Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az istenek évszázadok óta békében élnek egymással. Nem volt ez mindig így, mielőtt 1220-ban az Istenek Tanácsa létrejött volna, a görög istenek gyakran piszkálták, csatáztak a skandináv istenekkel, az egyiptomiak próbáltak ebből kimaradni, ám Széth úgy gondolta, hogy remek alkalom átvenni a hatalmat, az összes isten felett. Ebben volt társa is, a csalás istene Loki, valamint Árész, mert az utóbbi kedvelte a vérengzést, az pedig hatalmas pusztítással járt volna, ha a három hatalom egymásnak feszül. Ám az egyiptomi isten türelmetlensége miatt hamarabb mért csapást a tanácskozókra, mint az eltervezett időpont. El is bukott a kísérlete, hogy megöli a Tanács fejeit. Persze, a cinkostársait is bemártotta, Árész büntetése hasonló lett, mint Prométheuszé, csak a háborúmániást a világ leghidegebb pontjához láncolták, Héphaisztosz nagyon élvezte a dolgot. Széthet megfosztották a hatalmától, csupán a halhatatlansága maradt meg, egészen addig, amíg be nem bizonyítja, hogy méltó a visszakapására. A triumvirátusból a legjobban Loki járt, vele nem tettek semmit, egyszerűen nem tudták rábizonyítani, hogy valóban benne lett volna a keze az összeesküvésben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megúszta, lehetséges, a két másik isten bosszút forral ellene. Szerencsére a főistenek megegyeztek abban, hogy hol telepednek le. Szétosztották maguk között a világot, sőt az Alvilágban is sikerült megegyezésre jutni. Azóta a béke tartós, vannak rebellisek, akik próbálják a szárnyukat bontogatni, rendszerint le is törik nekik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Reina Moore

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Szomb. Feb. 17 2018, 21:15

Pént. Feb. 16 2018, 23:37

Szer. Feb. 14 2018, 22:22

Vendég
Szomb. Feb. 03 2018, 19:47

Kedd Jan. 30 2018, 21:50

Kedd Jan. 30 2018, 20:47

Kedd Jan. 30 2018, 20:37

Kedd Jan. 30 2018, 18:49

Hétf. Jan. 29 2018, 16:24


Share | 
 

 help thy mother

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

⌲ Foglalkozás :
Hivatásos Héphaisztosz-bosszantó
⌲ Hozzászólások :
7
⌲ Tartózkodási hely :
New York
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 04.

TémanyitásTárgy: help thy mother   Hétf. Jún. 05 2017, 21:30


Cameron & Temmie
Calm before the storm

Nehéz sóhajjal egyenesedek fel. Komoly kihívás most már a leejtett kanalat felvenni is, arról meg ne is beszéljünk, hogy nem látom a lábamat. Egészen minimálisan lehet csak groteszk, de szerencsére nem látja senki, mert Prométheusz a nappaliban van. Berakom a kanalat a mosogatóba. Szerencséje Epimétheusznak, hogy ő valahol...nem tudom merre lehet, nem kérek a gyerekeimtől bejelentkezést, mert a legtöbbje magától is megteszi. Van akinek a házastársa is becsekkol, mert miért ne. Az anyós a távcsövessel halálos. Terhesen vagyok csak a topon.
Egy tíz percig tétlenlenül bámulom a hűtőt. Kéne valamit rittyenteni vacsora címén, de mit? Miért vagyok ennyire teszetosza mindenórásan?! Tegnap is elbőgtem magam pusztán azért, mert magasabb polcra tette Emrys a távcsövesem. De rájöttem, hogy az emberiség érdekében tette, mert nem vagyok elhanyagolható jelenség, ha felforr az agyvizem. Végül arra jutok, hogy megkérdezem a közönséget. Tehát kihajolok a nappaliba.
- Cam. Mit szólnál ahhoz, hogy a rendelnénk vacsorát? Apád nem ér haza, csak későn, mert Eirával találkozik. - végül csak kilépek, mert az orra esés szélén állok így.
- Meg amúgy is olyan hallgatag vagy velem, mióta hazaértél. - csípőre teszem a kezem és sátáni kis vigyort villantok rá. - Csak nem attól félsz, hogy rád zúdítom a hormonviharom?

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Hozzászólások :
22
⌲ Csatlakoztam :
2017. Apr. 01.

TémanyitásTárgy: Re: help thy mother   Kedd Jún. 06 2017, 16:03

to Mom
Kivételesen a szüleimmel töltöm az időmet, hazajöttem hogy itt lehessek a legújabb testvérkém születésénél, és nem éppen féltékeny jellem vagyok. Tudom hogy anyám nem szűnik meg szeretni egyikünket sem, mert újabb apróság érkezik, és éppen a nappaliban dekkolok, valami hülye műsort nézek és egy kutatást olvasok amit az egyik kollégám küldött nekem. Egész érdekes. Egy ceruzával jelölgetem meg benne az érdekesebb részeket amiknek utána akarok nézni én magam is, és akkor szólal meg anyám a konyhából. Bár hallottam csörömpölést de nem szólt hogy kellenék, pedig mindig segítenék neki ha kérné de sejtem hogy van benne annyi női büszkeség hogy nem akar segítséget kérni mindig. Felkelek a kanapéról, és felé fordulok. Elmosolyodom.
- Ha rám bízod akkor vagy extra nagy pizza lesz, vagy valami halféle, de azt te nem szereted újabban szóval ha rendelünk rád bízom hogy mi legyen - válaszolok neki ahogy leteszem az olvasmányt és kiballagok a konyhába felé. Magasabb vagyok nála, de ez nem meglepő. Ahogy az sem hogy ha öt méter lennék is a kicsi fia maradnék.
- Eirával? Na őt én se láttam egy ideje, össze kéne futni de kinek van ideje... mindig a munka... - sóhajtok drámaian fel ahogy a kávéfőző szerkezethez lépek és elkezdem beüzemelni. Kell valami amit ihatok és szeretem a kávé ízt, ha már nem dohányzom. Mondjuk... csak akkor dohányzom ha mindenki más is, vagy be kell épüljek valahová valami infóért, olyankor jól jön van egy doboz cigim.
- Igen? Jah nem miattad, csak úgy elgondolkodtam dolgokon és lekötik a gondolataimat - mosolyodom el, és anyám felé fordulok, hagyom hogy lefőjön a feketém. A sátáni mosolya viszont.
- Ugyan anya, meg sem fordult a fejemben. Nem is értem hogyan feltételezhetsz ilyesmit rólam - vágok nagyon cuki és nagyon ártatlan fejet, mert pontosan tudom miféle pusztításokra képes anyám hormonvihara és nem szeretném megtapasztalni még véletlen sem ha nem muszáj. A terhes titán nők időzített bombák. Nem értem apám hogy bírja hogy folyton bevállalja.
- Igazából azon gondolkodom hogy Hecaté lányaival mi lett. Meg magával Hecatéval, mert hogy most olvastam egy tanulmányt hogy a legendák szerint valahová be lett zárva... - persze még véletlen sincs köze hozzá hogy találkoztam az egyik lánnyal, Electrával. Mondjuk, az egyetlen élő lány de hát...

Not gonna die || lesz ez jobb is
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
Hivatásos Héphaisztosz-bosszantó
⌲ Hozzászólások :
7
⌲ Tartózkodási hely :
New York
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 04.

TémanyitásTárgy: Re: help thy mother   Vas. Júl. 02 2017, 20:57


Cameron & Temmie
Calm before the storm

Örömmel tölti el az anyai szívem, hogy a gyerekek gyakrabban járnak erre és törődőek, amikor testvér van úton. A gyermekeim jelentik nekem az egész világot. Talán ezért is jó, hogy jóstehetségem van, mert megelőzni is tudok bajokat. De hagyom őket az útjukon járni. Ezért is kerülnek bajba részben. De Prométheusz többször van veszélyben, talán a legtöbbször. Ezért is megnyugtató a tudat, hogy most a nappaliban van. De ha a fene fenét eszik sem hajlandó a büszkeségem alább hagyni. Ahhoz végtelenül gyenge pillanatomnak kell, hogy legyen, ami évezredente egyszer talán megesik.
De csak kikérem a véleményét, mert én gyakorlatilag megennék egy vödör naga jolokia-t és utána tüzet is okádhatnék.
- Rá sem bírok most nézni a halra, pedig már azt hittem, hogy régen túl vagyok az émelygésen. Pearl gyűlölni fogja a halat... Akkor lesz két extra nagy pizza. Te a szokásosat kéred? - mosolygok rá, majd ahogy ideér hozzám, úgy simogatom meg a vállát. Nem számít, hogy mennyivel magasabb, én még emlékszem arra mikor apró volt.
- Na igen... De a bírónő valamiért nagyon kötötte az ebet a karóhoz, hogy látni akarja, biztosan sürgős. Ha Washington felé jársz, akkor beszélj vele, ketten biztos ki tudtok eszelni valamit a zsúfolt napirendek ellenére is. - mosolyodom el, ahogy a kávéfőzőhöz lép. Van ami nem változik sosem. Az a furcsa, ha nincs a kezében kávé. Mint ahogy az apja kezében is elég gyakran ott van elektromos cigi.
- Ásatás, kutatás vagy előadás? Netán hölgyemény? - fonom össze a hasam fölött a karjaimat, a tekintetem tele van huncutsággal.
- Nem tudom, amikor Paige-t vártam, véletlenül vállon lőttem apád, mert zsírszegény tejet hozott... - csücsörítek is egy kicsit. Tudom, hogy egyiküknek sincs esze ágában sem felpiszkálni engem, de van amikor nem lehet kiszámítani nálam. Viszont kezdek tényleg megéhezni, úgyhogy magamhoz veszem a konyhapulton a laptopot és megrendelem online a pizzákat. Megnyomom a rendelés gombot, amikor ő eltűnődik.
- Hecaté... Nagyon régen nem hallottam felőle semmit. Főleg nem a lányairól. Miért kérdezed? Találkoztál esetleg valamivel, ami felkeltette az érdeklődésed... Netán valakivel? - van egy sanda gyanúm, hogy az utóbbi az igaz és azt hiszem, hogy előre láttam is.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Hozzászólások :
22
⌲ Csatlakoztam :
2017. Apr. 01.

TémanyitásTárgy: Re: help thy mother   Szomb. Júl. 15 2017, 19:41

to Electra
Amúgy sem éppen jellemző ránk, hogy elhanyagolnánk a szülőket, de ilyenkor meg aztán pláne nem, ha kicsi van úton, mert tudjuk jól mennyire melós dolog, és segítünk ahol csak lehet. Alapvetően a mi családunk még szerencsés, összetartóak vagyunk, és befogadóak is mellé, ha valaki ismerősről van szó, vagy valamelyikünk párjáról. Anyám most viszont, egy kissebb titánsárkány, szóval nem árt vele óvatosnak lenni, és amikor kijelenti a kaja iránti udorát elnevetem magam.
- Nem feltétlen. Azt mondtad amikor engem szültél, imádtad a csípős kajákat, én viszont rájuk se tudok nézni, szóval van esélyünk rá hogy Pearl is szeretni fogja a halat - mosolyodom el. Szép görög lenne, ha nem jönnének be neki a tengeri dolgok, halak, kagylók, rákok...
- Igen, szokásosan gyros husival, és extra sok ananásszal és sajttal, imádom - bólogatok, mert szerintem a házban mindenki tudja, ki hogyan szereti a pizzát, és a pizzázó sem akad már ki hogy ide mindig sok mindent kell szállítaniuk. Futólag ölelem meg anyát, ahogy megsimítja a vállam, bár neki kicsit feljebb kell nyújtózkodni érte. Kicsit megnőttem, de én nem bánom. Még akkor sem ha így gyakran magasabb vagyok fél fejjel másoknál, nekem teljesen jó, koncerten kiváltképp, mert nem kell ágaskodnom hogy lássak valamit a színpadból.
- Hm? Fura hogy ennyire ragaszkodott hozzá, de biztos valami fontos, máskülönben elengedte volna. Jól van, majd elmegyek hozzá, ha nem bukkan fel itt Pearl születése után. Szerintem jönni fog ő is - jegyzem meg, ilyenkor ugyanis valóságos átjáróház a lakás, és minden utód jön szemre vételezni a legkisebbet. Jellemzően ilyenkor menekülök el napokra, mert nem minden rokont kedvelek, és nem hiányoznak a hátam közepére sem.
- Hátööö ez így mind egyben azt hiszem. Van most egy érdekes kutatásom, és mehetnék ásatásra is szakértőnek, de jobban leköt amit az egyik kollegám küldött. Látod azt a kurva vastag mappát az asztalon? Na azon kell átrágnom magam - mutatok a dohányzó asztalon heverő jó tíz centi magas építményre. A régi, még fel nem fedezett helyekről szól, ahová nem kaptak ásatási engedélyt, de mitológiai szempontból érdekes lehet. Főleg hogy ha jól vettem ki, még Hecaté is bele van keverve egy helyszín kapcsán.
- Még szerencse hogy apa eltette a fegyvereidet az emberiség érdekében, de közölném veled hogy öt éve nem teheti be lábát zsírszegény tej a lábát a házba - hiszen diétázzon akinek hat anyja van, nem múlik azon a tejen semmi. Megcsinálom a kávét és ellenőrzöm a rendelést, aztán visszaballagok nappaliba, reményeim szerint anyám is jön, amíg várjuk a pizzáinkat. Beleiszom a kávéba, az íze miatt iszom, nem azért mert lenne rám bármi hatása is.
- Úgy is mondhatjuk. Tudod, meséltem hogy megyek az Etnához kirándulni, mert egy régi istenség lakhelyét sejtik benne, és nagyjából meg is volt hogy hol keressem, de nem én voltam ott egyedül, hanem Hecaté lányainak egyike, az utolsó... Electra is ott volt, és együtt jutottunk be a hegy gyomrába. Utána akarok nézni, mi történt pontosan - válaszolok, mert ez inkább féligazság. Azért is érdekel, meg mert megígértem neki hogy kutatok egy kicsit a témában.

Not gonna die || lesz ez jobb is
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content
TémanyitásTárgy: Re: help thy mother   

Vissza az elejére Go down
 
help thy mother
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Amerika :: New York :: Lakások-
Ugrás: