Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az istenek évszázadok óta békében élnek egymással. Nem volt ez mindig így, mielőtt 1220-ban az Istenek Tanácsa létrejött volna, a görög istenek gyakran piszkálták, csatáztak a skandináv istenekkel, az egyiptomiak próbáltak ebből kimaradni, ám Széth úgy gondolta, hogy remek alkalom átvenni a hatalmat, az összes isten felett. Ebben volt társa is, a csalás istene Loki, valamint Árész, mert az utóbbi kedvelte a vérengzést, az pedig hatalmas pusztítással járt volna, ha a három hatalom egymásnak feszül. Ám az egyiptomi isten türelmetlensége miatt hamarabb mért csapást a tanácskozókra, mint az eltervezett időpont. El is bukott a kísérlete, hogy megöli a Tanács fejeit. Persze, a cinkostársait is bemártotta, Árész büntetése hasonló lett, mint Prométheuszé, csak a háborúmániást a világ leghidegebb pontjához láncolták, Héphaisztosz nagyon élvezte a dolgot. Széthet megfosztották a hatalmától, csupán a halhatatlansága maradt meg, egészen addig, amíg be nem bizonyítja, hogy méltó a visszakapására. A triumvirátusból a legjobban Loki járt, vele nem tettek semmit, egyszerűen nem tudták rábizonyítani, hogy valóban benne lett volna a keze az összeesküvésben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megúszta, lehetséges, a két másik isten bosszút forral ellene. Szerencsére a főistenek megegyeztek abban, hogy hol telepednek le. Szétosztották maguk között a világot, sőt az Alvilágban is sikerült megegyezésre jutni. Azóta a béke tartós, vannak rebellisek, akik próbálják a szárnyukat bontogatni, rendszerint le is törik nekik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Reina Moore

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Szomb. Feb. 17 2018, 21:15

Pént. Feb. 16 2018, 23:37

Szer. Feb. 14 2018, 22:22

Vendég
Szomb. Feb. 03 2018, 19:47

Kedd Jan. 30 2018, 21:50

Kedd Jan. 30 2018, 20:47

Kedd Jan. 30 2018, 20:37

Kedd Jan. 30 2018, 18:49

Hétf. Jan. 29 2018, 16:24


Share | 
 

 Panakeia & Iaszó

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Panakeia & Iaszó    Kedd Júl. 25 2017, 23:47

hope is the only thing

stronger than fear

Panakeia&Iaszó
Az egész háborúsdival teli volt a hócipőm, már négy éve tartott. Nekem pedig fogalmam sincs arról, hogy meddig bírom lelkileg. Hiába van itt Panakeia is, és látszólag ő jobban bírja a dolgokat, még engem is helyre kell ráznia néha, úgyhogy fogalmam sincs. De még itt van Drífa is, úgyhogy csak nincs olyan nullán érzelmileg. Nem úgy, mint az unokaöcsém születése után, amikor senki nem viselt el maga mellett.
Még egy. Ezúttal Thanatosz jött, Walker békében távozott, legalább ennyi. Viszont Morosz nem jelent meg, igaz a múltkor annyira felbosszantott, hogy felképeltem, de megérdemelte. Alig alszom valamit, nincs már idegrendszerem hozzá, és a készlet is nagyon fogy. Aggódó tekintettel nézek a papírra, amit az előbb kaptam meg.
- Köszönöm. – nézek a fiatal lányra, nem kéne ennyi idősen ennyi borzalmat látnia. De 1943-ban úgy látszik mást nem kaphatnak ők sem. Sikeresnek sikeres volt a Normandiai partraszállás, mégis rengeteg sebesült lett. Walker is megígértette velem, hogy értesítem a családját, majd egyszer, ha vége ennek az egész förtelemnek.
- Ha még több sérültünk lesz nem fogjuk bírni. – mondom a nővéremnek miután megtalálom. –A jelentés szerint a készlet nagyon fogy.– adom át neki a lapot, lezuttyanok a székre, arcomat a tenyereimbe temetem.

♕  ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Gyógyszerész
⌲ Hozzászólások :
67
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Panakeia & Iaszó    Szer. Júl. 26 2017, 19:42

and we bring hope

where's none

Iaszó&Panakeia
A végletek utolsó határára is képes vagyok elmenni most már, ha számomra valami nagyon fontos. Évszázadokkal ezelőtt elveszítettem a lelkem egy részét, amikor átadtam az idős embernek a bepólyált csecsemőt. Elkezdtem utána háborúkban szolgálni, csak azért, hogy kitisztítsam a fejem, mintha a hidrogén-peroxid nem csak a sebeken, de az elméken is hatna. Mégis nagyobb közöttem és a között a távolság aki egykoron voltam, mint valaha, hiába figyel rám a lányom és a húgom is. Mert lássuk be, nem mutatom ki, de amikor nem bokáig vérben úszva próbálok lefogni egy aortavérzőt, akkor kibírhatatlanul fáj az az űr, amit Tartarosz és a fia okozott bennem.
Csendesen hamuzok le, amikor meglátom Thanatoszt a zsúfolt kórterem végén. Ahogy Walker az utolsót leheli, én úgy fújom ki a füstöt és írom tovább a dekurzus lapot. Morosz még egy ideig nem meri idedugni a képét, aztán, amit Iaszótól kapott. Hosszú idő után először kuncogtam egyet minden erőltetés nélkül. Még amikor Iaszót betakarom egy pokróccal, ha véletlen elalszik, akkor is csak mosolygok. Én pedig gyakorlatilag képtelen lettem az alvásra.
Egy katona áll meg tétován a bejáratnál, majd benéz és kisiet. Nálunk nincs hely, főleg nem most. Lehet, hogy megfogták a szerencséjüket, de még kicsit tovább kell menniük, nincs steril Kocher-fogó sem most itt, nemhogy egy szabad ágy.
- Gyakorlatilag van két tucat tekercs gézünk, három láda mullap és semmi több. - veszem át a leltárpapírt, amikor lezuttyan mellém Iaszó, én pedig ösztönösen karolom át.
- Ha kell, akkor a szoknyámból fogok szorítókötést csinálni, de nem adjuk fel. Nem fogjuk most megtörni a szokásainkat, ugye? - simogatom meg kicsit sután a hátát, amikor kintről meghallok egy autót tolatni és berohan egy ápoló, hogy egy teherautó érkezett adományokkal.

Breaking The Habit ♕ we will persevere ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Panakeia & Iaszó    Csüt. Júl. 27 2017, 15:48

hope is the only thing

stronger than fear

Panakeia&Iaszó
Nem tudom mi jár a nővérem fejében, nem is kérdezősködtem igazából, tudom jól, hogyha akarja akkor majd elmondja, legyen az több száz éves sérülés a lelkén. De azt is tudom, hogy majd megoldódik, szép is lenne, ha nálunk isteneknél ne oldódna meg semmi. Valahogy mindig van. Most még kivételesen örülök is, hogy nem Kért látom, mert őt is elküldeném melegebb éghajlatra, Thanatosszal egy deka problémám sincs, szép csendben egy mukkanás nélkül viszi el a lelket. Ellenben a testvérével, aki a képembe röhög. Morosz is rossz hangulatban kapott el, örüljön, hogy megúszta egy istenes pofonnal. Többet is kaphatott volna, megfúrja a munkámat, és nagyon jól tudom, hogy annyi baja volt Jacksonnal, hogy italra hívott a háború utánra! Aminek már kezdjük látni a végét, de még nagyon sok van hátra.
- Az pedig semmi nem elég. – ösztönösen bújok hozzá, hiába vagyok idősebb az embereknél, szükségem van a testvérem ölelésére.
- Dehogy adom fel, azzal csak azt a hólyagot igazolnám, márpedig eszemben sincs. Előbb pofozom fel megint, mintsem feladjam. – háborodom fel. A fejemet az autó hangjába fordítom, végül az ápolóra pillantok. – Ha ebben nem az ő keze van, az én nevem nem Iaszó. – ingatom meg a fejem, miután az ápoló is kiment vissza. – Menjünk, nézzük meg mit kaptunk, morfiumra van szükségünk, legalább nyolc betegnél. – pattanok fel, megint felébredtem bennem a szunnyadó tűz. Akaratlanul is elmosolyodom, s mormolok nagyon halkan egy köszönömöt.

♕  ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Gyógyszerész
⌲ Hozzászólások :
67
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Panakeia & Iaszó    Csüt. Júl. 27 2017, 19:19

and we bring hope

where's none

Iaszó&Panakeia
Hálás vagyok a húgomnak, amiért nem invazív a problémámmal szemben. Nem igazán tudnék beszélni róla anélkül, hogy ne reccsennék meg és most mindenkire teljes mértékben szükség van. Én beletörődtem abba is, hogy az idők végéig így maradok. Köztes állapotban az idegösszeomlás és a vegetáció között. Thanatosz a fekete varja a családjának. Csak futólag beszéltem vele, de az örök búskomor hangban ott lapult alattomosan az apja sziporkázó humora. Tartarosznak hála pedig én már sokkal többet látok, mint amit szeretnék néha. A családban egyedül én viselem el Kért is. Amikor először öltem, szinte büszkeséget láttam a tekintetében a kivitelezésem miatt, de a lelkére kötöttem, hogy maradjon a mi titkunk az. Így is rejtélyes módon tűnnek el a környezetemből azok, akik esetleg enyhíthetnének a fájdalmamon, hiába tudom, hogy én csak egyszer lehettem szerelmes.
- Talán három újrainduló artériás vérzésre. De többre sem. - sóhajtok fel meggyötörten, miközben átölelem őt. Mi maradtunk egymásnak.
- Nincs szükség az erőszakosságra, csak csináljuk tovább a dolgunk, mintha nem tett volna keresztbe neked. - pislogok egy kicsit, még mindig nagyon ki van akadva. - Elég lenyűgöző bocsánatkérés lenne. - kuncogok egyet. - Rengeteg egység vér kéne még, steril felszerelés, éppen csak egy új kórházépület nem. - kelek fel lassabban, sokkal rezignáltabban és úgy követem őt. Ahogy haladok előre, úgy kap el megint léleklátás, de próbálok nem rebbenni sem, csak a teherautóhoz sietni. Amiből még érkezik három, én ránézek az egyik szállítólevélre.
- Azt hiszem megnyertük az adománylottót.

Breaking The Habit ♕ we will persevere ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Panakeia & Iaszó    Csüt. Júl. 27 2017, 20:29

hope is the only thing

stronger than fear

Panakeia&Iaszó
Nyöszörgök egyet, amikor meghallom mire elég a mostani készletünk. Őszintén? Semmire. Lassan tényleg a szoknyáinkat kell feldarabolni, hogy szorítókötést alkossunk. De, ha ez kell, hogy felépüljenek, ám legyen.
- Utánpótlást ígértek, de ki tudja, lehet sosem ér ide. – sóhajtok fel szomorúan.
- Eddig pont, hogy nem vettem figyelembe, ha ennyire vágyik rá, megkapja, csak aztán ne csodálkozzon, ha felképelem. Tudom, hogy egy féltékeny dög, csak nem értem, hogy minek. – nem vagyok vele, szóval nem értem minek kell elhessegetni tőlem a férfiakat, még akkor is, ha csak beszélgetnek velem. Igen is jól esik néha normális beszélgetést folytatni, pont eleget hallom a kérek még vizet, fájdalomcsillapítóra van szükségem mondatokat, kezdek kicsit megőrülni. – Az én nevem még mindig Iaszó. – forgatom meg a szemem a kuncogásán. – A vér most drágább, mint az arany, ezt te is tudod. Ha már felszerelést kapunk nagyon kisegítettek minket. – szemügyre veszem az első autó szállítmányt. Meglepetten nézek a következő autókra. – Azt hiszem nemcsak tőlem kérnek bocsánatot. – benne több a nimfavér, ezt az apám is közölte velem, érzékenyebb is vagyok az isteni erőkre, Moroszét már vakon felismerném, és valahol a táborban van.

♕  ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Gyógyszerész
⌲ Hozzászólások :
67
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Panakeia & Iaszó    Szomb. Júl. 29 2017, 19:54

and we bring hope

where's none

Iaszó&Panakeia
Nagyon megkötik a kezeinket az eszközök hiánya. Viszont akkor sem fogjuk hagyni, hogy az amiért eddig dolgozzunk az enyészeté és a halálé legyen. Én meg abban a tudatban, hogy katonákról van szó és technikailag gyilkosok, így Tartaroszhoz kerülnének, végképp ellene fogok dolgozni. Ez az én csendes háborúm. Az élet, az ő életük.
- Tudják, hogy rossz a helyzet, jönnek, amint tudnak. - biztatom őt, de mindketten tudjuk, hogy roppant hangzatosan tudok semmit mondani.
- Igazán, mert ahhoz képest mindig is nagyon sokat beszéltél róla és dohogtál pont miatta. Alig várom a napot, amikor leesik a tantusz. - próbálom rejtegetni a hangomban a derűt, de nem könnyű, mert az én jóslatom ők ketten. Csak azt tudnám, hogy hogyan tudott Morosz létezni a húgom előtt, de van egy sejtésem, hogy roppant sekélyes életet élhetett. Nem mintha érzelmi mélyvizekben pancsolt volna bármikor is. - Aminek örülök, mert George lettél volna más esetben. - ugrik meg a szemöldököm, ahogy egy kicsit kivillan az egyébként steril és maró humorom. - Tudom, annak örüljek, hogy rájöttek, hogy kell trafózni, de ha kell, akkor kell. Meg pár hordó jód is, meg rengeteg penicillin. - a nap végén mindig én leszek a gyógyszer-orientáltabb. Csípőre teszem a kezeim egy meglepett szusszanással, majd kíváncsian sandítok Iaszóra, piszok módon remélve, hogy nem sejti meg, hogy én hirtelen nem csak a szokásos vagyok. - Én nem látok mást itt, akitől bocsánatot akarhatnak kérni. - a hangomban ott van a lemondás és a fájdalom is, de ha ütnek sem hinném el, hogy tőlem bárki akarna most már bármit is.
Aztán hirtelen a jobb oldalon a hullaszállító furgonon felül egy halott zsákostól, tépve le magáról azt és ordít.
Akkor kapok sokkot. Mert nem én voltam, de nem is Iaszó.

Breaking The Habit ♕ we will persevere ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Panakeia & Iaszó    Vas. Júl. 30 2017, 17:14

hope is the only thing

stronger than fear

Panakeia&Iaszó
- Nem fognak jönni, már egyszer végig csináltuk ezt az egészet. Az előző se volt sokkal jobb, ott is csak ígérgettek. – rázom meg a fejem, kezdek kicsikét pesszimistába átfordulni az a nagy igazság.
- Jól van..ha nem akarok vele foglalkozni akkor is eléri, hogy vele foglalkozzak. Ha így haladunk sosem fog leesni neki. Miért kellett pont belé? – nyüsszenek fel, mert tudom, hogy Pana még rosszabbul jár, mint én. – Nem lehetnék inkább Andrew? – kérdezem meg vidáman, van még új, a nap alatt, mint a nővérem maró humora. – Kicsit sokat akarsz, nem gondolod? – döntöm félre a fejemet, egy szusszanással. Ha már mindenkin segíteni tudunk azzal is jóval előrébb leszünk, mint a jelenlegi felszereléssel. – Hozzak akkor egy tükröt, te vaksi liba? – forgatom meg a szemeimet.
Aztán már nincs időm elmagyarázni, hogy nemcsak az én idiótám van itt, hanem az övé is. Én biztos nem támasztottam fel senkit, amúgy is nehezen megy, mert nem gyakoroltam, és Pana sem, mivel elég sokkos.
- Bassza meg. – szalad ki a számon a káromkodás. Megrázom a nővérem vállát, hogy ne most kezdjen el még jobban pánikolni, majd az újonnan éledt katona után loholok.
- Azonnal álljon meg! – kiabálok mérgesen. – Menjen be a gyengélkedőre ki kell vizsgálnom! - mutatok a sátorra. - Jól vagy? - nézek megint a testvéremre aggódó tekintettel.

♕  ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Gyógyszerész
⌲ Hozzászólások :
67
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Panakeia & Iaszó    Vas. Júl. 30 2017, 17:49

and we bring hope

where's none

Iaszó&Panakeia
- Múlt héten is jöttek, akkor sem volt sokkal rózsásabb a helyzet. Csak akkor éppen nem volt mindenki derékban egy hadműveletben. - ingatom meg a fejem egy kicsit, megint kettő helyett kell optimistának lennem.
- Ez az ő modus operandija, de az apjáé is, ha figyelemre vágynak, megkapják mindet. Egészen biztos vagyok benne, hogy a miérttel ő is tisztában van, a hogyant is meg kell találni viszont. Ezt talán azoktól kérdez, akik a ti sorsaitokat írták... - hümmögök kicsit, mert én csak a szócső voltam. De kegyetlenül helyben tudnám hagyni a Moirákat, amiért engem Tartarosszal fontak össze. - Nem, már eldöntöttem, George, fellebbezésnek nincs helye. - vigyorgok rá. - Mindent akarok, aztán dolgozok azzal, ami abból valóra válik. - vonom meg a vállaim. Nálam már csak a negatív irányú csalódás működik normálisan, abban vagyok profi. - Semmi szükség nincs a jelzőkre, Iaszó, de Tartarosz lelépési időzítése is elárul valamit: nem érdeklem őt. Túlélem nélküle is, ahogy eddig. - szigorú könyvtáros nénis pillantást vetek rá, mert eldöntöttem, hogy menni fog nekem az élet nélküle. Hihetetlenül nehezen és fájdalmasan, de megoldom. Évszázadokkal ezelőtt volt.
A pillanatban amikor feltámad a halott, mintha egy hártya leválna az elmémről és mikrométerre pontosan tudom, hogy hol van Tartarosz. Nem egyoldalú az a kapcsolat és a francba is, apám egy ilyen mutatványért mit kapott a fejére... Tudjuk, hogy képesek vagyunk rá, de tabu.
- Miért... - csak ennyit tudok nyöszörögni mielőtt meg nem rázza a húgom a vállam, én pedig észbe kapok. Ő a katona után lohol, a lelke nem lehetett még messzire, én pedig megelőzési célból egy hatalmas impulzussal elzavarom az összes kóborló lelket több száz kilométeres körzetben; olyan mutatvány amit régóta hanyagoltam és két rejtőzködő hülye is érezni fogja, de főként Éogan ha a közelben van.
- Vizsgálják újra a cadavereket, mindenkinek ellenőrizzék a pulzusát a kocsin. - én a proszektorokat utasítom, akik láthatóan szétcsúsztak az előző után. - Nem, kicsit sem, de nem az én jóllétem a fontos. Nézzünk rá az újjáéledtre inkább. - szinte zihálom.

Breaking The Habit ♕ we will persevere ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Panakeia & Iaszó    Hétf. Aug. 14 2017, 01:13

hope is the only thing

stronger than fear

Panakeia&Iaszó
- Akkor sem kaptunk sok mindent, úgy egyébként. Reménykedem, hogy most igen, mert ennyivel nem lehet csinálni semmit. Bár már egészen picike reményem maradt. – ó, igen, megint pesszimistaként ébredtem fel.
- Én azért örülök, hogy semmit nem örököltem apától, de anyától se nagyon. Szerintem most is serényen szed valamit, mondjuk morfiumot, egy kis kokainnal. Hisztizhetnék a Moiráknak, teljesen feleslegesen. – legyintek egy sóhajjal, ki tudja mi járhatott a fejükben, amikor az én sorsomat fonták. Az is lehet ők is szívtak valamit. – George Andrew se lehetek? – teszem fel a kérdést nevetve. – Értettem főnök, majd meglátjuk mivel dolgozhatunk. – vonom meg a vállamat, az előbb én voltam pesszimista, most ő ment át negatívba, ami meg nekem nem tetszik.
- De igen is szükség van rá. Vagy csak szimplán berezelt, nem tudhatod. Az első gyerekénél is ezt csinálta. Eddig sem élted túl, félhulla vagy. – viszonzom a pillantását, mert én is tudok úgy nézni.
A hullafeltámasztás pedig nem a mi reszortunk, jelen pillanatban, ez nálunk a legtabubb dolog, a drogos apánkat is megölték miatta, nem szeretnénk arra a sorsra jutni, mint ő. Azt tudom, hogy az életem megkeserítője inkább inna timsót, minthogy maga ellen dolgozzon, úgyhogy a másik versenyző lesz a ludas. Kért vagy Thanatoszt sem lehet nagyon hibáztatni, elég sok dolguk van most a lelkek begyűjtésével.
- Nekem jelen pillanatban a tied fontos, úgy nézel ki, mint aki most kirándult Nüx halálos virágoskertjében. – ingatom meg a fejemet. – Maradj itt, ami a legfontosabb eszedbe se jusson a mélységi lakóhoz menni, menj inkább sétálj egyet. Keresd meg Drífát, valahol itt kell lennie. – most én leszek a szigorú tanárnéni. Sietősen megyek a katonához, aki láthatóan meg van zavarodva. Viszont a természet törvényeivel, s a Tanácséval ez erősen szembe megy. Persze nem szúrhatom le, hogy megint, és remélhetőleg végleg meghaljon. Talán a végzete megtalálja, véglegesen.

♕  ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Gyógyszerész
⌲ Hozzászólások :
67
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Panakeia & Iaszó    Hétf. Aug. 14 2017, 13:02

and we bring hope

where's none

Iaszó&Panakeia
- De túlélte mindenki, akinek kellett. Tudod, hogy nem küzdhetünk az árral szemben, akármennyire is akarunk, nekünk azokra kell összpontosítani, akiknek még van fonala. - halkabban mondom neki, hogy kapja össze magát.
- Abban én is szintén zenész vagyok, fogalmam sincs, hogy miként hoztak minket össze a szüleink. Szerintem még meg is fejelte egy pár más dologgal is a hatás kedvéért. Az elfogadás sem mindig megoldás ám. - billentem félre a fejem, amikor eszembe jut, hogy Tartarosz azt mondta a tábortűznél, hogy ha engem szánt neki a sors, akkor ő elfogadja azt. Nem kell zseninek lenni, hogy feltűnjön, hogy mekkorát hazudott. - Nem, sőt ha uralkodó leszel, akkor is George leszel. Görög eredetű név amúgy is. - szinte dorgálóan nézek rá. Éogan nevét a világ minden kincséért sem változtatnám meg, ha visszamehetnék az időben. Nem kimondottan görög név, de a fiú is csak fél görögnek véli magát.
- Akkor is undok dolog a nővéredet vaksi libának nevezni. Pontosan tudom, hogy egy gyáva senkiházi féreg, nem kell bemutatnod nekem. Ó, félhulla, elkezdtem ezek szerint a javulás útjára lépni. - morranok egyet halkan.
Ökölbe szorítom a kezem, ahogy az a rohadt marha megteszi az egyetlen egy dolgot, amit nem szabad. Más nincs a környéken, aki képes lenne erre és meg is tenné. Pontosan ettől tartottam. Hogy az, hogy én egyáltalán nem félem Tartaroszt, az őt is felruházza az én erőimmel, ha megpróbálja.
- Nahát, valahogy úgy is érzem magam. - ironizálok kicsit, mert leszipolyoz tisztesen egy-egy nagy erőlöket. - Nem akarom látni, el akarom őt felejteni. - szorítom össze az ajkaim, amikor megemlíti, hogy ne menjek Tartarosz közelébe. Most fogok kettészakadni. Remélhetőleg nem látja az a barom, sem a cimborája az arcom, amikor remegve felkelek és egy cigarettára rágyújtva sétálok pár lépés a vak sötétbe, hogy ellopjam az egyik katona oldaláról a szolgálati pisztolyát és a Tartaroszék feletti tető sötét részére teleportálva főbe lőjem a katonát, akit felkeltett. Lassan engedem le csak a fegyvert, majd visszateleportálok a sötétbe. Nem hagyhattam életben...

Breaking The Habit ♕ we will persevere ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Panakeia & Iaszó    Pént. Szept. 15 2017, 19:40

hope is the only thing

stronger than fear

Panakeia&Iaszó
- Mintha nem tudnád, hogy milyen vagyok, és miért élek. Számomra minden ember megérdemli az életet, és nem érdekel kivel kell dacolnom emiatt. – puffogok kicsit, általában egy Morosz nevezetű hólyaggal vitatkozom. Mondjuk egy ideig úgysem fog a közelembe jönni, pedig annyira nem is voltam ideges, vagy csak én nem éreztem magam annak.
- Biztos valami gigantikus orgián, ugyan hol? Nem is igazán érdekel, régen láttam mind a kettőt, és nem is akarom őket keresni. Miért mit csináljak? Az elfogadás a legjobb dolog, de majd valamikor, most nincs erre időm. Háború van – vonom meg a vállamat, a szerelmi ügyeimmel ráérek később is foglalkozni, nem igaz?
- George az első női király, biztosan mindenki hallgatni fog rám. Olyan ijesztő hatást fogok kelteni. – kuncogok fel halkan. George királynő, milyen rémisztő.
- Lehet, hogy undok, de nem fogok neked hazudni, akkor sem. Akkor is szereted, vagy érzel valamit a senkiházi féreg után. Még pár év, és újra azt mondom, hogy isteni vagy. – morgok én is.
Fintorgok egyet az ironizálására, néha engem is fel tud bosszantani, most is, de nagyobb problémánk van. Nem válaszolok, elfelejteni? Na persze, az aztán olyan könnyen megy neki. Mint nekem az arról való leszokás, hogy görcsösen ragaszkodjak egy-egy élethez. Ott hagyom a katonát, úgysem fog elmenni sehova, ahhoz is túlságosan sokkos, hogy egyáltalán felfogja mi történt vele. Aztán hallom meg a lövést, és elkáromkodom magam. Szinte árkot vájok a cipőmmel, és villogó tekintettel nézek a nővéremre.
- Mondd csak, néha gondolkodsz is, vagy nagyon hülye leszel, mert az a fajankó köcsög fent van? Ezt a lövést mindenki hallotta, mit gondolsz milyen lavinát indítottál el? – sziszegem felé dühösen. – A németekre se foghatod az egészet, mert idáig nem érnek be. Menj már innen valahova, és szedd össze magad. Ti meg! – fordulok dühös tekintettel arra, ahol azt a két tökfilkót érzem. – Nagyon gyorsan húzzatok el innen, mert nem állok jót magamért, az holtbiztos! – dühösen fonom össze a karomat a mellkasom előtt.

♕  ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Sponsored content
TémanyitásTárgy: Re: Panakeia & Iaszó    

Vissza az elejére Go down
 
Panakeia & Iaszó
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Kikapcsolódás :: Archivált játékok-
Ugrás: