Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az istenek évszázadok óta békében élnek egymással. Nem volt ez mindig így, mielőtt 1220-ban az Istenek Tanácsa létrejött volna, a görög istenek gyakran piszkálták, csatáztak a skandináv istenekkel, az egyiptomiak próbáltak ebből kimaradni, ám Széth úgy gondolta, hogy remek alkalom átvenni a hatalmat, az összes isten felett. Ebben volt társa is, a csalás istene Loki, valamint Árész, mert az utóbbi kedvelte a vérengzést, az pedig hatalmas pusztítással járt volna, ha a három hatalom egymásnak feszül. Ám az egyiptomi isten türelmetlensége miatt hamarabb mért csapást a tanácskozókra, mint az eltervezett időpont. El is bukott a kísérlete, hogy megöli a Tanács fejeit. Persze, a cinkostársait is bemártotta, Árész büntetése hasonló lett, mint Prométheuszé, csak a háborúmániást a világ leghidegebb pontjához láncolták, Héphaisztosz nagyon élvezte a dolgot. Széthet megfosztották a hatalmától, csupán a halhatatlansága maradt meg, egészen addig, amíg be nem bizonyítja, hogy méltó a visszakapására. A triumvirátusból a legjobban Loki járt, vele nem tettek semmit, egyszerűen nem tudták rábizonyítani, hogy valóban benne lett volna a keze az összeesküvésben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megúszta, lehetséges, a két másik isten bosszút forral ellene. Szerencsére a főistenek megegyeztek abban, hogy hol telepednek le. Szétosztották maguk között a világot, sőt az Alvilágban is sikerült megegyezésre jutni. Azóta a béke tartós, vannak rebellisek, akik próbálják a szárnyukat bontogatni, rendszerint le is törik nekik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Kedd Szept. 19 2017, 18:02

Kedd Szept. 19 2017, 14:30

Kedd Szept. 19 2017, 14:21

Kedd Szept. 19 2017, 14:11

Hétf. Szept. 18 2017, 22:02

Vas. Szept. 17 2017, 20:30

Vas. Szept. 17 2017, 20:10

Vas. Szept. 17 2017, 19:39


Share | 
 

 Come little monster - Roux & Abel

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

legendás lény

⌲ Hozzászólások :
3
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 22.

TémanyitásTárgy: Come little monster - Roux & Abel   Vas. Ápr. 16 2017, 17:12


To: Roux
Estére már semmi tervem nincs, és végére értem az energiáimnak is, szóval már nem teszek semmiféle erőfeszítést. Mármint azon kívül, hogy lemegyek a közeli klubba, hogy igyak egy kis jóféle whiskeyt és talán elüssem az időmet egy csinos lánnyal vagy fiúval. Egyre megy, nem vonom meg magamtól az élvezetet.
Ennek megfelelően a ruháimmal sem esek túlzásba, és egy egyszerű fekete nadrágot veszek fel, amit vékony övvel fogok össze a csípőmön, és egy fehér inget. Kigombolt nyakkal, és lezserül betűrve, akár még jóképűnek is látszódhatok így. Zsebre teszem az irataim, és telefonom, pénz és kulcs és elindulok a kedvenc helyem felé, ahol már elég sok mindent átéltem, és ismerik a sunyi képem.
Be is jutok a helyre, és elfoglalom a kedvenc sarok asztalom, és nem fáradok azzal hogy feleseket rendeljek, inkább az egész üveget kérem. Jack Danielst iszom, ahogy szoktam, és közben felmérem a terepet, potenciális partnert keresek éjszakára de közben valami olyasmit látok meg, amire nem számítottam.
- Roux?! - ráncolom össze a szemöldököm, hiszen legutóbb rácsok mögött láttam a fiút, és én a másik oldalán álltam a gazdájával. Mi történhetett? Hol van a gazda? Miért van itt egyedül egy kiméra? Felemelkedek és előkerítek még egy poharat, amibe elkeverek egy erős nyugtató hatású pirulát, és felé indulok.
- Roux! Micsoda meglepetés téged itt látni - mosolygok rá barátságosan és felé nyújtom az italt. El kell vinnem innen, mielőtt ideges lesz és elszabadul, volt már rá példa hogy én fékeztem meg, bár nem ment minden bökkenő nélkül, akkor sem. Nem tudom emlékszik-e még rám. Majd kiderül.
- Emlékszel még rám Roux? Abel vagyok - mutatkozom be neki ahogy végre figyelemre méltat engem. Mellé támaszkodom a pulthoz.
- Van asztalom ott hátul, gyere tarts velem - invitálom békésen.
Zene helye
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Come little monster - Roux & Abel   Kedd Jún. 06 2017, 00:49

Abel & Roux


Gyönyörű tavaszi este. Az égbolt tiszta, s egy felhő se takarja el azt a sok fényes pontot ott fent. Csillagok. Amit egy ideig csak addig látott, míg kiengedték vadászni. Most viszont végre szabad és azt csinál, amit csak akar. Szerencsére nem hagyták üres kézzel, így egy ideig fent tudja tartani magát. Tetszik neki ez a fajta életmód, bár elég sok mindenről lemaradt az utóbbi időkben. Például a sok elektromos kütyüvel is meg kell barátkoznia és a színes villódzó reklámtáblákkal is, amik majd kiverik az amúgy is érzékeny szemét. A tömegről meg nem is beszélve. Túl zajos, túl zsúfolt. Egy ideig nem is nagyon ment be a belvárosba, de most már lassan kezdi megszokni ezt a világot. Ez abból is észrevehető, hogy már egy ideje eljár különféle bárokba és szórakozóhelyekre és néha megesik, hogy valaki a prédájává válik, de már ez is csak megszokásból. Ölésre nevelték, ha akarná, se tudná megállni, hogy ne mélyessze bele a fogát valakibe és tépje szét azt a személyt. De azért igyekszik beleolvadni a környezetébe. Igaz mikor iszik eléggé kiszámíthatatlan, de eléggé rákapott az ízére. Ezért van az, hogy most is egy klubban támasztja a pultot a ki tudja már hányadik pohárral a kezében. Valahogy neki kicsit nehezebb berúgni, amit eléggé bán is, mert így több pénzt kell itt hagynia. Általában egyedül iszogat, de ha akad egy szép nő vagy férfi, aki vágyik a társaságára nem utasítja vissza, hiszen bárkit szívesen elvisz egy körre. Bár hevessége miatt, nem biztos, hogy mindenki megéli a másnapot.
Most egész nyugodtan nézi a tömeget és azon gondolkozik, hogy merje e elhagyni ezt a csodás helyet egy tánc kedvéért, vagy inkább igyon még. Nehéz kérdés mi tagadás, ám mikor egy ismerős hang üti meg a fülét rájön, hogy inkább itt kellett volna hagyni a széket. Még a szőr is feláll a hátán és egy pillanatra a szeme is felfénylik a kontaktlencse alól –mert azért mégse szaladgálhat macskaszemekkel, annak ellenére sem, hogy manapság divat a színes és különleges mintájú lencséket hordani- és elkomorodik az arca. –Abel…. hogyne emlékeznék egy ilyen féregre? – undorodva köpi ki a szavakat felé és erősebben rámarkol a poharára, a felé nyújtott italt pedig arrébb tolja. Már akkor se tetszett neki ez a fickó mikor csak a rácson keresztül merengett, így meg hogy végre átlátja az eddig történt dolgokat, csak még nagyobb ellenséget vél felfedezni benne. –Ne jó pofizz itt nekem, nem vagyok vevő a társaságodra. Ha nem rémlene, nem vagyunk se barátok, se ivó cimborák. Ne rontsd el a kedvem, inkább menj vissza a gazdám bugyijába és hagyj békén! – vicsorít rá, hiszen szentül meg van győződve arról, hogy azok ketten igazából együtt vannak, mivel sokat látta őket egymással. És persze akkor már mindketten borzalmasan rossz emberek. Mondjuk reménykedett benne, hogy akkor a gazdával együtt eltűnik majd ő is, de nem. Valamiért Ő itt maradt és pont most össze is futnak. Annyira nagy haragot érez iránta, hogy ha tehetné, az első percben széttépné. Csak tudja, hogy ez nem ilyen egyszerű, mert a másik sem ember és mivel Ő nem volt éveken keresztül ráncra verve jobb kondiban van mint Roux.


510 ● zene ● bocs a késésért, remélem tetszik <3 ● @
Vissza az elejére Go down
avatar

legendás lény

⌲ Hozzászólások :
3
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Come little monster - Roux & Abel   Szer. Jún. 07 2017, 16:54


To: Roux
Lazulhatnék a sok meló után és végre szabad napnak számító napom van és lemegyek a közeli bárba. Tudom hogy jól nézek ki, legalábbis vonzó lehetek mások szemében, és elfoglalom az egyik kedvenc asztalomat hátul. Nem számítok semmi más mozgásra és éppen ezért ér felkészületlenül Roux megjelenése, és az hogy egyedül van még inkább. Mi lett a gazdájával? Végül kitört a fogságból és levadászta volna, vagy egyszerűen ráunt? Micsoda dolog, inkább adta volna nekem, én vigyáztam volna rá neki de így elereszteni egy vadállatot, még ha emberi értelemmel is bír... Mondjuk, mondom ezt én, aki szintén nem vagyok jobb, és még kannibál is ha már itt tartunk. Micsoda egy életpálya...
Két pohárral a kezemben sétálok a pulthoz, ott hagyva az alkalmi partnerem az asztalnál, és a fiú elé sétálok. Felismer, látom a szemében a szörnyeteget, de az én tekintetem sem sokkal barátságosabb, csak én el tudom rejteni lencsék nélkül is a tejfehér szemeim.
- Micsoda goromba szavak, hát hová tetted az udvariasságot Roux? Az emberek általában kedvesebbek egymással - mosolyodom el, és nem félek tőle, tudom hogy meg tudom fékezni ha nekem esik, de nem lenne éppenséggel illdomos. Elhúzom a poharat és leteszem a pultra az övé mellé, neki szántam. Ahogy a nyugtatókat is.
- Azt hittem először hogy vele jöttél, de igazság szerint hónapok óta nem láttam Zachet, és a hiedelmeid ellenére nem voltunk szeretők, csak üzleteltünk ezzel-azzal. Te jobban az esetem vagy mint ő lett volna, de sosem hagyta hogy játszak veled - húzom el a szám, ezt sosem értettem miért nem hagyta, hiszen tudta jól hogy vagyok olyan erős mint a fiú. Tökéletesen kezelem a bennem élő szörnyeteget, aki vérre szomjazik és húsra. Éppen nem is hátrány, hogy egy fenevadat kell eljátszanom a következő filmemben, csak szöveget kellene még tanulni de az a legkevésbé izgalmas része. Dögleni és magolni.
- Nem Zach érdekel, hanem te. És örülnék ha meginnál velem valamit - invitálom újra, hátha most nem utasítja el. Meg akarom szerezni magamnak, és megtartani. Bár ezt neki nem kell tudnia.
Zene helye
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content
TémanyitásTárgy: Re: Come little monster - Roux & Abel   

Vissza az elejére Go down
 
Come little monster - Roux & Abel
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Amerika :: New York :: Belváros-
Ugrás: