Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az istenek évszázadok óta békében élnek egymással. Nem volt ez mindig így, mielőtt 1220-ban az Istenek Tanácsa létrejött volna, a görög istenek gyakran piszkálták, csatáztak a skandináv istenekkel, az egyiptomiak próbáltak ebből kimaradni, ám Széth úgy gondolta, hogy remek alkalom átvenni a hatalmat, az összes isten felett. Ebben volt társa is, a csalás istene Loki, valamint Árész, mert az utóbbi kedvelte a vérengzést, az pedig hatalmas pusztítással járt volna, ha a három hatalom egymásnak feszül. Ám az egyiptomi isten türelmetlensége miatt hamarabb mért csapást a tanácskozókra, mint az eltervezett időpont. El is bukott a kísérlete, hogy megöli a Tanács fejeit. Persze, a cinkostársait is bemártotta, Árész büntetése hasonló lett, mint Prométheuszé, csak a háborúmániást a világ leghidegebb pontjához láncolták, Héphaisztosz nagyon élvezte a dolgot. Széthet megfosztották a hatalmától, csupán a halhatatlansága maradt meg, egészen addig, amíg be nem bizonyítja, hogy méltó a visszakapására. A triumvirátusból a legjobban Loki járt, vele nem tettek semmit, egyszerűen nem tudták rábizonyítani, hogy valóban benne lett volna a keze az összeesküvésben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megúszta, lehetséges, a két másik isten bosszút forral ellene. Szerencsére a főistenek megegyeztek abban, hogy hol telepednek le. Szétosztották maguk között a világot, sőt az Alvilágban is sikerült megegyezésre jutni. Azóta a béke tartós, vannak rebellisek, akik próbálják a szárnyukat bontogatni, rendszerint le is törik nekik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Reina Moore

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Szomb. Feb. 17 2018, 21:15

Pént. Feb. 16 2018, 23:37

Szer. Feb. 14 2018, 22:22

Vendég
Szomb. Feb. 03 2018, 19:47

Kedd Jan. 30 2018, 21:50

Kedd Jan. 30 2018, 20:47

Kedd Jan. 30 2018, 20:37

Kedd Jan. 30 2018, 18:49

Hétf. Jan. 29 2018, 16:24


Share | 
 

 Ró Lindholm

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Ró Lindholm   Vas. Jún. 11 2017, 19:12

Róta Lindholm
Being negative only makes a difficult journey more difficult. You may be given a cactus, but you don't have to sit on it.
Ró; Róta Lokisdóttir
796
skandináv istenség
saoirse ronan
családi állapot? mi az?
nem vagyok válogatós, szexuálisan sem
keresett
Apám a gaz csaló, anyám a hűséges ostoba. Nem mondom, hogy bánom,  hogy nem tudom mindezt. Sejtem én, hogy a gyógyítás istennőjének és nekem vajmi kevés közünk van egymáshoz, de mégsem vagyok képes megtagadni őt, mint "anyám". Inkább vagyok Eir lánya,  mint bárki másé, gyermeknek lenni a lélekben dől el.
Mosolyogva nézem, ahogy összezavarodsz. Saját frusztrációmból vagy alapvető lelki romlottságomból fakad-e, hogy élvezem a káoszt, amit hozok? Nem érdekel. Akkor érzem jól magam, hogyha mindent összekuszáltam, ha gyomorgörcsöt, fejtörést okozok. Éppen ezért sem lehetek az ő lánya. Túl jó, hozzám képest mindenképp. És én nem tudom meghálálni mással, csak azzal: vele nem szórakozom.

useri információk
- Nem akarlak megbántani, ezért erre a kérdésre inkább nem válaszolok.
- Mindkettőnknek jobb, ha ezt nem mondom el.
- Te is tudod, hogy nem felelhetek erre úgy, ahogy hallani szeretnéd, hát inkább néma maradok.

Tapintatos mondatok az egyetlennek, aki számít. Nem tudom, hogy őt védem-e ezzel, vagy magam. A tisztelet kétélű kard, ahogyan a szeretet is. Megfojt a tény, hogy haragos vagyok, hogy vele is legszívesebben üvöltenék, de nem tudok. Azért nem, mert ebben a kusza, sehogy se jó világban, ahol a káosz az egyetlen boldogságom, csak őróla mondhatom el, hogy törődött velem.

- Ne kezdjünk ebbe bele!
- Hagyj békén!
- Nem fogom elmondani!

Keményebb odacsapások is vannak a tarsolyomban, ez is mind neki szól. Éppen úgy, ahogy a

- Kérlek...
- Szeretlek.
- Segítek.

is. Bár egyre inkább sejtem, hogy az igazság nem igaz, mégsem akarom hallani a hamis légvár szétpukkanását. Meg kívánom őt tartani anyámnak, s magamat a lányának. Ezért vagyok oly sokat távol tőle, ezért kerülöm. Mert ha csak gondolok rá, nem bánthatom azzal, ami vagyok, s magamat sem bántom azzal, hogy tudom, nem jó ez így.

Korcs egy világ ez, de szórakoztató. A bárban ülve már vagy egy órája hallgatom farkasvigyorral ajkaimon, ahogy a párocska veszekszik. Hogy tehetek-e róla? Aligha. Én csak szép voltam,
miniszoknyába bújtam és ragadozómódra lejtettem táncot. Hogy egy vőlegény ölében tettem ezt? Hoppá. Mondhatnám, hogy nem tudtam foglaltságáról, de túl szép ez a plafon ahhoz, hogy leszakadjon. Épp az volt az egyetlen bája, hogy nem szingli. Ez megszépítette az amúgy ocsmány orangután fejét.
- Jaj, hagyd már! - forognak meg szemeim a gödrükben. Elkapom a nőt a derekánál, s ajkaira csókolok. Még a mellét sem szégyellem tenyerembe fogni közben. - Valójában te kellettél volna, de a hisztis picsákat nem szeretem. Így lesz a hármasból nullás.
Hanyagul vállat vonok, felhajtom az italom és a pillanatba fagyott ostobákat magukra hagyom. Persze messzire nem megyek, de hadd higgyék, hogy mégis. Tisztes távolból akarom kiélvezni a zavarodottságukat. szinte harapható a levegőben, s mit tagadjam? Finom az íze. Ínyenc vagyok. És mindenevő.
Vissza az elejére Go down
avatar

skandináv istenség

⌲ Foglalkozás :
Civic studies teacher
⌲ Hozzászólások :
21
⌲ Tartózkodási hely :
London
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Ró Lindholm   Vas. Jún. 11 2017, 20:54

elfogadva
welcome to our family
Annyira apádra ütöttél... Kivülről pedig inkább rám. De remélem, hogy egyszer majd megérted, hogy miért bíztalak Eirre. Apád és én is szeretnénk majd veled beszélni. Remélem... remélem sikerül.
De nem tartalak fel, gyönyörűségem. Foglalózz és légy rossz!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Ró Lindholm
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Karakter részleg :: Tagjaink :: Istenek :: skandináv istenek-
Ugrás: