Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkaverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungdar az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Szomb. Május 26 2018, 21:43

Szomb. Május 26 2018, 20:02

Csüt. Május 24 2018, 17:14

Csüt. Május 24 2018, 15:24

Szer. Május 23 2018, 20:02

Vas. Május 20 2018, 23:12

Szomb. Május 19 2018, 22:09

Csüt. Május 17 2018, 20:05

Kedd Május 15 2018, 21:02


Share | 
 

 Juliette Worth

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Reklám- és marketingtevékenységet tervező
⌲ Hozzászólások :
42
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 13.

TémanyitásTárgy: Juliette Worth   Pént. Júl. 14 2017, 17:04

Juliette Worth
I can be nice only one person a day. And today isn't your day.
Nemeszisz
ki számolja?
Isten
Mila Kunis
mikor mi..
hetero
saját
A könyörtelen megtorlás és az osztó igazság istennőjeként ismernek az emberek.
Haragom leginkább azok ellen irányult, akik a természet rendjének törvényeit megsértették, illetve a gőg vagy a fennhéjazás bűnébe estek. Az embereket ezenkívül, érdemükhöz híven szerencsével is megajándékoztam.
Különböző lények alakját vagyok képes felölteni magamra.

useri információk
Lassan tipegek végig a folyosón, cipőm sarka úgy kopog, mintha egy film baljós részéhez érkeztünk volna meg. Arcomon semmilyen érzelem sem tükröződik, felvettem a végzetasszonya álarcot, amikor átléptem a munkahelyem küszöbét. A magánéletemet és a hivatásomat igyekszem különválasztani egymástól, csak így lehetséges az, hogy jó egyek abban, amit csinálok.
Szeretem az értekezleteket, főleg azokat, melyeket én vezethetek. Ilyenkor láthatom az új gyakornokok minden egyes félelmét és reszketését, a legjobb pedig, hogy minden az arcukra van írva. A kis szöszi az ujjait tördeli, valamit megint úgy elbaltázott, hogy a vérnyomásom egy pillanat alatt az egekbe fog szökni, amint szembesülök vele. A barna csini fiú nem is mer rám nézni, miután tegnap utána mentem a fénymásolóba és olyan dolgokat műveltem vele, melyek nem munkahelyre valók, ezek után pedig belebeszéltem, hogy ha egy szót is mer szólni annak olyan következményei lesznek, melyeket egész életében kénytelen lesz felnyalogatni magáról. S a kedvencem, a lány, aki azt hiszi, hogy nem megfejthető és ő lesz az új nemzedék profija. Talpig benyalt már minden vezetőnek, egyedül rajtam talált fogást, még pedig azért, mert nekem nem esik bele az érdeklődési körömbe. Vele szemben vannak a legnagyobb elvárásaim, azt hiszem legfőképpen azért, mert emlékeztet magamra.
Hűvös köszönéssel lépek be az ajtón, melyet nyitva hagyok magam mögött, nem egy fétis pusztán taktika. Ha valaki éppen kifelé szeretne rohanni, akkor elég kínos tud lenni, hogy felkenődik az ajtóra, mert hirtelenjében nem tudja merre is nyílik. Nekem pedig ez a mai nap folyamán nem kell.
Az interaktív tábla előtt állapodok meg. Újra és újra végignézem a jelenlévőket. Van, aki már annyira ismer, hogy egy mozdulatomból tudja, hogy milyen napom van, ő boldog lehet, mert elégedett vagyok a munkájával. Kevesen vannak ezek az emberek, nem sok mindenkit tartok meg huzamosabb ideig, mert eléggé válogatós és elszánt vagyok. Nekem a legjobbak kellene, a marketing világa nem azoknak való, akiknek a lelke szerény. Cápának és elhivatottnak kell lenned. Kiszemelem a gyakornokokat, méregetem őket, szerencsétlenek bekuporodtak a sarokba és felvették a hallgató pozíciót. Szánalmas. Azt hiszik, hogy mindenkinek leharapom a fejét, pedig én tényleg csak annak ártok, aki megérdemli. Körmeimmel ütemesen dobolok az asztallapján, miközben hallgatom, hogy az egyik nekem dolgozó lány beszámol az elmúlt hét bukásairól és nyereségeiről. Néha megszívom a fogamat a hatalmas számok hallatán, de szavakkal nem reagálom le az érzéseimet. Eltelik fél óra, mire végre olyasmit látok, ami még érdekelhet is. Tekintetemet a hármas számú gyakornok felé vezetem, akinek hosszú ujjai az égbe emelkednek. Szólni kíván, én pedig megadom neki ezt a lehetőséget, mert látni szeretném, hogy tényleg csak a testével jutott-e fel eddig, vagy egy kevés ésszel is rendelkezik-e.
Botladozva kicsattog, elkopott sarkai szörnyű zajt keltenek. Remegő végtagokkal igyekszik mindent a helyére tenni, ugyanis egy új reklámot próbál felvezetni. Ügyetlensége lehengerlő. Még nem szólt semmit, de én már látom, hogy a végkifejlet szörnyűvé válhat. Megtehetném, hogy segítőkezet nyújtok felé, de eszemben sincsen. Ő a tipikus példája azoknak az embereknek, akiknek a gerincműtét után is nehezen hajtanék fejet - nem mintha bármelyiknek megtenném ezt a szívességet-. Mikor először láttam őt az állásinterjún az első szó ami eszembe jutott róla az a kevélység volt. Nem ítélem el az ilyent, ha csak ez lett volna, akkor valószínűleg nem lennék ennyire kritikus vele. De aztán a beszélgetés alatt előjött a gőgössége, túlzásokba esett, versenytársait becsmérelte, holott semmi eredménye nem volt, mellyel szavait alá tudta volna támasztani. Szerencséjére nem csak én döntöttem.
Hosszú percek telnek el, de ő még mindig szenved, nem találja meg hova dugja a pendriveot, nem képes elindítani a prezentációját, lefagy a gép. Minden összejön neki, pedig az én kezem még mindig nincsen benne a dologban. Nagyon úgy tűnik, hogy nem csak én gondolom azt róla, hogy megérdemel egy kevés szégyent. Számra hamiskás mosoly kúszik a gondolattól, hiszen mostanában ritka, hogy ennyire egy hullámhosszon legyek az univerzummal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
∿ FLOTUS ∿
⌲ Hozzászólások :
179
⌲ Tartózkodási hely :
∿ Washington D.C. ∿
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Juliette Worth   Pént. Júl. 14 2017, 19:31

elfogadva
welcome to our family
Drágaságom üdvözöllek itt! Nem is tartanálak fel, mert dolgod van, ahogy látom. Nagyon tetszik a mostani életed is, remélem azért felugrasz anyádhoz, meg apádhoz egy teára, a gyerkőcöknek mindig nyitva van a Fehér Ház. Csókollak! <3
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Juliette Worth
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Karakter részleg :: Tagjaink :: Istenek :: görög istenek-
Ugrás: