Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az istenek évszázadok óta békében élnek egymással. Nem volt ez mindig így, mielőtt 1220-ban az Istenek Tanácsa létrejött volna, a görög istenek gyakran piszkálták, csatáztak a skandináv istenekkel, az egyiptomiak próbáltak ebből kimaradni, ám Széth úgy gondolta, hogy remek alkalom átvenni a hatalmat, az összes isten felett. Ebben volt társa is, a csalás istene Loki, valamint Árész, mert az utóbbi kedvelte a vérengzést, az pedig hatalmas pusztítással járt volna, ha a három hatalom egymásnak feszül. Ám az egyiptomi isten türelmetlensége miatt hamarabb mért csapást a tanácskozókra, mint az eltervezett időpont. El is bukott a kísérlete, hogy megöli a Tanács fejeit. Persze, a cinkostársait is bemártotta, Árész büntetése hasonló lett, mint Prométheuszé, csak a háborúmániást a világ leghidegebb pontjához láncolták, Héphaisztosz nagyon élvezte a dolgot. Széthet megfosztották a hatalmától, csupán a halhatatlansága maradt meg, egészen addig, amíg be nem bizonyítja, hogy méltó a visszakapására. A triumvirátusból a legjobban Loki járt, vele nem tettek semmit, egyszerűen nem tudták rábizonyítani, hogy valóban benne lett volna a keze az összeesküvésben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megúszta, lehetséges, a két másik isten bosszút forral ellene. Szerencsére a főistenek megegyeztek abban, hogy hol telepednek le. Szétosztották maguk között a világot, sőt az Alvilágban is sikerült megegyezésre jutni. Azóta a béke tartós, vannak rebellisek, akik próbálják a szárnyukat bontogatni, rendszerint le is törik nekik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Reina Moore

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Szomb. Feb. 17 2018, 21:15

Pént. Feb. 16 2018, 23:37

Szer. Feb. 14 2018, 22:22

Vendég
Szomb. Feb. 03 2018, 19:47

Kedd Jan. 30 2018, 21:50

Kedd Jan. 30 2018, 20:47

Kedd Jan. 30 2018, 20:37

Kedd Jan. 30 2018, 18:49

Hétf. Jan. 29 2018, 16:24


Share | 
 

 Avery & Heather

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

⌲ Foglalkozás :
× One of the last Medjays... ×
⌲ Hozzászólások :
9
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jun. 16.

TémanyitásTárgy: Avery & Heather   Vas. Júl. 02 2017, 13:39
Avery & Heather
First meeting
Az élet nem fenékig tejfel. És ezzel Avery is tisztában volt, mikor megesett Jonathan által. Az a biztos jövő, amiben élt, hirtelen fenekestül felfordult, és egy gyereket kellett belesúvasztania. Pontosabban Nathanielt. Egy gyönyörű kisfiút. Ez mind szép és jó, de a semmiből nem lehet pénzt keresni. Ezer és ezer helyre adta be a jelentkezést, jobbnál-jobb cégek dobták vissza. De töretlenül haladt előre. Talpra tud állni az ilyen válságba, anélkül, hogy vérszerinti apjának ajánlatát elfogadja.
A sok várakozásnak meg is lett a gyümölcse. többszörösen elolvasta az újságcikket, hogy mit várnak, miként, beadta az önéletrajzát, motivációs levelet, és meglepő módon interjúra hívták, pedig a jól fizetők általába kidobták, mert nincs diplomája…  Egy londoni… kissé messze van, de ha le tudják egyeztetni, hogy otthonról dolgozzon, ami a mostani technikának köszönhetően egyáltalán nem lehetetlenség… Hárman utaztak Európa szélső szegletébe. Ő, barátnője Beth és Nate, hogy a fiúra vigyázzon valaki, amíg ő az állásinterjún van. Izgatottan ment el, hozva magával mind digitális, mind papír formájú alkotást. Ki melyiket preferálja…
- Jó napot, Avery Hales vagyok, és interjúra jöttem – nyögte be a recepción, ahol mondták hogy várjon. Türelmesen, izgulva ült le. Nem is értette, hogy mitől retteg ennyire. Mély levegőt vett. Csak nyugalom! Nate-ért, magadért, a jövődért, mondogatta a mantrát, amitől szívveréseinek száma kissé lecsökkent, és nem ölte meg az ideg. Nyílt az ajtó, maga pedig besétált egy kedves mosollyal, természetesen kiöltözve ingbe és farmerbe. – Jó napot kívánok! Avery Hales – pillantott a nőre, aki nem sokkal volt nála idősebb, ami kissé meglepte. Vagy lehet, egyidősek…  Szőke, füstös sminkű, sejtelmes kisugárzású nő, akitől nem tudta mit várjon. Simán ki tudta belőle nézni a nagy vállalkozót, vagy egy saját magához hasonló egyetemistát is. Kezet fogtak.
Levágódott a székre, és tartása máris lazult. Örült, hogy nem nála jóval idősebbel kell elbeszélgetnie, így lehet könnyedebb a hangvétel. Kíváncsian várta, hogy mi is lesz ebből az interjúból, egyáltalán a szokásos kérdéseket rágják át, vagy..?


- - megjegyzés|| 420|| remélem jó  bocsáss meg, hogy késtem vele…||
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
újságíró/egyetemista
⌲ Hozzászólások :
17
⌲ Tartózkodási hely :
attól függ
⌲ Csatlakoztam :
2017. May. 21.

TémanyitásTárgy: Re: Avery & Heather   Vas. Júl. 02 2017, 21:08

Lassan az ötödik napja másból sem állnak az óráim, mintsem, hogy új munkatársat keressek az újságba. Egyszerűen a régi mindenes művészünk felmondott, ezért kell valaki, aki tud jól fotózni, digitális és hagyományos rajzokat készíteni továbbá a konyít a festészethez is nem kicsit. Mondanom sem kell, rengetegen jelentkeztek, de az első komolyabb kérdések után dobtam is ki mindenkit. Egyszerűen senki se olyan, hogy felvenném és dolgoznék vele szívesen. Persze, van aki a korom matt kiröhög. Nem baj, hogy több cikket írtam mint innen bárki, nem baj hogy jobb újságíró vagyok mint az, nem baj. Egy beképzelt majom, nem éri meg rajta mérgelődni.
A negyedik fekete mérget iszom, gyakorlatilag nem is vettem ma be mást, semmi szilárd táplálék, csak kávé. Kell is, különben rég bealudnék, hulla vagyok. Legalább a szemem alatti táskákat eltünteti a füstös sminkem.
- Jó napot kívánok, a nevem Heather A. Smith, kérem foglaljon helyet - ma ezt legalább huszadjára mondom el, lassan már a szájam fog fájni a sok beszédtől. Averyt nem véletlenül hívtuk be, hiszen tetszettek a munkát, meg az önéletrajza is okés. Idősebb nálam, majd ha esetleg felvenném, nem tudom hogy kinek kéne kérnie a tegeződést. Majd lesz abból valami. De addig is, vágjunk bele. És megpróbálok nem bealudni.
- Mi a motivációja, hogy rajzoljon? Miért szeretne Eidíseis-nél dolgozni? Miből gondoljam hogy ön megfelelő lenne? Hisz az istenekben? - Mosolygok, bár unom már ezeket a kérdéseket. És még van egy csomó ilyen sablonos, amiktől falra mászok. Mondjuk, nem bírtam ki és megkérdeztem egy olyat ami tilos, de mindegy. Nem értem, hogy miért nekem kell keresni új husit, de amúgy ez is fizet és legalább nem kell veszélyben lennem. De az is jobb lenne. Unom. Bocsi, de én nem fogom most már minden egyes kérdést elmondani, amit el kell. Inkább rögtön a legfontosabbakat kérdem meg.
- Hajlandó lenne olyan papírt aláírni, mely azt állítja, hogy a szerkesztőséget nem terheli semmi, pereli ezzel nem lehet, ha esetleg ön meghal munka közben? - Simán előfordulhat. Engem már volt, hogy majdnem robbanás áldozata lettem, vagy éppenséggel majdnem megfagytam. Egyiket se kívánom senkinek se. Egy csomó ilyen van, amit jobb az elején tisztázni, különben abból még baj lesz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
× One of the last Medjays... ×
⌲ Hozzászólások :
9
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jun. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Avery & Heather   Szomb. Júl. 15 2017, 18:22
Avery & Heather
First meeting
Heather A. Smith, igazi érdekesség. Már ránézésre is, de a hangja is kissé borzongató. Valami furcsa érzés kapja el tőle az embert, de nem tudnám megmondani, hogy mi, de semmiképp sem az, hogy előttem vezető szerepű ember legyen nagy hatalommal, ami megnyugtató. Nem gyomorforgató és adja az udvariasságot, pedig körülbelül azonos korosztály lehetünk.
Illedelmesen leültem egy gyatra mosollyal az arcomon, sosem voltam jó az interjúkban, de hát, amennyin voltam már, a rutin szépen lassan jön, és a mű mosoly is, ami nehezen olvad le most is az arcomról.
- A motivációm? – vontam össze a szemöldökömet. – Önmagában véve, hogy szeretem csinálni. Élvezem, ahogy megjelenik egy képen az, amit valahogy megálmodtam. Mert tudom, hogy az én kezem munkája, én alkotok, és valamit teremtek. Szeretem csinálni – zártam rövidre és egyszerűre a kérdést, de annál őszintébb volt a válaszom is, persze, ki tudja, hogy nekik épp milyen válasz felel meg, de haladjunk tovább.
- Megtetszett a cég, és annak feladatköre, amit ajánlottak – nem tettem hozzá, hogy mellékesen még a fizetés is nagyon korrekt, ami első számú jelentőséggel bír. – Őszintén bevallom, nem sok mindent hallottam róla, de amit igen, az tetszett. Másrészt úgy hiszem, be tudnám tölteni a posztot, igaz, mint olvashatta, nincs diplomám, de ettől függetlenül a legjobbat igyekszem kihozni magamból – zavartam le ezt is. Motivációs levél alapja, hogy adja el magát az ember, ezt interjún is be kell dobni, ha nincs érdemleges válaszod rá. Miért is? Vajon miért is…
- És igen, hiszek az Istenekben – bólintottam egyet, épp hogy nem nevetve, ha már apám maga a Nap isten, nehéz lenne nem hinni bennük, főképp, hogy a fényt jó magam is tudom manipulálni, bár fogalmam sincs, hogy jön ez a kérdés a témához, de azért persze, válaszolok rá. Vajon erre mit kéne mondanom?
- Meghal? – kerekedett ki a szemem, és máris vészcsengő szólalt meg a fejemben. Ha meghalok, mi lesz Nate-tel, jézus uramisten! És mitől halnék meg munka közben? - Pontosítana a halál típusát érthetően? Mégis mitől halnék meg munka közben? – vontam össze a szemöldökömet, mert ez a kérdés nagyon felcsigázott, váratlan volt. De ha azt mondom nem, biztosan esélyem sem lesz a munkára, már pedig kell a pénz, nagyon is kell! Szükségem van erre a melóra. – Azt hiszem… igen, aláírnám – nyögtem ki lassan végre a választ, de fejemben még mindig a halál fajták jártak. Mégis milyen grafikusi munka, ahol meghalhatok?


- - megjegyzés|| 495|| remélem jó  ||
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
újságíró/egyetemista
⌲ Hozzászólások :
17
⌲ Tartózkodási hely :
attól függ
⌲ Csatlakoztam :
2017. May. 21.

TémanyitásTárgy: Re: Avery & Heather   Szomb. Aug. 05 2017, 18:25

Haza akarok menni! Megpróbálok nem unatkozó arcot vágni, hanem érdeklődőt. Sikeresen teszem, várom már, hogy mit mond a másik. Averyről már hallottam eleget a tanáraitól ahhoz, hogy csak egy válasza számítson most nekem. Avery Hales, aki 25 éves és anyuka. Diplomája még nincsen, nem mintha nekem lenne. Itt nem számít, hogy ki diplomás és ki nem. Az számít, hogy milyen minőségű munkát ad ki az ember a kezei közül, de szerintem ő megfelelőket fog kiadni. A mosolya mű, de nem szólok bele. Pedig volt, hogy ennyiért elküldtem valakit innen.
- Ezt örömmel hallom. Tudja, itt nagyon fontos az, hogy az ember szeresse azt, amit készít, hiszen akkor nem fog kiégni. Én is azért írok cikkeket a történelmi eseményekről, épületekről, személyekről mert ez a hobbim - szerencséjére őszintén válaszolt, ezért mondtam el azt, hogy milyen az én munkám itt. Igazából, ha így halad felveszem, láttam már, ahogy az egyetem elkészít egy-egy munkáját. Elképesztően csodásan csinálja, érti a dolgát nagyon.
- Gondolom, a fizetés is eléggé kecsegtető - tudom, hogy amiatt is jelentkezett. Meg mert tetszik neki, amit meg is értek - nyugodjon meg, nekem sincsen. Érettségi után vettek fel ide, amúgy művészet-történelmet tanulok vagy mit pontosan. Mindegy, ugyanazon az egyetemen vagyunk mindketten - intek egyet a kezemmel, tényleg mindegy itt már a diploma. Annyi a lényeg, hogy legyen az ember, félisten, stb. kiváló abban amit csinál.
- Az jó, mert én is. Görög, egyiptomi, skandináv - a reakciójából ítélve ismerhet isteneket, ezért mondom ki ezt a hármat. Loki és Hermész unokájaként nekem is kötelező  tudnom róluk. A témához amúgy egyszerűen jön, ha az ember nem teljesen ember, azt jelentenie kell a főnöknél. Mondjuk ha nem teszi meg valaki, az se baj. Akkor is fog róla tudni. Most, hogy lezavartuk a köröket, várom az utolsóra a válaszát. Légyszi Avery, válaszolj jól, had vegyelek fel!
- Igen, meghal - gyerünk, nyögd már ki végre. Kívülről nem látszik, de már tökre izgatott vagyok amúgy - nos, már volt hogy majdnem felrobbantottak engem, vagy éppen vízbe fojtottak - haláltípusokat kért, megkapta. Viszont még nem mondta ki a válaszát. Tűkön ülve ülök, mire végre elmotyogja. Hatalmas nagy vigyor ül ki az arcomra, közben előveszek két szerződést is.
- Avery, szerintem mostantól tegeződjünk, mit szólsz hozzá? Fel vagy véve - teszem hozzá, nem mintha ennyiből nem lehetett volna rájönni - na szóval. Az utazási, felszerelési költségeket a szerkesztőség állja, továbbá ennyi a szabadnapok száma - mindegyik szabadnap fizetett, szerintem korrekt, hogy ennyi darab van belőle - van ingyenes egészség biztosítás, meg simán megoldható, hogy otthonról dolgozz, csak néhány esetben kell bejönni ide. Ennyi megfelel kezdő fizunak? - bökök egy számra a Hermész unokája feliratú tollammal. Kicsivel több mint ami volt írva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content
TémanyitásTárgy: Re: Avery & Heather   

Vissza az elejére Go down
 
Avery & Heather
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Európa :: Egyesült Királyság :: Anglia :: London-
Ugrás: