Leana

Az lett volna a legegyszerűbb, hogy az előadása után fogom magam és hazamegyek. De nem, nekem maradnom kellett, és utána mennem. Mégis mit tehettem volna, látta Skye-t, azt is, hogy inkább rá hasonlít, mint rám. Nem mintha bánnám, csupán nehezebb volt elnyomni magamban a tudatot, hogy a férjem nincs mellettem. Hála a dacos, és puffogó nőnek, vagyis nekem. Pedig semmi bajom nem volt, amikor kiderült a várandóságom, nem foghattam az őrültségre. Amit egyébként az apósomtól kaptam, a móka kedvéért. Az én apám se az a kedves teremtés, noha színét se láttam már jó ideje, nem is akarok vele találkozni. Ha nem csesztette volna Drífát, akkor az após talán nem piszkált volna meg ennyire, náluk mondjuk nem lehet tudni. A legnormálisabb tag a négy testvér közül akármennyire is hihetetlen, de Nüx.
Kicsit hümmögve konstatálom, hogy nem dohányzik. Éljen. Utáltam, ha füstölt, még akkor is, ha nagyon, nagyon ritkán találkoztam vele. Viszont nem jegyzem meg, úgyis tudja, hogy örülök neki. Egyébként sem olyan a szituáció, hogy gratuláljak neki.
- Mintha olyan sokat jelentene pár éve az elméletednek.. Nem hitted volna el, hogy jól vagyok. Menekülsz a sötétség elől, előlem. Hétvégi apukának meg biztos nem engedtelek volna. Pontosan tudod, hogy mit gondolok arról, ha csak néha van a gyerek életében az apja. Sokkal könnyebb volt, nekem. Kivételesen nem érdekelt senki Skye-on kívül. – megyek utána feldúlt sóhajjal.
- A szesztilalom óta nincs semmi bajom, hála Nüxnek, de inkább magamra hagytál..Megérdemelted, hogy nem szóltam. – fonom össze a karomat a mellkasom előtt. Még mindig dacos vagyok, az is leszek egy ideig. Akkoriban még foggal-körömmel harcoltam volna, hogy visszakapjam, mára már erősen megkopott ez az érzés, vagy csak szeretném magamnak bemesélni ezt az egészet.
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Watcher of Souls
⌲ Hozzászólások :
12
⌲ Tartózkodási hely :
Glasgow
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 07.
⌲ Kor :
721

TémanyitásTárgy: Re: Evan & Leana   Szomb. Ápr. 15 2017, 12:19

Never mind, I'll be fine

Miért álltam vele egyáltalán szóba? Ó igen, a feleségem és szeretem vagy szerettem. De annyira gyerekes és idegőrlő néha, hogy apám átka nélkül is megkérdőjelezem a saját döntéseimet. Nem való nekem a magánélet. Gyakorlatban nagyon régóta nincs is. Velem nem úgy működnek a dolgok, hogy egy jóindulatú füllentéssel meg lehet nyugtatni. Én a szenvedésre születtem. A saját szenvedésem által mások megmentésére, amiben jó vagyok, akit egy kicsit is érdeklek az megmondhatja. Másrészt már régen halott lennék... Én vagyok az első Őrző, aki nem őrült bele 40 éves kora előtt, de így 720 fölött már annyira nem tölt el büszkeséggel a dolog. Legalább Kratosz, Ozirisz és Glenr megengedte, hogy a képességem korlátozás nélkül használjam bármelyik területen.
Nem nézek rá a hümmögésére sem. Felőlem infrahangon is megpróbálhatná lerobbantani a fejem, nekem tenne szívességet.
- Nem az én elméletem időállósága számít, hogy a betegeknek tudok-e segíteni. Legalább megpróbálhattad volna. Ha azt nézzük, hogy mi fog következni a lelkek terén, akkor mostanában önként járok a csatatérre. Neked sokkal könnyebb volt, lehet. De nekem? Vagy a lányunknak? Mert éppen csak az életét kockáztattad, ő is Őrző. Legalább ha időben elkezdhettem volna tanítani vagy taníthattam volna. - az arcomra semmi érzelem sem ül ki, de a szavaim savként csapódnak. Az utolsó mondatára amilyen pillantást küldök felé nos... valószínűleg éppen olyan kedvesen néznék apámra is. Lehet kedvesebben is.
- Ha van képed ilyet mondani, akkor te is megérdemelted, hogy ott hagytalak. - megigazítom a táskám és elindulok gyalog a szálloda felé, nem bírok még egy percet a közelében. Így is túl sok kóbor lelket látok. - Majd küldöm a válásról a papírokat és magyarázd meg Skye-nak, hogy miért nem érdemelt meg egy hétvégi apukát sem!

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Evan & Leana   Vas. Ápr. 16 2017, 01:14

Evan & Leana

Tényleg nem kellett volna utána jönnöm. De már mindegy, nem foghatom Arianara sem, mert nem ő mondta, hogy jöjjek utána. Persze, ha nem akadékoskodik, akkor nem is jöttem volna el a konferenciára. Majd ő is rájön, hogy valamit nem lehet helyrehozni. Az én házasságom is pont ilyen, persze ezt nem tudhatta, mert nem közöltem vele. Miért tettem volna? Senkinek semmi köze hozzá. Jó pár éve élünk külön, és semmi problémám nem volt addig, amíg ide nem jöttem. De ezt már kibírom, akár fél lábon is.
- Ó, mert olyan sokat értem volna el, ha megpróbállak meggyőzni. Amúgy is mindig önként mentél, akkor is, ha nem kellett volna menned. Nem is tudtál róla, rém könnyű lehetett. Fogalmam sem volt róla, hogy mi lesz belőle, mivel nem régen jelentkezett nála ez az egész. Tudja, hogy ki az apja. Ha pedig veled akar menni, nem fogom megállítani, menjen. – a nézése meg nem hat meg, én is tudok csúnyán nézni, vagy szemszínt váltogatni, ám még annyira nem sikerült felhúzni magam, hogy sárga szemekkel villogjak, mint valami macska.
- Örülök, hogy végre egyetértünk valamiben. Nem kellett volna hozzád mennem. – vágom hozzá sziszegve, és a másik irányba indulok. Csak akkor torpanok meg, amikor a válási papírokat emlegeti. Ösztönösen húzom le a gyűrűt az ujjamról, és vágom utána.
- Remek, éppen itt az ideje, azt meg tartsd meg, vagy csinálj vele amit akarsz, egyáltalán nem érdekel mit csinálsz vele. Skye pedig tudja, ha akarsz tőle valamit keresd meg. Orvostanhallgató, biztos a kórházban van most is. – legszívesebben üvöltenék valakivel, a cipőm sarka meg csoda, hogy nem törik ki, nem éppen arra tervezték, hogy felszántsák vele a padlót. Hagyom, hogy a sötétség körül öleljen, úgyis régen hagytam már neki, mintha egy leheletnyivel jobban érezném magam.
- Ezt akartad te rohadék? – kérdezem gondolkodás nélkül az apámtól, választ úgysem kapok, sosem kaptam, csak akkor jelent meg, amikor az Őrzőhöz mentem. Kifejezte a nem tetszését és el is tűnt. A Sötét Boszorkánynak nem szabadott volna engedni a szerelemnek nevezett buta érzelemnek. A kocsihoz sétálok, és a kulcsomért matatok a táskámban, el akarok innen menni, amilyen gyorsan csak lehet.
Vissza az elejére Go down
Sponsored content
TémanyitásTárgy: Re: Evan & Leana   

Vissza az elejére Go down
 
Evan & Leana
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Amerika :: New York :: Belváros-
Ugrás: