Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az istenek évszázadok óta békében élnek egymással. Nem volt ez mindig így, mielőtt 1220-ban az Istenek Tanácsa létrejött volna, a görög istenek gyakran piszkálták, csatáztak a skandináv istenekkel, az egyiptomiak próbáltak ebből kimaradni, ám Széth úgy gondolta, hogy remek alkalom átvenni a hatalmat, az összes isten felett. Ebben volt társa is, a csalás istene Loki, valamint Árész, mert az utóbbi kedvelte a vérengzést, az pedig hatalmas pusztítással járt volna, ha a három hatalom egymásnak feszül. Ám az egyiptomi isten türelmetlensége miatt hamarabb mért csapást a tanácskozókra, mint az eltervezett időpont. El is bukott a kísérlete, hogy megöli a Tanács fejeit. Persze, a cinkostársait is bemártotta, Árész büntetése hasonló lett, mint Prométheuszé, csak a háborúmániást a világ leghidegebb pontjához láncolták, Héphaisztosz nagyon élvezte a dolgot. Széthet megfosztották a hatalmától, csupán a halhatatlansága maradt meg, egészen addig, amíg be nem bizonyítja, hogy méltó a visszakapására. A triumvirátusból a legjobban Loki járt, vele nem tettek semmit, egyszerűen nem tudták rábizonyítani, hogy valóban benne lett volna a keze az összeesküvésben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megúszta, lehetséges, a két másik isten bosszút forral ellene. Szerencsére a főistenek megegyeztek abban, hogy hol telepednek le. Szétosztották maguk között a világot, sőt az Alvilágban is sikerült megegyezésre jutni. Azóta a béke tartós, vannak rebellisek, akik próbálják a szárnyukat bontogatni, rendszerint le is törik nekik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Electra East

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Yesterday at 23:27

Csüt. Márc. 15 2018, 20:47

Vendég
Pént. Márc. 09 2018, 20:11

Szomb. Márc. 03 2018, 18:22

Szomb. Márc. 03 2018, 18:02

Vendég
Pént. Márc. 02 2018, 22:28

Vendég
Szomb. Feb. 24 2018, 18:23

Szomb. Feb. 17 2018, 21:15

Pént. Feb. 16 2018, 23:37


Share | 
 

 Orphné

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Orphné   Kedd Jún. 20 2017, 21:35

Pippa Petrova
idézet a karakteredről
Orphné
Egy ideje nem számolja.
Nimfa|  ókeanisz
Adriana Lima
Házas, de szívét nem  a férje birtokolja.
pánszexuális
keresett
Akherón nimfája: alvilági nimfa, mégis istene miatt,
kit szolgál, ókeanisz is, képes a víz alatt lélegezni, mindene az éneklés, képes bárkit elcsábítani, könnyen az ujja köré csavarni,
egyszerre jóságos, és gonosz. Nem jellemző rá, hogy ok nélkül ölne, de ha  a helyzet úgy hozza gond nélkül teszi meg, olykor élvezi is. Kedvenc helye a tengerek.

useri információk
Vad, búja kertben vagyok, olyan, mintha az édenkertben lennék, legalábbis az ember így képzeli el. Hatalmas, égig érő pálmafák, zöld kúszó növények mindenhol, színes virágok mindenhol. Nem tudom a nevüket, nem ismerem fel őket, de az illatuktól megrészegülök. A nap forrón süt, érzem ahogy izzadságcseppek vándorolnak végig a nyakamon, még sincs melegem. Meztelen vagyok, tejfehér bőröm csupán ében fekete színű, fenekemig érő dús hajtincseim takarják azt amit kell. Oldalra billentem a fejem, ahogy elő ugrok egy bokor mögül. A tengerben ácsorgó férfira vetem magam, ujjaim göndör fürtjébe marnak, miközben hozzá simulok.
-Hiányoztál, többet ne menj el,- búgóm a fülébe, miközben fogaimmal finoman bele harapok a fülébe. Kezei a fenekembe markolnak, majd szenvedélyen harap csókot ajkaimra, érzem ahogy szám finom hámrétegét felsérti, de ez nem érdekel. Érzem, tudom, hogy mennyire hiányoztam neki. Az istenek, és a világ azt hiszik róla, hogy kegyetlen, gonosz, szívtelen lény. De én tudom róla, hogy van szíve, szíve ami értem dobog, szíve ami bármit megtenne értem. És ez fordítva is igaz.
-Nem szeretem magára hagyni az asszonyomat,- túr bele a tincseimbe, és simít végig az oldalamon egyszerre, mitől megőrülök.- Legközelebb veled megyek.- jelentem ki. Mert tudom, hogy veszélyes játékot űz, nem húzhat ujjat Zeusszal, senki sem húzhat ujjat vele. Ő mégis megpróbálja, és mivel lebeszélni nem tudtam róla, ezért mellé állok, ha kell az oldalán harcolok. Még ha vesztes csata is, ha meg kell egyszer halnom, vele együtt haljak meg. Mármint képletesen értve, hiszen ő nem tud meghalni. Mielőtt bármit tehettem, vagy mondhattam volna, társaságot kaptunk. Ki az aki képes bepofátlankodni ami magányunkba, a mi édenkertünkbe?! De ki más? Csak az istenek atyja képes erre, de mire észbe kaphattam volna már emeli is a kezét, és nem látok mást csak villanást, villámot…


Hangosan csörömpöl az ébresztőóra hangja, legszívesebben kivágnám az ablakon. A félhomályban rápillantok, és szomorúan látom, hogy mutatója szemtelenül a hatnál áll. Nagy nehezen ki mászok  a franciaágyból, oldalra pillantva látom, hogy Mateo már nincs itt. Biztos vagyok benne, hogy mire leérek ő már az egész családot reggelivel várja. felkapom a selyemköntöst magamra, próbálom túltenni magam az álmomon. Minden este későn fekszem, már hosszú ideje álmodom ezt. Annyira nevetséges, sokat gondolkodtam rajta. Olyan, mintha ismerném a férfit, nem inkább olyan, mintha ő lenne a másik felem. Jing meg a jang.  Olyan valóságos, hogy szinte érzem a férfi kesernyés, ugyanakkor édeskés illatát, amivel rabul ejtett. Annyira nevetséges az álom. Mármint nem az, hogy görög istenekről álmodom. Hiszen nimfa vagyok, még pedig olyan, aki imádja  a vizet, ha definiálnom kéne magam, akkor a szirénekhez tudnám hasonlítani. Annyi különbséggel, hogy én nem a gyilkolásért csábítok, vagyis… nem csak azért, inkább élvezetből. velem járó tulajdonság. Sőt a férjem, is félisten, tehát nem ez  a része ijesztett meg. Inkább maga az amiről szól.
-Anya, anya,- hallok egy nyávogó gyerekhangot, biztos vagyok benne, hogy Dimitrij, három éves fiam ébredt fel, mielőtt Lolát is felébreszti berohanok a szobájába.
-Itt vagyok, kicsim- kapom fel a kis sózsákot, de már késő.
-Anyu, ma nem akarom, hogy dolgozz!- jelenti ki komor arccal  a kisfiú, nem szeret a bébisziterrel, lenni, de Teo és én is sokat dolgozunk. A férjem a város legjobb kórházának az igazgatóhelyettese, míg én egy jól menő ügyvédi irodának dolgozom. Felsír Lola is. Gyorsan kikapom az ágyból, biztosan éhes már. A szabad kezemmel megragadom a fiam kezét, majd elindulunk a konyha felé.
-Reggeli közben megbeszéljük, apa biztosan finomat készített,- vonom el  a figyelmét. Ahogy leérünk nem csalódom, az étkezőasztal tele van rakva finomsággal, a férjem tíz éve, mióta összeházasodtunk minden reggel így ébreszt. Nem nagyszerű férj?
-Jó reggelt, szívem,- nyom egy futó puszit ajkaimra, majd Dimitrijjel kezd foglalkozni. Közben én kiveszem  a hűtőből  a tejet, hogy előmelegítsem a kislánynak.
-Van egy meglepetésem a családnak, mindent elintéztem,  a kórházban kivettem két hetet, beszéltem Pippa Jonhn-al, te is kaptál kimenőt, pakolj, ugyan is, délután kettőkor indul a gépünk Új-Zélandra. – nagyokat pislogok rá. Próbálom felfogni a szavait,- nekünk pihenésre, a gyerekeknek ránk van szükségük. Azért visszük a dajkát, hogy kettesben is legyünk,- kacsint rám pajkosan,  a reggeli után rohantam pakolni, nem tudva, hogy  a végzetembe repülök.
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
♕ President of the United States ♕
⌲ Hozzászólások :
196
⌲ Tartózkodási hely :
♕ Washington D.C. ♕
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Orphné   Csüt. Jún. 22 2017, 20:33

elfogadva
welcome to our family
Ó... ó...!
ÓÓ! A fiam nem lesz elragadtatva a fejleményektől... De ezt úgy is tudod. Újrafoglalózás után sipirc a játéktérre, stalkolnom kell.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Orphné
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Kikapcsolódás :: Archivált karakterek és naplók-
Ugrás: