Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az istenek évszázadok óta békében élnek egymással. Nem volt ez mindig így, mielőtt 1220-ban az Istenek Tanácsa létrejött volna, a görög istenek gyakran piszkálták, csatáztak a skandináv istenekkel, az egyiptomiak próbáltak ebből kimaradni, ám Széth úgy gondolta, hogy remek alkalom átvenni a hatalmat, az összes isten felett. Ebben volt társa is, a csalás istene Loki, valamint Árész, mert az utóbbi kedvelte a vérengzést, az pedig hatalmas pusztítással járt volna, ha a három hatalom egymásnak feszül. Ám az egyiptomi isten türelmetlensége miatt hamarabb mért csapást a tanácskozókra, mint az eltervezett időpont. El is bukott a kísérlete, hogy megöli a Tanács fejeit. Persze, a cinkostársait is bemártotta, Árész büntetése hasonló lett, mint Prométheuszé, csak a háborúmániást a világ leghidegebb pontjához láncolták, Héphaisztosz nagyon élvezte a dolgot. Széthet megfosztották a hatalmától, csupán a halhatatlansága maradt meg, egészen addig, amíg be nem bizonyítja, hogy méltó a visszakapására. A triumvirátusból a legjobban Loki járt, vele nem tettek semmit, egyszerűen nem tudták rábizonyítani, hogy valóban benne lett volna a keze az összeesküvésben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megúszta, lehetséges, a két másik isten bosszút forral ellene. Szerencsére a főistenek megegyeztek abban, hogy hol telepednek le. Szétosztották maguk között a világot, sőt az Alvilágban is sikerült megegyezésre jutni. Azóta a béke tartós, vannak rebellisek, akik próbálják a szárnyukat bontogatni, rendszerint le is törik nekik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Electra East

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Yesterday at 23:27

Csüt. Márc. 15 2018, 20:47

Vendég
Pént. Márc. 09 2018, 20:11

Szomb. Márc. 03 2018, 18:22

Szomb. Márc. 03 2018, 18:02

Vendég
Pént. Márc. 02 2018, 22:28

Vendég
Szomb. Feb. 24 2018, 18:23

Szomb. Feb. 17 2018, 21:15

Pént. Feb. 16 2018, 23:37


Share | 
 

 Aphrodité

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Aphrodité    Szomb. Júl. 15 2017, 18:27

Aphrodité
idézet a karakteredről
Kenna Hiddleston
kortalan
görög istenség
Blake Lively
Független
pánszexuális
canon/keresett/saját
A szerelem, szépség, a vonzerő, a szexualitás istennője.

   
useri információk
A lágy, varázslatos muzsikát hirtelen felváltja egy lüktetőbb, vadabb zene, szinte bele mászik az emberek fülébe, elvarázsolja őket. Csak pár halandó van jelen a partin, szám szerint hét, New York legbelsőbb rétegeiből szemezgetve. Ha tudnák, hogy kinek a házában vannak éppen, nem hinnék el, akkor sem ha a saját szemükkel látnák. Régen annyira más volt minden... annak idején még tiszteltek bennünket, áldozatokat mutattak be, imádkoztak hozzánk. De ebben a mai, modernizálódott világban nem jelentünk semmit, kénytelenek vagyunk elbújni embereként, hogy megkapjuk azt az áldozatot amire szükségünk van. Isabella lép oda hozzám illedelmesen, arany fürtjeit visszafogottan  lófarokban hordja. Azonnal megtetszett ez a lány a maga egyszerűségében, a szülei kidobták az utcára, én pedig megsajnáltam szegényt.
-Miss Hiddleston, az összes meghívott megérkezett, elkezdhetik felszolgálni a vacsorát?- hajtja le szerényen a fejét.
-Még nem, előbb üdvözlöm a vendégeket,- jelentem ki határozottan, majd elindulok a fényárban úszó nappali felé. Fekete platform cipőm sarka hangosan koppan a bükk színbe hajló laminált padlón. Egy egyszerű fekete, testhez simuló ruha van rajtam, mi a érdemig ér. Csak a mélyen kivágott dekoltázsától tűnik merésznek, hivalkodónak. Aranyfürtjeim egyenesen omlanak a hátamra egészen a gömbölyded fenekemig. A vendégek nem is tudják, hogy miért vannak jelen, hogy mit ünneplünk. Kenna Hiddleston a világ és New York számára egy gazdag családból származó világhírű fényképész, valamint divattervező.
-Kenna, most is gyönyörű vagy, mint mindig,- bókol nekem Andreas, csak az arcom egyik felét tartom oda, megengedve neki, hogy lágy csókot lehelhessen rá. Üdvözlöm a többieket is, hagyom, hogy megismerjék egymást. Addig kiviharzom a konyhába, megnézni, hogyan is áll a menü. Minden fogást én állítottam össze, de a legérdekesebb a desszert lesz, ami ők maguk lesznek.
-Kérem, elkezdhetik felszolgálni.- jelentem be, én is helyet foglalok az asztalnál, de én nem fogyasztok, csupán csak úgy teszek, mint aki farkaséhes. Ami... azt jelenti éhes vagyok, a vágyra, az erotikára, a szerelemre. Hetek óta nem tudtam ilyen partit rendezni, és már igen csak éhes vagyok. Ajkamba harapva nézem, ahogy élvezettel fogyasszák az étket, kezd elhatalmasodni rajtuk a vágy, látszik csillogó íriszeikből, kipirult arcukból, de vissza fogják magukat. Bizonyára nem értik mi történik a testükkel, de én tudom. Nem sokára egymásnak fognak, esni, és egymást fogják kényeztetni, amivel engem is kényeztetnek. Türelmetlen vagyok, megunom a várakozást, már látni akarom, érezni akarom a gyümölcsét annak, amiért megdolgoztam. Hirtelen felpattanok a kényelmes, bársony borítású székről, két ujjamat egymáshoz érintve csettintek a szolgáknak.
-Elég volt, azt hiszem eleget étkeztettek, ideje... hogy én is kapjak valamit. -szólalok meg fülledt hangon,- és most következzék a vacsora legfontosabb része...- oda lépek az egyik nőhöz, tűzvörös, göndör fürtökkel, tejfehér bőrrel büszkélkedhet. Finoman simítok végig arccsontján, majd ujjaimat végig futtatom lágy, selymes tincsei között, így húzom fel magamhoz. Oldalra billentem a fejem, úgy pillantok végig rajta, érzi mit akarok tenni. Még sem ellenkezik, nem tud ellenkezni, hallom ahogy szíve neki feszül mellkasának csontjához, annyira őrülten tombol oda bent, mintha ki akarna szökni. Az asztalon, mellettünk egy kis tálkában csokoládé található, mutató ujjamat bele mártom az ónix színben ragyogó édességbe, majd bekenem vele dús ajkait, mi eltakarja cseresznyeszínben pompázó rúzsát. Közel hajolok hozzá, hogy forró csókot harapjak tőle, bele mélyesztem egy pillanatra fogaim puha húsába, majd szétválnak ajkaink. Elfelhősödött tekintete jelzi, hogy készen áll, egyik kezemmel finoman oda intek egy férfit.
-Tedd a dolgod,- parancsolom, majd helyet foglalok a kanapémon, oldalra fekszem, úgy bámulom hogyan esnek egymásnak, hogyan teljesedik ki a vágyuk, én pedig csak lakmározom az érzésben. Régen nem kellett így mesterkednie egy istennek, hiszen az emberek alig várták, hogy áldozatokat mutassanak be, a papnőimet imádták a férfiak, nem kellett bujkálnom, utálok bujkálni, azt akarom, hogy mindenki tudomást szerezzen arról, hogy ki is vagyok, nem csak egy középszerű fényképészt akarok játszani... maga a szerelem istennője akarok lenni újra. Unom az apámat is, mindig szerettem Zeusz mellett lenni, én vagyok az egyik kedvenc gyermeke, sok mindent megengedett nekem. De amikor újból hozzá akart parancsolni a hatalma érdekében valami szerencsétlen, ronda istenhez, inkább leléptem tőle. Amúgy is ideje meglátogatnom fiaimat, főleg Jasont, a balesete miatt...
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
♕ President of the United States ♕
⌲ Hozzászólások :
196
⌲ Tartózkodási hely :
♕ Washington D.C. ♕
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Aphrodité    Vas. Júl. 16 2017, 22:22

elutasítva
várunk vissza szeretettel
Kedves Kenna!

Nem volt egyszerű dolgunk, hogy eldöntsük, hogy melyikőtöké legyen a karakter; futottunk pár kört az adminiban, de végül a másik lap nyerte el a több tetszést, ezért sajnálattal kell közölnöm, hogy a te lapod elutasításra kerül. De! Ez nem azt jelenti, hogy téged mint felhasználót utasítunk el, hanem hogy a kettő lap közül a másik aratott nagyobb sikert. Ne csüggedj, mindig van legközelebb!

Várunk vissza másik karakterrel!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Aphrodité
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Kikapcsolódás :: Archivált karakterek és naplók-
Ugrás: