Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az istenek évszázadok óta békében élnek egymással. Nem volt ez mindig így, mielőtt 1220-ban az Istenek Tanácsa létrejött volna, a görög istenek gyakran piszkálták, csatáztak a skandináv istenekkel, az egyiptomiak próbáltak ebből kimaradni, ám Széth úgy gondolta, hogy remek alkalom átvenni a hatalmat, az összes isten felett. Ebben volt társa is, a csalás istene Loki, valamint Árész, mert az utóbbi kedvelte a vérengzést, az pedig hatalmas pusztítással járt volna, ha a három hatalom egymásnak feszül. Ám az egyiptomi isten türelmetlensége miatt hamarabb mért csapást a tanácskozókra, mint az eltervezett időpont. El is bukott a kísérlete, hogy megöli a Tanács fejeit. Persze, a cinkostársait is bemártotta, Árész büntetése hasonló lett, mint Prométheuszé, csak a háborúmániást a világ leghidegebb pontjához láncolták, Héphaisztosz nagyon élvezte a dolgot. Széthet megfosztották a hatalmától, csupán a halhatatlansága maradt meg, egészen addig, amíg be nem bizonyítja, hogy méltó a visszakapására. A triumvirátusból a legjobban Loki járt, vele nem tettek semmit, egyszerűen nem tudták rábizonyítani, hogy valóban benne lett volna a keze az összeesküvésben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megúszta, lehetséges, a két másik isten bosszút forral ellene. Szerencsére a főistenek megegyeztek abban, hogy hol telepednek le. Szétosztották maguk között a világot, sőt az Alvilágban is sikerült megegyezésre jutni. Azóta a béke tartós, vannak rebellisek, akik próbálják a szárnyukat bontogatni, rendszerint le is törik nekik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Szomb. Márc. 17 2018, 23:27

Csüt. Márc. 15 2018, 20:47

Vendég
Pént. Márc. 09 2018, 20:11

Szomb. Márc. 03 2018, 18:22

Szomb. Márc. 03 2018, 18:02

Vendég
Pént. Márc. 02 2018, 22:28

Vendég
Szomb. Feb. 24 2018, 18:23

Szomb. Feb. 17 2018, 21:15

Pént. Feb. 16 2018, 23:37


Share | 
 

 the unholy ones

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Gyógyszerész
⌲ Hozzászólások :
67
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 16.

TémanyitásTárgy: the unholy ones   Hétf. Aug. 14 2017, 20:02


Tartarosz & Panakeia

- Szóval... holnaptól hívhatlak Felségnek? - röhög egyet Kronosz, ahogy ellépdelek mellette, válaszul pedig csak a hátára sózok egy hatalmasat az ostorral, ami a láncainál van.
Válaszra nem méltatom, mert nem az a nevem és attól, hogy holnap felnőtt nő leszek, attól nem leszek a királynője ennek a helynek. Pontosabban nem tudom mi leszek itt holnaptól. Tizennyolc évesnek biztos tizennyolc leszek, de ha addig nem fojtom meg valamiben Tartaroszt akkor győzelem lesz a nap. Egész életemet itt éltem le, a felszínt csak akkor láttam, ha az elrablóm és a húgom elrablója - Morosz - úgy akarták. A lépcsőknél kicsit húzom fel a szoknyám szélét, hogy ne tapossak rajta, majd szinte vihartempóban lépdelek a szobája felé, ami palota ellentétes oldalán van az enyémmel immáron egy pár éve. Ami meg halálosan zavar. Nem ezért lopott ki a bölcsömből... Valószínűleg nem is a gyógyszerészet és a kínzás általi halál istennője lennék, ha ott hagyott volna.
Szabályosan berontok hozzá, nem törődöm én olyan csekélységekkel, hogy kopogás vagy kérés. A köszönömöt csak kínzásra ismerem. Az ágyán olvasgat, amire secperc felforr az agyvizem és megtámaszkodom az ágya szélén, hogy kikapjam a kezéből a könyvet. Mélyebben lehajolok elé, hogy láthassam a szemeit.
- Ha már minden létező figyelmed az enyém... - a hangom szemtelen és kihívó. - Akkor még most időben tisztázzuk, hogy mivel fog járni a holnapi nap. - akaratlanul is kalandozik rajta a tekintetem megint, reménytelen vagyok, ha róla van szó.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: the unholy ones   Kedd Aug. 15 2017, 16:56

Panakeia&Tartarosz

Tudom, hogy merre jár Panakeia, megint Kronosz szívja a vérét, de úgysem sokáig. A kiskirálynőm megint a hisztis fázisba lépett, a születésnapja előtt egy nappal. Szerintem mióta elérte a kiskamasz, és nagykamasz szakaszt két árnyalattal lettem őszebb. Viszont még így is megérte babakorában ellopni, nem mintha az apja annyira sírt volna utána, vagy az anyja. Rögtön utána megszületett Iaszó, akit az unokaöcsém hozott le magával. Pech, majd lesz nekik másik.
Nyugodtan olvasgatok, most éppen semmilyen háború nem készülősik, pedig az utóbbi időben a görögök nem bírtak csihadni. Lehet nincs elég utánpótlásuk. Na mindegy legalább nyugodtan létezhetek egy ideig. Vagyis, nem, mert egyes istennők kopogni sem tudnak. Felvont szemöldökkel nézek a könyvemre, ami eltűnik majd rá, ha volt ilyen kedves, és megzavart a pihenőidőmben.
- Édesem, még akkor is rád figyelek, amikor azt hiszed, hogy nem. – vigyorodom el kissé szemtelenül. – Nos. Te nem fogsz járni, ha így folytatod, ez biztos. – kapom el a derekánál, és dobom az ágyra háttal, hogy fölé kerüljek. – De még kérhetsz elnézést, amiért akkor zavartál, mikor az énidőmet töltöm. - futólag nyomok csókot csak a homlokára, ennél több nem igazán érdemel.

 ♕  ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Gyógyszerész
⌲ Hozzászólások :
67
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 16.

TémanyitásTárgy: Re: the unholy ones   Kedd Aug. 15 2017, 20:18


Tartarosz & Panakeia

A napi rutinom része, hogy egy-két rögeszmés vérszívó megpróbálja rajtam megfenni a fogát. Mikor miért, most a korom van terítéken és az, hogy nem lett még elhálva a házasságom. Én meg egy büdös nagy sárkány tudok lenni, amikor szóba kerül az a bosszantó kis hibafolt a tökéletességem vásznán. A többivel együtt már így is sok nekem. Tökéletesen természetesen mozgok itt lent, mert ez volt az én sorsom. A szülőanyám és apám nem érdekelnek túlzottan, hallottam róluk, de nem igazán mozdították a fülük botját se felém, sem a húgom felé, tehát tekinthetem őket semmisnek nyugodtan. Én ennek a helynek és a barmának vagyok a királynője elvileg, gyakorlatilag kicsit foghíjas még.
Aminek okáról megyek éppen érdeklődni a kényelmesen, felteszem nyugalomban ejtőző uramnál. Ha békén hagyom, akkor kell elkezdeni aggódni értem. Van képe csak úgy elvonulnia, amikor lenne mivel foglalkoznia. Egy szívdobbanásnyi torpanás sincs a között, hogy szabályosan rátörök, kikapom a kezéből a könyvet és kinyitom a számat. A létező legkevésbé sem tud megmozgatni a pillantása a könyvére, nem kapja vissza.
- Ami az egyik dolgod, egyébként is, tehát örülök, hogy nem lettél azért annyira hanyag. - van azért él a hangomban, tudom a helyem. - Miért is nem? Levághatod a lábaim, hamarabb visszanőnek, mint neked. - szemtelenkedj csak a nagyobbal és az idősebbel, Panakeia, mindig jó vége szokott lenni. Meglepetten sikkantok fel, ahogy alatta kötök ki, de nem fogok csak úgy elterülni neki, rögtön tépek a hajába és karmolok a nyakára. - Elnézést? Én? Előbb végzek magammal. - megvető pillantást kap a feltételezésre is és a futó kis csóktól csak még dühösebb leszek rá, durvábban marom őt.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: the unholy ones   Kedd Aug. 15 2017, 22:42

Panakeia&Tartarosz

Néha azért erősen gondolkodom, hogy mégis miért kell nekem ennyit vesződni vele? Igazán megvárhattam volna míg odafent felnő, de akkor meg lehet, hogy nem lenne a királynőm, elméletben, gyakorlatilag még nem az. Holnaptól már az is. Kissé talán szentimentális vagyok, de megvártam, míg felnő. Persze ép eleget hallgattam a nővérem szövegelését, miszerint úgysem tudom majd felnevelni, viszont szerintem sikerült. Morosz biztos nem úszta meg ennyivel, tény és való, hogy Iaszóval nincs annyi gond, csak néha lelécel. Panakeia meg az idegrendszerem pusztulását kívánja, vagy engem is meg akar ölni, még nem jöttem rá.
Szórakoztat a hisztije, most még, aztán majd az agyamra megy, és megint kerülöm egy hétig.
- Sosem vagyok hanyag, megtanulhattad volna ez idő alatt, kedvesem. – kuncogok kicsit, sikerült egy akaratos királynőt faragnom belőle. – Ha ez minden kívánságod, hogy lábatlankodj a születésnapodon, ám legyen. Azt hittem valami jobb ajándékot kérsz, de, ha neked ez kell, nem állok az utadba. – elégedetten morranok fel, karmolhatna mondjuk lejjebb is, az se esne rosszul, az igazat megvallva. – Pontosan ezt vártam. És egyébként is, nem kell elnézést kérned semmiért, tőlem pláne nem. – rettenetesen elégedett vagyok magammal, sikerült felhúznom az agyát, és természetesen azt akarom, hogy még jobban szidjon, ezért is csókolom meg, majd a nyakát harapdálom meg.

 ♕  ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Gyógyszerész
⌲ Hozzászólások :
67
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 16.

TémanyitásTárgy: Re: the unholy ones   Kedd Aug. 15 2017, 23:23


Tartarosz & Panakeia

Itt ha a fejemhez vágják, hogy egy szadista állat vagyok, akkor tudom, hogy jó úton járok. Itt lent pedig nehéz más iránytűt találni, mint azt aki végső soron úgy döntött, hogy kisajátít teljesen és véglegesen. Ezzel valószínűleg le is gyilkolta a vegetációt, amit szívnek nevezhetnék, de saját szabad akaromból inkább ezt választanám, mert ki tudja, lehet a felszínen valami kis nebántsvirág lettem volna, nem az akinek a nevére rettegve esküdnek fel orvosok, mert a műhibákat én büntetem. És nem ismerem a kíméletet hírből sem a bűnösök mellett, nem annak az istennek vagyok papíron az asszonya. Ingadozom is rendesen a hangulataimban, hogy csak idegileg akarom teljesen tönkre tenni vagy holtan akarom látni, mert függ az napszaktól, hogy mit vettem fel és hogy ő mit vétett.
A legjobb szabadidős tevékenység vele dacolni, de irdatlanul tud marni a hiánya, amikor elkezd engem utána kerülni. Sokáig, túl sokáig. Öt percet sem tudok nélküle meglenni.
- Nem is most kellene elkezdened, Édesem. Megelőzöm a bajt, szokás szerint. - húzom fel egy kicsit az orrom, amikor kuncogni hallom őt, szálanként tudnám kitépkedni a haját. - Csak akkor ha alattad tehetem azt. De mivel hivatalosan is elérem azt a kort, amikor tojhatok a születésnapjaimra, akkor el is kezdeném szíves engedelmeddel. - szűröm a fogaim között, a két szót amit gyűlölök egymás után kiejteni, azt pedig kísérik a karmolásaim, amikkel álnok módon a hátáig merészkedek. - Ó, te átokfajzat, akkor fog ránk dőlni az egész kóceráj, ha én egyszer is bocsánatot kérek tőled. Különben is mire játszol most, előnászéjszakára? - éktelen haragra gerjed bennem valami, ahogy az ajkai az enyémhez forrnak, majd szinte pofátlanul a harap. A fogai alatt számomra is ismeretlen hangokat adok ki és az oldalára karmolok könyörtelenül.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: the unholy ones   Szer. Aug. 16 2017, 16:20

Panakeia&Tartarosz

Kicsit felnevetek. Megelőzni a bajt? Ő? Az a világ még nem jött el, és nem is fog.
- Ugyan már, nem a hanyagságomról vagyok híres. Te pedig sosem előzöd meg a bajt, mert te magad vagy az. – tudom, hogy kitépkedné a hajamat, ismerem már, mint a rossz pénzt. – Felettem is, ha úgy is jó, nekem aztán teljesen mindegy. Azt csinálsz, amit csak akarsz, eddig se nagyon értettem miért fontos a születésnapod. – vonom meg a vállamat könnyedén. Van egy előnye, ha felnőttnek teremtenek meg, nincs hormonzavaros állapotod, általában. De tényleg azt akarja, hogy megőrüljek, mert ezekkel a kis karmolásokkal azt éri el. – Majd akkor nyílt terepre viszlek, ezt a kócerájt elég sokáig alakítgattam, túlságosan is a szívemhez nőtt. Elő? Ugyan már, te is nagyon jól tudod, hogy nem fogok bírni veled. Ne most legyen bajod, hogy gyakorlatilag is a királynőmmé akarlak tenni, nekem könnyedén megy a cölibátus. A gond veled van. – vigyorgok rá szemtelenül, a csók után, viszont ennyivel nem hagyom békén, és igen felbosszantom a harapdálásaimmal, ő meg a karmolásával.
- Mondd csak direkt vettél fel olyan ruhát, amiből majdnem kiesnek? – ártatlanul pislogok fel rá, ha más látná ebben a göncben valószínű, hogy az úriember nem élné túl a találkozást. Túlságosan is féltékeny vagyok, és gondolom ezt is akarta elérni.

 ♕  ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Gyógyszerész
⌲ Hozzászólások :
67
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 16.

TémanyitásTárgy: Re: the unholy ones   Szer. Aug. 16 2017, 20:01


Tartarosz & Panakeia

Elsötétedik a tekintetem a nevetését hallva, nem szeretem amikor így, szemtől szemben becsül alá, majdhogy nem megalázottnak érzem magam.
- Te inkább arról vagy ismeretes, hogy apró istennőt lopsz magadnak, mert Themisz jósolt neked egyet. - vonom meg a szemöldököm szinte pimaszul. Élesen húzom be a levegőt, amikor elhagyja a száját az, hogy akár felette is lehetnék. Lennék ezer örömmel. Az megint más, hogy leszek is. A helyzet jelenlegi állása szerint, mert érzem hogy minden apró kis karmolásra változik a vérmérséklete és egyre inkább az erőszakos irányba. - Nem fogok tőled sosem bocsánatot kérni, de téged is megtéplek, ha arra akarnál vetemedni velem szemben. - sötét vigyorra húzom a szám ahogy végre ki is mondja mit akar. A vérem mintha lángra kapna. - Nem is akarsz már bírni velem, két éve harcolsz ellenem és saját magad ellen. Nincs semmi gondom azzal, hogy végre megjött az eszed. A hülye cölibátusoddal magaddal csesztél ki, nem velem. A gondod én vagyok, de a megoldás is. - viszonozom a vigyorát, a lábammal felsimítva a combjára, hadd kapjon agyvérzést is.
- Nem is tudom. Élvezem a figyelmet, amit az ilyen ruhákban kapok, sokaknak tetszik idelent ez a ruha. - szinte angyali a tekintetem, pedig éles tőr van a szavaimba burkolva, mert tudom, hogy betegesen féltékeny és én imádom látni, amikor elmennek neki otthonról őrületig.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: the unholy ones   Szomb. Aug. 19 2017, 20:47

Panakeia&Tartarosz

Persze, hogy nem tetszik neki, ha kinevetem néha. Sőt akkor szokta magát felbosszantani igazán, de nem tehetek róla, szeretem húzni az agyát.
- Nagyon is jól tettem, hogy elloptam egy apró istennőt, és én neveltem fel. Legalább figyelt rád valaki, a szüleid nem hinném, hogy igen.. – viszonylag jó munkát végeztem a nevelésével, még akkor is, ha egy akarnokot neveltem, aki olykor jobban élvezi mások kínzását, mint én. Vagy éppen erőszakossá akar tenni engem, mert a kis karmolásaival azt éri el.
- Igen is, királynőm, eszem ágában se lesz bocsánatot kérni. – kuncogok, féltem a hajszálaimat, többek között. – Te voltál hormonzavaros nem én. Tök nyugodtan elvoltam az utóbbi két évben, drágám. Ez így igaz, mindenre te vagy a megoldás. – agyvérzés fogok tőle kapni, de előtte istenesen gerincre vágom, ha már két évet vártunk rá.
- Igen, sokaknak, köztük nekem is. És tudod, hogy ki számít? Én! Nem más.. – morgok az orrom alatt, a féltékenységemre játszik, és sikerül is neki. Nem tehetek róla, betegesen szeretem, és, ha valaki több, mint két másodpercig bámulja mereven, akkor kiszedem az illető szemét.
- Viszont, szerintem nem kell ez neked.. – egy vigyorral szedem le róla, örüljön, hogy nem tépem, ahhoz azért elég jól néz ki benne.

 ♕  ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Gyógyszerész
⌲ Hozzászólások :
67
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 16.

TémanyitásTárgy: Re: the unholy ones   Szomb. Aug. 19 2017, 22:49


Tartarosz & Panakeia

Tudom, hogy direkt csinálja ezt velem, hogy nyomást gyakoroljon rám és hiába nem akarom, hogy győzzön, ez az ő háborúja most. Győzni fog, de én meg nem leszek vesztes. Nincs az a körülmény.
- A felnevelés erős szó azért, inkább Kronoszra hagytál néha. Nem csoda, hogy egy átkozott picsa vagyok. A "szüleim" azóta sem indítványoztak kérdéseket sem felém, sem Iaszó felé. Tehát ne merszéled még egyszer a fülem hallatára szülőknek nevezni őket, remélem világos voltam. - villantok rá egy pillantást, ami mély lilán világít fel.
- Ezt szeretem hallani... - sóhajtok szinte kéjesen. - Mintha nálad nem ingott volna ki a hormonrendszered... Nem voltál nyugodt, meg tudtál volna tépni bárkit, csak legyek ebben a korban végre. A tesztoszteron is egy hormon. Nem költöztél volna annyival arrébb, ha olyan könnyű lett volna, szerelmem. Az vagyok és használd is ki. - szemtelen mosolyt villantok rá. Az övé akarok lenni, teljesen, tökéletesen.
- Igazán? Csak te? Azért például tenned is kéne valamit mondjuk... - pillantok rá, mint aki vérszemet kapott. Amit mi egymás iránt érzünk az nem normális, kicsit sem. Imádom az arckifejezését, ha féltékeny. Meglángoltat bennem mindent.
- Nem-e? - kérdezek vissza, de felsikkantok, ahogy elkezd metodikusan vetkőztetni. Immáron ruhátlanul kezdem el lefelé tépni róla a ruhát.
- Ez teljesen felesleges és ostobaság rajtad. Főként a nászéjszakánkon. - suttogom, majd vérszomjasan csókolom meg őt.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: the unholy ones   Vas. Aug. 20 2017, 00:05

Panakeia&Tartarosz

Kicsit hümmögök, igaza van, azért elég sokat bíztam Kronoszra is, lehetséges, hogy nem kellett volna. Viszont nem mindig tudtam rá figyelni, és a titánok közül még mindig a főisten apja a legnormálisabb, sajnálatos módon.
- Jól van igazad van, tényleg vigyázott rád, nem is keveset. Kedvesem, lehet, hogy egy picsa vagy, de ez a hely mindenkiből a legrosszabbat hozza ki szinte. Nem is mernének felétek kérdéseket tenni, a férjeitek nem éppen bolyhos kiscicák. – vonom meg a vállamat, noha tudom, hogy Iaszó egyáltalán nem olyan hisztifészek, mint az én feleségem, ő inkább szomorú. Most még a kuncogást is sikerült visszafognom, még a végén tényleg megtépne.
- Persze, hogy szereted hallani, bár amúgy tudod magadról, hogy ennek a helynek a királynője vagy. – simítok végig az arcán. – Talán tényleg nem bírtam volna magammal a környékeden, de azt ne felejtsük el, hogy te akartál nap, mint nap rám mászni, és nem fordítva. Még így is keltél fel mellettem, mert nem figyeltél rám, és a kérésemre se. –
- Hidd el, szoktam tenni érte, pont az orrod előtt. De most, hogy felnőtt lettél minden tekintetben már mást is tehetek veled. – most már nem kell legalább megölnöm annyi ittenit, vagy ha fent járok vele, nem kell visszamennem, hogy kivégezzem.
- Nem hát. – szélesen vigyorgok a sikkantására, felőlem annyit sikoltozik amennyit akar ma.
- Egyetértek. – viszonzom a csókját ugyanolyan intenzitással, mint ő, közben az egyik kezemmel elkalandozok rajta.  

 ♕  ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Gyógyszerész
⌲ Hozzászólások :
67
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 16.

TémanyitásTárgy: Re: the unholy ones   Vas. Aug. 20 2017, 21:39


Tartarosz & Panakeia

Megforgatom kicsit a szemeimet arra, hogy a legrosszabbat hozta ki a hely belőlem. Ez nem így van, belőlem szerintem a legjobbat, de lehet a legveszélyesebbet is kihozta. De nekem így jó, itt a férjem mellett.
- Mindenesetre én szeretem ezt a helyet és az uralkodóját is. - szegem fel az állam dacosan. Kiállhatatlan vagyok általában, ezt én is tudom, de elébb törnék ketté, minthogy feladjam őt egy normális mentalitásért cserébe. Nekem ő többet ér annál, sokkal.
- Igen. De ezzel együtt a tiéd is, majdhogynem a tulajdonod ráadásul. - bújik kicsit a tenyerébe. - Elég elszánt voltál, hogy hagysz felnőni, de nem vagyok vak, Tartarosz. Á igen, az oka annak, hogy miért hitted, hogy ha a palota másik végébe költözöl, akkor nyugtod lesz tőlem. Dehogy figyeltem, a közeledben akartam lenni...
- Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem élvezem... Valóra válthatod a mocskos kis álmaidat most már. - nyújtózok kicsit alatta, az én betörésemhez tudja, hogy mi kell, csak eddig nem volt rá hajlandó.
- Ó, ha a többi ruhám is így végezi... - nyelek egyet, mert egy részről nem bánom, hogy kihámoz belőle, de meglep egy kicsit, hogy ugrani tudnék rá megint. Azt hiszem ilyen egy érzelmi hullámvasút.
Megvan a módja arra, hogy tökéletesen lefoglaljon engem, hogy feleselni se jusson eszembe se. Annyi időre szakadok el az ajkaitól, hogy hangot adhassak annak, amikor megtalálja egy-egy érzékeny pontom, végig-végigmarva a hátán, hogy biztassam.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: the unholy ones   Hétf. Aug. 28 2017, 19:32

Panakeia&Tartarosz

Elégedetten vigyorodom el, egy egészen röpke pillanatra. Természetesen örülök, hogy nem akar elmenni innen, amúgy is jó helye van itt. Ennyi év után amúgy is furcsa lenne neki a fenti világ, ha csak ott élne, visszavágyna. Ha nem ott éled le az életed majdnem legfontosabb szakaszait, akkor nem is fogod jól érezni magad. De könnyen beszélek, nem voltam se gyerek, se fiatal felnőtt.
- Mindenesetre, örülök neki, mert én is szeretlek. - nyomok egy csókot az állára, ha már volt olyan kedves és dacoskodik.
- Nem kezellek tárgyként, és amúgy sem tárgyiasítalak, nem illik.- ingatom meg a fejem egy sóhajjal. – Persze, hogy hagytalak felnőni, örökre nem maradhattál gyerek. Igen, abban bíztam, hogy nyugtom lesz tőled, de tévedtem, beismerem. Mindig sikerült a közelemben lenned.. –
- Amúgy is tudom mikor hazudsz, feleslegesen meg ne tedd. Még a végén arra a sorsra jutsz, mint a hazug lelkek..nem hiszem, hogy olyan kellemes számukra a dolog. Álmaim? Inkább álmaink. – javítom ki készségesen.
- Nem..a többi ruha sokkal rosszabbul fogja végezni, ezt itt még felveheted. – fogalmam sincs róla, hogy a többivel mi lesz, ha rajta múlik valószínű, mindegyiket letépem, mert addig fogja az idegrendszeremet cincálni. Amit egyébként most kamatostul visszakap. Viszonzom a csókját, de ettől most több kell, azt akarom, hogy még jobban szenvedjen utánam, és azt is, hogy ennél jobban karmoljon. Kaján vigyorral a képemen pislogok rá, végül megharapdálom a nyakát, és egyre lejjebb merészkedem.

 ♕  ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Gyógyszerész
⌲ Hozzászólások :
67
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 16.

TémanyitásTárgy: Re: the unholy ones   Hétf. Aug. 28 2017, 20:20


Tartarosz & Panakeia

Látom az elégedettséget abban a rövidke kis vigyorban amit megereszt és boldogsággal tölt el. Nem akarok neki csalódást okozni soha, semmilyen körülmények között. El sem tudnám magam képzelni odafent, nekem ez a közeg kell, ez az otthonom, itt van az életem is. Az életem pedig ő. Az otthon ott van ahol ő is.
- Te vagy a mindenem, Tartarosz, nem egyszerűen szeretlek, de jobban kellesz nekem, mint az ittenieknek büntetés. - suttogom, amikor az államra csókol, egyből sikerül meg is enyhítenie.
- Kitörő örömmel hallom, hogy nem tárgyként tekintesz a királynődre és a leendő gyermekeid anyjára. - mosolygok rá szinte ijesztően aranyosan. - Nem pont úgy gondoltam, biológiailag érettebb voltam már hamarabb is erre, csak te vagy szentimentális, életem. Naiv voltál, Tartarosz, én pedig kitartó és már akkor is őrülten szerelmes. Még ha csak úgy is, hogy a közeledben aludjak, nekem az is hatalmas diadal volt.
- Eszemben sincs hazudni, megígértem, hogy mindig őszinte leszek veled, ha fáj neked, ha nem. Juthatok viszont ágyban büntetésre is akár... Álmaink... a mocskos és élveteg álmaink. - mosolyogva adok neki egy csókot.
- Még... Legközelebb már a fene sem tudja, hogy mennyire leszel kíméletes. Majd megyek kérni Iaszótól pár szolidabb darabot. - kuncogok kicsit, mert igenis hallani akarom, hogy mire képes, amikor úgy elszáll az agya, hogy csak recseg lefelé rólam a textil. De ahogy figyelem, úgy lesz bennem egyre erősebb az érzés, hogy most engem akar betörni és a francba, jó úton is jár már. Elszakad tőlem újra, amire fájdalmasan nyöszörgök fel, de cserben teljesen nem hagy: elindul lefelé az ajkaival rajtam, azokon a pontokon is, ahol jeleztem, hogy mennyire jó az érintése. Kéjes, túlfűtött kis hangokkal biztatom őt tovább, hogy folytassa csak bátran.
De a fejem hátrabillen és a hajába markolok, amikor egészen új helyeket ismer meg magának rajtam és ahogy érzem, innen is az őrületbe lesz képes belehajtani.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: the unholy ones   Pént. Szept. 08 2017, 19:56

Panakeia&Tartarosz

- Pedig szerintem egyenesen élvezik, amikor átveszed tőlem a büntetést. Mindig mutatsz nekik valamit újat. De tény és való, hogy nekem is sokkal jobban kellesz. - nem fogom tagadni, sose tagadtam, hogy mit is érzek iránta, mégis miért tenném? A legtökéletesebb nő számomra.
- Hogy is tekinthetnék rád tárgyként? Nem azt a világot éljük, vagy tudom is én, a halandók éppen, hogy viselkednek, nem is érdekel.- szusszanok halkan a mosolyára, ez a mosoly semmi jót nem ígér, egyébként. - Hé és mi a problémád azzal, hogy szentimentális vagyok? Már naiv is vagyok, asszony, a maradék önbecsülésemet azért hagyd már meg. Vagy később tipord szét, ha megkérhetlek rá. Jó, örültem, hogy mellettem alszol. - vallom be nagy duzzogva, mert inkább mellettem legyen, mint más mellett.
- Ó, drágám büntetés nélkül is juthatsz most már az ágyamba bármikor, de persze tehetjük érdekesebbé is a dolgokat, nem állok az útjába. - kegyesen viszonzom a csókját, átkozott boszorkány, az ujja köré csavart.
- Ah, inkább hagyd békén a húgod, a múltkor is két szóval elintézted, pedig egyáltalán nem csinált semmit. - ingatom meg a fejemet, mindenki tudja, hogy Iaszó békésen oldja meg a problémáit, viszont az én feleségem minden csak nem békés, és nem törődik senkivel, persze kivétel vagyok. De úgyis eléri nálam, hogy letépjem róla a ruháit, addig úgysem fog leállni. Előtte viszont kicsit meggyötröm, megérdemli. Tudom, hogy jó helyeken járok, sóhajai zene füleimnek, de még mindig nem elég. Halkan szisszenek fel ahogy a hajamba mar, de inkább az ő könyörgését szeretném végre hallani.  

 ♕  ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Gyógyszerész
⌲ Hozzászólások :
67
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 16.

TémanyitásTárgy: Re: the unholy ones   Szomb. Szept. 09 2017, 00:22


Tartarosz & Panakeia

- Van amelyik tényleg élvezi, perverz egy banda. Roppant kreatív tudok lenni, ha akarok... Ami létezésünkhöz szükségünk vagy egymásra, belepusztulnék nélküled. - egyszer lettem nyílt színen kérdőre vonva, hogy egyáltalán vele akarok-e lenni, velük is közöltem, hogy akkor kapjon Atlasz vádligörcsöt, ha el akarnám hagyni életem szerelmét. Tizenkét évesen is tudtam, hogy kié a szívem, ez nem változott.
- Vannak istenek, akik az asszonyaikra tulajdonként tekintenek és csak dísznek használják őket. - pislogok is egyet, ő sem túlzottan jártas abban, ami a mi birodalmunkon kívül zajlik. - Csak annyi, hogy régebben magadévá tehettél volna és megkímélted volna magad a fejfájásoktól. Attól még egy kicsit naiv vagy, drága uram... De hagyok egy kicsit későbbre is, édesebb lesz a szenvedésed. Imádtad te is, másként nem rajtad szuszogva keltem volna, úgy hogy ölelsz... - kuncogok egy egészen aprót duzzogására, a szívem hevesen dobog.
- De akkor is fogok játszani arra, hogy mennyire tudlak kihozni a sodrodból úgy, hogy nem a bezárkózásod immár a megfejtés. Ne rontsuk el a jó dolgokat. - súgom az ajkaira, majd lefoglal az, ahogy viszonozza, szabályosan rá vagyok már fonódva, úgy mohóskodom.
- De csak ruha miatt abajgatnám... Nem én tehetek róla, hogy Morosz egy mimózát nevelt belőle. - vonom össze a szemöldökeimet, egyszerűen nem értem a húgomat néha. Nem akartam ártani neki, mégis vérig sértődött, mi több, sírt is. Belőlem sokkal erőszakosabb és akaratosabb nő lett, aki egy valaki véleményére ad és az éppen fölöttem próbál megszabadítani az ép elmémtől, ha már a ruháimból kihámozott. Talán túl finoman is... Eljön még napja, amikor szabályosan vakon fogja lecincálni rólam, hogy a vágyai útjába ne állhassanak. Szinte lángol a testem attól, amit velem művel, fojtogatnak a saját sóhajaim és nyögéseim, lávaként fortyog a vérem is.
- Tartarosz... Kérlek...! - sikoltok szinte kétségbeesetten a gyönyörtől, mert ha egy perccel is tovább csinálja ezt, akkor megbolondulok teljesen.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: the unholy ones   Csüt. Nov. 02 2017, 00:12

Panakeia&Tartarosz

- Csak azért élvezik, mert te csinálod. Én már kissé unalmas vagyok nekik, azt hiszem, ami kicsit zavar, de túlélem. Ugyan, lehet találnál nálam sokkal jobbat, sőt, lehet én találnék. – húzom az agyát, ártatlan pislogással, mind a ketten tudjuk, hogy nem találnánk egymásnál jobbat.
- Ja, hát azok sem az alvilágiak, habár Hádészt nem tudom. – hümmögök kicsit, én legalább választás elé állítottam Panakeiát, és döntött, velem marad, pedig, ha azt mondta volna, hogy fel akar menni, ott maradni, akkor engedtem volna. Noha nehezen. – Abba még nem gondoltál bele, hogy én szeretem a fejfájásaimat? Főleg, amiket te okozol, kedvesem. Legyen, nem vitatkozom, naiv vagyok. A szenvedés kölcsönös lesz, remélem tudod. Megfogtál, te boszorkány.. – forgatom meg a szemem kuncogva. Még mindig nem tehetek róla, hogy féltékeny vagyok, és ölni tudnék érte.
- Az a helyzet, te két másodperc alatt ki tudsz hozni a sodromból, mert vagy annyira vérlázító. Ó, most már eszem ágában se lesz a jó dolgokat elrontani. – vigyorgok a csókba, s a hajába túrok, kicsit hátra is rántva a fejét, hogy a nyakára haraphassak.
- Ugyan már, te is tudod, hogy nemcsak mimóza tud lenni, és Morosz sem olyan isten, aki roppant hangos. – ingatom meg a fejem egy halk sóhajjal. Enyém a hangos, és akaratos istennő. De pont így szeretem. Ha nem így lenne nem szedném le róla a ruhát, talán finoman is teszem. Sikolyára az elégedettség suhan át rajtam, nem húzhatom tovább az idegeit, azzal az enyémeket is elintézném. Most már tényleg elmondhatom, hogy teljes értékben a királynőm, és a feleségem. Elégedett nyögés hagyja el ajkaimat, ahogy mozogni kezdek.  

 ♕  ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Gyógyszerész
⌲ Hozzászólások :
67
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 16.

TémanyitásTárgy: Re: the unholy ones   Csüt. Nov. 02 2017, 16:31


Tartarosz & Panakeia

- Szenvedni vannak itt, nem élvezkedni. Te sosem leszel unalmas, de én vállalom, hogy elfogult vagyok veled szemben nagyon is. A bökkenő csak annyi, hogy ha létezik egyáltalán olyan, akkor sem érdekel, mert veled vagyok. - egy pillanatra majdnem elborult az agyam a feltételezéstől is, de ügyes kislány voltam és féket kötöttem magamra.
- Undorító pondrók. - fintorgok halványan egyet, mert fölösleges kör volt tőle, hogy egyáltalán megkérdezte, de azért értékelem a gesztust. Nem tudok, nem akarok, nem fogok tőle elválni. - Megfordult már párszor a fejemben, hogy meglehetősen mazochista vagy. Vagy úgy... Akkor kapsz annyit tőlem, hogy ne tudj mit kezdeni vele. Közösen tudunk a legjobban kínlódni. - elvigyorodom arra, hogy boszorkánynak hív. Van benne valami, mert amióta itt élek, valószínűleg magamra kaptam pár képességet, amit nem feltétlenül kellett volna. Egyformán őrülten féltékenyek tudunk lenni.
- Nem az idő, hanem a mérték a fontos... Ha kell órákon át foglak piszkálni, olyan helyzetben, hogy tehetetlen legyél. Végre valahára. - elvigyorodnék, de megszédít, ahogy a hajamba markol és mohón ránt rajta egyet. Engedelmesen adom át magam az ajkainak.
- Az ő bajuk, szerintem akkor is túl engedékeny vele Morosz. - vonom meg a vállam, mert akkor is elkapatta nagyon a húgom. Szinte hihetetlen, hogy én vagyok az erősebb akaratú. Ám éppen ezért teper most Tartarosz, én pedig olykor az ajkaimba harapok, hogy ne legyen olyan hangos, de minden csókjával elgáncsolja ezt a tervem.
Torokhangon sikoltok fel és marom végig a hátát, ahogy egyetlen határozott mozdulattal elveszi azt ami az övé. Ennek állítólag fájnia kellene, de én csak gyönyört érzem most. Ahogy elkezd a férjem mozogni, akkor feszül ívbe a hátam és az egyik kezemmel a lepedőt marom, míg a másikkal a derekán és a hátán igyekszek vért is serkenteni a körmeimmel.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: the unholy ones   Pént. Nov. 10 2017, 00:19

Panakeia&Tartarosz

- Valakinek a szenvedés egyet jelent az élvezkedéssel, ez ellen nem tehetek még én se semmit, maximum nem büntetem. Naná, hogy az vagy, ahogy én is veled szemben, de mit tehetnék? Semmit. Ugyan kérlek, biztosan nem létezik, és egyébként sem érdekel. Nem adlak senkinek. – látom rajta, hogy majdnem elborul az agya,türtőzteti magát, néha sikerül neki, ki tudja hányszor fog még hosszú életünk során.
- Milyen szép gondolatok. – kuncogok halkan, a lényegen nem változtat, az én feleségem marad örökre, akár tetszik másoknak, akár nem. – Akkor az vagyok, nincs mit ezen gondolkodni, másokat kínzok, és valójában vágyom rá, hogy megőrjíts. Ah, imádom, amikor ennyire rendes vagy velem, tényleg. Nem is tudom mit kezdenék nélküled. Valószínű baromira unatkoznék, és nem lenne annyi fejfájásom se. – akkor is egy boszorkány marad, nem mindenki képes megőrizni itt a jóságát, még a testvérének se sikerült, teljes mértékben.
- Ehhez még jósnak se kell lennem, hogy tudjam így fogsz tenni, amikor alkalmad nyílik rá. Extrán morcossá akarsz tenni, de ez a te bajod lesz, a szenvedésed édes lesz, és mámorító, pont, mint neked. Jól van már, örülj, hogy így teszek. – nyomok még egy csókot a harapásom helyére. Tényleg meg fogok őrülni mellette. Már most képes lennék.
- Összekevered vele magadat, én vagyok veled engedékeny. De ha már ennyire zavar, hogy a húgod kicsit kedvesebb, mint te ,akkor hajrá taníts neki pár dolgot, lehet neked is hasznod származna belőle. – úgyis tudom, hogy öt perc után rajtam csüngene, mert nem bírnak ki egymással annyit sem. Nekem nem baj, én szeretem a feleségem akaratosan, hisztisen, és akkor sem cserélném el másra, amikor követelőzik. Felszisszenek a körmeire, azt akarom, hogy cakkozza ki a hátamat, amennyire csak bírja, a mazochista énem könyörög még érte.
- Ennél jobban nem megy? – követelőzöm most én kivételesen.   

 ♕  ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Sponsored content
TémanyitásTárgy: Re: the unholy ones   

Vissza az elejére Go down
 
the unholy ones
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Alternatív terek :: Alternatív-
Ugrás: