Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az istenek évszázadok óta békében élnek egymással. Nem volt ez mindig így, mielőtt 1220-ban az Istenek Tanácsa létrejött volna, a görög istenek gyakran piszkálták, csatáztak a skandináv istenekkel, az egyiptomiak próbáltak ebből kimaradni, ám Széth úgy gondolta, hogy remek alkalom átvenni a hatalmat, az összes isten felett. Ebben volt társa is, a csalás istene Loki, valamint Árész, mert az utóbbi kedvelte a vérengzést, az pedig hatalmas pusztítással járt volna, ha a három hatalom egymásnak feszül. Ám az egyiptomi isten türelmetlensége miatt hamarabb mért csapást a tanácskozókra, mint az eltervezett időpont. El is bukott a kísérlete, hogy megöli a Tanács fejeit. Persze, a cinkostársait is bemártotta, Árész büntetése hasonló lett, mint Prométheuszé, csak a háborúmániást a világ leghidegebb pontjához láncolták, Héphaisztosz nagyon élvezte a dolgot. Széthet megfosztották a hatalmától, csupán a halhatatlansága maradt meg, egészen addig, amíg be nem bizonyítja, hogy méltó a visszakapására. A triumvirátusból a legjobban Loki járt, vele nem tettek semmit, egyszerűen nem tudták rábizonyítani, hogy valóban benne lett volna a keze az összeesküvésben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megúszta, lehetséges, a két másik isten bosszút forral ellene. Szerencsére a főistenek megegyeztek abban, hogy hol telepednek le. Szétosztották maguk között a világot, sőt az Alvilágban is sikerült megegyezésre jutni. Azóta a béke tartós, vannak rebellisek, akik próbálják a szárnyukat bontogatni, rendszerint le is törik nekik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Reina Moore

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Szomb. Feb. 17 2018, 21:15

Pént. Feb. 16 2018, 23:37

Szer. Feb. 14 2018, 22:22

Vendég
Szomb. Feb. 03 2018, 19:47

Kedd Jan. 30 2018, 21:50

Kedd Jan. 30 2018, 20:47

Kedd Jan. 30 2018, 20:37

Kedd Jan. 30 2018, 18:49

Hétf. Jan. 29 2018, 16:24


Share | 
 

 Hen & Win

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Hen & Win    Hétf. Júl. 17 2017, 13:17

Hen & Winnie

- Elmehetnek. – intek a helyszínelő ügynököknek, a szokásos procedúra természetese nem maradhatott el. Pedig hárman pontosan tudjuk mi történt. Miután csak Hen marad mellettem tárcsázok egyet.
- Héphaisztosz egy élmény volt ez a fegyver. Igen, az apámon, mintha egy jós veszett volna el benned. Gratulálok Pearl-höz. – szakítom meg a hívást. Mostanában kezdek megbékélni a kovácsistennel is. Aztán Henre nézek egy sóhajjal.
- Ne gondolj hibbantnak, na jó tényleg az volt ez a döntés. Viszont így abba a kórházba kerül, ahol az öcsém vérszerinti anyja is dolgozik. Magától nem húzta volna oda a belét. Amúgy is megérdemelte. Panakeia elég sokat sírt miatta. Evan nem félvér, hanem isten, csak lekötötte az erejét, és még így is elég erős. Ha pedig minden igaz a gyökér, aki az apánk tudna neki segíteni, persze előbb nagyjából egyenesbe kell hoznia a kapcsolatát az istennővel. Még ez a barom is szerelmes, de inkább visszamászott a lyukba. – forgatom meg a szemeimet egy sóhajjal.
- Oké, röviden ennyi a sztori, éhes vagyok, menjünk enni. Talán még azt is hagyom, hogy utána megverj ToS-ban. – karolok belé vigyorogva, és a kocsi felé kezdem vonszolni, ha nem jön magától.
Lehet csinálhattam volna máshogy is, de még Nüxéknek se sikerült értelmet verni az ökörapám fejébe. Néha drasztikusan kell eljárnunk, a siker érdekében.

POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Director of NSA SSO
⌲ Hozzászólások :
22
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 02.
⌲ Kor :
32

TémanyitásTárgy: Re: Hen & Win    Hétf. Júl. 17 2017, 13:51

What the actual fuck

Fújtatok egyet halkan, megdörzsölve a tarkómat, de inkább nem fészkelődök nagyon, mert kénytelen voltam helyszíneléshez felvenni az NSA-s dzsekit és egy ideje nem igényeltem már újat. Éppen csak nem reped le rólam... Mikor Winnie felhívja az ősaput, akkor inkább csak felülök a motorháztetőre és lecsúsztatom a szemüvegemre a napszemüveget és úgy hallgatok. Mára éppen elég isteni volt Tartarosz nekem, azt hiszem.
- Szerintem apuska inkább egy jósban szokott elveszni, de mindegy. - motyogom, remélve, hogy nem hallatszik bele a kagylóba, mert az öreg akkor tuti megpróbálja valamelyik gépem elcseszni. Vagy Winnie röhögi el.
- Persze, ha én meglőném édesapám egy mordállyal, akkor hamarabb mondhatná le a maradék kemóját... - ingatom meg kicsit rosszallóan a fejem. De egyből megvilágosodom, amikor kifejti. A fejemen csak úgy világít a döbbenet. Akárhányszor kifejtésre kerül előttem egy-egy ilyen kis trivia, mindig lemegyek hídba. - Evan... Őt láttam a Fehér Házban, vele mentél szellemeket vadászni, igaz? Ő... tud róla, hogy micsoda? Hogy ki az édesanyja? Mármint, én is éreztem az erejét, én pedig egy senki vagyok. Summa summárum, meglőtted, mert megérdemelte és még szívességet is tettél neki vele? - húzom össze a szemeim. Igen, ennél is jobban.
- Mi?! Nem hagyhatod csak úgy abba a mesét, tökre nem fair! - méltatlankodom, de nem hagy nekem időt sem, húz engem magával, amire most én forgatom meg a szemeimet.
Inkább beülök az anyósülésre és menjünk, tudom, hogy nyűgös, ha flamós, nem hergelem az alvó jégsárkányt. Megdörzsölném a homlokomat, de éppen csak ki nem böki a szemem, hogy úgy világítanak a vénáim, mintha áram lenne bennük.
- Parkolj le, most. - pillantok rá, a hangomon lehet érezni, hogy nem a vezetési stílusát akarom éppen kritizálni, hanem baj van. Ha megáll, kiugrok a kocsiból és ledobom a földre a dzsekit és végignézek a karjaimon döbbenten. Még jó, hogy csak trikót vettem fel. Felettem lángra kap egy villanyvezeték. - Ez én voltam?

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hen & Win    Hétf. Júl. 17 2017, 15:57

Hen & Winnie

Hen belecsöppent a nagyok játékba, sőt mondhatom, hogy a legnagyobbak játékába. De legalább lépést tud tartani, ami kimondottan jó ebben a mezőnyben. Noha nem mindig érti mit miért teszünk, viszont belejön. Van egy sanda gyanúm, hogy nem nyolcvan évesen fogja elhagyni a világot.
Szerencsére csak én hallom, amit mondd, a kopasz isten hátteréből amúgy is babasírás hallatszott.
- Ne legyél perverz, de ez igaz. – vinnyogok fel egy kicsit a röhögés miatt.
- Az enyém egy címeres barom, akinek járt. Amúgy meg egy egész tárral kellett volna beleeresztenem, viszont nem eshetek túlzásokba.- szomorodom el, persze sajnálom az ő apját, mert sajnálom, csak nem arról vagyok híres, hogy kimutassam az érzelmeimet.
- Igen, ő volt az. Nem, nem tud arról, hogy ki az édesanyja, azt hiszi, hogy az anyja öngyilkos lett. Ne mondd magad senkinek, lenyomtad az ősapádat technopátiában, az pedig már valami. Igen, szívességet tettem neki. 1500 évesen reménykedhetek egy normális családban, nem? – sóhajtok fel halkan.
- Evés közben is tudok neked mesélni, ne ijedj már meg. Úgy csinálsz, mintha nem kapnál információt, ha kérdezel. – nyűgös vagyok, egészen addig amíg nem ettem egy jót. Ezt is ő is tudja, kb az első napon megtudta, hogyha nem eszem lepuffantanék mindenkit.
Összehúzott tekintettel nézek rá. Majd leparkolok, ha akarok, de ahogy meglátom, hogy világít, inkább leparkolok. Szerencse, hogy erre nem jár senki. A hajamról meg ne is beszéljünk, mert magam körül automatikusan hűtöm a levegőt. Nesze neked Héphaisztosz távoli poronty..
- Te tuti photosoppolva vagy. – bukik ki belőlelem a kijelentés. – Bassza meg..tüzeskedsz, és áramot is vezetsz, mi jön ma még? – tenyerelek a kocsira, de szinte rögtön leveszem róla a kezem, mert fagyasztok.

POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Director of NSA SSO
⌲ Hozzászólások :
22
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 02.
⌲ Kor :
32

TémanyitásTárgy: Re: Hen & Win    Hétf. Júl. 17 2017, 17:48

What the actual fuck

Én mázlista görény, mondhatom. Ha nem láttam volna annyi szart már, akkor beutalóval roboghatnék a sárgaház irányába azokkal, amiket tudok. De nem ejtettek engem a fejemre, inkább figyelek és tanulok. Ki tudja miket tudhatok még meg a világról. A logikájukat lekezdem kapiskálni, akkor félig nyert az ügy.
Csak elhúzom a szám a kis elejtett mondatocska után, lehet túl hangosra sikerül. Meg is dörzsölöm a szakállkezdeményem.
- Perverz? Én? - mutatok magamra, de elvigyorgom. - Hát akkor meg, csak tényeket közöltem, semmi több.
- Az a fegyver pokoli veszélyes, szerintem engem egy lövéssel kicsinálna, mint a franc. - húzom el a számat. De látom, hogy elszomorodik kissé. Nos, sosem beszélek a családomról, így újdonság lehet neki, hogy apám tüdőrákos, több áttéttel. Azért dolgozok itt, hogy segíthessek. Csak már ő mondott le az életről...
- Miért van az a fura érzésem, hogy részben igaz is az? Ugyan már, csak Bundesnachrichtendienst és NSA kiképzés, plusz pár szerencsés gén. - legyintek egyet. - Hozzuk össze anyuékat, több mint egy évezred után projekt? Mibe, hogy fogadtál már a Sassal. - kuncogok picikét.
- Csak nem vagyok rajongója annak, ha külön kapom meg az epizódokat. A sorozatokat is inkább megvárom. - biggyesztem le az ajkaim, de én inkább nem kérek egy golyót magamba, köszönöm. Menjünk enni.
Kissé megzavarodok, ahogy hirtelen minden szar utolér engem is. Nem volt elég a technopátia? A kibukására, csak rápillantok.
- Nos, egyelőre maradjunk annyiban, hogy nem elemző vagyok az NSA-nél... - igen, nekem is vannak titkaim, de meddig? - Várj... - zihálok és feltartom a kezem a tűz irányába, mert van egy érzésem, hogy el tudom fojtani. De inkább a karom köré fonódik és beszívódik a bőrömbe, amitől abba is marad a világítás az ereimben.
- Valami... ötlet, hogy ez micsoda? Mert nekem nincs ötletem. - húzom ki magam. Ami kicsit szokatlan tőlem, mert inkább gubbasztok, eddig rejtegettem az izomzatom.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hen & Win    Kedd Júl. 18 2017, 15:35

Hen & Winnie

Azért örülök, hogy nem rohant el a közelemből, amikor megtudta mi vagyok, és, hogy a világban több ilyen csodabogár is szaladgál. Jó, jégboszorkány csak én vagyok. A nagyanyámat, és Skadit nem soroljuk ide. Az előbbivel nem is beszélek, az utóbbival meg elég mérges a viszonyunk, tekintve, hogy elintéztem egyszer-kétszer.
- Bár most lehet, hogy egy ideig nem merül el a jósban, Pearl egész nyűgös baba, még. – vonom meg a vállamat kuncogva. A kovácsisten hangja olyan volt, mint aki nem aludt normálisan egy egész hete.
- Attól függ, hova lövök. Az apámat se sebesítettem meg halálosan, kicsit feljebb kellett volna céloznom. – hümmögök, de nem az volt a célom, hogy megöljem.
- Mert részben igaz is, a lelke egy része meghalt. Pár szerencsés gén, úgy mondod, mintha minden második ember isteni génekkel szaladgál. – ingatom meg a fejemet. – Mivel az én anyám belehalt a születésembe, így legalább az öcsém anyja, és az apám legyen normális kerékvágásban. Igaz, Panakeia engem is felnevelt. Ötvenezer dollárban. – mondom ki a tényleges összeget is. No, igen a Fehér Házban nem apró pénzben fogadunk, ettől magasabb tétek is voltak már.
- Borzasztó vagy. De nem mesélhetek el mindent egyszerre, baromi sok információval szolgálhatok. – na meg aztán ne zúdíthatok rá mindent rögtön, kell hagyni pár órát, a sztorik között. Pár szerencsés gén..legszívesebben tarkón vágnám, de félek, hogy megégetném a kezem, vagy kicsit jobban megfagyasztom.
- Nem mondod? – kissé élesebben kérdezem, mint ahogy szerettem volna. – Csak tudnám, hogy miért hozzám osztottak be akkor. – megfojtanám az elnököt, nagyon jól tudja, hogy nem jövök ki a tűzzel. Kissé megnyugszom, amikor eltünteti a tüzet. Közelebb is sétálok. Mielőtt válaszolhatnék csörög a telefonom, óvatosan veszem ki a zsebemből, fagyásra még számíthatunk. Ki is hangosítom, Héphaisztosz az.
- Gratulálok Henning! Tűz, és elektromosság, nagyon szívesen. Még valami maradj Drífa közelében, azt gondoljuk az elnökékkel, hogy kiegyenlítettitek egymást. De még nem tudunk semmi biztosat, talán hamarosan többet tudunk. – szakítja meg a vonalat. Elrakom a telefont, azán gondolkodás nélkül fogom meg az előttem álló karját. Attól tartottam, hogy megfagy vagy valami, erre normálisan érzem a hőjét.
- Már jégszobrot se tudok belőled csinálni, ez pech. – húzom el a számat, eszem ágában sincs bántani, főleg, hogy az öcsém rámutatott pár dologra, amit még nem akarok elismerni. De Pana jóslata is aggasztó, számomra. Nem vagyok kész egy kapcsolatra..

POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Director of NSA SSO
⌲ Hozzászólások :
22
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 02.
⌲ Kor :
32

TémanyitásTárgy: Re: Hen & Win    Kedd Júl. 18 2017, 16:31

What the actual fuck

Az első fejtágításomkor még bőségesen hallgattam arról, hogy én születésem óta fura vagyok, tehát egy picit otthon is éreztem magam, amikor végre hallhattam olyanokról, akiknek van képessége, de nem olyanok, mint én.
- Hat hét emlékeim szerint az orvosok által ajánlott idő, úgyhogy, még egy másfél hónapig inkább nem telefonálok rájuk. - nevetek egyet jóízűen, én még jókedvében találkoztam Héphaisztosszal, bár azért vágott fejeket, de eleget szoktam magam alatt vágni a fát, nem erőltetem tovább a fejszét.
- Csak a golyó tömegét és sebességét tekintve, azzal akárhol átlyuggatnál engem. - vonom fel a szemöldököm kicsit aggodalmasan. Értem én, hogy apuci egy seggarc és kijárt már neki, de azért ne bocsátkozzunk apagyilkosságba.
- Egy újabb szomorú történet a feljegyzetlen mitológia lapjain. Honnan a rákból tudhatjuk, hogy nem-e igaz? De való és igaz, hogy kimenne a piros a hajamból, ha valaki megpróbálná basztatni a rendszereimet. - morgok kicsikét.
- Szóval, gyakorlatban a te anyukád is. El mentek ám oda... Annyit én negyed év alatt keresek! - bukik ki belőlem, sőt majdnem fel is borulok. Nekem még nagyon új ez, hogy a politikai életben milyen apróságokon mennyi pénz cserél gazdát. Egyszer lehet beszállok én is, csak a garzonom veszíthetem el végül is.
- De kíváncsi vagyok és éppen csak egy trailernyi infót adtál... - próbálom őt nyaggatni, tudom feleslegesen, de azért megpróbálom, hátha így éhesen is mesélne egyszer valamit.
Őszintén remélem, hogy az a génvizsgálat felderít valamit, mert falnak fogok rohanni.
- Úgy nézek ki, mint az NSA SSO igazgatója? - csattanok fel a hangjára. - Elméletileg azért, mert a Pentagon elvárta tőlem, hogy épüljek be, hogy még feljebb léptethessenek. - jelen pillanatban kisebb bajom is nagyobb annál, mint hogy a tűz és a jég harmóniáján agonizálgassak. Sikerül magamba szívnom a tüzet, amit nem értek, de lehet jobb is? Fél szemmel figyelem, ahogy közelebb jön, de belecsörög a telefonja. Az öreg hangjára az első lépésem, hogy mérgemben nekivágok a közeli üres raktárépületnek egy méretes elektromosság gömböt.
- Használati útmutatót is dobjál már ehhez! Ha működik, akkor hurrá. Csak... siessetek! - a hangom ingerült, főleg, ahogy megszakad a vonal. Amikor megérint számítok arra, hogy meg leszek fagyasztva, meg is rándul a karom. De nem érzek hideget. Meglepetten nézek a kezére, majd rá.
- Ez fura. Próbáld meg a vállamnál. - most már kíváncsi vagyok, hogy egyáltalán érezném-e a hideget.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hen & Win    Kedd Júl. 18 2017, 18:15

Hen & Winnie

- Elfelejted, hogy istenek, gyorsabban gyógyulnak még ilyenkor is. – kuncogok fel halkan. Nem mintha én tudnám, hogy milyen anyának lenni, eléggé távolságtartó voltam mindenkivel, na meg a jégboszorkány közelébe senki nem mert jönni.
- Ez igaz, de nem haragszom rád. – vonom meg a vállamat egy sóhajjal, apámra persze nagyon is haragszom, viszont azonkívül mást nem nagyon tudok vele csinálni. Megbocsátani? Nincs azaz isten. Még a drága anyu se tudott róla meggyőzni, hogy talán nyitni kéne felé. Nem vagyok olyan, extrán tartom a távolságot.
- Nem jegyzünk fel mindent, túl sok lenne, és az embereknek jobb, ha nem tudnak arról, hogy mi is elcseszettek vagyunk. Ősapádnak meg kihullana a haja, ha még lenne, főleg a mutatványod után. Ne morogj már, nincs rá okod. – vágok egy grimaszt felé.
- Gyakorlatban elég sok mindent köszönhetek neki, nem öltem meg magam a képességemmel tizenöt évesen. Úgy mondod mintha én többet keresnék. Bár nekünk vannak tartalékjaink, szóval így könnyebb pénztömegeket megmozgatni. – vonom meg kissé a vállamat, nem tehetünk róla, szeretjük így elütni az időnket, majdnem mindenen fogadunk.
- Most, hogy mondod, ha feljebb mész az leszel nem? – fortyanok fel, rohadtul becsapva érzem magam, és ezt még tetőzi, hogy az ereje is megjelent. Összehúzott szemekkel nézek a kis hisztijére. Halkan felsóhajtok Héphaisztosz szavaira. Elveszem a kezem, ahogy elhúzza a karját. Nem fagyasztottam meg, tehát igaza volt a kopasz istennek, nem hat már rá. Megfogom a vállát, de szintén semmi.
- Eddig majd megfagytál mellettem, most meg.. – kedvenc szórakozásom volt, hogy a nyakát fogjam meg, viszont most arra se húzza össze magát. – Jól van, legalább nem kell a nyavalygást hallanom, hogy mennyire hideg van az irodámban. -

POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Director of NSA SSO
⌲ Hozzászólások :
22
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 02.
⌲ Kor :
32

TémanyitásTárgy: Re: Hen & Win    Kedd Júl. 18 2017, 19:20

What the actual fuck

- Igaz, tévedtem. - hunyom le egy pillanatra a szemeimet, vannak még dolgok, amiket elfelejtek. A gyors regeneráció is közéjük tartozik, ha nem emlékeztetett volna Winter azután, hogy lelőtte az apját, akkor szentül hittem volna, hogy belehal abba.
- Az istenek őrizzék meg ezt a jó szokásod. - vetek is rá egy keresztet poénból. Nem szeretném, hogy úgy tényleg bemorculjon rám, mert kő kövön nem fog maradni. Vagy legalábbis az én fejem a nyakamon biztosan.
- Szerintem arra már régen rájöttek úgy azután, hogy Zeusz hattyúsat játszott. Ő már akkor lement alfába, mikor megmutattam neki, hogy mit tudok, minek haj, ha be tudsz szédülni is. - legyintek egyet könnyedén.
- Tehát, ő valamiféle csodatevő akkor? Mert elég rohadt erős vagy, de ha sikerült neki visszafordítania téged... Korban még erősen pólyás vagyok hozzád képes és nekem nem hiszem, hogy sanszom lesz betárazni pénzeszközökkel. - nézek rá kicsit furcsállva. De ha nekik ez így jó, akkor egészségükre.
- Nem, már az vagyok! A legfelsőbb vezetésbe készülök! - tudtam én, hogy ezzel a hajjal jól be lehet épülni akárhová, de hogy ennyire. Szar lehet ezt így tőlem megtudni, de meg van hamisítva az aktáim jelentős része, éppen csak úgy 20%-a az amit el lehet érni neki... Ennek tetejébe még Héphaisztosz is megnehezíti a napom. Tartom felé az ő szerinte Photoshoppolt vállamat, de ott sem.
- Mást nem mondok, hogy fogj meg, mert érzékeny jószág. - szalad ki a számon, én pedig el is húzom, ahogy leesik. Előbb kéne gondolkodni és utána beszélni...
- De nem tudsz lejegelni sem, szóval döntetlen a végeredmény, Elsa. - önelégült kis mosollyal nézem, ahogy végigszikrázik a vénáimban az elektromosság és ki tudom a tenyeremen át szellőztetni tűz formájában. - Szólíts mától Charizardnak.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hen & Win    Kedd Júl. 18 2017, 20:10

Hen & Winnie

- Én mondtam, hogy nem zúdítok rád mindent egyszerre, mert ezt is elfelejted, pedig lényeges információ. – mert a gödörlakó tényleg úgy nézett ki, mintha meghalna, bármelyik percben, bezzeg a normális szolgálati fegyverem csak egy pár percre karcolta volna meg, aminek semmi értelmét nem látom. Akkor nem került volna Panához.
- Hol marad a szenteltvíz, és a karó? – vigyorodom el szélesen. Ahhoz tényleg nagyon fel kell bosszantani, hogy leszedjem a fejét, előbb mennék el egy lakatlan szigetre.
- Ehw…ne is mondd, Zeusz egy kangörcsös kisfiú, még mindig. Ja, hát én akkor az elnökkel csevegtem, pedig szívesen megnéztem volna, mennyire kell felkapargatni az állát. – szusszanok jókedvűen.
- Tizenöt éves ijedt lány voltam, akinek elszabadult az ereje, mert meghaltak a nevelőszülei, csak szükségem volt valakire, akire számíthatok. Ő pedig ott volt, én meg neki, amikor az apám tönkretette. Aztán ott voltam az öcsémnek is, aki tuti kinyír, mert hazudtam neki néhány száz évig. Ha az apánk nem futamodik, talán normális családban nevelkedett volna fel. Sanszos, hogy igen, túl sok isteni gén torlódott fel benned. Nem szabadulunk meg tőled egy könnyen. – pillantok rá egy grimasszal.
- Remek..van még valami? Vagy majd későbbre hagyod, hogy teljesen ledöbbenjek, és összeszedjem az agyamat? – nem bírom, ha a képembe hazudnak, márpedig ez az volt. A photosoppolt válla se fagy meg. Amiért egy kicsit szomorú vagyok, mert megérdemelné.
- Valószínű a kis gyíkodat se tudnám mirelitté varázsolni, pedig megérdemelnéd. – húzom össze a szemeimet résnyire. Haragszom rá, akkor is, ha ezt a feladatot kapta.
- Winter, vagy Drífa. Az Elsa már foglalt. – azt nem kötöm az orrára, hogy a lányom neve lesz az.
- Majd, ha megérdemled, esetleg szólítalak így. -

POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Director of NSA SSO
⌲ Hozzászólások :
22
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 02.
⌲ Kor :
32

TémanyitásTárgy: Re: Hen & Win    Kedd Júl. 18 2017, 20:39

What the actual fuck

- Gyakorlat teszi a mestert, Winnie, a gyakorlat. Úgyhogy ne kímélj, mert úgy fog rögzülni, olyan ezt mint kezdőnek az Assembly. - megértő vagyok, szeretem magamról azt hinni legalábbis. De akkor is szar volt nézni, hogy miként bánik az apjával... Az övé még élni fog egy ideig. Csipog is a telefonom, én pedig pléhpofával nézek vissza. Meghalt az apám. - Apropó, lesz majd egy pár nap a jövőhéten, amikor Németországba kell utaznom.
- Nem tudom angyalom, zsidó vagyok. - vonok vállat és előveszem a Dávid-csillagos nyakláncot a trikó alól.
- Azt mindjárt gondoltam, senki sem mondott jót róla, főleg Hephi nem. Ó, ne aggódj, nagyon... Kellett neki jó pár perc, hogy felfogja mi történt, főleg azzal együtt, hogy nem félisten vagyok és hogy ezt kábé babakorom óta tudom. - vonok vállat egy derűs kis kacajjal.
- Őszintén sajnálom, Winnie. Még az is lehet, hogy ha apátok normális lett volna akkor, akkor te sem így állnál hozzá. Elvégre nem Panakea az ő végzete? Így sem férek bele semelyik kategóriába... Majd kiderül, ha visszajönnek az eredmények L.A.-ből. - vonok vállat megint, most mit csináljak, nem én kértem, hogy ilyen fasza csávó legyek.
- Van... Bőven van. De nem mutogatnám itt az aktám, inkább ott. - mutatok a raktárra, amit levillámoltam. Azért remélem megérti, hogy szükséges volt részemről, hogy titokban tartsam, mert ott a protokoll.
- Nem akarod, hogy kiverjem a balhét... - majd belenézek a gatyámba. - Ugye balhé? - majd rávigyorgok. Nem éppen kicsi az én balhém.
- Miért van egy olyan kis kóbor gyanúm, hogy akkor az Anna is foglalt...? Ikerlányokat tervezel talán valakivel? - nevetek fel.
Felkacagok és elkezdek tüzet okádani.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hen & Win    Kedd Júl. 18 2017, 23:19

Hen & Winnie

- Jól van, jól van. Amint megmondod mit akarsz tudni, közlöm veled. De túl sok minden van, nekem meg fogalmam sincs, hogy hol kezdjem. – nekem se volt könnyű feldolgozni az információkat, persze van majdnem ezerötszáz év előnyöm vele szemben.
- Sajnálom. – ugyan nem értek annyira a lelkekhez, mint az apám, vagy az öcsém, viszont néha én is képes vagyok megérezni az eltávozásukat.
- Már az angyalod lettem? Ez elég nagy előrelépés, a boszorkányhoz képest. – mímelem a mozdulatát, nekem aztán tök mindegy, hogy milyen a származása.
- Hephi sosem fog róla jót mondani, miatta sántít. Persze szerintem elégtételt vett, mert a Hórák nem a hülye villámhajigálótól vannak. Én babaként csak hópelyhet tüsszögtem elvileg, már akkor sem volt normális hőmérsékletem. – ezt is Panától tudom, mert látott babaként is.
- Nem azt akartam, hogy mindig mellettem álljon. De kurvára szükségem lett volna rá, amikor az apja engem használt bábnak. Izlandot majdnem a nullával tettem egyenlővé, ha nincsenek Kratoszék..és akkor sem volt később feldugni a képét, csak pár évre rá, a skótoknál. De igen Panakea az ő végzete. Kapsz egy külön kategóriát, legalább egyedül leszel benne. – szusszanok fel halkan.
- Essünk túl rajta, ha már ma van a meglepetések napja. – pedig jobban szeretnék elvonulni, hogy magamba roskadhassak, ilyenkor látszik meg kinek is vagyok a vére. A következő mondatát meg nem is kommentálom, nem tagadom prűd családból származom. Zavartan köhintek, ha tudná, hogy köze lesz hozzájuk, amit még magam sem értek, hogy hogyan, mert az egy dolog, hogy én tagadom mit érzek iránta, de nincs rá garancia, hogy érez irántam valamit.
- Ha már én vagyok a jégboszi, akkor élek a joggal, és, ha egyszer lányaim lesznek akkor Elsának, és Annának fogom őket hívni. – vonom meg a vállamat. – Remélem nem a balhédat akarod megmutatni. – közben azért elindulok a raktár felé, ha már mutogatni akar. Halvány mosolyt erőltetek magamra, legalább szórakoztatja magát az erejével.

POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Director of NSA SSO
⌲ Hozzászólások :
22
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 02.
⌲ Kor :
32

TémanyitásTárgy: Re: Hen & Win    Csüt. Júl. 20 2017, 13:36

What the actual fuck

- Oké, oké... Szóval, hogy is van ez a dolog az öcséddel és az ősökkel? Mert értem, hogy apád lövésre működik meg, hogy végzet, de erről ők valahonnan kapják a drótot, megérzik vagy mi ez? - a mondatot értelmesre formálni nem sikerült, de azért remélem, hogy a lényeget sikerült elcsípnie. Lehet jobban meg kellene ráznia az apám halálának, de én belül erre nagyon régen fel voltam készülve. Ha valaki meg akar szabadulni az életétől, az meg is fog.
- Köszönöm? De semmi baj sincs. - értetlenül pillantok fel rá, nem is mondtam, hogy mi történt. Noha lehet neki nem kell és invazívan járt el, nem fogom a szemére vetni, mert magamtól csak annyit mondtam volna, hogy egy kicsit Drezdába kell mennem, azt nem hogy miért.
- Tekintve, hogy jelen pillanatban nem az én halálomat akarod, így igen. - rántok lazán vállat, egy egész listányi becenevet összehadováltam már neki, ne legyen meglepődve, hogy pillanatról pillanatra változik.
- Nos, ennyit még én is tudtam. Nem bírtak az ősök magukkal, milyen meglepő. Ó, az eszméletlenül cuki lehetett... - nyílnak nagyra a szemeim, mikor meghallom, hogy hópihéket tüsszögött, mert elképzeltem. És eszméletlenül cuki volt a kép.
- Ha azt nézem, hogy miként mutatkozott be, akkor megértem, hogy miért tagadnád le legszívesebben. Az apák furák. - csak bólintok egyet, mert hát az én apám sem volt éppen egy normális jószág, éppen ezért döntöttem el, hogy ha egyszer apa leszek, akkor nem fogom elkövetni azokat a hibákat, amiket ő. - Éppen ideje lenne valami nevet aggatni rám. - vonom össze a szemöldökeim, láthatóan nincs ínyemre, hogy nem tudom minek hívni magam.
- Úgysem fogod elhinni a felét sem, szóval nem tudom miért töröm magam. - elég érdekes  a szolgálati múltam, életem harminckét éve alatt sikerült igen hajmeresztő dolgokat csinálnom, amiket le kellett sikálni.
Érdeklődően nézem az arckifejezését és akaratlanul is sikerül elvigyorodnom, sőt majdnem elnevetnem magam a zavarán. Ebbe keményen betrafáltam azt hiszem, csak azt nem értem, hogy miért érzek belül egy furcsa keserűséget, ha arra gondolok, hogy neki egyszer valakitől lányai lesznek...
- Tudod mi lenne annál viccesebb? Ha az egyikük kicsit sem jeges, hanem tüzes lenne? - udvarolj csak Espenschied, eddig sem ment. - Miért, szeretnéd látni? - megyek vele, közben tüzet okádok, el vagyok, mint a befőtt már tényleg csak szalicil kéne a kobakomra.
Beérve a hatalmas, üres helységre, előveszem a telefonom, hogy az erőmmel kivetítőt csináljak belőle.
- Ha készen állsz...

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hen & Win    Csüt. Júl. 20 2017, 18:31

Hen & Winnie

- Nos, a First Lady szerint az apánk kapott egy jóslatot, több ezer éve, hogy lesz valaki, akibe ő is beleesik, mint vakló a szakadékba. Akkor kiröhögte Themiszt, és tessék megint a jósnőnek lett igaza. Az öcsém a skót szabadságharcok idején született, Pana tábori orvos volt, az öreg Tartarosz meg az egyik hadvezér. Én meg ott voltam Pana miatt, a közelben akart tudni majdnem mindig. Nem igazán akarta egyik isten se, hogy visszaessek, az izlandi állapotomba. Visszatérve arra, hogy megérzik-e, vagy sem. Akik jóslatot kaptak azok már tudják mi lesz a végzetük, csak néhányunk menekül előle. Tök feleslegesen. – szusszanok fel halkan, mert a nagybátyám elől senki nem menekül, max azt hisszük.
- Ha te mondod, rendben van. – én ugyan nem fogom az orrára kötni, hogy haló, tudok ám az édesapád elvesztéséről.
- Amúgy sem akartam a halálod, az nem számít, amikor éhes vagyok. Akkor mindenkiét akarom. – főleg azokét, akik előttem tötyögnek, és nem tudom hamar megvenni, amit akarok. Könyörögnöm kéne, hogy vegye meg azt a hülye almáspitét, kicsivel gyorsabban? Kit érdekel, hogy hány kalória van benne?
- Themisz, és Hephi is egymásnak lett teremtve, csak hát utána jött Aphrodité is..Még most is előfordul. – grimaszolok, nekem tökre nem cuki, hogy hópihéket hapcizok.
- Nem igazán tudja, hogy itt mit is kéne csinálnia, a felszínen. Már annak is örülni kéne, hogy nálunk megtalált a helyét, csak pechjére én vagyok a főnöke. Igen, furák. – bólintok rá, mert tényleg azok, mert biztos nem nekünk jutott csak ilyen apa. Tekintve, hogy ott van Leana is.- Ne türelmetlenkedj, szerintem hamarosan kapsz valami nevet. De addig hívhatlak SzuperMókusnak, ha gondolod. – fogalmam sincs, hogy honnan jött ez a név.
- Nem is értem miért következtetsz erre, láttam már egyet, s mást. – ingatom meg a fejem, jó nem azt mondom, hogy felkészültem mindenre, de csak nem fogok nagyon hátast dobni miatta. Amúgy is megtettem már párszor.
- Nekem annyira nem lenne vicces, és lehet a testvérének se. Magamat ismerve be is pánikolnék. De az is lehet, hogy csak nyugtáznám egy bólintással, mert benne van a pakliban. – no, igen a tűz nem a legjobb barátom, mégis hagyom, hogy itt tüzeskedjen mellettem. – Hagyjál már a témával. – vörösödöm el, és nem az én apám a prűdség istene, szerintem meg nyomdahiba történt.
- Mutasd..aztán majd kapj el, ha padlót szeretnék fogni.. -

POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Director of NSA SSO
⌲ Hozzászólások :
22
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 02.
⌲ Kor :
32

TémanyitásTárgy: Re: Hen & Win    Vas. Júl. 23 2017, 16:11

What the actual fuck

Próbálok nem röhögni a vörösödésén a kérdésemre. Ezt most lehet vehetem akár igennek is, azt hiszem.
A telefonom lebegve hagyom, én pedig veszek egy nagy levegőt.
- Henning Emmerich Espenschied vagyok, születtem 1985. június 28-án Drezdában. Ez mondjuk benne van az aktámban. Az NSA SSO igazgatója vagyok, a fedőnevem és a titkosszolgálati nevem Obsidian. Édesapám a Stasi tisztje volt, édesanyám észak-koreai kém, hét éves voltam, amikor a szüleim letartóztatták államellenes bűncselekményekért, édesanyám a börtönben halt meg. Én először általános iskolásként kerültem fel a Bundesnachrichtendienst térképére, 14 évesen már külső szerződő voltam, hogy ne csukjanak le. Ők fizették a továbbtanulásom, a különvizsgáim, mert addigra már meghaltak a nagyszüleim is. - nyelek egyet és kivetítek egy képet, egy titkos komplexumról.
- 2003-ban addig több sikeres beépülési és hírszerzési küldetés után az Eikonal-hadművelet élére kerültem. Gyakorlatilag lehallgattam egész Európát. Az első sikeres tömeges lehallgatás volt Unióban. Aztán egy amerikai kormánytag látóterébe kerültem, aki munkát ajánlott itt, noha nem vagyok állampolgár... a neve Brian Thomas Ingram, akkoriban még a szenátus hírszerzési bizottságát vezette. - sóhajtok egyet, mert kivetítek még egy pár képet. Néhányon én vagyok, a sérüléseimmel, amiket a kihallgatóim okoztak.
- Amikor éppen nem olyan programokat írtam, amikkel kormányokat lehetett buktatni, akkor terepen voltam. Közel háromszáz-hetven sikeres bevetésen vagyok túl. A STUXnet nevű vírus megalkotása után, ami leállította az iráni atomprogramot, akkor kerültem a Különleges Hadműveleti Osztály élére, miattam szivárogtatott Snowden is. Hat évvel azután, hogy megcsináltuk a PRISM-öt. - dörzsölöm meg az orrom, majd a következő diánál fel is sóhajtok. Azok a képek az Észak-Koreai bevetésről vannak.
- Egyetlen egy bevetésem sincs aktán. Összesen egyszer fogattam el magam, mert úgy fértem hozzá az adatokhoz. Oda maga Ingram küldött, akkor már mint belügyminiszter. Volt is egy érzésem, hogy elnök lesz még belőle. Kiloptam onnan az addigi eredményeit a rakétatesztjeiknek, azért kínlódnak most annyira. Csak ő és Holly tudott akkor arról, hogy mi vagyok valójában, később tudta meg a mostani First Lady. - szegem le a fejem.
- Rengeteg embert öltem meg a pályafutásom alatt, követlenül vagy közvetve. Nem vagyok elemző, sosem voltam elemző. Én egy szörnyetegbe oltott kém vagyok. Akinek történetesen magasabb a biztonsági hozzáférése, mint a tiéd.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hen & Win    Vas. Júl. 23 2017, 20:53

Hen & Winnie

Érdeklődve fordulok a kivetített dolgok felé, aztán hallgatom őt, nem tervezek beleszólni. Próbálom csak feldolgozni a hallottakat, éppen elég az is. Összeszorul a torkom, pedig az eddigi éveim alatt láttam egy-két dolgot. Például máglyán égő nevelőanyut, vagy a háborúk okozta áldatlan állapotokat. Összevont szemöldökkel nézem a titkos komplexumot.
- Miért nem csodálkozom, hogy benne volt a keze..ebben is. – szusszanok fel kissé bosszúsabban, értem én, hogy a munkáját végezte. De nem mehetett volna máshova? Miért engem kellett megint bepalizini? Az már más kérdés, hogy miért nem vettem ezt észre, mert hála apámnak eléggé gyanakvó a természetem. Erre tessék át lettem hajítva a palánkon. Magamra is haragszom, nemcsak rájuk. Felszisszenek a képeket látva, sosem értettem a testi fenyítést, lelkileg jobban szerettem kínozni..Igen, ez is Tartarosz-örökség.
-Nagyszerű? Fogalmam sincs, hogy mit kéne erre mondanom. – fordulok felé, egészen szenvtelen arccal. Egy ember van minden mögött, és az ő az.
- Ennyi bevetést amúgy is képtelenség lenne lejegyzeni, és a halandók többsége el sem hinni, hogy mindet te csináltad. Hát, azt hiszem elég sokan örülnek annak, hogy kínlódnak, sok ember megmentettél ezzel. Szóval Nüxnek se mondták meg azonnal. – sóhajtok fel halkan, azt tudom, hogy ő sem bírja utólag megtudni a dolgokat,még akkor sem, ha nincs hozzá engedélye.
- Nem érdekel hány embert öltél meg, senki sem szent ezen a bolygón. Muszáj az orrom alá dörgölnöd, hogy magasabb szinten állsz? Komolyan cseszd meg Henning, azt hittem a modern világban kicsit alábbhagyott a férfiak felsőbbrendűsége. – morgom az orrom alatt, aztán a következő pillanatba ledöntöm a lábáról, rajta nem használhatom a képességem, de hoppá véletlenül tükörjeget varázsolok a lába alá. Igazán morcos arccal állok meg felette.
- Tudod semmi bajom nem lett volna, ha csak úgy eltűnsz az életemből, mert éppen áthelyeznek téged máshova. Az a sok szar se érdekel, amit elkövettél más emberek ellen, vagy éppen országok ellen. Mert a rohadt életbe is, te vagy az, akitől szeretném az ikreimet! – nem igazán erősségem a gondolkodás, amikor felbosszantom magam.

POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Director of NSA SSO
⌲ Hozzászólások :
22
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 02.
⌲ Kor :
32

TémanyitásTárgy: Re: Hen & Win    Hétf. Júl. 24 2017, 18:35

What the actual fuck

- Csak azután szólt neki Kratosz, hogy biztos volt benne, hogy valami nem teljesen normális bennem, mert egyébként igencsak unalmas lettem volna. Bizonyítanom kellett... - vonok kicsit vállat.
Egy apró pillanatra megütközöm az egyik mondatán, látszik az arcomon is.
- Mi? Te most komolyan azt hitted, hogy szexista szövegekkel dobálózok? Nem te mondtad valamelyik nap, hogy mintha az NSA biztonsági fokozatai működnének másként mint az FBI-é? Én csak azt erősítettem meg, nem kell minden létező dolgot magadra venni, csak mert valami nálunk másként megy. - lehet, hogy ezt egy picit hevesebben mondtam, mint akartam, de a következő pillanatban elkezdek csúszni, én pedig bebizonyítom, hogy igen hajmeresztő reflexeim vannak. Fel is olvasztom a talajt és csak guggolásba érkezem.
- Amivel én egyébként számoltam is, azzal is, hogy a kihelyezésem alatt még megbízást is kapok és örökre el kell tűnnöm előled! - na utána vágok olyan arcot, mint akit szívlapáttal basztak fejbe, de csak elvigyorodom, mint a vadalma.
- Szóóóval... tényleg érdekel a balhém. - úristen, Espenshied, te balfasz. - Egy kicsit szarul éreztem magam, mikor belegondoltam, hogy valaki mással lennének gyerekeid. Jó nem kicsit, olyan volt, mintha mérget ittam volna és nem véletlenül mondtam a tüzes dolgot sem.
- Be kéne fognom ezt a nagy lepcsest, mert ebből már régen nem jövök ki jól, mi?

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hen & Win    Kedd Júl. 25 2017, 00:43

Hen & Winnie

- Azt hiszem sikerült bizonyítanod. – sóhajtok fel nagyon halkan.
- De nem is veszek magamra mindent, jó nem érdekel. Pipa vagyok rád is, meg Kratoszra is, nem igazán szoktam gondolkodni ilyenkor, csak kimondom, ami először az eszembe jut. Nem is értem minek magyarázkodom. – puffogok kicsit, főleg miután nem sikerült hátast vágni a jég miatt, mert az is elolvasztotta. Grimaszolva nézek rá a mutatványa után. Ez van, fogadd el Drífa mást kell fagyasztanod, mert ellene már nem tudsz csinálni semmit sem.
- Jézusom…- homlokomat beejtem a tenyerembe. – Ezerötszázév alatt nem tudtam elköteleződni senki mellett, majd jöttél te a piros hajaddal, és minden megváltozott. Nekem pedig pont egy Héphaisztosz származékba kellett beleszeretnem, a sors fintora ez. Amilyen szerencsénk van, az egyik gyerekünk tüzeskedni fog.
- Igen, be kéne fognod. – vigyorodom el egy pillanatra, és segítek is neki, hogy ne szóljon egy szót se. Nem igazán egy elhagyatott raktárban akartam megcsókolni életem szerelmét, de ez van, így alakult. Ez ellen nem igazán tehetünk semmit.

POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Director of NSA SSO
⌲ Hozzászólások :
22
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 02.
⌲ Kor :
32

TémanyitásTárgy: Re: Hen & Win    Kedd Júl. 25 2017, 12:44

What the actual fuck

- Én vagyok mindig az a srác, akinek hülyére kell tepernie magát, hogy észrevegyék. - rántom meg egy picit a vállam.
- Winnie, te tudod, hogy sok ilyen lesz még. Én államtitkokkal dolgozom, nekem ez az életem. Nem fogok tudni elmondani mindent, azt hogy ezt elmondtam, azért életem végéig börtönbe is kerülhetek. - nézek rá bocsánatkérően. De nem sikerült letarolnia, az új képességem egészen belém épült mostanra.
- Bocs, nem bírtam kihagyni. - röhögök fel. - Eddig leginkább Themisz vére ütközött ki rajtam, ezek már bónuszok. Én mit mondjak, beleszerettem egy jégboszorkányba, pedig a tűz az elemem, de az ellentétek vonzzák egymást. Akkor fogják egymást halálra bosszantani, de halkan jegyzem meg, hogy elméletben már családot alapítottunk, de gyakorlatilag sehol sem tartunk.
- Egyből gondoltam. - vigyorgok vissza rá, majd felkelek és inkább hallgattasson el. Átkarolom a derekánál, a másik kezem pedig a nyakára simít, ahogy viszonozom hosszan a csókját.
- Balhé nagyon tombol, de ezt gondolom már érzed.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hen & Win    Kedd Júl. 25 2017, 15:37

Hen & Winnie

- Azt csak hiszed, ne beszél zöldségeket. Most már tudod mire vagy képes nagyjából, ezek után nem kell hülyére dolgoznod magad, hogy bizonyíts. – ingatom meg a fejemet.
- Igen, tudom, hogy lesz alkalom, amikor kussban kell maradnod. Ó, ugyan már, azt senki nem hagyná, és onnan is kijuttatnád magad. Amúgy meg, rohadt hosszú lenne neked az életfogytiglan, ha kiderül mi vagy. Mert még a félistenek is sokáig élnek. – vonom meg a vállam egy halvány mosollyal.
- Az apám a prűdség mintapéldánya, és én is örököltem tőle ezt a nagyszerű tulajdonságot, muszáj kiborítanod ilyenekkel? – röhögök fel én is. – Az egyetlen jégboszorkányba, akibe egy kis érzelem is szorult, elhiheted, ismerem a másik kettőt. Nem fogják, max akkor, ha nem látjuk őket. Valóban..tegyünk ellene.
- Most hasznosabb dolgokra használd a lepcsest. – közelebb húzódom hozzá, és karolom át a nyakánál, majd egyik kezemmel a piros tincsekbe fúrok.
- Ha azt mondom, hogy ne hívd így, milyen ökörséget találsz ki? – pislogok rá nagy szemekkel, közben meg csak felfedezem a photosoppolt felsőtestét a szabad kezemmel.

POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Director of NSA SSO
⌲ Hozzászólások :
22
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 02.
⌲ Kor :
32

TémanyitásTárgy: Re: Hen & Win    Kedd Júl. 25 2017, 19:28

What the actual fuck

- Az én problémám az, hogy a technológia állandóan fejlődik, nekem mindig kegyetlenül kell teperni és előrébb járni mint a többiek. Ezzel Héphaisztosz is egyetért velem. - pillantok rá egy kis mosollyal.
- A napjaim minimum 75%-a titkosított, ha pedig a civil vezető leszek, akkor 90%. Ha jogosan történne, akkor viselném a bűneim... egy darabig. Pár évig mondjuk. Winnie, én tényleg nem hiszem, hogy hosszú életem lenne, nem regenerálódom... - húzom el kicsit a szám. Rajtam minden sem normális, már-már ijesztően emberi volt mindig is.
- Szerintem meg titokban élvezed, hogy milyen pofátlan dolgokat mondok és azért borít ki, mert tetszik neked és nem akarod magadnak bevallani. - kuncogok még egy picit. - Az életben egyszer nekem is lehet szerencsém.
- Igenis, asszonyom! - válaszolok neki katonásan, ahogy magamhoz simítom a testét, amit végre nem érzek jegesnek. Lassan engedem le a haját, hogy bele tudjak túrni és a tarkóján végig simíthassak.
- Hát, még az is lehet, hogy megengedem neked, hogy elnevezd, mit szólsz? - félmosoly táncol a szám sarkában, ahogy lekúszik a kezem a derekára. - Van egy aggodalmam Winter... Szerintem mi nem jutunk el a kocsiig ebben az elmeállapotban.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hen & Win    Szer. Júl. 26 2017, 18:37

Hen & Winnie

- Én csak jégkockákat, és jégkását csinálok, ezek nem változtak soha. De nem hiszem, hogy gondot okozna neked lépést tartani a fejlődéssel. – mondjuk eléggé sarkítottam a képességemet, se baj.
- Elfogadom a tényt, hogy nem fogjuk megtárgyalni vacsoránál a napi munkát, ne aggódj. Én sem beszélhetek mindenről, az már más kérdés, hogy simán tudsz róla. Ugyan, kérlek, most még nem regenerálódsz, de senki nem tudja, hogy nem fogsz-e. Tegnap még megfagytál, ma már nem tudom raktad használni a képességemet. – ingatom meg a fejemet. Én hiszek benne, hogy tovább él, mint nyolcvan év.
- Igen, pontosan ez az igazság, most lebuktam. Élvezem, hogy pofátlan, és mocskod dolgokat mondasz előttem. – vonom meg a vállamat vigyorogva. – Ahogy nekem is, win- win.
- Bolond. – forgatom meg a szemem kuncogva, de boldogan simulok hozzá, még mindig fura, hogy normálisan érzem, nem pedig fagyosan.
- Biztos vagy benne? Mert maradhat Balhé is, ha már így emlegetted.– simítok végig tarkóján. – És ez miért aggodalom? Nem érdekel, ha nem jutunk el oda. – na kinek zavarták el a prűdségét? Nekem.

POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Director of NSA SSO
⌲ Hozzászólások :
22
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 02.
⌲ Kor :
32

TémanyitásTárgy: Re: Hen & Win    Csüt. Júl. 27 2017, 20:18

What the actual fuck

- A jégkásádat egyszer muszáj lesz kipróbálnom... Tudományos célokra, semmi komoly. Meglátjuk, most gyorsul csak a fejlődés igazán fel. - lesz, ami lesz, ha lemaradok majd elmegyek az iktatóba.
- Igen, nos az érdekes dolog lesz, de legalább politizálhatunk, beszélhetünk az időjárásról, a kézilabdáról és az eddig elméleti ikreinkkel is foglalkozhatunk. Reménykednünk szabad, de fel kell készülnünk a legrosszabbra is mindig. - húzom el egy kicsit a szám. Szerelmes vagyok egy hihetetlenül hosszú életű nőbe és a gondolata, hogy én meghalok, eléggé gyötrő.
- Még az is tetszik, hogy legszívesebben kiparancsolnálak a ruháidból, hogy körbeszenteljem veled a raktárat, kezdve azzal az oszloppal ott? - bökök a fejemmel az oszlopra, amit kipécéztem magunknak. - Szépek vagyunk, sikeresek és szerencsések is. Ritka kozmikus együttállás. - főleg, hogy eddig nem hittem el, hogy hasonló érzéseket táplál az irányomba.
- A tiéd, csakis kizárólag a tiéd. - simítok a hátsójára is, szinte birtoklóan. Nem fagy meg a kezem és még sosem érintettem így nőt, úgyhogy nem vagyok tökéletesen magabiztos.
- Akkor marad a Balhénk, bár most inkább a tiéd, mert téged akar. - vigyorgok az ajkaira. - Inkább szolgálati közlemény volt az csak, te szégyentelen. - kuncogok egyet, ahogy elkezdem a ruháitól megfosztani.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hen & Win    Pént. Júl. 28 2017, 19:56

Hen & Winnie

-Tudományos célokra akarod használni a jégkásámat? Inkább a képedbe nyomom, az is eléggé tudományos, hogy ízlek, vagy sem. Az biztos, százhúsz évvel ezelőtt örültünk, ha a papírra írt levél időben megérkezik. Most meg..  – forgatom meg a szemem, rémesen öreg vagyok.
- Demokrata vagyok, szóval nagyon a politizálás sem fog terítékre kerülni. Az eddigi elméleti ikreink pedig igazi kis angyalok, akik mindig jól viselkednek, igaz? Fel vagyok készülve, de hiszem az, hogy jó sokáig fogsz az agyamra mászni. – valami megoldást úgyis találni fogunk, most, hogy megtaláltam majdnem ezerötszáz év után, akivel élni akarok, nem fogom könnyedén elengedni magam mellől.
- A másik oszlop nekem szimpatikus, de kezdhetjük a tieddel is. – követem a tekintetét egy halk kuncogással. – A szerencséssel azért vitatkoznék, de legyen, most az egyszer igazat adok. – bár ha azt nézem, hogy itt vagyunk egymásnak, akkor tényleg azok vagyunk.
- Majd kapsz egy szép pecsétet, hogy a tulajdonom vagy. – csókot nyomok a nyakára, nem mintha én sokkal tapasztaltabb lennék.
- Miért van, amikor a te Balhéd lesz? Beiktattál már néhány összeveszést is? – nem sok híja van, hogy ne röhögjek fel. – Én vagyok a szégyentelen, nem én hoztam fel a raktárszentelést. – jegyzem meg ártatlan pislogással, de azért kissé sürgetően szedem le róla a ruháit.

POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Director of NSA SSO
⌲ Hozzászólások :
22
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 02.
⌲ Kor :
32

TémanyitásTárgy: Re: Hen & Win    Hétf. Júl. 31 2017, 19:23

What the actual fuck

- Milyen véletlen! Pontosan arra akartam használni a jégkásád, hogy mennyire kapok agyfagyást és hogy mennyire finom is! Hogy én mennyire örülök, hogy ebbe a korszakba születtem. - hördülök fel, ahogy belegondolok az életbe az e-mail és az SMS előtt. Pedig éltem én is azt.
- Meg sem vagyok lepődve, de az ellenzéket fikázhatjuk, nem? Ó, éppen ellenkezőleg, szépségég, rémesen rosszak, akik felkeltenek minket az éjszaka közepén, de megbocsájtunk nekik mindig, egy több hetes kialvatlanság-maraton kellős közepén is. Ha az boldoggá tesz. - számomra fejben érdekesebbek az ikrek, mint a szav. időm.
- Azt is megnézhetjük magunknak, de először én stoppoltam. Meg az enyémtől roppant szexinek érzem magam. - vonok kicsit vállat. - Itt vagy te nekem és én neked. Mi mást kérhetnénk? - akinek nem elég amije van az lelkileg szegény, nem anyagilag. Szerintem. És én tök csóró vagyok.
- Kettőt is, kell egy iktatásba is, tudod protokoll. - szinte játékosan harapok a vállára.
- Bah! Az mi napirendünkkel lehet két évre előre be kell azt is zsúfolni, mert szeretek időt hagyni az ilyen spontán örömöknek is. - húzom fel az orrom játszva a durcist, de vigyorgok azért. - Naná, hogy te. Én csak végrehajtom az óhajaidat. - a szavaim vége már igen csak az ajkaira fúlik, ahogy felkapom és háttal az én oszlopomhoz vigyem, hogy elszakadhasson a mentális cérnácskám.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hen & Win    Kedd Aug. 01 2017, 18:32

Hen & Winnie


- Na jól van, legyen. Jégkásámat adom a hülye ötletedhez, garantálom, hogy lefagy az agyad. Minden kornak megvolt a maga szépsége, kivéve a rokokónak, utálatos, nehéz ruhák.. – fintorogtam, nem beszélve az évszázadokon át tartó fűző viselése, megkönnyebbülés, hogy feltalálták a normális melltartókat.
- De igen, azt nagyon szívesen teszem, zárt ajtók mögött. Ha már igazgatóhelyettes vagyok, viselkedjek rendesen, ne ítéljek el valakit, mert hülye republikánus. A te lányaid lehet, hogy rosszak lesznek, az enyémek viszont tündérek, pardon tüneményes boszorkányok. Amúgy meg ahogy mondod, fel is kelhetnek hajnalban is. – bólintok egy egészen aprót, nem igazán alszom sokat.
- Igenis uram, ahogy ön akarja. Szóval csak azért, mert szexinek találod magad egy oszlop miatt, nem is miattam. – kuncogok halkan. – Én már nem akarok semmit kérni, jelen pillanatban tökéletes minden. – szusszanok fel, na jó, az ikreket, de ugye azt nem légipostán dobják hozzánk.
- Persze, még az elnöknek is küldök, hiába tudja a dolgot. – vigyorgok a harapására.
- Legalább ezt nem iktatjuk bele a napirendbe, két évre előre. – nyomok csókot az orrára. – Naná, a Jégkirálynő óhajait nem lehet csak úgy félvállról venni. – kapaszkodom meg belé, ha már elszakad az a bizonyos cérna akkor együtt szakadjon el az övével.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Sponsored content
TémanyitásTárgy: Re: Hen & Win    

Vissza az elejére Go down
 
Hen & Win
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Amerika :: Washington D.C. :: Külváros-
Ugrás: