Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az istenek évszázadok óta békében élnek egymással. Nem volt ez mindig így, mielőtt 1220-ban az Istenek Tanácsa létrejött volna, a görög istenek gyakran piszkálták, csatáztak a skandináv istenekkel, az egyiptomiak próbáltak ebből kimaradni, ám Széth úgy gondolta, hogy remek alkalom átvenni a hatalmat, az összes isten felett. Ebben volt társa is, a csalás istene Loki, valamint Árész, mert az utóbbi kedvelte a vérengzést, az pedig hatalmas pusztítással járt volna, ha a három hatalom egymásnak feszül. Ám az egyiptomi isten türelmetlensége miatt hamarabb mért csapást a tanácskozókra, mint az eltervezett időpont. El is bukott a kísérlete, hogy megöli a Tanács fejeit. Persze, a cinkostársait is bemártotta, Árész büntetése hasonló lett, mint Prométheuszé, csak a háborúmániást a világ leghidegebb pontjához láncolták, Héphaisztosz nagyon élvezte a dolgot. Széthet megfosztották a hatalmától, csupán a halhatatlansága maradt meg, egészen addig, amíg be nem bizonyítja, hogy méltó a visszakapására. A triumvirátusból a legjobban Loki járt, vele nem tettek semmit, egyszerűen nem tudták rábizonyítani, hogy valóban benne lett volna a keze az összeesküvésben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megúszta, lehetséges, a két másik isten bosszút forral ellene. Szerencsére a főistenek megegyeztek abban, hogy hol telepednek le. Szétosztották maguk között a világot, sőt az Alvilágban is sikerült megegyezésre jutni. Azóta a béke tartós, vannak rebellisek, akik próbálják a szárnyukat bontogatni, rendszerint le is törik nekik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Szomb. Márc. 17 2018, 23:27

Csüt. Márc. 15 2018, 20:47

Vendég
Pént. Márc. 09 2018, 20:11

Szomb. Márc. 03 2018, 18:22

Szomb. Márc. 03 2018, 18:02

Vendég
Pént. Márc. 02 2018, 22:28

Vendég
Szomb. Feb. 24 2018, 18:23

Szomb. Feb. 17 2018, 21:15

Pént. Feb. 16 2018, 23:37


Share | 
 

 Who the hell are you?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Who the hell are you?    Szer. Aug. 16 2017, 23:50

Henning&Winter

Mostanában ritkán járok le a drága szüleimhez, főleg azóta, mióta anyám jósolt nekem. Egyrészt nevetséges, másrészt a kisebb testvéreim az agyamra mennék, én vagyok az egyetlen koronahercegnő, ők csak úgy vannak. Jó az öcsémet még elviselem, úgy nagyjából, de néha az Őrzőt is elküldeném a fenébe. Főleg, amikor a lelkemet vizsgálgatja, ami sötét, úgyhogy nem sok mindent ér el vele.
Viszont a sötét kis lelkemet megborzongtatja az, hogy van még halálbüntetés, mert minden egyes alkalomkor ott vagyok, most is kivégeznek egy gyilkost. A kecses kis kezem pedig hűvösen kulcsolódik a nyakára, a halál hideg érintését mindenkinek éreznie kell, akinek eljött az ideje, mosolyogva nézem végig ahogy eltávozik-e világról. Egy-egy halálesetnél több rokonnal lehet összefutni.
Kissé vidámabban térek vissza az irodámba, azt hitte a többi kis nyomorék halandó, hogy ebédelni voltam, oly ostobák, de remek játékszerek. Cipőm sarka ütemesen kopog, ahogy sétálok, és már lökném be az ajtómat, amikor utánam szólnak.
- Thompson igazgatóasszony, egy fiatalember várja odebent..Azt mondja nemzetbiztonsági az ügy. – hadarja gyorsan, és el is iszkol, ami nem csoda, hisz a közelemben nem sokan bírnak megmaradni. Laza mozdulattal lököm be az ajtót. Felvont szemöldökkel nézek a bent ücsörgőre, ám hamar rendezem az arcvonásaimat, érzelemmentesre.
- Miben segíthetek? Kap mondjuk két percet, hogy elmondja, sok a dolgom. – ülök le vele szembe. –Persze, ha kér valamit mondja csak, még egy tea, kávé is belefér. – nem vagyok modortalan, az apám sem az, remek házigazda. Maradandó élményekkel szokott szolgálni.

 ♕  ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Director of NSA SSO
⌲ Hozzászólások :
22
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 02.
⌲ Kor :
32

TémanyitásTárgy: Re: Who the hell are you?    Csüt. Aug. 17 2017, 22:52

Winter&Henning

Sokkal jobb nekem az új posztomon, mint az előzőn. Meg egy kicsit több nyugtom is van végre, hogy nem én vagyok a legkisebb gyerek, hanem Pearl és Sapphira is elfoglalt Giygassal. Azóta nem voltam New Yorkban, hogy anyám a fejemhez vágta, hogy egy éven belül én is megtudom ilyen az apaság. A kinevezésem felvont pár szemöldököt a Szenátusban, de én nem kérdőjeleztem meg a karrierem és ők is rájöttek, hogy a legjobb én leszek a székbe.
Meg különben is kezdtem unni a NORAD központot is és négy csillagos tábornok vagyok, nem tarthatnak elzárva. Vannak nagyon furcsa istenek nagyon furcsa posztokon. A mi családunk aránylag jól viselkedik, a bátyám Prométheusz Indiana Jones-osat játszik, én tábornokosat, apám informatikai céget vezet, anyám a jogi tanácsadója, a többiek is úgy vonalon vannak. Teljes katonai díszben szállok ki a páncélozott autóból, ahogy Quantico-ba érek és az igazgatói iroda előtt remegve közli a titkár, hogy az igazgatónő ebédelni van. Eh, anyám meg nem volt orosz cárnő. De nincs választásom közlöm, hogy megvárom bent. Addig pedig roppant szemét módon begőzölöm az irodáját egy Elwood keverésű mogyoró-tejszínnel.
Ő belép, én pedig nem emelem rá azonnal a tekintetem. Tényleg fagyos egy picsa. Csak egy hatalmas felhő után pillantok rá, mert hallottam, hogy a kint lévő zavarában nem használta a megfelelő nevet és rangjelzést rám.
- Espenshied tábornok vagyok, USAF, az NSA igazgatója. - mutatkozom be kurtán, ha már kint nem mondták a nevem. - Segíteni? Segíteni nem tud, együttműködni inkább. - mosolyodom el kissé. Az NSA nem kér, hanem elvesz. - Felőlem a ruháit ledobhatja, egyéb földi bűn nem kell. - leteszek elé egy aktát. - Mint mindketten tudjuk, vannak bizonyos radikális szervezetek a déli államokban, amik fajellenes, rasszista merényletekre készülnek, nekünk csak egy kis izomszagra van szükségünk, hogy letartóztassuk őket.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Who the hell are you?    Csüt. Aug. 17 2017, 23:52

Henning&Winter

Pedig azt hittem ma nem zargat majd senki. Főleg nem gőzöli teli az irodámat, nem is tudom milyen illattal, de nagyon nem tetszik. Amúgy is meg kéne kérdezni, hogy szabad-e, egyébként. Azt mondanám, hogy dugja fel magának, nagyon nőies vagyok olykor. Felvonom újra a szemöldököm, ahogy kiböki, hogy ő kicsoda.
- Azt hiszem ,megint új titkárnőt kell keresnem. – hümmögök kissé, majdhogynem csalódottan, de az átkozott kis halandó hibázott, márpedig úgy vettem fel ide, hogy nulla százalékos hibázást várok el. Most pedig mit csinált? Elfelejtette közölni, hogy ki van idebent, balga népség a halandóság. Talán a következő jobb lesz, ez a cselédnek való meg majd talál más munkát. – Ó, minő meglepetés, ám legyen. – fintorgok a mosolyára. – Milyen kár, hogy fajtámbéli, mást már rég nyaralni küldtem volna a Tartaroszba. – húzom fel a szemöldökömet sértődötten, ha nem állna felettem rangban már rég csattant volna a kezem az arcán, de még én sem vagyok ennyire hülye. Elveszem az aktát, addig se kell ráfigyelni, bár a légzése is zavar, képes lennék megfojtani. – Milyen aranyos, azt akarja szorongassuk meg őket, aztán a többit elvégzik magukat? Mondja csak tábornok úr, mégis mit szeretne, hogy csináljam? Durván szeretem, remélem engedélyt kapok rá. – mosolyodom el hűvösen, pedig elég kétértelműre sikerült a mondandóm.

 ♕  ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Director of NSA SSO
⌲ Hozzászólások :
22
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 02.
⌲ Kor :
32

TémanyitásTárgy: Re: Who the hell are you?    Pént. Aug. 18 2017, 00:15

Winter&Henning

Aki nyugodt napot akar magának ilyen magas poszton az vagy hülye vagy beképzelt. Különben is akárhogyan akarták a Republikánusok eddig az elektromos cigit betiltani, nem sikerült nekik, mert minden tanulmány a várakozásaik ellen megy. Nem a negyvenes években vagyunk, amikor még szorgalmazták is a dohányzást belterekben, most az alternatív a trend. Csendben engedem ki a maradék felhőt, amikor leesik neki, hogy ki vagyok.
- Bölcs döntés lenne, mert egy O-10-es katonatisztet, aki az Egyesült Államok kibertéri hadműveleteit vezeti, nem illik le "fiatalemberezni". - emelem meg nagyon lassan a szemöldökömet. Kratosz pedig inkább átállt most a virtuális hadviselésre, mert olcsóbb és hatékonyabb. Ennek a nőnek is egyszer láttam az anyját, de mintha kiköpte volna Thompson igazgatónőt.
- Megtehetné most is, de ahhoz, hogy lent is maradjak, ahhoz apám munkája kell és itt meg is bukott a kis terve. - kulcsolom össze a kezeimet egy komisz kis mosollyal. Kivételesen élvezem a lépéselőnyömet, amit a rang ad. Ráadásul ő is isten, mit tehetnék.
Zanzásítva elmondom neki a műveleti tervet, amíg ő átlapozza az anyagot, egyik nagyobb barom, mint a másik, de óvatosak. Itt léptünk mi a színre, mi sikeresek voltunk, most ők jönnek.
- Egyik általam vezetett szervezet sem arról ismert, hogy nyílt akciót végezzen, de az eddigieket megcsináltuk velük kapcsolatban mi. Nekünk csak pár kidobó külsejű fegyverese kell, hogy bíróság elé állíthassuk őket és a nővérem ismerve, már tudjuk az ítéletet is. Igazgatónő, ha azt én elmondhatnám... de sajnos titkosított. A durva jól hangzik, lehet egyenesen erőszakos is, ha az okozza magának a legnagyobb örömöket. - viszonozom a mosolyát, nem hagyom őt cserben a kétértelműség óceánjában.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Who the hell are you?    Pént. Aug. 18 2017, 00:38

Henning&Winter

Színpadiasan sóhajtok egyet. Teszek rá, hogy mit csinál, és mit vezet, amíg engem békén hagy, na mondjuk most éppen együtt kell vele működnöm tehát itt megbukott a kis tervem, de csak túlélem. Viszont titkárnőt kell találnom vihargyorsan, nekem nincs ahhoz se kedvem, se energiám, hogy rendet tartsak a napi teendőim között. A kivégzése rovására menne, azt meg nem hagyhatom, olyan boldog vagyok, amikor félve pillantanak az irányomba, a nyavalyás kis egerek…pardon emberek.
- Lehet, hogy nem tévedett volna, de egy-egy haláleset után még elviselhetetlenebb az aurám. Egyébként meg igaza van. Még bóknak is vehetné. – gunyorosan emelem meg a szemöldökömet, hozzám képest erőteljesen pólyás.
- Most az egyszer téved, ott lent más szabályok uralkodnak..Nincs szükségem az apja játékszereire, hogy lent tartsam. Persze lehet azokkal mókásabb lenne. – vonom meg a vállamat kis mosollyal.
Viszont borzasztó ügyes vagyok, végighallgatom a mondandóját, és nem is szólok közbe, mert az aktát nézem át. Nem tudom, hogy mit vár, esetleg tapsot, mert sikeresek voltak, akkor baromira nem kap. Sőt pirospont se megy a pontgyűjtő füzetkébe.
- Holnap megfelel? Bár, ha nagyon sürgős most is rajtuk üthetnek, elég rendesen összekapták magukat, mióta átvettem a vezetést. Szóval lehetek durva, és erőszakos is, zene füleimnek, örülök, hogy nincs ellene kifogása, de amúgy sem érdekelne. Ha már az együttműködésemet kérte, hagyjon nekem szabadteret. – már-már angyali mosollyal pillantok rá. Felőlem így is játszhatunk, legalább nem egy unalmas fazon.

 ♕  ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Director of NSA SSO
⌲ Hozzászólások :
22
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 02.
⌲ Kor :
32

TémanyitásTárgy: Re: Who the hell are you?    Pént. Aug. 18 2017, 00:59

Winter&Henning

Az én fajtám utálja az övét. Ő földhöz ragadt, én pilóta vagyok, ő nagy hanggal megy mindenhová, én kém vagyok. Az a tipikus macska-egér játék, aminek még nem volt olyan precedense, ami tökéletes végkimenetellel járt volna. De jól esik meglepően rámutatnia egy embere égető hibájára. Noha a kinevezésem és az előtte való meghallgatásom közvetítve is volt, mert ez az eljárás. Amennyire tudom, sokan is nézték, mert csak harminckét éves vagyok. A valaha élt legfiatalabb, aki ekkora rangba került és ilyen posztba. Poszterfiú lettem, nemzeti hős.
- Egészen biztos vagyok benne, hogy egyébként is, ha csak azt nézem, hogy kiktől származik. Ha nem egyenruhában lennék, akkor annak venném, de így sajnos kénytelen vagyok sértésnek venni. - acélosodnak meg a vonásaim.
- Most az egyszer? Most sem tévedek, mert én a be- és kivezető út tudatában születtem meg. Mókásabb lenne, de nem lehet az, mert én csak a Tanács által vagyok leítélhető. - mosolygok a pofátlanság határát megsúrolva.
Nem várok én tőle semmit sem, mert tudom, hogy tőle nem várhatok gyakorlatilag semmit. Elméletileg sem.
- Örömmel hallom, onnan már csak felfelé volt. Lehetőleg ma kellene, mert a második oldalon ott áll, hogy holnap kilenc órakor ellentüntetést szerveznek, robbanóanyagokkal. - megint nekem kell rávilágítanom dolgokra, most már tényleg... - Pontosan ezért is jöttem kegyedhez és nem a rendőrséghez fordultam. Megkapja a szükséges szabad terét, de csak addig ameddig létszükséglet. Amint bilincs van rajtuk, onnantól a Védelmi Minisztérium ügye lesz megint. Vagyis az enyém és az Elnöké. - pislantok is egyet a mosolyom közben.
- Hírből ismerhet már annyira, hogy minden egyes ilyen műveletet személyesen szoktam felügyelni, tehát ha kilépi a kis körét, akkor magácskával fogom kettétörni a tíkfa antik íróasztalát. Remélem, hogy tisztán és világosan fogalmaztam, Thompson igazgatónő.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Who the hell are you?    Pént. Aug. 18 2017, 02:11

Henning&Winter

Persze, hogy rühellem az ő isteni águkat. Csupa fény, és vidámság, meg szórakozás, amit én is tudok, csak egészen máshogy, mint a drága olimposziak. Az már őket elborzasztja, pedig, ha tudnák milyen jókat lehetett a titánokkal szórakozni. Főleg miután nem kisgyerekként piszkáltam őket, hanem normális felnőtt istenként. Akkor legalább Kronosz is befogta a lepcsesét, bár ő volt a legjobb felvigyázóm, őt nem igazán érdekelte min hisztizem, a többinek belém tört a bicskája. A nimfák főleg nem bírták a gyűrődést.
Kifejezetten nem tetszik, hogy rámutat az emberem hibájára, mivel én is tudok róla, sajnálatos módon. Egyébként is más dolgom volt, amikor kinevezték, baromi unalmas, és hosszú műsor volt, inkább elmentem pár kivégzésre, mészárlásra, szívtam kicsit a nagynéném vérét, mert akkor is éppen depressziós volt.
- Két roppant kedves szülőtől származom, nincs velük baj. Zsebkendőt ne adjak, ha esetleg sírni támad kedve, mert megsértették? – úgy van Drífa, sosem bírod befogni a szádat.
- És, ha Nüxnek jó kedve van, én büntethetem meg a vétkezőket. Kérem, csináljon valamit. – szinte dorombolom egy mosollyal.
- Ó, te jó ég, mindenre figyel..Egyébként meg olvastam a második oldalt, nem vagyok figyelmetlen. Bahh..akkor nem lennék ebben a pozícióban. Pedig nincs is jobb egy reggeli robbantásnál.- kissé elszomorodom, viszont azonnal intézkedem, ha ettől jobban alszik a tábornok úr, ám legyen. – Fölösleges kör lett volna, ők úgyis hozzám fordulnak. Felőlem aztán, van jobb dolgom, mint az ön dolga utána szaladgálni. – vonom meg a vállamat.
- Úgy tűnik nem lépek ki a hatáskörömből, tehát az asztalom egyben marad, kár..megnéztem volna, hogy mit tud. Igen, nagyon tisztán fogalmazott, Tábornok Úr. – szemtelenül nézek rá.

 ♕  ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Director of NSA SSO
⌲ Hozzászólások :
22
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 02.
⌲ Kor :
32

TémanyitásTárgy: Re: Who the hell are you?    Pént. Aug. 18 2017, 03:20

Winter&Henning

Én az egyik igazi álompár gyermeke vagyok, akik végigdacolták az elvárásokat. Mindkét szülőm máshoz volt házasítva, de ők egymást választották akkor is, most is. Persze volt apának és anyának fent is, lent is. De főleg fent, mert halhatatlan a szerelmük és most is lángol. Egyébként nem fordulnánk ki a nappaliból annyian nyöszörögve, mikor megcsókolják egymást. De ki ne tudná Tartarosz hatalmas lépését, amikor ellopta a bölcsőből Drífa anyját, az én anyám jóslatára. A hírek persze felfelé is járnak, így hírlik a mai napig is, hogy Tartarosz és Panakeia megépítették a saját sötét kis mennyországukat ott lent.
Szórakoztat, hogy kínosan érzi magát, amiért én vagyok nyeregben. Senkit sem érdekel az ő egyéni mulasztása, de az udvartartása megszeppenése szégyenfolt egy magasrangú kormánytisztviselővel szemben.
- A kedves édesanyja egy sötét angyal, az édesapja pedig a papucsa. Ezt mindenki tudja, még Giygas is, pedig ő a legfiatalabb leendő főisten. A sértés egy másfajta bók, majd megtanulja, ha elég időt tölt fent. - a tekintetemben ott a kihívás.
- De, amint ismeretes, jóban vagyok vele és a férjével is. Messze túl értékes vagyok a hosszú távú terveikben. - billentem kicsit félre a fejemet.
- Most nekem vagy magának magyarázkodik? A robbanásokért élek, de nem a népirtásért. - szigorú pillantást vetek rá. - Nem, mert egy öt fős személyzetről van szó, simán átlavíroztak volna az egészet. Kedveském, nincs jobb dolga, tetszik vagy sem, mi vagyunk az irányítók, ezt a CIA vezetőségnél is előadtam már, hadd ne legyek beakadt lemezlejátszó.
- Hacsak nem akarja az asztalát darabokban tudni. A tábornok úr megtudja mutatni, hogy mit tud, főleg mert az igazgatónő minimum olyan pofátlan a nála nagyobbakkal, mint az anyja. De örülök, hogy van olyan jó angolom, mint a görögöm. - a tekintetemben a kihívás harci zászlóként lobog.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Who the hell are you?    Pént. Aug. 18 2017, 03:53

Henning&Winter

Egy hasznavehetetlen kis pondró miatt csorba esett a büszkeségemen, és a tökéleteségemen is. Remélem hamarosan ott leszek mellette, miközben meghal, mást nem nagyon érdemel. A következő szolgám, akarom mondani titkárnőm felkészültebb lesz, arról én kezeskedem. Haláli móka lesz, főleg, ha ki is bírja a kiképzésem.
- Valóban, anyám egy sötét angyal, dehogy apám papucs lenne, abba belekötnék. Akkor minden fülig szerelmes isten az lenne, köztük az ön apjával. Ami ugyebár biztos nem igaz, hogy is állíthatok ilyet. Pont elég időt töltök ezen az istenverte tanyán. – fintorgok, ugyan van itt lakásom is, a látszat kedvéért, de visszahúzódom általában a szüleim birodalmába, úgy, hogy véletlenül se találkozzak velük.
- Tőlem aztán, nem mintha érdekelne, hogy kivel van jóban, vagy kivel nincs. – vonom meg a vállamat, én majdnem mindenkit utálok, így legalább nem sok ajándékot kéne vennem, ha ünnepelnénk a karácsonyt.
- Nem szokásom magyarázkodni, másoknak meg főleg nem. A népirtással sincs semmi gond, akkor sok a munkám. – meg kéne ijedjek a pillantásától? Biztosan megfogok, főleg mikor Kerberosszal, és sárkányfélékkel játszottam.
- A rendőrség ehhez baromi kevés, főleg a mostani újoncokkal, akiket felvettek. Szóval örülök, hogy idefáradt. Káosz mentsen, felfogtam, nem mi diktálunk. -
- Se perc alatt hozatok másikat, a tölgyfa is nagyon tetszik. Pofátlan lennék? Kérem, mondjon újat, már a születésem után pár héttel tudták, hogy olyan vagyok, mint az anyám. – mosolyodom el szélesen, nem fogok megriadni tőle, akkor sem, ha tudom kiknek a gyereke, és mire képes.  

 ♕  ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Director of NSA SSO
⌲ Hozzászólások :
22
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 02.
⌲ Kor :
32

TémanyitásTárgy: Re: Who the hell are you?    Pént. Aug. 18 2017, 15:49

Winter&Henning

Az ő sötét fajtájának típushibája a perfekcionizmus. De nekem is el kell ismernem, hogy eszméletlen pedigrés nőszemély. Az egyik ága a világunk alapítójától, a másik az előző főisten mellől származik le. De nekem az anyja akkor is ijesztőbb, mert része az orvosi eskünek, amit sokan tesznek le ma is. A pecsétszámát is tudom az anyakirálynőnek...
- Megtesz mindent, amit az anyja óhajt? Mert ha igen, akkor papucs. Apám pedig nem tagadja, hogy minden óhaját lesi anyámnak, sőt a sógorom Ponosz sem Eunomia mellett. Nem, láthatóan nem tölt elég időt itt, nincs elég protokolláris tudása hadügyekben. - ingatom meg kicsit a fejem. Ismert tény, hogy a koronahercegnő nem tölt elég időt a leendő birodalmában.
- Akkor nem kéne szóvá tennie sem, de láthatóan ez sem megy kegyednek. - édes, amikor valakit önámításon kapok.
- Nos, mégis magyarázkodik és nem derült ki még mindig, hogy kinek... Magácskának lehet, hogy semmi gondja vele, de az Elnöknek igen és amennyire tudom, most az ő szava a mérvadó. - vigyorgok kicsit, észre sem vette, hogy mennyire túl léptük a két percet.
-Ki tudja, lehet, hogy elég lenne az ő erejük is, de én szeretem az alapos és megfontolt munkákat. - vonom fel a szemöldököm, amikor megerősíti, hogy nem ő van felül most.
- Tölgy? És én még azt hittem, hogy jó az ízlése. - kicsit előrébb dőlök a fotelben. - Mondani? Én nem a megmondó vagyok, hanem a cselekvő, de most nagyon szívesen adnék egy parancsot, hogy dobja le a ruháit, hogy megtaníthassam, hogy hol a helye. - majd visszadőlök. - De ennyire nem vagyok soviniszta.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Who the hell are you?    Pént. Aug. 18 2017, 18:32

Henning&Winter

Halkan szusszanok egyet. Tehát az istenek többsége papucs lesz, mihelyst megtalálják az igazit, vagy mi a fenét.
- Akkor papucs, legyen úgy. Nekem nincs szükségem papucsra..Lehetséges, mert nem igazán érzem jól magam a felszínen, csak rövid ideig. – én lent szeretek lenni, bár most már az is elég csendes, a titánok szintén itt vannak. Kronosz is élvezi a szabadságát, Rheia meg..titokban biztos örül, hogy a barma megint az agyára mászik.
- Ami a szívemen az a számon, talán zavarja? – vonom fel a szemöldökömet kérdőn.
- Senkinek nem magyarázkodom, leakadhatna erről a témáról. Igen, ő mérvadó, pedig balesetek bármikor megtörténhetnek, robbantásnál meg főleg. – vállvonással intézem el a dolgot. Ha itt nem, akkor majd máshol lelem örömömet. Afrikában biztos lesz valami, ott mindig van.
- Legközelebb majd próbálja meg őket, akkor. Halálosan alapos munkát tudok végezni. – rosszabb vagyok, mint vérszagot kapó véreb, mert az, ha nem talál több nyomot feladja, én még utána is megyek. Addig nem szoktam feladni, amíg meg nincs, amit keresek.
- Tölgy és ébenfa, a tölgyfát remekül lehet festeni. – vonom meg a vállamat, van ám nekem kissé normálisabb hobbim is, mint a kínzás, és még a művészetek is érdekelnek, az már más kérdés, hogy a piros festék nálam miből készül. – Még parancsra se dobnám le a ruháimat, nem is tudom mit képzel.. Egyébként meg, lejárt az időnk, ideje távoznia. – döntöm félre a fejem, és úgy nézek rá.   

 ♕  ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Director of NSA SSO
⌲ Hozzászólások :
22
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 02.
⌲ Kor :
32

TémanyitásTárgy: Re: Who the hell are you?    Pént. Aug. 18 2017, 19:14

Winter&Henning

A szerelem az... olyan amilyen. Nekem nem volt még alkalmam megtapasztalni, ahhoz túlságosan lekötött a katonai pályafutásom.
- Nem, kegyednek inkább valaki kellene, aki végre betöri, mert nekem fáj, hogy mennyire baszatlan. Az épelméjű istenek nevében köszönöm ezt a jó szokását. - szinte színpadiasan biccentek egyet a szavaira. Most hogy nincs már lent a slepp, így ott is uncsi lehet az élet.
- Igen, mert inkább az én számon lehetne, mindenki jobban járna. - majdhogynem morgom neki.
- Rendben... De nem ebben a műveletben. Ott csap botrányt ahol akar, amíg az országhatáron kívül van. - nem az ő játszótere ez, menjen keressen egy másik homokozót.
- Őket is be fogom járatni, nem kell aggódnia, nem tervezek naponta itt lenni, mert ne adj' isten dolgoznia is kell egy kicsit, koronahercegnő. - inkább szívok egy nagy slukk gőzt. Nem fogom hagyni neki, hogy felidegeljen, annyit nem ér az egész.
- Festeni? Maga pogányabb, mint amilyennek hittem. - fintorodom el. Ismerem a faanyagokat és a fémeket is, fegyverkészítéshez mindkét tudás jól jön.
- Parancsba adhatom, ha az jobban tetszik. - szemtelen kis mosolyt villantok rá, majd felkelek, hogy a füléhez hajoljak, galád módon megérintve a derekát, hadd érezze az én forróságomat. - Aztán ne jöjjön sírva, hogy hiányzok. Ne feledje, még ma, erőszakosan, minden erejével, ami csak kitelik. Ha visszafogja magát, megbűnhődik.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Who the hell are you?    Pént. Aug. 18 2017, 19:49

Henning&Winter

Majdnem felnevetek, ahogy kijelenti csak gerincre kéne vágni. Kösz, nem, nagyon jól érzem magam így, meg egyébként sincs köze hozzá.
- Nekem nagyon jó így, szóval nem is értem miért mondja ezt, amúgy se másszon bele a személyes zónámba, nem igazán szeretem. Nagyon szívesen. – vágom rá nem kevés éllel a hangomban. Képes lennék megfojtani egy pohár vízben.
- Majd, ha befagy a szüleim birodalma. – olyan az arcom, mint akinek lenyomtak egy citromot a torkán, és még citromlevet is kellett innia.
- Megértettem. Játszok máshol, nekem nem esik nehezemre játszóteret találnom. – vonom meg a vállamat könnyedén. Ha kell a vágott szeműeknél csinálok valamit.
- Nem aggódom, nem szokásom, úgy nézek ki, mint aki null-huszonnégyben aggódik? Maga nélkül is képes vagyok dolgozni. – grimaszolok a gőz miatt is, de főleg a mondata miatt. Nem a körmömet festeni járok ide.
- Ugh, és még gyöngyöt is szoktam fűzni, máglyára való vagyok. – mímelem a fintorgását.
- Adja csak, és megtagadom. – szenvtelen arccal pillantok rá újfent. Kissé elakad a lélegzetem, az én fagyos hőmérsékletemhez képest, ő lángol. Összefonom magam előtt a karjaim, és dacosan nézek a szemébe, már-már kihívóan. – Sosem sírtam, nem maga miatt fogom elkezdeni. Ne aggódjon, a játékszerei pár órán belül bilincsben fognak ülni. Nem fogom magam vissza, most sem teszem. – pofátlanul simítok végig az arcán.   

 ♕  ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Director of NSA SSO
⌲ Hozzászólások :
22
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 02.
⌲ Kor :
32

TémanyitásTárgy: Re: Who the hell are you?    Pént. Aug. 18 2017, 20:20

Winter&Henning

Ha tudná, hogy van önként jelentkezője is a gerincre vágásra... Bár szerintem már rájött a viselkedésem alapján, hogy mártírként vállalnám a posztot.
- Akkor lenne magának igazán jó, ha végre túlesne rajta és kielégülten szemlélné a világot. A szüleinak jól megy a hírek szerint, gondolom nem véletlen van annyi testvére. - el is engedem a fülem mellett a pimaszkodását.
- Nem kell ennyire lelkesnek lennie... - nevetek egyet.
- Örömmel hallom. Afrikába menjen, ha lehet. Hátha megállítana pár radikális szervezetet. - mielőtt bármi baromságot a fejébe vesz, megpróbálok egy lépéssel előrébb lenni.
- Nem, úgy néz ki, mint egy elkapatott hercegnőcske, aki nem ismeri még a helyét ebben a világrendben... - nem érdekel a fintorgása sem.
- Úgy hírlik, hogy járt is már máglyán, a drága édesanyjával együtt. - forgatom meg a szemeimet.
- Lenne szíve és lélekjelenléte ahhoz? - egészen megváltozik a viselkedése, ahogy a közelébe kerülök végre. Dacos, de akarja. - Sosem tudni. Nagyon helyes, nem akar nekem csalódást okozni, igaz Drífa? Igazán? Mert mintha hezitálna még egy kicsit, hogy csak össze kéne törni azt az asztalt. - suttogom az ajkaira, ahogy az arcomra simít, én pedig a hajára markolok, hogy a szemébe nézhessek jobban.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Who the hell are you?    Szomb. Aug. 19 2017, 17:56

Henning&Winter

Felháborítónak tartom, hogy az én magánéletemben turkál, ami mondjuk nem nagyon van, de akkor is. Ha nincs szükségem férfira, akkor nincs, hiába kínálgatja magát, ennyire serényen.
- Nincs ilyesmire szükségem, tényleg leakadhatna a témáról, én se érdeklődöm az öné iránt. Nem érdekelnek a szüleim, se az, hogy hány testvérem van. – egyetlen egy testvéremet viselem el, úgy nagyjából az is a legnagyobb öcsém.
A nevetésére nem reagálok, már így is eléggé felbosszantottam magam.
- Odamegyek ahova akarok, van más hely is Afrikán kívül. Azzal csak magának segítenék, és eszem ágában sincs. - dacoskodom, mert megtehetem.
- Az elkapatott hercegnőig stimmel, utána már nem.. –
- Száznegyvenhétszer, mókás volt, ahogy a degenerált halandók elhitték, hogy megégünk a máglyán. – sportot űztünk, hányszor is vagyunk képesek kihúzni a gyufát.
- Nincs szívem, a lelkem pedig sötét, mit gondold? – húzom ki magam még mindig dacosan. – Sosem okozok csalódást, és nem azért mert figyelek másokra, nem érdekel senki. Az meg végképp nem, hogy magának mit kéne tennem, majd én eldöntöm, hogy csalódást okozok-e, vagy sem. Igen, tényleg össze kéne törni, lehetőleg a fejével. – macskás vigyorral pillantok rá, ahogy a hajamba markol. De ha már ennyire jelentkezik a feladatra, miért ne..Cseppet se gyengéden tapadok az ajkaira, ő mondta, hogy erőszakosan is csinálhatom, hát tessék.  

 ♕  ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Director of NSA SSO
⌲ Hozzászólások :
22
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 02.
⌲ Kor :
32

TémanyitásTárgy: Re: Who the hell are you?    Szomb. Aug. 19 2017, 21:20

Winter&Henning

Az ő magánélete annyira nem magán, mert olyan posztban, amikben mi vagyunk, a magánélet egy futó álom, semmi több. Nem látja magán, de igenis szüksége lenne társaságra.
- Társas lények vagyunk. Ráadásul, amennyire a családjaink jóstehetségűit ismerem, van egy gyanúm, hogy mindketten időben figyelmeztetve lettünk. - billentem félre a fejemet. Kiállhatatlan egy nőszemély, de én el fogom fogadni a sorsom.
- Minden más hellyel az én malmomra hajtja a vizet. Tehát patthelyzetbe sikerült hoznom, azt hiszem. - kuncogok egyet.
- Szerintem az utána lévő is. Én itt fent nőttem fel, kegyed nem. Főleg nem ebben az érában.
- Furcsa hobbijaik vannak, mit ne mondjak. Gondolom a kedves édesapja repesett az örömtől. - morgok kicsit, mintha csak azt mondanám, hogy mellettem nem mehet máglyára.
- És itt téved megint. Van szíve. Sötét, de ott van és elevenen pulzál, csak inger kell neki, hogy izoelektromos ST-ket mutathasson megint. - ha valaki érti az orvosi zsargont, az ő lesz. - Éppen azért okoz annyi csalódást, amennyit. Ha tudnék aggódni, lehet megtenném, de nem szokásom, családi örökség. Én inkább az igazgatónő hátára gondoltam, a lehető legizgatóbban. - búgom neki, de a mosolyára átforr alaposan a vérem. Ó, de szét fogom kapni, mint foxi a lábtörlőt. Szinte erőszakkal mar az ajkaimra, ami egy gyomorból jövő elégedett nyögést csal elő belőlem és mire észbe kaphatna az asztalra viszem, hogy éhesen a nyakára haraphassak, egy szenvedélyes sóhajjal nekinyomakodva.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Who the hell are you?    Hétf. Szept. 11 2017, 22:28

Henning&Winter

Kicsit hümmögök a szavaira, tény és való, hogy megkaptam én is a jóslatot, csak annyi a problémám, hogy kurvára nem akarom elhinni. Kicsit meg is forgatom a szemem.
- Igen, figyelmeztetve lettem, jóval hamarabb, mint azt hinné, de vagyok annyira akaratos, hogy nekem ez nem kell. – pislogok rá szinte durcásan.
- Akkor nem csinálok semmit, ebben meg biztos vagyok. – le kéne tépnem a fejét, és a hülye jóslatnak is annyi lenne.
- Több ezer éves vagyok, de legalább remekül tartom magam. Mégis mit számít, hogy nem a felszínen nőttem fel? Most itt vagyok, és rühellem a helyet. -
- Nem igazán érdekelt, hogy mit gondol az öreg. Minden időszakban találtunk valamit,amivel kiboríthatjuk, kivéve most, úgy látszik a modernt világ kedvez neki. – kicsit azért szomorú vagyok, most már nem tudom annyira az idegrendszerén táncolni, mint mennyire szeretnék.
- Bassza már meg, nem akarom, és kész, kurvára nehéz felfogni? – csikorgatom a fogam, miért nem lehet ennyit megérteni, hogy hagyjon mindenki békén, és csinálom a munkámat. – Nem okozok csalódást, akkor sem, ha ezt hiszi. Csak szeretné. – ami viszont új, hogy én is szeretném, sőt akarom, hogy ezt az asztalt kivégezzük. Elégedett vigyor suhan át az arcomon, már ennyi is elég volt neki, hátrébb döntöm a fejem, hogy jobban a nyakamhoz férjen, élesen szívom be a levegőt. Valahogy jelen pillanatban nem érdekel, hogy lép majd ki az irodából, elég reccsenve szedem le róla a ruhadarabjait. Vállalom a kockázatot, hogy megbüntet, amúgy is arra játszom.  

 ♕  ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Sponsored content
TémanyitásTárgy: Re: Who the hell are you?    

Vissza az elejére Go down
 
Who the hell are you?
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Alternatív terek :: Alternatív-
Ugrás: