Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az istenek évszázadok óta békében élnek egymással. Nem volt ez mindig így, mielőtt 1220-ban az Istenek Tanácsa létrejött volna, a görög istenek gyakran piszkálták, csatáztak a skandináv istenekkel, az egyiptomiak próbáltak ebből kimaradni, ám Széth úgy gondolta, hogy remek alkalom átvenni a hatalmat, az összes isten felett. Ebben volt társa is, a csalás istene Loki, valamint Árész, mert az utóbbi kedvelte a vérengzést, az pedig hatalmas pusztítással járt volna, ha a három hatalom egymásnak feszül. Ám az egyiptomi isten türelmetlensége miatt hamarabb mért csapást a tanácskozókra, mint az eltervezett időpont. El is bukott a kísérlete, hogy megöli a Tanács fejeit. Persze, a cinkostársait is bemártotta, Árész büntetése hasonló lett, mint Prométheuszé, csak a háborúmániást a világ leghidegebb pontjához láncolták, Héphaisztosz nagyon élvezte a dolgot. Széthet megfosztották a hatalmától, csupán a halhatatlansága maradt meg, egészen addig, amíg be nem bizonyítja, hogy méltó a visszakapására. A triumvirátusból a legjobban Loki járt, vele nem tettek semmit, egyszerűen nem tudták rábizonyítani, hogy valóban benne lett volna a keze az összeesküvésben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megúszta, lehetséges, a két másik isten bosszút forral ellene. Szerencsére a főistenek megegyeztek abban, hogy hol telepednek le. Szétosztották maguk között a világot, sőt az Alvilágban is sikerült megegyezésre jutni. Azóta a béke tartós, vannak rebellisek, akik próbálják a szárnyukat bontogatni, rendszerint le is törik nekik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Reina Moore

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Szomb. Feb. 17 2018, 21:15

Pént. Feb. 16 2018, 23:37

Szer. Feb. 14 2018, 22:22

Vendég
Szomb. Feb. 03 2018, 19:47

Kedd Jan. 30 2018, 21:50

Kedd Jan. 30 2018, 20:47

Kedd Jan. 30 2018, 20:37

Kedd Jan. 30 2018, 18:49

Hétf. Jan. 29 2018, 16:24


Share | 
 

 Gary Forest

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

skandináv istenség

⌲ Foglalkozás :
Leszerelt katona
⌲ Hozzászólások :
5
⌲ Csatlakoztam :
2017. Apr. 17.

TémanyitásTárgy: Gary Forest   Kedd Ápr. 18 2017, 00:53

Gary Forest
idézet a karakteredről
Heimdall ▪
Kortalan ▪
Isten ▪
Santiago Cabrera ▪
Egyedülálló ▪
Heteroszexuális ▪
Canon | Saját ▪
Kilenc nőnek vagyok egyszerre a fia, tehát:
▪ Értek a nők nyelvén.
▪ Többfelé is tudok figyelni.
▪ Értékelem a nők világban betöltött szerepének fontosságát.

Ittam Mimir kútjából, tehát:
▪ Csodálatos a hallásom, holott egyik fülem használhatatlan.
▪ Akár száz mérföldre is ellátok.

Egyéb:
▪ Kevesebbet alszok, mint bármely más élőlény.
▪ Ép húst vissza tudok növeszteni emberi testre, de a funkcióját elveszíti.
▪ Kiváló fizikummal rendelkezem.
▪ Lelkes alkoholfogyasztó vagyok.

15 év | 3év tapasztalat | Triton ▪

"Szolga-nemzetség
származott tőlük."A végtelen nyugalom lassan áramlik szét egész testemben, mikor végre leülhetek otthon, a biztonságot adó lakásban. Nincs több nő, kidobó, se semmi egyéb. A munkának is vége, nem kell attól félnem, hogy bárki is erőszakkal támadna rám. Itthon vagyok, a nyugalom tengerén, s egyedül csónakozok az álmok szigetére.
Partra szállok, s mit látok? Három birtok fogad. Betérek az elsőbe, hol szegénység s éhség honol. Látom, a tűznél Ái és Edda melegszenek. Éppen vacsoráznak, s vendégül látnak. S éjszaka, maguk közé fektetnek, melegedjék a vendég, ne fagyjon meg véletlen sem, de a ház urának szemén a hatalmat hamar átvette az álom, így én és az asszony mellette háltunk. Így van ez három éjen át, majd békésen továbbállok. Kilenc hónap múlva gyermek születik, s nő, s nő, szépen felcseperedik. Lesz felesége, s temérdek gyermeke, de a szegénység megmarad otthonra.
Szolga-nemzetség
származott tőlük.


Hosszan mendegéltem az út közepén, étlen-szomjan, de nem bántam ezt, mikor elértem egy takaros házikót, csodás kerttel a tövében. Az ajtó tárva-nyitva, így belépek, s látom, az idős anyó font, az apó ácsolt. családias hangulat uralkodott a házikóban, így rest nem voltam, szállás után érdeklődtem. Befogadtak, s elláttak. Ételben, s italban azonban hiány volt, így jól nem lakhattam, mint előző szállásomon sem. Eljött az este, s ágyukba fogadtak. Középre fektettek, s az történt, mint előzőleg. Az apót elnyomta az álom, s az anyó és én együtt háltunk. Így ment ez három napon keresztül, majdan elbúcsúztam. Kilenc hónapra erre fiú született, felcseperedett, nőül vett egy leányt, s gyermekeik lettek. Ismerős már a történet. Szegények maradtak, s szegények ők máig, mint a templom egere.Ereje és hatalma
hét emberre való volt.


Mendegéltem egy egyenes út teljes közepén, de nem tehettem ezt sokáig, díszes, nemesi ház keresztezte az utamat. Betértem, s mit láttam? Egy házaspár, Anya és Apa ülnek bent. Apa íjat húrozott, Anya főzött serényen. Megláttak, s egyből befogadtak. Hozták a sok sültet, s minden földi jót. Bor is fogyott, melyet Apa ivott, s én csak pár kortyot. El is aludt ő ottan, a szoba közepén, Anyával nem akartuk zavarni őt, s lefeküdtünk mi is. Nem volt közelben senki, együtt háltunk hát, s így történt ez három éjen át. Elköszöntem illendően, elindultam végre, de kilenc hónap sem telt, fordulásra késztetett egy fiú, ki született. Nemesember fiát én tanítottam: olvasta a rúnát, beszélt madárral, szőrén ülte meg a lovat, és mestere lett annak, mit érdemes mesterként tudni. Túlszárnyalta a mestert, engemet, így nem maradt más dolgom, mint hogy hazatérjek. Kilenc hónap múltán ágyamban ébredek, s rá kell jöjjek arra, ez egy álom volt, egy mese. De mintha élne még bennem a történet, hisz a nemes megházasodott, lett sok okos gyermekük, s követték őt mesterségekben, tudásban, s szelídségben mindég.
Álom volt, hinné ezt egy ember, de én isten vagyok. Heimdall a nevem, s így történt a dolog, ezóta nem vagyok Ríg, mert ez a név a nemesé, s én csak egy őrzőisten vagyok emberi alakban.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
∿ FLOTUS ∿
⌲ Hozzászólások :
161
⌲ Tartózkodási hely :
∿ Washington D.C. ∿
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Gary Forest   Kedd Ápr. 18 2017, 17:57

elfogadva
welcome to our family
Kérlek, mondd, hogy kicsit megszorongatod kedvenc istenünket. Igen, Lokiról beszélünk. *-* Nyomás játszani, te nőfaló. Very Happy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Gary Forest
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Karakter részleg :: Tagjaink :: Istenek :: skandináv istenek-
Ugrás: