Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az istenek évszázadok óta békében élnek egymással. Nem volt ez mindig így, mielőtt 1220-ban az Istenek Tanácsa létrejött volna, a görög istenek gyakran piszkálták, csatáztak a skandináv istenekkel, az egyiptomiak próbáltak ebből kimaradni, ám Széth úgy gondolta, hogy remek alkalom átvenni a hatalmat, az összes isten felett. Ebben volt társa is, a csalás istene Loki, valamint Árész, mert az utóbbi kedvelte a vérengzést, az pedig hatalmas pusztítással járt volna, ha a három hatalom egymásnak feszül. Ám az egyiptomi isten türelmetlensége miatt hamarabb mért csapást a tanácskozókra, mint az eltervezett időpont. El is bukott a kísérlete, hogy megöli a Tanács fejeit. Persze, a cinkostársait is bemártotta, Árész büntetése hasonló lett, mint Prométheuszé, csak a háborúmániást a világ leghidegebb pontjához láncolták, Héphaisztosz nagyon élvezte a dolgot. Széthet megfosztották a hatalmától, csupán a halhatatlansága maradt meg, egészen addig, amíg be nem bizonyítja, hogy méltó a visszakapására. A triumvirátusból a legjobban Loki járt, vele nem tettek semmit, egyszerűen nem tudták rábizonyítani, hogy valóban benne lett volna a keze az összeesküvésben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megúszta, lehetséges, a két másik isten bosszút forral ellene. Szerencsére a főistenek megegyeztek abban, hogy hol telepednek le. Szétosztották maguk között a világot, sőt az Alvilágban is sikerült megegyezésre jutni. Azóta a béke tartós, vannak rebellisek, akik próbálják a szárnyukat bontogatni, rendszerint le is törik nekik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Electra East

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Yesterday at 23:27

Csüt. Márc. 15 2018, 20:47

Vendég
Pént. Márc. 09 2018, 20:11

Szomb. Márc. 03 2018, 18:22

Szomb. Márc. 03 2018, 18:02

Vendég
Pént. Márc. 02 2018, 22:28

Vendég
Szomb. Feb. 24 2018, 18:23

Szomb. Feb. 17 2018, 21:15

Pént. Feb. 16 2018, 23:37


Share | 
 

 Λάχεσις

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Λάχεσις   Szomb. Jún. 10 2017, 18:48

Susan Wood
Bekopogok rosszat és jót egyaránt hozhatok
Suzy, Lakhesszisz
idős vok
Isten
Michelle Dockery személyében
Házasnak lenni jóó
Görög vagyok ha nem tudnád
Lakheszisz (Λάχεσις) a görög mitológiában Zeusz és Ananké más források szerint a rend istennőjé/titánjának, Themisznek, egyek szerint pedig az éj istennőjének Nyx leánya vagyok.
Én meg maradok a saját változatomnál. Egyikőjük kibaszott lánya sem vagyok, mert ahhoz nevelni kellett volna engem és nővéreimet.
De a vérség szerint Zeuszé és Anankéhez van ténylegesen közöm.
A többiek, csak vágynak arra, hogy közöm legyük hozzájuk, de jobb is ha nincs közük hozzánk, mert még a végén rosszra fordul a sorsuk.
A képességem, az hogy én "osztom a lapokat" mindenkinek.
Már régóta nem osztok, mert kurvára nem érdekelnek azok a kibaszott Istenek és emberek. DE nagyon feltudnak, húzni azzal, hogyha lopnak tőlem és testvéreimtől, akkor bosszúból megcsúfítjuk az életüket .
Rég nem osztogatok a hülye félistennek sem örök életet. Ha bárki is  akarna, akkor gondolt volna előbb a hülye szabályozásokra. Először is hőssé kell válnia, x próbát kiállnia, utána a tanács beleegyezésével nekem szólnak és én leadom a drótot nővéreim felé.
Ez már nem így van. Nem kapnak örök életet, tőlem. Miért? Mert a barmok, kinyírták a fiamat, a drága egyetlenemet. Még azelőtt mielőtt megszülethet volna. Loptak tőlünk és rövidé tették a fonalát.
Azóta senkinek sem adok semmit.
Hosszabbítsd meg az életem? Nem. Adj a rákos fiamnak örök élete? Nem. Öld meg a nemezisemet? Nem.
Kérni akarsz tőlem valamit? A válaszom az, hogy tőlem nem kapsz semmit. Akár milyen nagynak és végzet urának is képzeled magadat. Ne gyere hozzám semmiféle háts


ó szánékkal

useri információk
Egyszer volt, hol nem volt volt egy kicsi házikó, ahol három nővér élt közösen. Játszottak és gondtalanul éltek, míg bennem köszöntött hozzájuk három férfi. A három férfi körül udvarolta a nőket és a nők vakon beleszerettek a férfiakba. Elhatározták a nővérek, hogy tartani fogják a kapcsolatot egymással. Évente többször összegyűlnek és megtárgyalják a dolgaikat. Elváltak a testvérek, de a Sztüxre tett esküjüket, híven azóta is betartják. Évente, össze jönnek és titkos találkozóikon eldöntik a Moirák (vagyis  mi), hogy nem teszünk semmit, az emberiség ért, mert már ők megoldották a halandó életük meghosszabbításának egészségtelen titkát.


Emlékszem arra, mikor a férjem megkérte a kezem és én igent mondtam. Boldog voltam.
Emlékszem arra, mikor el vesztettem a fiam, mert az istenek féltek tőle. Mérges voltam, forrtam a dühtől.
Emlékszel arra amikor, te valami jót, akartál és imádkoztál, hogy jobb legyen és nem rosszabb? Igen az én voltam.
Emlékszem arra, mikor senkinek se szóltunk arról, hogy megfosszuk a halhatatlanságtól, őt aki úgy gondoltam megérdemli az ellenünk és legfőbb képen ellenem elkövetett bűne miatt.
Halandóvá vált ő és tudom, hogy nem ő volt az agytröszt, de amint megtudom, ki volt arra is hosszú életű halandóság vár.
Emlékszel arra amit velem tettél? Emlékszel arra, amit veled, tettem? Kegyetlen vagyok? Lehetséges, szerintem, pedig az én kegyetlenségem, még elviselhető és megerősítő, mint mások játékai.
Osztom a lapokat neked, de ha te rosszakat, kapsz nem tehetsz ellene már semmit, mert én nem az a jó barátnő istennő vagyok, aki minden kérésedet teljesíti.
Ez van fogad el, ha nem tudod, akkor is ez van, a te bajod a többi.


Férjem toppan be és látja, ahogy a heverőn fekszem, Nem rég visszatért, futásom fáradalmait heverem ki rajta.
-Hallottad?
-Mit?
-A híreket.
-Nem érdekelnek a hírek.
-Ne légy már ilyen, drágám.
-Utálom a híreket, a kurva kibaszott életbe azokkal a hírekkel. Mindig ezzel jössz haza.
-Gyere ide, édesem.
-Nem.
-Kapsz tőlem valamit.
-Mit kapok?
-Egy ajándékot.
-Mit?
-Amit megérdemelsz.
-Nem érdekel, fáradt vagyok.
Leül a kanapéra és kezébe veszi a lábaimat. Lassan masszírozza, őket.  Nagyon jól esik ez nekem hagyom hogy ezt csinálja.
-Nővéred terhes. - Töri meg a csendet a férjem, látja a mosolyomat, látja azt az örömöt és bánatot amit érzek.
Lassan felülök és elsétálok ott hagyom a kanapén őt.
-Hová mész?
-Mondtam, hogy utálom a híreket.
Felvettem az mp3 lejátszómat és a sportcipőmet. Újra futni kezdtem. A világ végén élek, egy farmon, de most éreztem, hogy nem bírom tovább. Fájt, amit velem, tettek és azóta se kaptam meg azt a lehetőséget, hogy gyermekem legyen.
Bucky, a kutyám is velem futott és én hallgattam a relaxáló számokat, ahogy már év tizedek óta teszek, hogy azokra azokra, akikre nem akarok figyelni, ne pazaroljak időt és legfőbb képen figyelmet.  
Vissza az elejére Go down
 
Λάχεσις
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Kikapcsolódás :: Archivált karakterek és naplók-
Ugrás: