Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az istenek évszázadok óta békében élnek egymással. Nem volt ez mindig így, mielőtt 1220-ban az Istenek Tanácsa létrejött volna, a görög istenek gyakran piszkálták, csatáztak a skandináv istenekkel, az egyiptomiak próbáltak ebből kimaradni, ám Széth úgy gondolta, hogy remek alkalom átvenni a hatalmat, az összes isten felett. Ebben volt társa is, a csalás istene Loki, valamint Árész, mert az utóbbi kedvelte a vérengzést, az pedig hatalmas pusztítással járt volna, ha a három hatalom egymásnak feszül. Ám az egyiptomi isten türelmetlensége miatt hamarabb mért csapást a tanácskozókra, mint az eltervezett időpont. El is bukott a kísérlete, hogy megöli a Tanács fejeit. Persze, a cinkostársait is bemártotta, Árész büntetése hasonló lett, mint Prométheuszé, csak a háborúmániást a világ leghidegebb pontjához láncolták, Héphaisztosz nagyon élvezte a dolgot. Széthet megfosztották a hatalmától, csupán a halhatatlansága maradt meg, egészen addig, amíg be nem bizonyítja, hogy méltó a visszakapására. A triumvirátusból a legjobban Loki járt, vele nem tettek semmit, egyszerűen nem tudták rábizonyítani, hogy valóban benne lett volna a keze az összeesküvésben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megúszta, lehetséges, a két másik isten bosszút forral ellene. Szerencsére a főistenek megegyeztek abban, hogy hol telepednek le. Szétosztották maguk között a világot, sőt az Alvilágban is sikerült megegyezésre jutni. Azóta a béke tartós, vannak rebellisek, akik próbálják a szárnyukat bontogatni, rendszerint le is törik nekik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Yesterday at 23:27

Csüt. Márc. 15 2018, 20:47

Vendég
Pént. Márc. 09 2018, 20:11

Szomb. Márc. 03 2018, 18:22

Szomb. Márc. 03 2018, 18:02

Vendég
Pént. Márc. 02 2018, 22:28

Vendég
Szomb. Feb. 24 2018, 18:23

Szomb. Feb. 17 2018, 21:15

Pént. Feb. 16 2018, 23:37


Share | 
 

 Heather × Jonathan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

legendás legény

⌲ Foglalkozás :
▪▫ playing, playing, shouting and playing
⌲ Hozzászólások :
11
⌲ Tartózkodási hely :
▪▫ in front of the computer
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jun. 06.
⌲ Kor :
116

TémanyitásTárgy: Heather × Jonathan   Kedd Jún. 13 2017, 23:52


heather & jonathan
NICE MEETING YOU MY OLD FRIEND
New York gyakorlatilag a mostani otthonomnak számított. Imádtam a helyet. Nagy volt, és el lehetett vegyülni, és még a zöld hajammal se tűntem ki annyira a tömegből. Bár igazából nem számított a hajam színe, itt senki nem törődött veled addig, ameddig nem ismert. És egy ekkora városban az ritka volt, hogy ismerős jöjjön veled szembe. Imádtam, hogy senki lehetek a tömegben. Ebben az esetben senkinek lenni csodálatos volt. Nem törődtek veled, nem néztek meg mindig, csak mehettél a dolgodra.
Most is kihasználtam azt, hogy elvegyülhettem. Mentem, és mentem, csak nem tudtam merre is is tartok. Nem is számított mondjuk, ha esetleg ismeretlen helyre kóborlok is hazajutok majd valahogy. Egészen addig mentem a semmibe, amíg egy kisebb adag embert meg nem láttam. Valahova nagyon siettem, és mivel nem volt jobb dolgom, követtem őket. Valamiről nagyon társalogtak, kissé ijedtnek is tűntek. Egy utcán befordulva egy kisebb hadseregnyi embert pillantottam meg. Egy darabig csak messziről szemléltem mindent, de végül csatlakoztam a kis tömeghez. Valami robbanás szerűségnek tűnt a helyszín, de nem tudtam pontosan mi lehetett. Annyi biztos volt, hogy kordonok és rendőrök tartották vissza a kíváncsiskodókat.
Egy darabig a helyszínt szemléltem, majd a tömegre tévedt a tekintetem. Nem néztem meg senkit se különösebben, csak átsiklott az arcukon a szemem, és ennyi. Már egy két perce nézegettem mindenkit, amikor megpillantottam egy ismerős arcot. Óvatosan utat törve magamnak kerültem a jegyzetfüzetes lány mellé.
- Nem is tudtam, hogy ilyen ügyek érdekelnek. - szólaltam meg megjátszott unalommal, ahogy a robbanás helyét pásztáztam.
- Amúgy jó újra látni Heather! - vigyorogtam immár rá. Rég láttam, és hiányzott is, hogy találkozzak vele. Elvégre az embereknek nem véletlen vannak barátai, és akikkel jóban van, azokat hiányolja.
- Tudod mi történt is? - fürkésztem ismét a teret, miközben a nő válaszára vártam. Még mindig nem tűnt nagy dolognak, de a kíváncsiságom nem hagyott nyugodni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Heather × Jonathan   Szer. Jún. 14 2017, 16:21

Jonathan x Heather

Reggel még nem gondoltam volna arra, hogy egy robbanás mellett fogom lejegyzetelni azt, hogy hogyan történt meg. Persze, nem kellett volna meglepődnöm azon,hogy a főszerkesztő - hogy dögölne meg, erra es korrekes - fogta magát,és az ebédszünetem előtt pár perccel megparancsolta, hogy fogjam a táskámat és teleportáljam magamat ide, jobban mondva a most már felrobbant épületbe. Akkor még jól nézett ki.
Leírom azt, hogy hányadik órában mi történt, hogy ki mit  csinált. Meg néhány alap infót is. Oké, megjegyeztem az egészet, hiszen ott voltam, láttam, érzékeltem, hallottam,éreztem. Pulcsimat már felvettem, így a karomon lévő karcolások nem látszanak. Csak nincsen az arcomon valami.
- Jonathan! Nem, de a főszerkesztő felkért, így jöhettem de. Londonból - panaszolom el neki a sérelmemet, hogy nem önszántamból vagyok itt.
- Mennyi ideje is volt már? 6 éve, hogy ne láttalak? - az meg van hogy középsulis voltam, és még nem voltam a ειδήσεις-nél újságíró.
- Miután pár órával a robbanás előtt az épületbe voltam parancsolva, így ja. Van nulla halott, hét súlyosabb sérült, könnyebbet nem tudom. - válaszoltam neki, majd felsóhajtottam. Gyomrom meg illetlenül hangosan korgott. - van kajád?
Vissza az elejére Go down
avatar

legendás legény

⌲ Foglalkozás :
▪▫ playing, playing, shouting and playing
⌲ Hozzászólások :
11
⌲ Tartózkodási hely :
▪▫ in front of the computer
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jun. 06.
⌲ Kor :
116

TémanyitásTárgy: Re: Heather × Jonathan   Csüt. Jún. 15 2017, 10:25


heather & jonathan
NICE MEETING YOU MY OLD FRIEND
New York sose arról volt híres, hogy nap, mint nap ne történne valami. Rablások, balesetek, út lezárás, egy rendőrautó, egy mentőautó vagy tűzoltó kocsi szirénája mindig betölti a város valamelyik részét. De ezzel jár egy nagyváros. Minél több az ember, annál nagyobb a lehetőség arra, hogy valami történjen. Bár nem lepődtem meg, ha valami történt, de mindig kíváncsi voltam arra, mi zavarta meg a nyugalmat épp. Ezért se folytattam a sétámat tovább, amikor megpillantottam a tömeget. Egyértelmű volt, hogy valami történt, csak még nem tudtam, hogy mi. Egészen az odaérésemig nem láttam meg, hogy nem éppen valami jó dolog történt. A robbanás nem tűnt a legnagyobbnak, viszont a pusztítás így is jelentős volt. Sokáig mondjuk nem törődtem az épülettel, inkább a tömeget kezdtem el nézni. Talán reakciókat keresve, magam se tudom igazán. Végül egy régi ismerősömet pillantottam meg, akihez oda is léptem.
- London... Én inkább ott maradtam volna ott, főszerkesztő ide, vagy oda. - vigyorodtam el. Eddig kétszer volt szerencsém ellátogatni a brit fővárosba, és mindkétszer oda meg vissza voltam a helyért. Az egyik legszebb, és legszimpatikusabb város, ahol valaha voltam. Ha tehetném, oda költöznék.
- Az már 6 éve lett volna? - csodálkoztam el. Valóban változott Heather, de számomra ez nem tűnt fel. 100 év után, sőt, már 50 után kezdenek összefolyni az évek. Néha egy 10 évvel ezelőtti esemény is olyan, mintha csak tegnap lett volna.
- Akkor a robbanás közben is ott voltál? - kérdeztem aggódva. Tisztában voltam vele, hogy mi, és,  hogy nem lehet baja olyan könnyen, de mégis csak a barátom volt.
- Kaja? - néztem rá összevont szemöldökökkel. Végigtapogattam a zsebeimet, hátha akadt valami kajám, amit a füvezéshez szoktam elrakni, de most az egyszer nem akadt semmi.
- Esetleg beüljünk valahova kajálni? Legalább elmesélhetnéd mi történt veled az elmúlt hat évben. - ajánlottam fel. Végül is éhes, és tényleg jó lett volna beszélni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Heather × Jonathan   Hétf. Jún. 19 2017, 21:15

Heather & Jonathan

Jesszus. Mosolygok, pedig majdnem meghaltam éppen. Persze, kaptam már rosszabbat is, nem azért, de akkor is. Kissé ez életveszélyes, ha jobban belegondolok. A munkám iránti elkötelezettség, hogy itt mondjuk majdnem kinyírtam magamat, de attól függetlenül nem zavar. A cikkért bármit, bármikor. Csak legyen készen és jól, ennyi a lényeg nekem. Meg a trükkjeim is meglegyenek, azok nélkül sajnos számomra semmit sem ér az életem. Tudom, tudom, nem kellene állandó jelleggel azokat tökéletesítenem, de akkor is. Tréfa, vagy nem tréfa, ahogyan átvehetném és szerkeszthetném ezt a mondatot a Hamletből. Mert to be, or not to be, a helyes igazából.
- Nincsen kedvem tudod állást váltani, már negyedik éve ott dolgozom. Ez felelősségteljes munka - és valami oknál fogva már mindenki hónapokkal előre bejelenti, hogy nem jön április elsején. Se az az előtti, meg az azt követőn se. Nem is értem, hogy ez mi okból van. Oké, talán kevesen díjazzák az olyan dolgokat, amiktől zárlatos lehet a gép.
- Tudod, akkor 16 voltam, most meg 22? - Igen, mindig elfelejtem a saját koromat. Nem tehetek róla, ez annyira lényegtelen információ bizonyos szempontokból, hogy mindig kimegy a fejemből. Bakker, most olyan vagyok mint egy idióta. Ugye nem néz annak? Igaz, hogy nem változott semmit se a másik, de akkor is. Ez annyira gáz.
- Ja. De semmi olyanom nem lett, amit ne lehetne ellátni megfelelő mennyiségű sebtapasszal és betadinnal - Teszem hozzá, hogy nehogy elkezdjen pánikozni, vagy valami. Igaz, mi baj lehetne most abból, hogy bekaptam egy vágást? Igazán semmi, túlélem. Törmelék pedig nem került a szervezetembe, egyszóval minden ok.
- Étel, szilárd táplálék - hátha így érti. De ahogy elnézem, sajnos nincs szerencsém, neki sincsen semmi ehető dolga. Pedig ő füvezik, általában legalább ezért van nála valami harapnivaló rágcsa, de ma nincs szerencsém. Először lejár a tej szavatossága, utána lócitromba lépek, az ebéd szünetem elmaradt, majdnem robbantás áldozata lettem, de ami a legszörnyűbb, hogy nincsen kajám.
- Benne vagyok, majd éhen veszek igazából. Viszont kéne egy pár ragtapasz - bemutatom, hogyan lehet egy húsz darabos csomagot húsz másodperc alatt elhasználni. Nagyon könnyen, és nehezen marad meg egy is használatlanul.
Vissza az elejére Go down
Sponsored content
TémanyitásTárgy: Re: Heather × Jonathan   

Vissza az elejére Go down
 
Heather × Jonathan
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Amerika :: New York :: Belváros-
Ugrás: