Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az istenek évszázadok óta békében élnek egymással. Nem volt ez mindig így, mielőtt 1220-ban az Istenek Tanácsa létrejött volna, a görög istenek gyakran piszkálták, csatáztak a skandináv istenekkel, az egyiptomiak próbáltak ebből kimaradni, ám Széth úgy gondolta, hogy remek alkalom átvenni a hatalmat, az összes isten felett. Ebben volt társa is, a csalás istene Loki, valamint Árész, mert az utóbbi kedvelte a vérengzést, az pedig hatalmas pusztítással járt volna, ha a három hatalom egymásnak feszül. Ám az egyiptomi isten türelmetlensége miatt hamarabb mért csapást a tanácskozókra, mint az eltervezett időpont. El is bukott a kísérlete, hogy megöli a Tanács fejeit. Persze, a cinkostársait is bemártotta, Árész büntetése hasonló lett, mint Prométheuszé, csak a háborúmániást a világ leghidegebb pontjához láncolták, Héphaisztosz nagyon élvezte a dolgot. Széthet megfosztották a hatalmától, csupán a halhatatlansága maradt meg, egészen addig, amíg be nem bizonyítja, hogy méltó a visszakapására. A triumvirátusból a legjobban Loki járt, vele nem tettek semmit, egyszerűen nem tudták rábizonyítani, hogy valóban benne lett volna a keze az összeesküvésben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megúszta, lehetséges, a két másik isten bosszút forral ellene. Szerencsére a főistenek megegyeztek abban, hogy hol telepednek le. Szétosztották maguk között a világot, sőt az Alvilágban is sikerült megegyezésre jutni. Azóta a béke tartós, vannak rebellisek, akik próbálják a szárnyukat bontogatni, rendszerint le is törik nekik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Reina Moore

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Szomb. Feb. 17 2018, 21:15

Pént. Feb. 16 2018, 23:37

Szer. Feb. 14 2018, 22:22

Vendég
Szomb. Feb. 03 2018, 19:47

Kedd Jan. 30 2018, 21:50

Kedd Jan. 30 2018, 20:47

Kedd Jan. 30 2018, 20:37

Kedd Jan. 30 2018, 18:49

Hétf. Jan. 29 2018, 16:24


Share | 
 

 sine mora

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Gyógyszerész
⌲ Hozzászólások :
67
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 16.

TémanyitásTárgy: sine mora   Csüt. Júl. 20 2017, 18:53

Don't gamble on the future

act now, without delay

Tartarosz&Panakeia
Szabályosan vonszoltak ide engem. Ennyire még sosem kezelték keresztény tettnek a gyógyítást, így hagynom kellett, hogy ketrecbe verve hozzanak a táborba engem. Drífa csak egy táborral lesz arrébb, ha baj van, bármikor át tudok hozzá teleportálni. Nem mintha engem érne valami, inkább miatta aggódom. Feltűnően megbámultak engem a katonák, mikor a lovaskocsi begurult és kieresztettek engem. Varázslónőnek hívtak, de az egyik fülemen be, a másikon ki... Akár csak az apátságban.
Leugrok a kocsiról és nagyot nyelek, ahogy megérzem Tartarosz közelségét. A gyomrom gombóccá zsugorodik, de nincs időm idegeskedni sem, mert az egyik parancsnok elvisz a tábori gyengélkedőhöz. Az új munkahelyemre.
Felmérem a betegeket, hogy miket kell csinálni, majd az egyik szedett-vedett asztalhoz lépek, hogy kikeverjek egy tinktúrát. Ennek az istennője lennék én. Hátrébb lépnék egy flaskáért, mikor a hátam valami kőkeményen nyekken, én pedig éppen csak fel nem sikkantok ijedtemben. Lassan emelem fel a tekintetem, hogy összeakadjon Tartarosz pillantásával. Egy pillanatra kihagy a szívem és azt hiszem össze fogok esni.
- S-Segíthetek valamiben? - rebegem.

Bokumono-C♕ our past is a strange thing ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: sine mora   Csüt. Júl. 20 2017, 21:05

Panakeia & TartaroszLassú mozdulattal csaptam félre a sátram ajtaját, zavart a napfény, még. Szerencsére nekem nem volt szükségem alvásra, igaz, az embereim azt gondolták, hogy igen. Amúgy is csak pár órát aludtak, addig csak agyaltam a következő lépéseken. Nem mintha érdekelt volna hányan halnak meg, de az én embereim voltak, az ellenségnek jobban kellett hullania.
- Uram! A szállítmány hamarosan érkezik. – kérdőn nézek rá. Ah, tényleg, Panakeia. Mosolyogva biccentek, hogy mehet, nekem még dolgom van, az erdőbe lovagolok ki, kell a friss levegő. Hiába én intéztem el, hogy idekerüljön, lehet ostobaságot tettem ezzel. Habár inkább szem előtt legyen, mint a máglyán, vagy az akasztófán.
De csak ott vagyok, amikor megérkezik, igaz nem megyek még oda hozzá. Majd. Előbb mérje fel a terepet. Halk szusszanással indulok a betegek sátra felé, a táborban amúgy is lehet érezni az erőmet, körülbelül mindenhol, így még betájolni se tud.
Lepillantok rá, amikor háttal nekem jön.
- Mondjuk egy köszönöm jól esne, ha már így kérdezed. Szerinted ki kérte magának a Varázslónőt? -  mosoly bujkál a szám szélén.


lost and wrecked again ● missed you
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Gyógyszerész
⌲ Hozzászólások :
67
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 16.

TémanyitásTárgy: Re: sine mora   Pént. Júl. 21 2017, 19:23

Don't gamble on the future

act now, without delay

Tartarosz&Panakeia
Miért kell az embereknek mindent pirkadatkor csinálni? Mi ez a röghöz kötött időmánia? Közülünk is olyan sokan sziszegnek a fényre, gyűlölik. De nem tudják, hogy a legjobb gyógynövények a napfényben nőnek. Elrévedve nézem a táborok kupacait. Az angolok szüntelenül próbálják bevenni ezt az országot, ami nem is sűrűn lakott, szegény is és zord. Könyörtelenül zord.
Egyértelmű hátrányban vagyok itt, ennyi viking leszármazott között. Ennek tetejébe apró vagyok, nő is, de itt legalább nem üldözik azokat, akik gyógyítanak, hanem szívesen veszik őket. Bár azért inkább elvonultam az emberektől, de ezek szerint csak azért, hogy ha szükség van rám, akkor elővegyenek a kis skatulyámól, hátha valaki máglyáért kiált.
Az ereje sötét és fojtogató, nem tudom kitalálni sem, hogy merre lehet, mert ha igen, akkor menekülnék. Lehet az erdőben, lehet egy sátorban, fogalmam sincs. Kötelességtudóan látok neki a munkának, kérni sem kell külön engem. De az egyik legrosszabb álmom válik valóra, amikor sikerül belelépnem tulajdonképpen. Vagy ő állt direkt az utamba, hogy megmutassa a képét és azt, hogy nincs hová futnom.
- Köszönöm...? - pillantok rá érdeklődve, mert nem értem, hogy miért kéne hálásnak lennem, hogy kiszakított a békémből. - Gondolt már arra, hogy nincs a Varázslónőnek a Parancsokra szüksége? - reszketek szabályosan, oldalra lépnék, de a vállam alatt kicsivel, mintha az érintését érezném, pedig látom, hogy nem ér hozzám. Nyárfalevél módjára remegek előtte.

Bokumono-C♕ our past is a strange thing ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: sine mora   Pént. Júl. 21 2017, 20:29

Panakeia & TartaroszNagy valószínűséggel a rossz oldalra csatlakoztam, de az angolok sosem voltak a kedvenceim, lehet majd változik, ki tudja. És a skótok zord vidékei sokkal jobban illettek hozzám. Habár ott lent népesebb a társaság, csak felettébb csendesek, nem tehetek róla, hogy bűnhődniük kell, mármint miért nem éltek normális szép életet? És akkor mehettek volna az Elíziumra, hogy aztán újjá szülessenek, valami fantasztikus humánná. Viszont kicsit meguntam a bébicsőszködést, azért is vagyok itt fent. Aztán majd meglátjuk.
Panakeia törékeny, és mérhetetlenül jóságos erejét bármikor felismerem. Nem is nehéz behatározni, hogy hol van, lehet csak azért, mert régóta a szakmában vagyok.
- Igen, pontosan ezt vártam. – elégedett mosoly suhan át az arcomon. – Az egy dolog, és nem érdekel, azért van itt, mert ezeknek az embereknek szüksége van magára. Felőlem meg is halhatnának. – ezt már csak úgy mondom, hogy ő hallja. Nem igazán érint meg egy-egy emberem halála, eljött az idejük. Ha a Végzet az unokaöcséd nagyon hamar hozzászoksz az ilyenkhez, és egyébként sem vagyok kiscica lelkű isten, hogy ezeket sajnáljam. Van még belőlük, elég.
- De persze nem akarom zavarni a munkába, arra voltam kíváncsi épségben megérkezett-e. – kezeim a hátam mögött kulcsolom össze, semmi fizikai kontextust, mégis sikerül megérintenem az árnyékát.


lost and wrecked again ● missed you
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Gyógyszerész
⌲ Hozzászólások :
67
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 16.

TémanyitásTárgy: Re: sine mora   Pént. Júl. 21 2017, 20:50

Don't gamble on the future

act now, without delay

Tartarosz&Panakeia
Kevesen fogadnának a skótokra, de csak azok tudják, hogy még 400 évig ez lesz a nyertesebbik oldal, akik belelátnak a jövőbe. Nekem egy olyan hely kellett, ahol valamelyik istencsoport jelen van, ha baj van és ez a skandinávok területe, meg olyan, ahol a kutya sem keresne engem. Éppen csak egy feltehetőleg zakkant hadúrral kell megbirkóznom.
A tömény jelenléte szerintem az embereit is felzaklatja. Nem nehéz belegondolni, hogy mit művelhet valakivel, aki hozzá képest igen is egy bolyhos házi állatka, akit bármikor meg lehet ölelni és nem fog megölni. Arról meg nem kötelességem nyilatkozni, hogy ahogy a szüleimnek és nagyapámnak is, úgy az én rosszabbik oldalam is kegyetlen, sötét és halálos.
- Többet se fogja tőlem ezt hallani. - elfintorodom egy picit a mosolyát látva, mert nem akarom kimutatni, hogy milyen dolgokat tesz velem, ha így néz rám. - Zaklassuk a boszorkányt nap van ma? A Parancsnok úr, akkor lenne csak boldog, igaz? - felelem neki, mert pontosan tudom, hogy morbiditásban és közönyösségben az unokaöccsével egálban vannak.
- Akkor, ha lenne olyan szíves és levenné az elméjét rólam, hogy tudjak dolgozni... Mert ugyan nem érint, de arra gondol. - közlöm vele és minden lélekjelenlétem kell, hogy ne pofozzam most fel. Segíteni akarok csak magamon, hogy egyáltalán nem tegezem, de érzem, hogy milyen kemények a kezei és hogy miként húzza végig őket gondolatban a vállaimon.

Bokumono-C♕ our past is a strange thing ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: sine mora   Pént. Júl. 21 2017, 21:54

Panakeia & TartaroszMajdnem felnevetek a fintorát látva, de nem teszem meg, pedig baromira szórakoztatónak találom.
- Ha így gondolja, elég nekem egyszer is hallani, amit akarok. – megvonom a vállamat, és pontosan ezt akartam, még a végén megsimogatja a lelkemet a kis dacolása is. Ellenem úgysem győzhet, bármennyire is hiszi azt.
- Mindenkit zaklatok, ha éppen olyanom van, szóval nemcsak maga a célpont. Ó, tulajdonképpen nem ejtenék irántuk könnyet, ha menniük kell, én elengedem őket. Nem lennék boldog, megkönnyebbülnék esetleg, mert nincs több sebesült, mivel ők nem igazán nyomnak sokat a latba. Egy félkarú katonával nem lehet csatát nyerni. – ingatom meg a fejemet szenvtelen arccal. Majd szerzek másikat, már ha egyáltalán maradtak még, de eléggé kietlen ez a vidék, már ennyi ember is sikernek számít.
- Valóban, elnézést kérem a ladynek. – azt már nem kötöm az orrára, hogy mást is csinálnék vele, és nemcsak gondolatban. El is lépek tőle, hogy szemügyre vegyem a kisebb sérülésekkel megáldott katonáimat.
- Képes rá, hogy a következő csatában ott legyen a mocskos angol kutyák ellen, vagy hiába fizettem? – kérdőn tekintek rá. Ó, igen lehet csak fel akarom bosszantani, vagy kiborítani, még nem döntöttem el.


lost and wrecked again ● missed you
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Gyógyszerész
⌲ Hozzászólások :
67
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 16.

TémanyitásTárgy: Re: sine mora   Pént. Júl. 21 2017, 22:12

Don't gamble on the future

act now, without delay

Tartarosz&Panakeia
Nem engedhetem, hogy felmenjen bennem a pumpa az örömére, nem adhatom meg neki ezt a dicsőséget.
- A kérdés csak az, hogy meddig fogja kibírni azzal az eggyel? - éppen csak nem csikorognak a fogaim, most nyoma sincs annak az aranyosságnak, amivel fogadtam őt a bárdolatlan belépője ellenére is.
- Nos igen, híres arról a rossz szokásáról, hogy őszinte legyek. Könnyet sem tud ejteni. Csatát lehet nem, de háborút igen. - már majdnem ingerült a hangom, miért jött fel ezzel a hozzáállással? Maradhatott volna a helyén és hagyhatott volna mindent, ahogy szokta. Nem neki való ez a hely, túl kevés a lélek egy jó nagy bűnösaratáshoz.
- Nem fogja megkapni és nem vagyok lady. - szabályosan morgom most már. Csak engedjen el, mert bele fogok bolondulni a közelségébe, nem vagyok elég erős én ehhez. Mintha hirtelen kapnék levegőt, ahogy ellép és ingatagon folytatom a munkámat.
- Minek magának egy gyógyító közvetlen a csatatérre? Különben is ha fizetett, akkor megérdemli, hogy cserben hagyjam, mert engem kérni kell, nem holmi kölcsöntárgy vagyok. - rendesen vörösödik a fejem, ahogy odasietek elé, vissza a vesztembe homlokegyenest. Kitartom a karom és a mutatóujjam, ahogy kicsit csendben maradok.
- Hallja ezt? Ez az utózöngéje a kis ténykedésének, nekem itt a helyem, sehol máshol.

Bokumono-C♕ our past is a strange thing ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: sine mora   Pént. Júl. 21 2017, 22:31

Panakeia & TartaroszMegvonom a vállamat a kérdésére. Egy ideig biztosan elleszek ezzel az eggyel is.
- Majd meglátjuk, egy időre megelégszem vele. – még nem piszkáltam fel eléggé az oroszlánt, talán már közel járok hozzá. Úgyis ki fog akadni rám, én pedig élvezni fogom.
- Már-már megható az őszintesége, de ha kérhetem mondjon valami olyat, amit még én sem tudok magamról. Tényleg nem tudok, nem tudom hogyan kell sírni. Háborút sem lehet bénákkal nyerni. – ingatam meg a fejem egy sóhajjal.
- Felőlem. – rántok egyet a vállamon, nem most fog érdekelni, hogy mennyire ingerültté teszem a jelenlétemmel, nemcsak ő van így vele. Mindenkiből a legrosszabbat hozom ki.
- Gyógyítani. – vágom rá azonnal, micsoda kérdés, vajon minek kell nekem egy gyógyító? Biztos, hogy kovácsoljon a katonáknak egy-két kardot.- Ha nagyon akar már most mehet, találkozunk a legközelebbi máglyán. – kérdő tekintettel fordulok felé, megemberelem magam, és nem nevetem ki, pedig másfél fejjel kisebb nálam, egyáltalán nem egy ijesztő tényező számomra.
- Nahát, ha itt a helye akkor ne idegeskedjen, nagyon szívesen. – kapom el a kezét, majd csókot lehelek rá, végül magára hagyom, mielőtt elszabadulna a pokol.  


lost and wrecked again ● missed you
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Gyógyszerész
⌲ Hozzászólások :
67
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 16.

TémanyitásTárgy: Re: sine mora   Pént. Júl. 21 2017, 23:05

Don't gamble on the future

act now, without delay

Tartarosz&Panakeia
Egy dolog visszhangzik a fejemben, hogy nem törhetek meg, erősnek kell maradnom. Ha gyengének mutatom magam, akkor kicsinál, így is olyan, mintha vért szimatolt volna.
- Nos, kénytelen lesz, mert ha ennek vége, akkor jobban kerülni fogom... - figyelmeztetem őt halkan és szolidan, hogy van már nálam pár strigulája, ne most pengesse a húrjaimat, mert nagyot csapok, ha elpattan az agyam.
- Hogy igenis képes érezni, csak túl sügér ahhoz, hogy értelmezze is a bemeneti jeleket, például? Hát például normálisnak kéne lenni. De igen, lehet és ha kell elveszem az átkozott rangjelzését, hogy bebizonyítsam. - a toporzékolás határán vagyok.
- Örülök, hogy valamiben egyszer egyetértünk. - húzom fel kicsit az orromat. Vele ellentétben én tudom a helyem ebben a társadalomban.
- Teljesen megőrült? Ne válaszoljon! - emelem is fel a kezem hirtelen védekezően, mert tudom, hogy nem százas. Nem érti a mostani csatákat. Az orvosok nem látnak el elsődleges szerepet a harctéren, csak a csata után. - Errefelé a kereszténység szerves része az amit csinálok, itt pont nem fognak máglyára vágni engem. - mosolyodom el önelégülten, megint nem végzett kutatást mielőtt feldugta volna a képét. Az ijesztő magasságkülönbség ellenére is marad valamennyi lélekjelenlétem. Pedig én veszem észre először a talaj menti fagyokat.
- Takarodjon a gyengélkedőmről! - csattanok rá végül élesen, ahogy az ajka a kézfejem érinti és lekeverek neki egy pofont.

Nem őszinte a mosolyom, amikor leülök a katonáktól kicsit távolabb a tábortűznél, ők iszogatnak és nevetnek, már amelyik bír, de az egyik nekem is ad egy korsó sörnek tűnő italt. Halk kis sóhajjal iszok bele miután megkóstoltam.

Bokumono-C♕ our past is a strange thing ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: sine mora   Pént. Júl. 21 2017, 23:39

Panakeia & TartaroszMég erős, persze, hisz csak most érkezett, de ki tudja, hogy meddig bírja még. Ki is fogom deríteni, hogy mennyi idő alatt roppan meg miattam. Mert közel járok már.
- Akkor összefutunk majd máskor, időm, mint a tenger. – mosolyra húzom a számat, a halhatatlanság előnye.
- Ez még viccnek is gyenge volt. Legközelebb próbálkozzon mással. A helyzethez képest, eléggé normális vagyok. A rangjelzésem marad, nem kaptam csak úgy, megdolgoztam érte. – grimaszolok, engem aztán nem érdekel, ha toporzékolni kezd, tegye, ha úgy látja jónak.
- Ne szokjon hozzá, kivételes eset. – az hiányozna még, hogy több mindenben értsek vele egyet, az a nap sosem fog eljönni.
- Nem, nem vagyok őrült. Még, ha azt is hiszi, nem harcolni hívtam, sebesüléseket ellátni, és azt sem a csata közben. – tárom szét a karomat kicsit. Ennyire azért én sem zárkóztam el a világtól, csendben figyelem a dolgokat.
- Ki mondta, hogy errefelé? – teszem fel a kérdést angyali mosollyal. Ha nagyon ki akarom borítani megy az angolokhoz, biztos örülnének neki.
Röhögve hagyom el a gyengélkedőjét, csak kihoztam egy picikét a sodrából, nekem ez ép elég, és megérte ezt a pofont.

Megint piszkálni akarom, pont azért ülök le mellé. – Még a sört is fintorogva issza? Sajnálom, hogy nincs jobb lőre itt. Ha gondolja megoldhatjuk ezt is. Talán bort is kaphat, ha ennyire nem jön be. –   


lost and wrecked again ● missed you
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Gyógyszerész
⌲ Hozzászólások :
67
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 16.

TémanyitásTárgy: Re: sine mora   Pént. Júl. 21 2017, 23:57

Don't gamble on the future

act now, without delay

Tartarosz&Panakeia
Nagylány vagyok. De mellette mégis kölyöknek érzem magam, akit egy nagyobb fiú terrorizál az udvaron. Talán, mert pontosan ez is a helyzet. De nem vagyok a szolgája, nem vagyok eszköz a kezében, tulajdonképpen csak azért jöttem, hogy eljátsszam a szerepet, amit most felvettem. Nem lenne nehéz váltanom. A baj az, hogy neki sem. Ahogy megmutatom neki a kifelé vezető utat, akkor egy pillanatra magam is megijesztem, mert az ő közelségének a sötétségéből a sajátommal vágtam ki magam és be is lobbant egy picit. Talán megártott nekem az, hogy túl sokat beszélek Diamante-val, talán ez mindig is a sajátom volt.

Lassan pillantok csak rá, szinte unottan, ahogy letelepedik mellém. Biztos talált volna még helyet, csak a tűz közelében zsúfoltabb a közeg és ott nem tudna engem bosszantani.
- Csak fáradt vagyok és fázom. Ha ezzel is baja van, akkor keressen másik hülyét, aki az embereit gyógyítja így. - le is húzom a sört és szusszanok egy nagyot, majd visszaemelem rá a pillantásom.
Fortyong bennem valami, amit legszívesebben a szemére hánynék, de inkább csak kiforralok egy tervet. Mintha kezdene spicces lenni. Én meg mintha század annyi idő alatt hoznám magam helyre, mint a többi isten, leszámítva apám ágát. Be is izzítom a májregenerációm egy ütemre.
- A bor erősebb, le akar engem itatni, Parancsnok?

Bokumono-C♕ our past is a strange thing ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: sine mora   Szomb. Júl. 22 2017, 00:29

Panakeia & TartaroszA fintorgásra sem tud eltántorítani, bár ma nem sikerült annyira kiborítanom, mint terveztem. Van nekem különleges helyem a táborban, de az nem mellette van, onnan nehezebben is piszkálnám.
- Csak szólnia kellett volna, és kap még egy köpenyt a hideg ellen, az a pár asszony, aki itt van, felkészült az éjszakákra is. – vonom meg a vállamat, ha nem mondja, akkor fagyjon meg, bánom is én, bár úgysem tud.
- Eszem ágába se jutott magát leitatni, mégis minek? Vagy ittasan elviselhetőbb, mint egy? Mert akkor máris igyunk. – jelentem ki. Végül csak intek az egyik katonának, kell az hordó bor, nem fogom magam hagyni. Ha már így felajánlkozott, tény és való, én ritkán iszom, és akkor sem annyit, hogy teljesen kiüssem magam.
- Szóval..egészségére.- adom át neki a borral teli kupát, végül magamnak is töltök.lost and wrecked again ● missed you
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Gyógyszerész
⌲ Hozzászólások :
67
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 16.

TémanyitásTárgy: Re: sine mora   Szomb. Júl. 22 2017, 00:47

Don't gamble on the future

act now, without delay

Tartarosz&Panakeia
A pofon után eldöntöttem, hogy nem hagyom magam még egyszer kiborulni az életben többé. Lehet nála van a kulcs az én ép elmém tönkretételéhez, de zárat cserélhetek, azt hiszem. De sikerült megint lejtmenetbe állítania azzal, amikor megláttam, hogy felkel a helyéről és hozzám sétál. Azt meg hadd ne kommentáljam, hogy a katonák milyen cinkos pillantásokat váltottak.
- Már így is kettő van rajtam, nem fogok többet kérni, ne rám pazarolják, van 15 embere, akik holnapután lábra állhatnak és az elődöm a temetésükön gondolkodott. - nem fogok neki minden apró nyűgömről szólni, azt ne gondolja.
- Nincs bejárásom a gondolataiba, se máséba, azt csak a Parancsnok tudhatja, hogy min jár az agya, ha van. Nem tudom, még senki sem próbálta. - ez egy szemen szedett hazugság, mert próbálták, de senkinek sem sikerült. Érdeklődve figyelem az intését és gyanakvó pillantást vetek rá, ahogy csak int mégis. Ha csapdába akar esni, legyen a vendégem, ő róla amúgy is úgy hírlik, hogy nem egy nagy ivó. Óvatosan veszem át a kupát tőle, mintha mérgezett lenne.
- Egészségére? - pislogok kicsit, majd szinte félve koccintok vele, hogy le is húzzam az egészet. Engem saját magam oldoz fel, de őt ki fogja?

Bokumono-C♕ our past is a strange thing ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: sine mora   Szomb. Júl. 22 2017, 01:14

Panakeia & TartaroszHogyne tudnám, hogy milyen dühös rám, ha nem lenne az, nem kapom meg a pofont sem. Habár az egyik emberem szerint nem a legjobb ötlet felpaprikázni a gyógyítót. Igaza van, csak hát már mindegy. Majd lenyugszik, úgysem velem kell foglalkoznia, hanem az embereimmel.
- Akkor üljön közelebb a tűzhöz, ez a legtávolabbi pont szinte. Oh, érdekes, mert az elődjét temettük el, és nem a sebesülteket, de nagyszerű ez a hír. – legalább ennyivel több emberrel állhatok szembe, azok a korcsok nem is érdemelnek mást, csak halált, kár, hogy nem fejezhetem el egyszerűen azt a nyomorék angol királyt.
- Köszönöm a feltételezést, de van agyam, bármilyen hihetetlen is. Szerencse, hogy nem olvas a gondolataimban, nem magának való. Áh, értem, tehát senki nem tudja, hogy normálisabb-e, ha ittas. – hümmögök, kár, akkor kénytelen leszek én kideríteni, még úgyis, hogy messziről kerülöm az alkoholt. Mert az a pár korsó sör is a fejembe szállt. Árnyékként nincs is szükségem semmire.
- Nem méreg.. – grimaszolok rá, végül koccintok vele, és eltüntettem az én adagomat is, aztán persze jön a következő, s a következő, csak hát annyira nem bírom.lost and wrecked again ● missed you
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Gyógyszerész
⌲ Hozzászólások :
67
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 16.

TémanyitásTárgy: Re: sine mora   Szomb. Júl. 22 2017, 19:15

Don't gamble on the future

act now, without delay

Tartarosz&Panakeia
Én is csak addig leszek hálás, amíg fel nem darabolják valamennyire, mert aztán úgyis nekem kell összefércelni. Ő hozzá sem jutott el az információ, hogy a gyógyítót illik békén hagyni. De a tudat, hogy utána a nap többi részében békén hagyott, az megnyugtat.
- Nekem most megfelel így, nem akarom az embereit zavarni. - vonok kicsit vállat. - Még hárman bizonytalanok, hogy mi lesz velük, de igyekszem rendbe hozni őket. - véletlenül sem nézek rá, mert őt ugyan nem érdekli, hogy élnek vagy halnak-e a katonái.
- Igen, elég hihetetlen. Ahogyan az én gondolataim sem valóak magának, tehát tartsuk meg a tisztes távolságot. Nem, az az elmélet még nem lett tesztelve. - mert nem bírok berúgni, csak azért. Rajta meg már látszik az a pár korsó is, amit eddig ivott.
- Ha maga mondja... - dünnyögök, mint aki fél az alkoholtól, de azért csak megiszom. Ahogy a következőeket is és lám... semmi eredménye. Reszketegen sóhajtok fel, ahogy megérzem az árnyéka érintését a derekamon. Ó most már egészen biztos, hogy berúgott.
- M-Mit csinál? - meresztek rá hatalmas szemeket.

Bokumono-C♕ our past is a strange thing ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: sine mora   Hétf. Júl. 24 2017, 20:39

Panakeia & TartaroszKivételesen még segítenék is neki, hogy ne fagyjon halálra, oké, lehetetlen számára. Mégis, ha esélye van arra, hogy ne fázzon, akkor miért is dacoskodik? Ó, ja megvan, miattam.
- Nem mintha zavarná őket, még lehet, hogy jobban figyelnének, mert nő van közöttük, aki igencsak fontos számukra. A munkája miatt. – teszem hozzá egy vállvonással, ami akár az ő mozdulatának a mímelése is lehetne. – Értem, ha nem képesek a harcra, akkor maradjanak még a gyengélkedőn. – nem mintha érdekelne, hogy mi lesz velük, viszont az ellenség emberfölényben van, így nincs szükségünk olyanokra, akik csak eszik a napi fejadagot, mégsem tesznek érte semmit.
- Remek, akkor ezt megbeszéltük, én nem mászom a magácska fejébe, ön se az enyémbe, tiszta üzlet. – Amúgy meg rám fért már a bor, a sör nem a kedvencem, de a skótok szinte csak ezt isznak, feltalálhatnának már más italt.
- Én? Semmit, miért? – felvont szemöldökkel pillantok rá, csak ülök az istenek szerelmére, vagyis testileg, az már megint más, hogy az árnyékom éppen mást csinál. Felhúzom az orrom kissé sértődötten. – Mondtam már, hogy mennyire gyönyörű? Mármint tényleg, valóban ezt gondolom, és tudom, hogy kissé bárdolatlan voltam, amikor megérkezett.. -lost and wrecked again ● missed you
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Gyógyszerész
⌲ Hozzászólások :
67
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 16.

TémanyitásTárgy: Re: sine mora   Hétf. Júl. 24 2017, 21:49

Don't gamble on the future

act now, without delay

Tartarosz&Panakeia
Lehet bármelyik másik katonának hagytam volna, hogy rám terítsen egy köpenyt még, de ő neki nem fogom hagyni. Ahhoz túlzottan zavaros ez a víz és túlzottan féket kell kötnöm magamra.
- Pontosan azért nem akarom őket megzavarni, a Parancsnok urat is éppen eléggé összezavarja a jelenlétem. Bár magát nem a munkám miatt. - villantok rá egy sanda kis pillantást. Egész nap magamon éreztem a tekintetét, amikor féloldalasan sikerül elcsípnem, akkor inkább kívántam magam a világegyetem túlsó végére. Nem vagyok hozzászokva ahhoz, hogy bárki is úgy nézzen rám, ahogy Ő. - Ha ismerné a türelem fogalmát, akkor rájönne, hogy egy hét múlva nagyobb lesz a serege, mint az övék. - mormogom halkan, szinte csak magamnak. Ami neki teher, az az én fejem lépéselőny is.
- Egy pár lépés általános távolság pluszban sem ártana még. - utalok arra, hogy csak úgy belegyalogol a személyes terembe, mert lehet ez egészen új hobbi a részéről vagy csak a pár évezreddel ezelőtti bosszantásaim megújítása, de akkor is feszélyez a közelsége, amit nem értek. Morosz sem feszélyezett. Teljesen hiába iszok, de a hatás kedvéért leveszem az egyik köpenyt, mintha melegem lenne az italtól.
- Az árnyéka is a Parancsnok úr része és az árnyéka igen... nyúlkálós. - attól még pofátlan módon feszül a testem az árnyékhoz, mert tudom, hogy érzi, hiába akar velem mást elhitetni. - Nem, még nem mondta. - kuncogok kicsit. Tessék... ez itt az őszinte Tartarosz. - Szóval direkt akarta azt, hogy a mellkasába hátráljak és hogy zavarba hozzon?

Bokumono-C♕ our past is a strange thing ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: sine mora   Kedd Júl. 25 2017, 19:13

Panakeia & Tartarosz- Engem nem zavar össze. Nekem koncentrálnom kell a következő napokra, nem lehet olyan könnyedén kimozdítani a koncentrációból. – jegyzem meg egy mosollyal, nem fogom hagyni magam, még neki sem. Bár az igazat megvallva egész nap figyeltem, amikor csak tehettem. – Nem vagyok jós, hogy tudjam mi lesz egy hét múlva. – vonom meg a vállamat.
- Azt majd én eldöntöm, hogy mennyi lépés távolságot akarok. – dünnyögök az orrom alatt, majd biztos hallgatni fogok rá. Az az idő nem jött még el, el se fog, tegyük hozzá.
- Nem úgy néz ki, mint akit zavarja az árnyékom. – pislogok rá már-már angyali tekintettel, amennyire telik tőlem. – Nem fogok hazudni, de igen, az volt a tervem, hogy zavarba hozzam. Nem tehetek róla, nem az erősségem, hogy adjam mások tudtára mit is akarok, főleg ilyen helyzetekben. De azt nem tagadom, hogy számomra maga a leggyönyörűbb nő a világon. Sőt a legszebb istennő, Aphrodité csak egy kóró maga mellett. – ezt már jóval halkabban mondom neki.lost and wrecked again ● missed you
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Gyógyszerész
⌲ Hozzászólások :
67
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 16.

TémanyitásTárgy: Re: sine mora   Kedd Júl. 25 2017, 20:17

Don't gamble on the future

act now, without delay

Tartarosz&Panakeia
- Ahogy érzi. Koncentráljon csak, nem mehet csatába szétszórtan, nem zökkenthetem ki a mindennapi teendőiből. - billentem félre a fejem a hazugságára. Az egész tábor is tudja, hogy rajtam legeltette a szemeit napközben, minden adandó alkalommal. A baj az, hogy én is kaptam magam azon, hogy túl hosszan időzött el a tekintetem és túl illetlen dolgok fordultak meg a fejemben.
- Kedd, uram. - pimaszkodom vele visszakézből.
- Igazán...? Mert már sikerült eldöntenie vagy közben változott a mérték? - vonom fel a szemöldököm a dünnyögésére. Régebben mindig amikor láttam messzebb volt, most hogy idekeveredtem... Mint aki a közelségemre utazik direkt.
- Igencsak érzékeny pontomon jár az árnyéka. - mormogom vérvörös arccal, mert ez az igazság. Ha nem lenne bennem tartás, akkor inkább megkérném, hogy ne csak az árnyéka simogasson. - Sikerült is. Mondja Parancsnok úr, mit akart? Vagy mit akar? Ha már ilyen helyzetben vagyunk.
A vallomására őszintén zavarba jövök, jobban mint valaha. A mosolyom is tükrözi az érzéseim, amik valahol a páni rettegés és az elképesztő boldogság között táncolnak.
- Őszintén megvallva kislány korom óta odáig vagyok magáért. Lehet rengetegen viszolyognak magától, de más istenre képtelen lennék valaha is úgy tekinteni mint magára. Senki sem érhet fel az én szemeimben jóképűségben. - ezt csak abban a tudatban vallom be neki halkan, hogy holnapra úgyis elfelejti.

Bokumono-C♕ our past is a strange thing ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: sine mora   Csüt. Júl. 27 2017, 14:14

Panakeia & Tartarosz- Nahát legalább ebben egyetértünk, van még új a nap alatt. – jegyzem meg gunyorosan. Na persze szemen szedett hazugságot állítottam az előbb, amit ő is tud, mert néha sikerült elkapnom a pillantását. Nem mindig voltam óvatos a figyeléséve, majd holnap.
- Köszönöm, most már nyugodtan fogok aludni. – szusszanok fel kissé nevetősen.
- Változott a mértek, mint láthatja. – vonom meg a vállamat. Aztán ki tudja, nem vagyok az unokaöcsém, hogy tudjam mit terveztek nekem.
- Még az árnyékom is tudja, hogy kihez vonzódom. – de azért féket kötök az árnyékomra, vannak dolgok, amiket nekem kéne, és nem neki, viszont még nem vagyok olyan állapotban.
- Mit akarnék? Hát magát, nem nyilvánvaló? – nézek rá kissé megütközve.
- Pedig nem láthatott sokszor, nem vagyok kívánatos jelenség sem itt sem máshol. – célzok az istenek lakhelyére, ott amúgy is túl sok fény van, márpedig nem igazán kedvelem. – Szóval jóképűnek talál. – kuncogok kicsikét, és most már saját kezűleg ölelem át, kissé esetlenül, nem igazán szoktam ilyet csinálni.lost and wrecked again ● missed you
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Gyógyszerész
⌲ Hozzászólások :
67
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 16.

TémanyitásTárgy: Re: sine mora   Csüt. Júl. 27 2017, 15:21

Don't gamble on the future

act now, without delay

Tartarosz&Panakeia
- Azt azért kétlem... - szusszanok fel, elsuhan a gúnyossága a fejem felett. Az egész tábornak egyértelmű, hogy mi ketten egymást lestük a nap folyamán a reggeli csörténk után is. A látszólag szívtelen Parancsnok és a tábori orvos egymás után áhítozik. Skandalum.
- Örülök, hogy segíthettem! - pimaszkodom vele, de tudom, hogy sosem alszik. Bár lehet, hogy most fog, mert amennyit ivott...
- Merre jár az a mérték a fejében? Negatívban? - ráncolom kicsit a homlokom, mert érdekel, hogy mennyire akar távolságot tartani. Mennyire kell majd menekülnöm.
- Az árnyéka magához tartozik, Parancsnok úr. Megnevelheti vagy megteheti azt amit ő mert eddig csak. - húzom fel dacosan az orrom, mert ebbe nem óhajtok jobban belemenni. De a kihívás ott lebeg előtte.
- Csak az ön szájából akartam hallani, mert egyébként túl egyértelmű. - villantok rá egy édes kis mosolyt válaszul a megütközésére.
- Másoknak lehet nem az, de én egészen szívesen figyeltem távolról a ténykedését, amikor arra járt. - iszok meg még egy kupa fölösleges bort. - Fene egy ízlésünk van, mondhatom. - mosolyodom el és kicsit megrebbenek az érintésére, főleg az esetlenségére, de a karjaiba simulok őrülten dobogó szívvel.

Bokumono-C♕ our past is a strange thing ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: sine mora   Szomb. Júl. 29 2017, 23:42

Panakeia & TartaroszMegvonom a vállamat, még egy ideig csinálhatom azt, hogy úgy teszek, mintha nem érdekelne. De még a halandóknak is feltűnt, hogy nézzük egymást, persze eddig könnyű dolgom volt, az árnyékból figyeltem. Most pedig itt van előttem, és igencsak nehéz visszafognom magam, még úgyis, hogy szórakozom vele.
- Tartsa meg ezt a jó szokását. – döntöm félre egy kicsit a fejem.
- Ó, hát azt nem árulhatom el. Maradjon meglepetés. – kuncogok halkan, miért is árulnám el? Legyen meglepetés, mert még magam se tudom, hogy merre halad ez az egész.
- Értem már, nagyon szeretné, ha nemcsak az árnyékom csinálná, azt amit. – vonom fel a szemöldököm egészen jókedvűen.
- Persze, hogy az, mindenki tudja, nem igaz? – eresztek meg felé egy suta mosolyt, nem megy ez még nekem.
- Nem igaz..már gyerekként se félt tőlem. – de sosem értettem, hogy miért nem, még a legnormálisabb isten is megretten, ha a közelébe merészkedem, kivéve Panakeia. – Mondhatnám, hogy fura az ízlésünk. Bár a többi isten véleménye sosem érdekelt. Ha magát szánta nekem a sors, akkor elfogadom. Mert akár hiszi, akár nem, én nem egy szürke kisegeret látok. -lost and wrecked again ● missed you
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Gyógyszerész
⌲ Hozzászólások :
67
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 16.

TémanyitásTárgy: Re: sine mora   Vas. Júl. 30 2017, 13:15

Don't gamble on the future

act now, without delay

Tartarosz&Panakeia
Végzetes hiba volt mindkettőnk részéről az én iderángatásom. Az övéről, hogy megszerzett a táborba, az enyémről, hogy jöttem. Ezt akarom magammal elhitetni, viszont érzem magamon a változásokat, amiket a közelsége okoz. Egészen más a tartásom, a hanghordozásom, mintha meg kéne felelnem neki. Pedig nem akarok másként viselkedni a közelében, mert iszonyúan veszélyes.
- Mármint a segítőkészségem vagy azt, hogy olyanokat tegyek, amitől könnyebben alszik? - most kéne engem fejbe kólintani, hogy csendben maradjak.
- Tehát, még nincs konkrét terve, csak sodródik az árral? - tündérivé válik a pillantásom, ahogy ráébredek az igazságra. Bár én is azt csinálom, amit ő, csak én még hiszem, hogy ebből ki tudok jönni anélkül, hogy nagyon megégetném magam. De megégni biztosan fogok, valahogyan.
- Ne forgassa ki a szavaimat, Parancsnok úr. Én csak próbálom jó útra terelni az árnyékát, vissza magához. - nézek rá egy picit megütközve, noha pontosan az az igazság, amit ő mondott.
- Igen és furcsa dolgokban reménykednek az emberei. - zavarban vagyok igencsak, de viszonozom a mosolyt, hasonlóan sutácskán.
- Kellett volna? Az egyetlen bűne akkor az volt, hogy kinek a fia és mit őriz. Az pedig számomra nem éppen ijesztő dolog, sosem volt az. - nem ártott nekem soha, nem tudom miért kéne félelmet keltenie bennem. Annál sokkal ijesztőbb, hogy én miként reagálok a közelségére. - Őt kell megkérdeznie arról, mert sosem volt hajlandó velem beszélni az én sorsomról. De azt hiszem, hogy ha egymás végzetei vagyunk, akkor én azt már nagyon régen elfogadtam. Mit lát? - emelem fel rá a tekintetem, hiába vagyok a karjaiban, ülve is jelentősen magasabb nálam.

Bokumono-C♕ our past is a strange thing ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: sine mora   Vas. Júl. 30 2017, 20:47

Panakeia & TartaroszAkármennyire szeretném magammal elhitetni, hogy nem érdekel, közömbös számomra, annál rosszabb. Már most normálisabban kezdtem el viselkedni, mint amúgy szoktam. Még az embereim élete is érdekel, úgy nagyjából, csak magamnak se akarom beismerni.
- Lehet mind a kettőt kérni? Úgyis régen aludtam már normálisan. – kivételesen nem is hazudom ezzel, mivel nem szokásom nagyon aludni. Sőt, egyáltalán nem, csupán, úgy teszek, mintha.
- Nem, még nincs tervem, de amint lesz úgyis értesítem. – ahogy mondja sodródom az árral, és fogalmam sincs hol fogok kikötni, jobban mondva, hogy hol fogunk, mert a ő is velem sodródik.
- Igen, és most úgy teszek, mint aki ezt el is hiszi. – pillantok rá nagyon jókedvűen, hisz látszik rajta.
- Emberek, szerintem az összes fura dologban reménykedik. – vonom meg a vállamat egy sóhajjal.
- Azt hiszem az még mindig a bűnöm, hogy mégis mire vigyázom, és kinek a fia vagyok. De őszintén nem is igazán volt apám, nem gyereknek teremtett meg, szóval nem kellett velünk foglalkozni. – se velem, se a testvéreimmel, ez van, a gyerekkor kimaradt, azért volt érdekes Panakeia. – Lehet pletykásnak mondani az unokaöcsémet, de a végzetekkel való kérdésekre nem szokott válaszolni. Nekem még szoknom kell a dolgot. Mit látok? Egy gyönyörű istennőt, akinek kéne némi magabiztosság, hogy elhiggye tényleg gyönyörű. – nézek rá egy halványka mosollyal.
lost and wrecked again ● missed you
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Gyógyszerész
⌲ Hozzászólások :
67
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 16.

TémanyitásTárgy: Re: sine mora   Hétf. Júl. 31 2017, 20:21

Don't gamble on the future

act now, without delay

Tartarosz&Panakeia
Hihetetlen nyomás alatt vagyok, érzem minden sejtemben, minden idegvégződésem háborúba vonul; csak azért, hogy ne roppanjak össze az alatt, amit ő jelent nekem. Mert ő az én világom legfontosabb pontja most.
- Miként szeretné a Parancsnok úr, hogy álomba ringassam? - érdeklődően fürkészem, mert az ami bevillan nekem, nem feltétlenül gyengéd megoldás, de boldogság van benne.
- Akár csak én. Megköszönném, mert szeretem tudni, hogy mi vár rám. - igen, vele sodródom, ez most közös ügy, akármennyire tiltakozik miatta bennem valami.
- Mert mit reagálna akkor, ha még biztatnám is arra, hogy érintsen csak, ahol tud? - az én tekintetem is derűs, szinte boldog.
- Főleg kettőnkben. Bennünk nagyon. - pillantok a katonákra, ahogy pusmognak, majd rá is.
- A lánya nevelőanyjaként ezt még azért tudnám tetézni, de legyen. Ne aggódjon, az én szüleim sem a hűség és a tökéletesség példányai. Sajnálom, hogy meg lett fosztva a gyermekkorától. Őszintén. Mert láthatta, hogy én gyerekként milyen voltam. - pislogok rá kicsit szomorkásan. - Nem, tényleg nem szokott, jól végzi a munkáját. - a szavaira hihetetlenül zavarba jövök. Magasságos, milyen részeg most. Szinte ösztönösen simulok hozzá. - Ugyan... ahhoz valami tényleg hihetetlen dolognak kéne történnie velem, hogy valaha is elhiggyem azt.
- De szerintem a Parancsnok úrra meg most ráférne egy alvás... Már amennyit megivott... - óvatos nógatás a sátra felé, hogy aludjon egyet, mielőtt olyat mond, amit végzetesen megbán.

Bokumono-C♕ our past is a strange thing ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content
TémanyitásTárgy: Re: sine mora   

Vissza az elejére Go down
 
sine mora
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Alternatív terek :: Múlt-
Ugrás: