Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az istenek évszázadok óta békében élnek egymással. Nem volt ez mindig így, mielőtt 1220-ban az Istenek Tanácsa létrejött volna, a görög istenek gyakran piszkálták, csatáztak a skandináv istenekkel, az egyiptomiak próbáltak ebből kimaradni, ám Széth úgy gondolta, hogy remek alkalom átvenni a hatalmat, az összes isten felett. Ebben volt társa is, a csalás istene Loki, valamint Árész, mert az utóbbi kedvelte a vérengzést, az pedig hatalmas pusztítással járt volna, ha a három hatalom egymásnak feszül. Ám az egyiptomi isten türelmetlensége miatt hamarabb mért csapást a tanácskozókra, mint az eltervezett időpont. El is bukott a kísérlete, hogy megöli a Tanács fejeit. Persze, a cinkostársait is bemártotta, Árész büntetése hasonló lett, mint Prométheuszé, csak a háborúmániást a világ leghidegebb pontjához láncolták, Héphaisztosz nagyon élvezte a dolgot. Széthet megfosztották a hatalmától, csupán a halhatatlansága maradt meg, egészen addig, amíg be nem bizonyítja, hogy méltó a visszakapására. A triumvirátusból a legjobban Loki járt, vele nem tettek semmit, egyszerűen nem tudták rábizonyítani, hogy valóban benne lett volna a keze az összeesküvésben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megúszta, lehetséges, a két másik isten bosszút forral ellene. Szerencsére a főistenek megegyeztek abban, hogy hol telepednek le. Szétosztották maguk között a világot, sőt az Alvilágban is sikerült megegyezésre jutni. Azóta a béke tartós, vannak rebellisek, akik próbálják a szárnyukat bontogatni, rendszerint le is törik nekik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Szomb. Feb. 17 2018, 21:15

Pént. Feb. 16 2018, 23:37

Szer. Feb. 14 2018, 22:22

Vendég
Szomb. Feb. 03 2018, 19:47

Kedd Jan. 30 2018, 21:50

Kedd Jan. 30 2018, 20:47

Kedd Jan. 30 2018, 20:37

Kedd Jan. 30 2018, 18:49

Hétf. Jan. 29 2018, 16:24


Share | 
 

 Morosz & Tartarosz

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Morosz & Tartarosz   Vas. Júl. 30 2017, 15:55

Morosz & Tartarosz

Megint felevett a fene, de most kivételesen azért, mert világégés van, és kezdett zsúfolttá válni a kis birodalmam. Na meg Moroszt sem hagyhatom unatkozni, még a végén elhanyagolva érezne magát, mert most Iaszóhoz sem megy. Amit megértek, én se szívesen kerülnék Panakeia elé, mondjuk nem azért, mert folyamatosan az agyára megyek, mint az unokaöcsém a másik orvosistennőnek, hanem, mert faképnél hagytam. De most érzem, hogy itt van, meg hát hol máshol lenne? A húgával mennek szinte az összes háborúba, ezt még én is tudom. A falat támasztom mérhetetlen nagy nyugodtsággal, és elpöckölöm az utolsó szál cigarettám végét.
- Remélem hamarosan vége ennek az egész szarnak, pont elegen vannak már lent. – morgok csak úgy a semmibe, mert amúgy meg kedvenc egyénem a családból mellettem áll.
- Amúgy meg hamarosan itt a rakomány is. Mondhatsz rám bármit, de zseniális vagyok, és a drágád is megenyhül, talán. -

POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

geek istenség

⌲ Foglalkozás :
Ending you
⌲ Hozzászólások :
12
⌲ Tartózkodási hely :
Look up, idiot
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Morosz & Tartarosz   Vas. Júl. 30 2017, 16:26

We are the absolute worst

Imádom a jó bulikat. Messziről, igen nagyon messziről, mert ilyenkor én hülyére gürizem magam, de Tartarosz is. Legalább nem hagyott szarban most sem. Ami előtt elgördült a lövés Ferenc Ferdinándra, csak akkor riadóztattam a múltkor, hogy készül egy miféle partink, kapcsolja be magát, legyen aktívabb, mert sok új arcnak kell majd helyet szorítania, nekem meg jönnek a tömeges kivitelezéses napok. Mégsem vagyok a hangulatom csúcsán, mert még igen élénk bennem az emléke annak a pofonnak, amit Iaszótól kaptam. Be is duzzogtam rendesen. Most éppen kerülöm állapotban vagyunk, mert megtépne, de nem is az lenne a gyönyörű, hanem az amit Tartarosz kapna Panától. A nem hivatalos királynéját terhesen pofára ejteni tőle is új negatív csúcs volt, nem is kötöm az orrára, hogy nekem mennyi járulékos munkám volt miatta. De persze várható volt, én tudtam róla. Azért szar volt nézni. Tarti mellett tartom a hátammal az épületet vele együtt, én még csak a cigi felét szívtam el, nála nagyobb a huzat.
- Már annyira nincs sok, de a végén lesz még két iszonyú durva nap. - morgok én is, mert nem várom a jövő augusztus hatodikát és kilencedikét sem.
- Éppen időben. - vetek egy pillantást a karórámra megszokásból. - Remélem, mert éppen csak a világot nem mozgattuk meg. Mondhatsz akármit, de te nálam is jobban tepersz, úgy is, hogy hallani sem akar rólad.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Morosz & Tartarosz   Vas. Aug. 13 2017, 22:14

Morosz & Tartarosz

Pedig hagyhattam volna az egészet a francba, és csak a lelkekkel foglalkozom, amiket szorgosan küldenek hozzám. Mégis itt vagyok. Éppen elégszer ráztam már le az unokaöcsémet, és az első világégésnek sem hagytam cserben, ez pedig nagyobb bulinak tűnik. Még akkor is, ha ezzel több a munka. Meg úgy egyébként is itt az ideje, hogy Panakeia elé álljak, vagy legalább úgy tegyek, mintha. Nem igazán szeretnék még a szeme elé kerülni, mert tudom, hogy megtépne, nem kicsit, hanem nagyon, és nem tudom mit tenne még velem. A nővérem adott egy-két tippet, hogy mit csinálna.
- Ó, remek. Mennyi helyet csináljak még? Pateroljam ki esetleg a titánokat? Amit ugyan nem tehetek még, de szívesen megtenném. – igen, eléggé idegesítőek, mármint van amelyik kussban ücsörög, és van aki nem bírja befogni a pofáját.
- Mondhatok bármit, viszont beismerem, tényleg jobban teperek. Tudom, hogy utál, sőt mit több gyűlöl, mert pofára ejtettem. A két gyerekem szintén. – vonom meg a vállamat, meg kéne hatódnom, vagy valami ilyesmi.
- Viszont még nem tudja, hogy itt vagyok. Azt hiszem ez a szerencsém. -

POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

geek istenség

⌲ Foglalkozás :
Ending you
⌲ Hozzászólások :
12
⌲ Tartózkodási hely :
Look up, idiot
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Morosz & Tartarosz   Vas. Aug. 13 2017, 23:17

We are the absolute worst

Ha mást nem is, legalább azt elértem, hogy a hülye feje ne pókhálósodjon be ott lent Tartinak. Túl kevés az ürügyem arra, hogy felcibáljam őt ide, úgyhogy minden létező alkalmon kapnom kell. Meg amúgy is, néha esküdni mernék arra, hogy ott nála a bentlakók kollektív szerződést kötöttek, mert régen csak ő szívta a vérüket, de ez megváltozott azért egy kicsit. Én meg unom amúgy is a banánt ezzel a háborúval, noha a legszövevényesebb és leglátványosabb munkáimat csinálhatom eddig. Az leköt legalább addig, amíg újra nem tudom Iaszót piszkálni. Majd megenyhül, én ráérek. Ha pedig ez a művelet sikeres, akkor gördülékenyebben is fog menni. Egészen biztos vagyok benne, hogy Tartarosz már nem is érzi, hogy a sötét hullámok, amiket egy valakinek a léptei keltenek, na azok tartoznak az ő drágaságához. Az én Iaszóm pedig olyan, mint a fény. Kellene nekem, de moha vagyok. Azt hiszem. A kérdésére sóhajtok egyet. Nem mondhatok neki semmi konkrétat végzetekről, ez is a munkám része.
- Nem neked kell helyet csinálnod. - felelem kurtán, mert azoknak a lelkeknek megvan a helye már az Élüszionban. Remélem ezzel az egy mondattal minden esetlegesen felmerülő kérdésére választ is adtam, mert többet nem mondhatok egy népirtásról. Meg van olyan népirtás, amiről foglalma sincs, mert Panakeia akkurátusan elporlasztott minden lelket maga után.
- A pofára ejtés talán gyenge kifejezés. Elárultad őt, de magadat is. A gyerekeidet is egy úton. Addig én csak pimaszkodást tudok felhozni mint főben járó bűnöm. - anyám szerint apám amúgy is a pofátlanság meg nem nevezett istene is. Tartarosz éppen csak kimondja, azt hogy szerencséjére és máris szerencsétlenségére fordul a dolog. Éppen csak nem mászok a pók mellé a sarokba, mikor feltámad a hulla. El is ejtem a cigimet és felhördülök, ami meg belém akad, mikor meghallom és meglátom Iaszót. Csak egy rövid döbbent pillantást vetek Tartaroszra, mert a hölgyeink nem szoktak zombisat játszani, én nem dolgozok magam ellen, de... De sikerült megcsinálnia neki is azt, amire Pana képes, csak fordítva. Ez a Végzetük.
Próbálnám villámgyorsan visszafordítani az egészet, amikor majdnem pofára esek a lökéshullámtól amit egy nagyon-nagyon morcos orvosistennő generál.
- Ezt kurvára elkiabáltad, baszod... - nyöszörgöm, mert természetemnél fogva nekem kicsit kaparni kell, hogy a testemben maradhassak. Tisztelettel jelentem, szarban a haza.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content
TémanyitásTárgy: Re: Morosz & Tartarosz   

Vissza az elejére Go down
 
Morosz & Tartarosz
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Alternatív terek :: Múlt-
Ugrás: