Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az istenek évszázadok óta békében élnek egymással. Nem volt ez mindig így, mielőtt 1220-ban az Istenek Tanácsa létrejött volna, a görög istenek gyakran piszkálták, csatáztak a skandináv istenekkel, az egyiptomiak próbáltak ebből kimaradni, ám Széth úgy gondolta, hogy remek alkalom átvenni a hatalmat, az összes isten felett. Ebben volt társa is, a csalás istene Loki, valamint Árész, mert az utóbbi kedvelte a vérengzést, az pedig hatalmas pusztítással járt volna, ha a három hatalom egymásnak feszül. Ám az egyiptomi isten türelmetlensége miatt hamarabb mért csapást a tanácskozókra, mint az eltervezett időpont. El is bukott a kísérlete, hogy megöli a Tanács fejeit. Persze, a cinkostársait is bemártotta, Árész büntetése hasonló lett, mint Prométheuszé, csak a háborúmániást a világ leghidegebb pontjához láncolták, Héphaisztosz nagyon élvezte a dolgot. Széthet megfosztották a hatalmától, csupán a halhatatlansága maradt meg, egészen addig, amíg be nem bizonyítja, hogy méltó a visszakapására. A triumvirátusból a legjobban Loki járt, vele nem tettek semmit, egyszerűen nem tudták rábizonyítani, hogy valóban benne lett volna a keze az összeesküvésben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megúszta, lehetséges, a két másik isten bosszút forral ellene. Szerencsére a főistenek megegyeztek abban, hogy hol telepednek le. Szétosztották maguk között a világot, sőt az Alvilágban is sikerült megegyezésre jutni. Azóta a béke tartós, vannak rebellisek, akik próbálják a szárnyukat bontogatni, rendszerint le is törik nekik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Kedd Szept. 19 2017, 18:02

Kedd Szept. 19 2017, 14:30

Kedd Szept. 19 2017, 14:21

Kedd Szept. 19 2017, 14:11

Hétf. Szept. 18 2017, 22:02

Vas. Szept. 17 2017, 20:30

Vas. Szept. 17 2017, 20:10

Vas. Szept. 17 2017, 19:39


Share | 
 

 Between the god and a demon

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

⌲ Hozzászólások :
6
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jun. 14.

TémanyitásTárgy: Between the god and a demon   Szomb. Júl. 29 2017, 19:45

My demons....

Ash & Jade

Felriadok, és egy pillanatig nem tudom, miért szalad széles biztonsági öv át a mellkasom, aztán rájövök. Órákkal ezelőtt ültem repülőre, mert egyszerűen annyira kiborított minden, hogy úgy éreztem még egy rossz szó és nekiugrom Alec torkának, és olyasmit teszek, amit később még magam is megbánok. Így fogtam magam, és összedobáltam egy két váltás ruhát egy kis kézitáskába és jegyet foglaltattam a legkorábban induló gépre, görögországba. Elég random választás, mert azt sem tudom mi van igazán itt. Úgy értem a nyilvánvaló látványosságon kívül, egyszerűen csak ide indult legkorábban olyan gép, amit elérhettem.
Álmosan pislogok a kijelzőre, miszerint mindjárt landolunk és elnyomok egy ásítást is. Kinyújtóztatom magam és ellenőrzöm a kis kézitáskámat. Szerencsére a ruhám sem gyűrődött meg. Egy piros szoknyát és fekete felsőt viselek, könnyű fekete szandállal. Tökéletesen átlagos a megjelenésem, semmi feltűnő vagy kihívó nincs rajtam. Hacsak nem számoljuk bele azt, hogy az árnyakkal mindenfélére képes vagyok. Kémkedni is. Azt a leginkább mondjuk. Mindenesetre össze szedem magam, és mikor landolunk kinyújtóztatom végre magam, és elindulok én is, követve a tömeget a ülés sorok között hogy kijussak a szabad levegőre. Hunyorítok egy kicsit ahogy körülnézek, és elindulok hogy fogjak egy taxit, amit elvisz valamerre. Keresnem kell egy hotelt ahol megszállhatok, de előbb be kell ülnöm valahová wifi csatlakozásért.
A taxival végül a belvárosba vitetem magam, és keresek is egy szimpatikus étterem bárt. Nappal étterem, később pedig csak bárként működik ha jól olvastam, de igazából fogalmam sincs, mert nem érdekel.
Letelepszem egy asztalhoz miután rendeltem magamnak whiskey kávét, és a tabletemen kezdek el böngészni és szállást keresni. Meg is tetszik egy hirdetés és lefoglalok egy szobát egy hétre. Miután véglegesítem a rendelésem, nézek fel, és veszem észre a magas férfit, aki engem néz. Kérdőn vonom fel a szemöldököm.
- Segíthetek esetleg? - kérdezem, udvariasnak szánt mosollyal, mert szívem szerint durvább szavakkal küldeném el a jó édesbe, de hát mégis csak egy nő vagyok. Legalább néha úgy tehetek mint aki tényleg az.

My Wonderland | Ash *-* |

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Hozzászólások :
22
⌲ Tartózkodási hely :
Vízközelben
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jun. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Between the god and a demon   Pént. Aug. 11 2017, 11:40Jade & Acheron
Nem nagy baj, ha az ember ellenséget szerez magának, legalább otthon érzi tőle magát.

Ari a kis csillag testvérem éppen rajtam szundikált, de nem látszott, hiszen a pólóm takarta, egy egyszerű v kivágású, testhez passzolós póló, ami kiemeli a vállaimat, a mellkasom, és a karjaimat, csakhogy én már rég nem az a bájgúnár vagyok aki mindenhol feszítgeti magát, minek? Értelme nincs, ezen kívül egy rövid nadrágot és egy kényelmes sport cipőt viselek. A tetoválás formájában rajtam pihenő testvérem épp Cerberos formáját vette fel, talán megakarná látogatni? Képtelenség, mindegy. Ezt a megérzésemet mélyen eltemetem. Persze ő és Cerberos egész jól kijöttek, amikor az alvilágban voltunk. A középső feje kimondottan szerette, mondjuk a nyálát rácsorgatni minden esetben, de nem egyszer láttam ,hogy ott alszik a bestia lábai között. Bánom is én, amíg nem a gyomrából kell kihalásznom, mert akkor volt nincs kapu őr…
Bent ücsörgök a légkondicionált helyiségben, nemrég vettem ezt a helyet, Athénban, kicsit lepukkant volt, és ahhoz hogy jól működjön, az egyik félisten ismerősömet kellett megkérjem, elvégre ők legalább emlékeznek rám, nem úgy mint az emberek. Egy emberi alkalmazottnak hiába mondanék el bármit is. Szóval, a kipofozás után én magam is birtokba vettem a helyet, most épp a pultban ácsorogtam és néztem át a könyvelést, de azonnal megéreztem a démon jelenlétét, ahogy betette ide a lábát. Az órámra pillantottam, még viszonylag korán volt, jól öltözöttnek tűnt, ezért is lepett meg ,hogy nappal látom, hiszen az ő idejük az éjszaka. Kitöltöttem magamnak egy kis gyümölcs levet, jég, némi uzo , csak az íze kedvéért, majd a könyvet tanulmányoztam, senkit sem szolgáltam ki, ott volt a félisten akit erre a feladatra vettem fel, skandináv, és köze van az italokhoz, jó választás volt azt hiszem, ráadásul számos nyelven tud, szóval… nem lesz itt probléma.
A démon nőt fixíroztam, az intenzív figyelmemre érezte, hogy Ari is mocorogni kezd a bőrömön, lustán nyújtózkodik, és én még hallani is véltem a Cerberos-os ásítást, morgást. Remek… akkor figyel ő is, hogy ha kell, időben pattanhasson le a bőrömről. Ritkán veszem igénybe a segítségét, de képes akkor fényt generálni, hála a csillag mivoltának, hogy a démonok fegyverei eltűnnek attól. Hiszen a csillagokról a napfény vetül vissza.
Félrebiccentettem a fejem és a nőre emeltem a pillantásom, újra a szemüvegem pereme felett. A folyékony szürke tekintetem az ő kékjébe mélyesztettem. Most először látom tisztán a halála előtti életét valakinek, ő jó ember volt korábban, ahogy őt figyelem, ő is ugyanúgy újraéli, újra látja az eddig történteket, egészen addig amíg meg nem kötötte a paktumot Anubisszal, a megmérettetés, igen… halál lett volna a jussa, a poklokban való szenvedés. A szemeim összeszűkülnek, nem akart az lenni, ami.
- Hova-hova, kis démon? – ejtem ki a szavakat, nyugodtan, enyhe fenyegető él talán hallatszik, de nem bánom, s azt sem, hogy talán ő is sejtheti, hogy nem egy átlagos ember áll előtte, de nem vagyok olyan balga, hogy megmutassam neki a valódi erőmet, higgye csak azt, hogy én is olyan félisten vagyok, mint a mellettem épp kiszolgáló srác.
- Nagyon messzire tévedhettél otthonról? – tippelek, igen… láttam, hogy hirtelen döntés vezette ide, egészen biztos, hogy menekül, de ki elől? Miért volt Anubisz érdeke, hogy ezt a lelket démonná változtassa? Érdekelt, de azt sem fogom hagyni, hogy itt garázdálkodjon és kezdjen el gyilkolászni, többségük csak erre volt jó, s mennyi, meg mennyi démont küldtem vissza a feladójának, pontosabba, küldtem le a görög alvilág mélyére. Az előttem álló gyermekkel sem teszek másképp, de a bár közepén sem állhattam neki jelenetet rendezni, most már ráhangolódtam az energiáira, a lelkének rezdüléseire, bárhol és bármikor megtalálnám.


Paint it Black ⁞Rádió? Addig el kell jutnunk Very Happy ⁞  
×
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Hozzászólások :
6
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jun. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Between the god and a demon   Hétf. Szept. 11 2017, 16:46

My demons....

Ash & Jade

Szerencsére nem volt semmi fennakadás a mai nappal kapcsolatban és bár nappal van, de igyekeztem a lehető legkevesebb időt tölteni a fényes területeken, és azonnal egy szimpatikus kissé sötétített bárba menekültem, ahol elfoglaltam egy két személyes asztalt.
Most pedig próbálom kitalálni a tabletem segítségével, hogy hol szálljak meg, és milyen szolgáltatást foglaljak magamnak. A pénzzel nincs problémám, emberként sem volt soha, mert tartalékoltam, és most igazán nincs határa annak, hogy szerezzek innen onnan pár dollárt, vagy olyan fizetőeszközt, amit csak szeretnék. Démon volnék, végtére is.
Valahogy azonban egy kicsit kényelmetlen érzésem lesz, és felpillantok, éppen egy férfi szemeibe és kis híján elejtem a kezemből a kis okos gépemet is.
- Neh... ezt... ne - suttogom magam elé, ahogy a férfi pillantása mintha égetné az emlékeimet, és lejátszódik előttem a régi szép életem, a megannyi tervem és célom. Az árulás estéje, a bordélyban töltött hónapok, és a végső megkönnyebbülésként jövő halál, mert önkezemmel vetettem véget az életemnek, és mégis itt vagyok. Nem feltétlen akartam, de most már... elfogadtam és kihozom amit lehet belőle. Felhorgadó indulattal szakítom el a pillantásom, és amíg közelebb ér, letörlöm a kibuggyanni készülő könnycseppjeimet.
- Nem teljesen mindegy? Remélem büszke vagy magadra, akárki is legyél - fordulok el tőle, mert nem akartam újraélni az egészet, hogy milyen életem lehetne ha nem történik az a bulizós este. Most ünnepelt író lehetnék, egy tuti könyv-el, és nem az ami most vagyok. Fájdalmas szomorúsággal tölt el.
- Messzire, de ha zavar a jelenlétem tovább utazom a holnapi géppel. Mindegy hová megyek, nincs célom - válaszolok neki, de nem nézek rá. Nem merek, ki tudja ezúttal mit hozna elő belőlem intenzív pillantása. Nem akarok még több fájdalmat elviselni, és a kis kézitáskámban kezdek el egy csomag zsebkendő után kotorászni. El kell ismernem, figyelemreméltó alakja van, ahogy a szemem sarkából látom, de nekem ez kevés. És tuti foglalt. Vagy homokos, amilyen szerencsém is lenne. Még jó hogy engem más érdekel. Nem, nem érdekel, verjem ki a fejemből is a hajlani eszelős vigyorát, ahogy teát próbál letuszkolni a torkomon, kávé helyett...

My Wonderland | Ash *-* |

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content
TémanyitásTárgy: Re: Between the god and a demon   

Vissza az elejére Go down
 
Between the god and a demon
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Európa :: Európa más részei-
Ugrás: