Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az istenek évszázadok óta békében élnek egymással. Nem volt ez mindig így, mielőtt 1220-ban az Istenek Tanácsa létrejött volna, a görög istenek gyakran piszkálták, csatáztak a skandináv istenekkel, az egyiptomiak próbáltak ebből kimaradni, ám Széth úgy gondolta, hogy remek alkalom átvenni a hatalmat, az összes isten felett. Ebben volt társa is, a csalás istene Loki, valamint Árész, mert az utóbbi kedvelte a vérengzést, az pedig hatalmas pusztítással járt volna, ha a három hatalom egymásnak feszül. Ám az egyiptomi isten türelmetlensége miatt hamarabb mért csapást a tanácskozókra, mint az eltervezett időpont. El is bukott a kísérlete, hogy megöli a Tanács fejeit. Persze, a cinkostársait is bemártotta, Árész büntetése hasonló lett, mint Prométheuszé, csak a háborúmániást a világ leghidegebb pontjához láncolták, Héphaisztosz nagyon élvezte a dolgot. Széthet megfosztották a hatalmától, csupán a halhatatlansága maradt meg, egészen addig, amíg be nem bizonyítja, hogy méltó a visszakapására. A triumvirátusból a legjobban Loki járt, vele nem tettek semmit, egyszerűen nem tudták rábizonyítani, hogy valóban benne lett volna a keze az összeesküvésben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megúszta, lehetséges, a két másik isten bosszút forral ellene. Szerencsére a főistenek megegyeztek abban, hogy hol telepednek le. Szétosztották maguk között a világot, sőt az Alvilágban is sikerült megegyezésre jutni. Azóta a béke tartós, vannak rebellisek, akik próbálják a szárnyukat bontogatni, rendszerint le is törik nekik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Electra East

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Yesterday at 23:27

Csüt. Márc. 15 2018, 20:47

Vendég
Pént. Márc. 09 2018, 20:11

Szomb. Márc. 03 2018, 18:22

Szomb. Márc. 03 2018, 18:02

Vendég
Pént. Márc. 02 2018, 22:28

Vendég
Szomb. Feb. 24 2018, 18:23

Szomb. Feb. 17 2018, 21:15

Pént. Feb. 16 2018, 23:37


Share | 
 

 Annie J. Fletcher

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Annie J. Fletcher   Vas. Júl. 30 2017, 19:06

Annie J. Fletcher
Miért nem szereted a jéghideget? Az egy tök jó dolog.
Annie
11
félisten
Quvenzhané Wallis
Van két szülőm, egy mostoha apám
hetero
saját
Boreász lányaként képes vagyok meglovagolni, repülni az északi, észak-keleti szelet. Uralmam alá tudom vonni a hóviharokat, jeges északi szeleket, jégesőt, hóesést. Az ablakomra mindig jégvirágot készítek, bármikor be tudom lőni, hogy merre van észak. A kedvenc évszakom a tél, hiszen mégiscsak a tél istene az Apukám, eléggé könnyedén kibírom a hideget, nagyjából -15 fok az, mikor veszek fel egy pulcsit. Gyorsabb és erősebb vagyok a korombelieknél, a sebeim is kevesebb idő alatt gyógyulnak be. Annak, hogy ilyen jól bírom a hideget, van egy hatalmas hátulütője is. Nagyon rosszul tűröm a meleget.

useri információk


Naplóbejegyzések

Kedves Tündér fiú!

Írhatnám azt is, hogy Kedves Naplóm, de az olyan unalmas lenne. Miért ne lehetne akkor más a megszólítás? Kacsaláb mondjuk, mert az alliterál is. Vagy póni, bár mondjuk van egy lovam, Págos a neve. Esetleg Eiffel? Nem, az olyan megszokott lenne, mindenkinek az a torony jutna eszébe Párizsban. Vagy valami fantasys, mondjuk Hableány. Cápasrác, vagy Boszorkány, vagy valami. Meg van! Tündér fiú! Így könnyebb lesz beléd írnom. Tudod, ma kaptalak meg, a repülőtéren vett Anyu, mert új helyre költöztünk. Pontosabban visszajöttünk ide, Amerikába.
Idegen ház, idegen utca, idegen város, idegen állam, idegen ország és ami még jobb, idegen kontinens. Anyuval eddig Ausztria egy kis falujában éltünk, ő volt az ottani rendőr, én meg jártam a suliba. Szerettem oda járni, nem értem, hogy most minek kellett eladni mindent és repülőre szállni, majd kocsival menni tovább. Oké, Anyunak meghalt a nénikéje, de akkor miért nem az ő lakását adjuk el, miért nem maradunk itt, miért kell elmennünk Washington? Legalább annyi szerencsém lett volna, hogy vége legyen az iskolának, mire váltunk, de nem.
- Prücsök, meglátod majd, hogy jó lesz. Megálljunk fagyizni? – Autóban ülünk, Anyu kérdez, miután látja, hogy duzzogok. És ha már itt tartunk, az én Anyukám nem ezt a sorsot érdemelte szerintem. Kiskorában haltak meg a szülei, őt a nagybácsija vette magához. Az a nagybácsi meghalt végbélrákban, mikor 18 volt. Az iskolát éjjelin fejezte be, mert napközben dolgozott. Azután pedig fogta, és elvégezte a biztonsági őr tanfolyamot, letette karatéból  fekete övet, és mellette elment rendőrnek tanulni. Ahhoz értett, hogyan védjen meg dolgokat. 25 volt, mikor rámosolygott a szerencse. Beleszeretett egy Istenbe, az Apukámba, név szerint Boreászba. Nem, semmi köze nincsen a borhoz neki, a hóhoz annál inkább. Három hónapig voltak együtt, majd a szétválásukat követő hetedik hónapban érkeztem meg én. Félreértés ne essék, Apu minden támogatja Anyut, segít neki amikor csak kell, meg jön az ünnepekkor meglátogatni minket, szóval tök szerencsém van. Megmaradtak barátoknak,
- Kösz Anyu, de nem kell. Érjünk oda egyszerűen – már nagyon unom a kocsi utat. Inkább lekötöm magamat. Az ablakhoz érek a mutatóujjammal, és hagyom, hogy áramoljon az erőm szabadon. Egy jégrózsát alkotok az ablakra, de elég gyorsan leolvad róla sajnos. Ha akarnám, megtartanám huzamosabb ideig, de nincsen hozzá kedvem most.

*Már egy berendezett szobában*

Kedves Tündérfiú!

Otthon vagyok, de fura erre még gondolnom is, így úgy gondoltam, hogy leírom az eddig történt eseményeket.
Mikor megérkeztünk, meglepve állapítottam meg, hogy egy bérházban fogunk lakni. Azt hiszem, nem fogom szeretni ezt a helyet. Bántja az orromat a város bűze, hiába szellőztettem ki az egész lakást. Azt a szobát foglaltam le, aminek északra néz az ablaka. Már bepakoltunk, az ágyam az ablak alatt van, tőle a jobb oldali falnál az íróasztal+babzsák kombó, baloldalra a ruhásszekrényem és a könyvespolcom. Sajnálom, hogy nem hozhattam magammal a lovamat, ő most Apunál van, jó helyen. Anyu egy férfival beszél, régi ismerőse, vagyis a barátja. Igen, ők ketten úgy vannak együtt, mint ahogy két szerelmes pár szokott. Nagyon furcsa, nem is értem, hogy Apu hogy képes ezt tök higgadtan kezelni. Mármint, én nem tudom azt megszokni, hogy itt van! Nekem nem ő az apukám, akkor ne kérje azt hogy úgy hívjam! Házasodjanak össze, ha akarnak, de én nem fogom őt úgy hívni. Boreásznak, az északi szél és a tél istenének vagyok a lánya, a legfiatalabb gyermeke, nem hívok senki mást apának, csakis csak őt!

*nyolc hónappal később*

Kedves Tündérfiú!

Késő este van, de nem bírtam meg, hogy ne tegyek meg egy kört Págosszal. Anyu és Robi bácsi összeházasodtak, szóval most Robi bácsi farmján vagyunk, erdő mellett. Hét közben vissza a városba, de hétvégén viszont itt, így nyugodtan tudok lovagolni a lovammal, meg őt gondozni. Aputól kaptam őt még régen, mikor kicsi voltam. Nem egy átlagos kanca, fajtája sincsen neki. Egyike Boreász tizenkét kancájának, kik segítségével olykor végigpásztázta az ókor Görögországban a mezőket. Képes a szélen futni, aminek az Anyukám nem örül mindig. Olyankor védőfelszerelést kell feltennem, mert általában sokkot kap attól, amikor leugrok a lovamról, hogy tegyek egy kört az északi szélen. Itt is az észara néző ablakkal rendelkező szobát foglaltam le. Ja, mielőtt kifelejteném, Anyu férje be lett avatva a titokba, hogy pontosan ki az apám. Erre kiderült, hogy ő is félisten. Fura. Majd még írok beléd, de most vacsora van.

*Három hónappal később, az utolsó lapokon*

Kedves Tündérfiú!

Szeretem a várost. Már nem bánom, hogy ideköltöztünk. Mától a teljes nevem Annie Joclyn Fletcher-Conroy. Hosszú, nem is használom sehova se. Miután ezek az utolsó lapok, ezért jobb ha írok valami összefoglalást magamról. Azt hiszem. Sok mindentől megijedek, kíváncsi természetem van, órákat vagyok képes bármiről beszélni. Lett egy kutyám. Feladom, vége. Majd valamikor írok egy szép idézetet, de ma nem tudok.


Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
♕ President of the United States ♕
⌲ Hozzászólások :
196
⌲ Tartózkodási hely :
♕ Washington D.C. ♕
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Annie J. Fletcher   Vas. Aug. 06 2017, 15:16

elutasítva
maybe next time
Annie!
A lapod sajnos olyan mennyiségben és minőségben tartalmaz pontatlanságokat, csúsztatásokat, hogy most ezt a lapodat nem tudjuk zöld kis elfogadva jelzővel illetni.
Boreász, mint az északi szél, röghöz kötött, az idők kezdete óta szinte, hogy fent, északon a felhők felett fújkál, mintha forró lenne a kávéja, de neki csak az a dolga. A helyét nem hagyhatja el, nem lehet félvér gyermeke. A fiait küldi csak maga helyett, ha dolga van másutt.
Tizenegy évesen pedig elég fiatalka vagy még olyan mértékű képességhasználathoz, mint félvér. Röviden,
tömören: vérpistiskedés zajlik.

Próbáld meg esetleg átírni az egészet, újra, elölről és ne félj kérdezni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Annie J. Fletcher
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Kikapcsolódás :: Archivált karakterek és naplók-
Ugrás: