Ride, die, sacrifice!
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Jasmine Ingram

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03, 2017 8:52 pm-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Kedd Nov. 13, 2018 11:08 pm

Kedd Nov. 13, 2018 10:24 pm

Hétf. Nov. 12, 2018 2:44 pm

Kedd Nov. 06, 2018 12:08 am

Hétf. Nov. 05, 2018 11:28 am

Vas. Nov. 04, 2018 10:46 pm

Csüt. Nov. 01, 2018 9:46 pm

Csüt. Nov. 01, 2018 6:09 pm

Szer. Okt. 31, 2018 5:58 pm


Share | 
 

 Come little monster - Roux & Abel

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

legendás lény

⌲ Hozzászólások :
14
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 22.

TémanyitásTárgy: Come little monster - Roux & Abel   Vas. Ápr. 16, 2017 5:12 pm


To: Roux
Estére már semmi tervem nincs, és végére értem az energiáimnak is, szóval már nem teszek semmiféle erőfeszítést. Mármint azon kívül, hogy lemegyek a közeli klubba, hogy igyak egy kis jóféle whiskeyt és talán elüssem az időmet egy csinos lánnyal vagy fiúval. Egyre megy, nem vonom meg magamtól az élvezetet.
Ennek megfelelően a ruháimmal sem esek túlzásba, és egy egyszerű fekete nadrágot veszek fel, amit vékony övvel fogok össze a csípőmön, és egy fehér inget. Kigombolt nyakkal, és lezserül betűrve, akár még jóképűnek is látszódhatok így. Zsebre teszem az irataim, és telefonom, pénz és kulcs és elindulok a kedvenc helyem felé, ahol már elég sok mindent átéltem, és ismerik a sunyi képem.
Be is jutok a helyre, és elfoglalom a kedvenc sarok asztalom, és nem fáradok azzal hogy feleseket rendeljek, inkább az egész üveget kérem. Jack Danielst iszom, ahogy szoktam, és közben felmérem a terepet, potenciális partnert keresek éjszakára de közben valami olyasmit látok meg, amire nem számítottam.
- Roux?! - ráncolom össze a szemöldököm, hiszen legutóbb rácsok mögött láttam a fiút, és én a másik oldalán álltam a gazdájával. Mi történhetett? Hol van a gazda? Miért van itt egyedül egy kiméra? Felemelkedek és előkerítek még egy poharat, amibe elkeverek egy erős nyugtató hatású pirulát, és felé indulok.
- Roux! Micsoda meglepetés téged itt látni - mosolygok rá barátságosan és felé nyújtom az italt. El kell vinnem innen, mielőtt ideges lesz és elszabadul, volt már rá példa hogy én fékeztem meg, bár nem ment minden bökkenő nélkül, akkor sem. Nem tudom emlékszik-e még rám. Majd kiderül.
- Emlékszel még rám Roux? Abel vagyok - mutatkozom be neki ahogy végre figyelemre méltat engem. Mellé támaszkodom a pulthoz.
- Van asztalom ott hátul, gyere tarts velem - invitálom békésen.
Zene helye
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Come little monster - Roux & Abel   Kedd Jún. 06, 2017 12:49 am

Abel & Roux


Gyönyörű tavaszi este. Az égbolt tiszta, s egy felhő se takarja el azt a sok fényes pontot ott fent. Csillagok. Amit egy ideig csak addig látott, míg kiengedték vadászni. Most viszont végre szabad és azt csinál, amit csak akar. Szerencsére nem hagyták üres kézzel, így egy ideig fent tudja tartani magát. Tetszik neki ez a fajta életmód, bár elég sok mindenről lemaradt az utóbbi időkben. Például a sok elektromos kütyüvel is meg kell barátkoznia és a színes villódzó reklámtáblákkal is, amik majd kiverik az amúgy is érzékeny szemét. A tömegről meg nem is beszélve. Túl zajos, túl zsúfolt. Egy ideig nem is nagyon ment be a belvárosba, de most már lassan kezdi megszokni ezt a világot. Ez abból is észrevehető, hogy már egy ideje eljár különféle bárokba és szórakozóhelyekre és néha megesik, hogy valaki a prédájává válik, de már ez is csak megszokásból. Ölésre nevelték, ha akarná, se tudná megállni, hogy ne mélyessze bele a fogát valakibe és tépje szét azt a személyt. De azért igyekszik beleolvadni a környezetébe. Igaz mikor iszik eléggé kiszámíthatatlan, de eléggé rákapott az ízére. Ezért van az, hogy most is egy klubban támasztja a pultot a ki tudja már hányadik pohárral a kezében. Valahogy neki kicsit nehezebb berúgni, amit eléggé bán is, mert így több pénzt kell itt hagynia. Általában egyedül iszogat, de ha akad egy szép nő vagy férfi, aki vágyik a társaságára nem utasítja vissza, hiszen bárkit szívesen elvisz egy körre. Bár hevessége miatt, nem biztos, hogy mindenki megéli a másnapot.
Most egész nyugodtan nézi a tömeget és azon gondolkozik, hogy merje e elhagyni ezt a csodás helyet egy tánc kedvéért, vagy inkább igyon még. Nehéz kérdés mi tagadás, ám mikor egy ismerős hang üti meg a fülét rájön, hogy inkább itt kellett volna hagyni a széket. Még a szőr is feláll a hátán és egy pillanatra a szeme is felfénylik a kontaktlencse alól –mert azért mégse szaladgálhat macskaszemekkel, annak ellenére sem, hogy manapság divat a színes és különleges mintájú lencséket hordani- és elkomorodik az arca. –Abel…. hogyne emlékeznék egy ilyen féregre? – undorodva köpi ki a szavakat felé és erősebben rámarkol a poharára, a felé nyújtott italt pedig arrébb tolja. Már akkor se tetszett neki ez a fickó mikor csak a rácson keresztül merengett, így meg hogy végre átlátja az eddig történt dolgokat, csak még nagyobb ellenséget vél felfedezni benne. –Ne jó pofizz itt nekem, nem vagyok vevő a társaságodra. Ha nem rémlene, nem vagyunk se barátok, se ivó cimborák. Ne rontsd el a kedvem, inkább menj vissza a gazdám bugyijába és hagyj békén! – vicsorít rá, hiszen szentül meg van győződve arról, hogy azok ketten igazából együtt vannak, mivel sokat látta őket egymással. És persze akkor már mindketten borzalmasan rossz emberek. Mondjuk reménykedett benne, hogy akkor a gazdával együtt eltűnik majd ő is, de nem. Valamiért Ő itt maradt és pont most össze is futnak. Annyira nagy haragot érez iránta, hogy ha tehetné, az első percben széttépné. Csak tudja, hogy ez nem ilyen egyszerű, mert a másik sem ember és mivel Ő nem volt éveken keresztül ráncra verve jobb kondiban van mint Roux.


510 ● zene ● bocs a késésért, remélem tetszik <3 ● @
Vissza az elejére Go down
avatar

legendás lény

⌲ Hozzászólások :
14
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Come little monster - Roux & Abel   Szer. Jún. 07, 2017 4:54 pm


To: Roux
Lazulhatnék a sok meló után és végre szabad napnak számító napom van és lemegyek a közeli bárba. Tudom hogy jól nézek ki, legalábbis vonzó lehetek mások szemében, és elfoglalom az egyik kedvenc asztalomat hátul. Nem számítok semmi más mozgásra és éppen ezért ér felkészületlenül Roux megjelenése, és az hogy egyedül van még inkább. Mi lett a gazdájával? Végül kitört a fogságból és levadászta volna, vagy egyszerűen ráunt? Micsoda dolog, inkább adta volna nekem, én vigyáztam volna rá neki de így elereszteni egy vadállatot, még ha emberi értelemmel is bír... Mondjuk, mondom ezt én, aki szintén nem vagyok jobb, és még kannibál is ha már itt tartunk. Micsoda egy életpálya...
Két pohárral a kezemben sétálok a pulthoz, ott hagyva az alkalmi partnerem az asztalnál, és a fiú elé sétálok. Felismer, látom a szemében a szörnyeteget, de az én tekintetem sem sokkal barátságosabb, csak én el tudom rejteni lencsék nélkül is a tejfehér szemeim.
- Micsoda goromba szavak, hát hová tetted az udvariasságot Roux? Az emberek általában kedvesebbek egymással - mosolyodom el, és nem félek tőle, tudom hogy meg tudom fékezni ha nekem esik, de nem lenne éppenséggel illdomos. Elhúzom a poharat és leteszem a pultra az övé mellé, neki szántam. Ahogy a nyugtatókat is.
- Azt hittem először hogy vele jöttél, de igazság szerint hónapok óta nem láttam Zachet, és a hiedelmeid ellenére nem voltunk szeretők, csak üzleteltünk ezzel-azzal. Te jobban az esetem vagy mint ő lett volna, de sosem hagyta hogy játszak veled - húzom el a szám, ezt sosem értettem miért nem hagyta, hiszen tudta jól hogy vagyok olyan erős mint a fiú. Tökéletesen kezelem a bennem élő szörnyeteget, aki vérre szomjazik és húsra. Éppen nem is hátrány, hogy egy fenevadat kell eljátszanom a következő filmemben, csak szöveget kellene még tanulni de az a legkevésbé izgalmas része. Dögleni és magolni.
- Nem Zach érdekel, hanem te. És örülnék ha meginnál velem valamit - invitálom újra, hátha most nem utasítja el. Meg akarom szerezni magamnak, és megtartani. Bár ezt neki nem kell tudnia.
Zene helye
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Come little monster - Roux & Abel   Vas. Okt. 29, 2017 1:16 pm

Abel & Roux


Mint egy kisgyermek, olyan csodálattal, ámulattal figyeli meg mi mindenről is maradt le ezalatt a tizenhat év alatt. Hogyne maradt volna le, hiszen mindig vagy a cellájában ücsörgött vagy valami kihaltabb helyre vitték vadászni. Most viszont visszatérve ebbe a zajos világba, minden idegen a számára. Már néha a feje is megfájdul ettől a nagy zajtól, meg szemeket kiverő fénytől. Az emberek hogy tudják ezeket elviselni? Persze, nekik nincs ilyen kiváló hallásuk meg látásuk, de azért nekik sem éppen csendes ez a nagyváros. Erről a nagy tömegről nem is beszélve. Utálja, mikor hozzáérnek, itt meg egy lépést se tud tenni anélkül. Az első napokat még igen megszenvedte, hogy ne harapja le az adott illető fejét emiatt. Most már csak morogva tűri, mondhatni lassan, de biztosan halad a beilleszkedéssel. És milyen nagy szerencse, hogy manapság már olyan nagy erőszeretettel hordanak az emberek kontaktlencsét. Simát és mintásakat egyaránt. Így nem gond, ha a nagy sietségben elfelejti berakni, azt a szép mogyoróbarna színűt, hiszen maximum csak extrémnek nézik majd a macska szemeivel. Bár be kell vallania, hogy neki a barna jobban tetszik. Ölni tudna ilyen szemekért, mert lehet, hogy kis egyszerű, de éppen ez tetszik neki benne. Ő is lenne inkább egy egyszerű ember.
De ezt még meg kell tanulnia, és melyik számára az erre legalkalmasabb hely? Természetesen valami szórakozóhely, ahol lehet inni és megfigyelni az emberek különböző helyzetek adta viselkedését. Na meg, így még társaságra is lelhet, akikkel lassan meg is tanulja azt, hogy tartsa életbe és ne ölje meg az éjszaka alatt. Most is éppen a kedvenc bárjában iszogat és minden jól is megy, míg nem egy ismerős hang üti meg a fülét. Legszívesebben most helyben a torkának ugrana mérgében, de hát itt mégsem teheti. Na meg ki tudja, pontosan miféle szerzet a másik ás mikre képes. Talán ő még erősebb is lehet nála, hiszen a pontos korát sem tudja, na meg ő nem volt majd húsz évet egy dohos pincébe zárva. Nem, Ő a rácson keresztül nézegette Rouxot, holott ő is ugyanolyan veszélyes lény. Érzi rajta ugyanis azt a különös szagot, nem emberi ebbe biztos. Ez valami több annál, valami olyan, ami magával cipeli a halál szagát. Éppen ezért se kedvence ez a fickó. Na meg sokat látta azzal a nővel, akit eddig a gazdájának hívhatott. S így tiszta fejjel átgondolva a dolgokat rájött mindenre és így most irtó dühös rájuk. –Ja, az emberek… Még jó, hogy egyikünk sem az. – morogva kortyol bele az italába és érzi, ahogy még a hányinger is rátör ettől a fickótól. –Nem is értem miért várod tőlem, hogy jó pofizzak neked. Ha nem rémlene, nem vagyunk haveri viszonyba. – Tényleg nem érti, mit hisz a másik. Hiszen mindvégig csak a rácson keresztül méregette, nem tett érte semmit. – Pff, szóval most is csak ezért vagy itt, hogy játssz velem? Elárulnám neked, hogy már nem az az eltompított agyú szörny vagyok. Átlátok rajtatok. Mindketten egy mocskos férgek vagytok. Jó volt engem bezárva tartani hosszú évekig, igen? Nem volt elég nektek az, hogy elvettétek a szabadságom, a gyerekkorom, az életem? Még most is csak játszani akartok velem? Inkább fordulj fel, eszembe sincs inni egy ilyen alakkal. –markol rá kicsit jobban a pohárra, ami szét is tör a keze alatt, majd csak feláll, hogy kimehessen a mosdóba kezet mosni, mert ugyan egy kicsit megvágta a kezét, ami véres lett, de a seb már azon nyomban össze is forr, amint kihúzza belőle a szilánkokat.


562 ● zene ● bocs a késésért, remélem tetszik <3 ● @
Vissza az elejére Go down
avatar

legendás lény

⌲ Hozzászólások :
14
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Come little monster - Roux & Abel   Pént. Nov. 03, 2017 6:22 pmRoux & Abel

Nem számítottam senki ismerősre, amikor lejöttem ide a közeli bárba iszogatni, és eszembe se jutott hogy pont Rouxot fogom meglátni itt, ami nem jelent igazán jót. Zach nem hiszem hogy elengedte volna, bármilyen szeszélyes fúria is. A neve is megtévesztő, férfi név, és nőt rejt mégis... Szép nőt, ami azt illeti, de hogy ne vigyázna arra ami az övé azt azért nem hiszem én sem, így hát valami történhetett vele. Mégis mi lenne az? Mindenesetre odalépek hozzá, nincs tőle félnivalóm hiszen wendigoként erősebb vagyok mint ő lehet kiméraként, vagy tudomisén miféle fajzat, de nyomtam már le egyszer, amikor begőzölt és neki akart menni egy ügyfélnek. Nem volt könnyű eset, de végül is sikerült megfegyelmeznem, így bízom magamban hogy most is menne ha arra került a sor.
- Nem vagyunk, ez tény, de emberek között élünk és el kell játszanunk hogy azok vagyok - válaszolok ahogy felé tolom az italt, mí a sajátomba beleiszom. Talán csak rá akarom venni hogy ő is igyon, talán jobb lenne ha nem tenné, fogalmam sincs, összezavar kicsit hogy mennyire értelmes ha épp nincs állatként tartva, bár sok mindent még minden bizonnyal nem érthet a világból, ami nekem jól jöhet még. Van némi előnyöm vele szemben és ezt gátlástalanul ki is akarom használni.
- Nem, őszintén szólva  azért vagyok itt, hogy félrészegre igyam magam egy baromi húzós hét után, mert még három ilyennek nézek elébe - sóhajtok fel ahogy beleiszom a poharamba és fejemet csóválom a kifakadására.
- Hát, a viccet még mindig nem érted ezt már látom! Roux! Higgadj le egy kicsit, mert közveszélyes leszel és azt nem itt kéne hagynod hogy elszabadulj - figyelmeztetem komoran megvillanó szemekkel, ahogy követem arra felé.
- Mennyire ismered ki magad a világban? - faggatom, és megvárom amíg kijön, mert oda azért mégsem megyek, nekem nincs ott dolgom. És az ablakon úgysem tud kimenekülni, ahhoz nem elég aprócska.

zene
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Come little monster - Roux & Abel   

Vissza az elejére Go down
 
Come little monster - Roux & Abel
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Amerika :: New York :: Belváros-
Ugrás: