Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az istenek évszázadok óta békében élnek egymással. Nem volt ez mindig így, mielőtt 1220-ban az Istenek Tanácsa létrejött volna, a görög istenek gyakran piszkálták, csatáztak a skandináv istenekkel, az egyiptomiak próbáltak ebből kimaradni, ám Széth úgy gondolta, hogy remek alkalom átvenni a hatalmat, az összes isten felett. Ebben volt társa is, a csalás istene Loki, valamint Árész, mert az utóbbi kedvelte a vérengzést, az pedig hatalmas pusztítással járt volna, ha a három hatalom egymásnak feszül. Ám az egyiptomi isten türelmetlensége miatt hamarabb mért csapást a tanácskozókra, mint az eltervezett időpont. El is bukott a kísérlete, hogy megöli a Tanács fejeit. Persze, a cinkostársait is bemártotta, Árész büntetése hasonló lett, mint Prométheuszé, csak a háborúmániást a világ leghidegebb pontjához láncolták, Héphaisztosz nagyon élvezte a dolgot. Széthet megfosztották a hatalmától, csupán a halhatatlansága maradt meg, egészen addig, amíg be nem bizonyítja, hogy méltó a visszakapására. A triumvirátusból a legjobban Loki járt, vele nem tettek semmit, egyszerűen nem tudták rábizonyítani, hogy valóban benne lett volna a keze az összeesküvésben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megúszta, lehetséges, a két másik isten bosszút forral ellene. Szerencsére a főistenek megegyeztek abban, hogy hol telepednek le. Szétosztották maguk között a világot, sőt az Alvilágban is sikerült megegyezésre jutni. Azóta a béke tartós, vannak rebellisek, akik próbálják a szárnyukat bontogatni, rendszerint le is törik nekik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Szomb. Márc. 17 2018, 23:27

Csüt. Márc. 15 2018, 20:47

Vendég
Pént. Márc. 09 2018, 20:11

Szomb. Márc. 03 2018, 18:22

Szomb. Márc. 03 2018, 18:02

Vendég
Pént. Márc. 02 2018, 22:28

Vendég
Szomb. Feb. 24 2018, 18:23

Szomb. Feb. 17 2018, 21:15

Pént. Feb. 16 2018, 23:37


Share | 
 

 Chryse

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

⌲ Foglalkozás :
Supermom/nurse
⌲ Hozzászólások :
0
⌲ Tartózkodási hely :
New York
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Chryse   Hétf. Ápr. 17 2017, 00:09

Crystal Oriole Elwood
I'm going to strangle you with a leaf or something
Chryse, Anyu
Nem ma kezdtem a pályafutásom
Nimfa
Suzanne Berhow-Hanson
Házas
Heteroszexuális
canon
Haver...
Földi nimfa vagyok.

a small medium at large
- Hé Chrys... - fordul felém a férjem egy olyan vigyorral a képén, aminek két opciója van a végén. Vicc Yoda vagy összetörte valamimet.
- Mi az, Phil? - mosolygok rá töretlenül mindenesetre. Pedig most aztán belehúztam a tombolába teljesen.
- MMMmmmm... - bekapcsolja Vicc Yodát a férjem, én pedig hallom a nappali másik felében a fiúkat hangosan felnyikkanni. Vicc Yoda az a Yoda, aki nyugdíjba vonult és humorista akar lenni. - Van neked egy viccem.

Állítsuk meg a pillanatot. Több ezer évnyi házasság, több száz gyerek erre a pontra kumulálódik össze. Hogy eltűrjük egymás kis stiklijeit.

- Kérlek, mondd el nekem, Yoda. - nézek rá türelmesen a varázsszavakat kimondva, míg a jelen lévő 8 gyermekünk is cidrizik, hogy most milyen friss poklot ereszt el a szatírok de facto vezetője ránk.
- Mi az amikor lehetősége az együttesben a gitárosnak  van játszani a hangszeren önállóan? - közben vonogatja a szemöldökét. Jaj, csapdát sejtek és szokás szerint bele fogok gyalogolni.
- Han Solo? - kérdezek vissza, mire szinte felordít a drágám.
- HATALMAS VICC! - csattannak a tenyerek a homlokokon, én pedig fájdalmasan pillantok rá.
- Anya! - zökkent ki minket a fájdalomból ahogy az egyik fiam leugrik a lépcsőn és éppen csak be nem koccantja a zöldre festett haját a padlóba. - Eph! - teszi még hozzá a földszinten, amolyan helyzetjelentésként.
- Eli! - kiáltok a konyhába annak aki kinyargalt még a poén előtt, de amire észbe kapnék a férfiak felnyargaltak. - Argh! - a szemeim forgatva megyek fel, hogy megnézzem mi a baj. Így is látom, hogy a férjem tarkóján égnek állnak a hajszálak. A saját balsejtelmeimmel együtt ez már nagyon sok.

Óvatosan lépünk be a zenei felvevőbe, most még az ajtó szigetelésének halk súrlódása is pokolian hangos.
- Kicsim... - Philoktétész nem az a fajta férfi akinek nyúlszíve lenne, így meglep, hogy a kezem után nyúl. De kettőnk közül ő sokkal érzékenyebb az ilyen erőkilengésekre, én pedig az érzelmi ingadozásokra. És Ephraim felől... nem érzek semmit most. Lassú morajlás a fiú lelke.
- Azért jöttetek, ami az enyém? Mert nem adom... - a hang az ajtó mögül nem a mi vigyázó szemeinkre bízott isteni gyermek. Hanem a rohadt nagyapja. Félretolom a fiúkat és berúgom az ajtót.
- Igen? Mert nem emlékszem, hogy beengedtelek volna! - vágok vissza, de nem csak szóban. Az ujjaim indákként csapódnak ki. Az ütés ereje szerencsére kimozdítja a testből a lelket és a kismackó a földre esik értetlenül. Én pedig megpróbálom összerendezni a zöldes ábrázatom.

Mi a tanulság? Ne basztasd a családom... és nem basztatlak vissza.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
∿ FLOTUS ∿
⌲ Hozzászólások :
161
⌲ Tartózkodási hely :
∿ Washington D.C. ∿
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Chryse   Hétf. Ápr. 17 2017, 11:51

elfogadva
welcome to our family
Köszönöm, hogy vigyáztok az én kis Tündérmackómra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Chryse
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Karakter részleg :: Tagjaink :: nimfák-
Ugrás: