Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az istenek évszázadok óta békében élnek egymással. Nem volt ez mindig így, mielőtt 1220-ban az Istenek Tanácsa létrejött volna, a görög istenek gyakran piszkálták, csatáztak a skandináv istenekkel, az egyiptomiak próbáltak ebből kimaradni, ám Széth úgy gondolta, hogy remek alkalom átvenni a hatalmat, az összes isten felett. Ebben volt társa is, a csalás istene Loki, valamint Árész, mert az utóbbi kedvelte a vérengzést, az pedig hatalmas pusztítással járt volna, ha a három hatalom egymásnak feszül. Ám az egyiptomi isten türelmetlensége miatt hamarabb mért csapást a tanácskozókra, mint az eltervezett időpont. El is bukott a kísérlete, hogy megöli a Tanács fejeit. Persze, a cinkostársait is bemártotta, Árész büntetése hasonló lett, mint Prométheuszé, csak a háborúmániást a világ leghidegebb pontjához láncolták, Héphaisztosz nagyon élvezte a dolgot. Széthet megfosztották a hatalmától, csupán a halhatatlansága maradt meg, egészen addig, amíg be nem bizonyítja, hogy méltó a visszakapására. A triumvirátusból a legjobban Loki járt, vele nem tettek semmit, egyszerűen nem tudták rábizonyítani, hogy valóban benne lett volna a keze az összeesküvésben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megúszta, lehetséges, a két másik isten bosszút forral ellene. Szerencsére a főistenek megegyeztek abban, hogy hol telepednek le. Szétosztották maguk között a világot, sőt az Alvilágban is sikerült megegyezésre jutni. Azóta a béke tartós, vannak rebellisek, akik próbálják a szárnyukat bontogatni, rendszerint le is törik nekik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Electra East

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Yesterday at 23:27

Csüt. Márc. 15 2018, 20:47

Vendég
Pént. Márc. 09 2018, 20:11

Szomb. Márc. 03 2018, 18:22

Szomb. Márc. 03 2018, 18:02

Vendég
Pént. Márc. 02 2018, 22:28

Vendég
Szomb. Feb. 24 2018, 18:23

Szomb. Feb. 17 2018, 21:15

Pént. Feb. 16 2018, 23:37


Share | 
 

 Sean Turner

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Sean Turner   Szer. Jún. 14 2017, 13:19

Sean Turner
The task of today is to bring chaos into order
Széth
Kortalan
Gods
Ben Affleck
Házas
Heteroszexuális
Canon
Naphosszat képes lennék sorolni, mi mindennel hoztak párhuzamba a történelem során. Hol gyűlöltek, hol féltek, hol pedig szerettek. Sokféle arcom és kiszámíthatatlan, hirtelen haragú természetem miatt egyesek a sivatagok és az ott tomboló viharok istenének tartottak. Bátyám megölése és feldarabolása okán már a lázadással és viszállyal emlegettek egy időben. A káosz és a sötétség istene! - mondták. Amikor Amon Ra napbárkáján utazva megöltem a kígyót, nos... Arra már nem emlékszik senki.

Félték tőlem a hallottakat és szertartásokkal tartottak távol olyan temetésektől, kiknek lelkeitől messze akartak tudni. Úgy vélték rossz hatással lehetek a halottakra, hisz bátyámat is nyolc darabra vágtam szét. Feljegyzéseket olvasni róla, hogyan rejtették el előlem a holtakat. Ez egészen bűbájos és megtisztelő is egyben.

Hogy mi is van most? Ó, egészen jól felfedeztem magam, miután minden erőmtől megfosztottak. Büntetésként, persze. Bár megértem, attól még nem dühít kevésbé. Halhatatlanként élek és igyekszem a legtöbbet kihozni belőle.

   
useri információk

Biztosan mindannyian láttatok már filmet családi drámákról. Ha elmesélem a mi történetünket, egészen könnyednek fogjátok érezni ezeket a filmeket. Biztosan több lesz a vér, a gyűlölet és a megvetés, de a családon belüli díszfunkcionalitás nem idegen keletű dolog. Valahogy még is, ha csak az első néhány történést megemlítem, azonnali felháborodást váltok ki társaimból vagy az emberekből. Érthetetlen... Miért kell mindent ennyire komolyan venni?
Kezdetben fele annyira sem gyűlöltek vagy féltek engem, mint most, ahogyan visszaemlékeznek rám. Bár mindig negatív képességeket és eszméket társítottak hozzám, még is egy "szükséges rosszként" tartottak számon. "Széth nélkül nem létezhetne jóság".
Persze sokat nem segítettem kultuszkörömön azzal, hogy feldaraboltam a bátyámat. Féltékenységből, pfff... Komolyan?! Ennyire kicsinyes azért nem vagyok. Ééés nem kérek kommentárt.
Ami valójában történt, hogy az én drága bátyám szemet vetett a feleségemre. Az asszonyt azért csak meg kell védeni, nem igaz? Mondhatjuk, hogy féltékenységből történt mindez, de nem hatalomra éheztem. Rendben, bevallom, éheztem én nagyon sok mindenre, de az, hogy darabokra vágtam a testvérem annak köszönhető, hogy megdöntötte a feleségemet. Vérszemet kaptam és nos... a többit már el tudjátok képzelni.
Van az édes bátyámnak egy meglehetősen idegesítő kis fattya, bizony. Ízisz ugyanis összerakta drága testvérem testének darabjait, amit gondosan erre és arra szórtam el, hogy míg életre kelti, teherbe eshessen tőle. Az a némber szépen kitervelt mindent... Megszülte Hóruszt, aki onnantól kezdve toporzékolva követelte apja birodalmát és az isteni irányítást Egyiptom felett.
Ez egy dolog, még ha elég idegesítő is. Na de nyolcvan évig toporzékolni? És akkor még én vagyok a rossz... Hányan haltak meg a nyolcvan éves háborúban az ökörséged miatt drága unokaöcsém? Amíg utána számolsz, haladok a történettel tovább.
Persze az isteni bíróság végül a harcok kimenetele ellenére neki ítélte Egyiptom kultuszának irányítását én pedig egy időre háttérbe szorultam, míg nem egy fáraó hite osztotta ketté Egyiptom kormányozását Alsó és Felső területekre, ahol a vörös sivatagot és ezzel Alsó-Egyiptomot tudhattam magaménak. Belátták, hogy a fény és a sötétség együtt alkot egy egészet, bravó.
Szóval a családi drámák.. Igazán senki kedvence nem voltam ebben az időszakban, de utána sem. Ízisz megvetett, amiért megöltem szeretett férjét, Hórusz még inkább, hisz fényének teljes ellentéte voltam. Anubisz pedig... Ki tudja, hogy az én fiam-e valójában, vagy bátyámé.
Míg unokaöcsém továbbra is számolgatja, hányan is vesztek oda a háborúban, érdemes kitérnem 1220-ra. Micsoda remek lehetőség lett volna átvenni a hatalmat a tanácstagok felett. Annyi kellemetlenségtől szabadultam volna meg egy csapásra, hogy nehéz volna szavakba öntenem. De még sem hazudtolhattam meg önmagam, türelmetlenségem bajt hozott a fejemre. De talán még sem annyira, mint amekkora büntetést Árész barátom kapott. Loki seggét pedig szét fogom rúgni, de előbb bizonyítanom kell, hogy méltó vagyok hatalmamra és annak viselésére. De majd a tanácstagok is szépen rájönnek, hogy a káosz szükséges rossz, hogy a béke csupán illúzió, hogy a jóság önmagában nem élőképes és, hogy mennyire szükségük is van rám. Az ellenpólusra. A yang-re. A sötétségre, hogy később a fény kerekedhessen felül. És amint bebizonyítom, mennyire is vagyok méltó a nevemre, nos... Abban nem lesz köszönet. Olyan sötétség árasztja majd el a világot, amivel azelőtt még nem találkoztak. Mind félni fognak és joggal fogják ezt tenni. Addig pedig az egész egy egyszerű türelemjáték. A kocka egyelőre az ő kezükben van, de fogok én még hatost dobni ezen az átkozott játéktáblán.
Hagyd csak a számolást Hórusz. Csak áltatod magad.
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
∿ FLOTUS ∿
⌲ Hozzászólások :
161
⌲ Tartózkodási hely :
∿ Washington D.C. ∿
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Sean Turner   Csüt. Jún. 15 2017, 10:11

elfogadva
welcome to our family
Ó, kedvesem nagyon jól tudjuk mi van a világban. Azt is, hogy a béke törékeny, és pont ezért figyelünk oda rátok. Ne aggódj Lokit is elkapjuk előbb, vagy utóbb. Lehet ő fog a legrosszabbul járni, nem is Árész. Amúgy meg...mondj le a világuralmi tervedről, ha sötétséget akarsz, még mindig én vagyok a nagyobb. Wink
A játékteret meghódíthatod, meg az asszonyod is, mást nem hagyunk. Razz
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Sean Turner
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Sean O'Pry

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Kikapcsolódás :: Archivált karakterek és naplók-
Ugrás: