Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkaverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungdar az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Szomb. Május 26 2018, 21:43

Szomb. Május 26 2018, 20:02

Csüt. Május 24 2018, 17:14

Csüt. Május 24 2018, 15:24

Szer. Május 23 2018, 20:02

Vas. Május 20 2018, 23:12

Szomb. Május 19 2018, 22:09

Csüt. Május 17 2018, 20:05

Kedd Május 15 2018, 21:02


Share | 
 

 Mira Lorene Luscious

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Rendezvényszervező
⌲ Hozzászólások :
4
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 24.

TémanyitásTárgy: Mira Lorene Luscious   Hétf. Júl. 24 2017, 22:23

Mira Lorene Luscious
idézet a karakteredről
Eurübia
ki számolja!?
Istenek
Marie Avgeropoulos
házas
hetero
keresett
Pontosz lányaként, örököltem egy kevés érzéket a tengerekhez.
Gaianak köszönhetően pedig a földdel is kapcsolatban állok.


useri információk
- Tartarosz csak azért olyan szörnyű, mert sosem jutunk a végére… – halkan búgom a szavakat a fülébe. Elveszettnek és szomorúnak érzem magamat a helyzetünk miatt., bár nem panaszkodhatok, mert legalább amellett az a férfi van mellettem, akiért szó szerint ölnék. Szorosan bújok az ölelésébe, illatát mélyen szívom magamba. Nem változtatnék semmit, minden egyes lépésemet ugyanúgy tenném meg, akkor is, ha előre tudnám, hogy mi lesz a vége. Ő az, akiért mindent, az életemet is.
Belesóhajtok csókjába, tudom, hogy még megannyi következik, mégis ez most kissé fájdalmasnak hat. Újra mélypontra értem, lassan megint elkap az őrület vagy egy kisebb hisztérikus roham és neki újra át kell vészelnie velem. Nem is értem, hogy képes ezt elviselni.
Ujjaimat végigtáncoltatom arcélén és egy mosolyt küldök felé. Azt hiszem, ezzel szeretném megnyugtatni őt, legalábbis ezt mesélem be magamnak. Ahogy telnek a napok, mindig azt veszem észre, hogy engem sokkal jobban megvisel az, hogy itt vagyunk. Ő kiegyensúlyozottabb és összeszedettebb nálam, mindig a megfelelő érzékkel választja meg a szavait és már a mozdulataim feléből tudja, hogy éppen milyen a hangulatom.
– Most a végére érünk. – bár el tudnám hinni. Persze tisztában vagyok azzal, hogy ő csak jót akar és reményt adni nekem, de néha ezek a szavak nem segítenek. Vágyakozva nézek rá, a legjobb dolog az örökkévalóságban az, hogy újra és újra egymásra találhatunk. Elnyúlok az ágyon és egy pajkos mosollyal hívogatom közelebb magamhoz. Nem vagyunk nyulak, csak érett felnőttek, akik megtalálták a legjobb módját annak, hogy miképpen üssék el az időt. A kárhozatnak ez egy vérpezsdítő és mocskos változata, amelyet vétek lenne, nem élvezni.
Halkan kuncogva nyújtom felé a karjaimat, melyek oltalmazóan fonják körbe a nyakát és lassan segítenek őt magamra húzni. – Szeretlek, drágám. – halkan suttogom az ajkaiba. Nem félek, hogy ezt bárki meghallja, hiszen bármikor az égre is felírnám. De ez a mienk. Nem adom senkinek, semmiért. Szeretem sokszor emlékeztetni erre, s bár ez másoknak akár nyálasnak és unalmasnak tűnhet, én azon az elven vagyok, hogy jobb elmondani többször.
Szívem minden pillanatban egyre hevesebben ver, ez az érzés pedig sosem múlik. Mindennap újra beleszeretek, ismét elveszi az eszemet, s nem kell hozzá nagy dolgot tennie. Elég egy mosoly, egy pillantás, a megfelelő mondat, teljesen elvarázsol.  Közelsége most sincs rám más hatással, vágyom az érintésére, s ha nem érintenék ajkai bőrömet, kikövetelnék tőle valami hasonló cselekedetet. Szemeimet lehunyom, ajkaim szétnyílnak, csókot remélek és egy rövid táncot, melyet ketten lejtünk, azonban, hiába várakozom.
– Sakk-matt, édesem. – közli velem egy önelégült vigyor kíséretében. Nem tetszik a helyzet. No nem annak az ostoba játéknak az elvesztése bánt, amelyet több évembe telt megérteni.. A mód böki csőrömet, könnyedén kijátszott és érzelmeimet felhasználta ellenem. Arcomra egy fintor ül ki, feldöntöm a táblát, mert tudatni akarom vele, hogy mennyire nem érdekel a játék. Na meg inkább azon vezetem le haragomat, mint rajta. Csókját ugyan viszonzom, de nem azzal a vággyal, mellyel imént megvesztem volna érte. Hiszti közeleg, ami arcomra kiül és ő már tudja is, mit tegyen. Úgy von közelebb magához, mint egy babát, akinek szüksége van a pátyolgatásra, s természetesen ez nem tart sokáig. Én megnyugszom, ő ezt pontosan tudja, helyezkedik. Minden megváltozik, alám kerül én pedig vigyorogva nézek le rá. Most az én játékom következik…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Cégvezető
⌲ Hozzászólások :
39
⌲ Csatlakoztam :
2017. Apr. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Mira Lorene Luscious   Hétf. Júl. 24 2017, 23:41

elfogadva
welcome to our family
Miraaa!

Csodásan írtad meg az előtörténetedet. Tökéletesen megfelelsz a karakterhirdetésnek, szóval nem tartalak fel, mert még sürgős sakkjátszmád van. Wink
Jó játékot!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Mira Lorene Luscious
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Karakter részleg :: Tagjaink :: Istenek :: görög istenek-
Ugrás: