Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az istenek évszázadok óta békében élnek egymással. Nem volt ez mindig így, mielőtt 1220-ban az Istenek Tanácsa létrejött volna, a görög istenek gyakran piszkálták, csatáztak a skandináv istenekkel, az egyiptomiak próbáltak ebből kimaradni, ám Széth úgy gondolta, hogy remek alkalom átvenni a hatalmat, az összes isten felett. Ebben volt társa is, a csalás istene Loki, valamint Árész, mert az utóbbi kedvelte a vérengzést, az pedig hatalmas pusztítással járt volna, ha a három hatalom egymásnak feszül. Ám az egyiptomi isten türelmetlensége miatt hamarabb mért csapást a tanácskozókra, mint az eltervezett időpont. El is bukott a kísérlete, hogy megöli a Tanács fejeit. Persze, a cinkostársait is bemártotta, Árész büntetése hasonló lett, mint Prométheuszé, csak a háborúmániást a világ leghidegebb pontjához láncolták, Héphaisztosz nagyon élvezte a dolgot. Széthet megfosztották a hatalmától, csupán a halhatatlansága maradt meg, egészen addig, amíg be nem bizonyítja, hogy méltó a visszakapására. A triumvirátusból a legjobban Loki járt, vele nem tettek semmit, egyszerűen nem tudták rábizonyítani, hogy valóban benne lett volna a keze az összeesküvésben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megúszta, lehetséges, a két másik isten bosszút forral ellene. Szerencsére a főistenek megegyeztek abban, hogy hol telepednek le. Szétosztották maguk között a világot, sőt az Alvilágban is sikerült megegyezésre jutni. Azóta a béke tartós, vannak rebellisek, akik próbálják a szárnyukat bontogatni, rendszerint le is törik nekik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Szomb. Márc. 17 2018, 23:27

Csüt. Márc. 15 2018, 20:47

Vendég
Pént. Márc. 09 2018, 20:11

Szomb. Márc. 03 2018, 18:22

Szomb. Márc. 03 2018, 18:02

Vendég
Pént. Márc. 02 2018, 22:28

Vendég
Szomb. Feb. 24 2018, 18:23

Szomb. Feb. 17 2018, 21:15

Pént. Feb. 16 2018, 23:37


Share | 
 

 The Queen of Snakes and The Furious Destiny

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: The Queen of Snakes and The Furious Destiny   Pént. Aug. 18 2017, 16:56

Morosz&Iaszó

Megint egyedül ücsörgök a szobámban lévő ablakban, vagyis Ónixszal, de jelen pillanatba ő is döglött kígyósat játszik, pedig éppen az ablakból lógatom ki. Aztán csak felkapja a fejét.
- Tudom..a halandók megint a fajtádat használta áldozáskor. – teszem be a nyakamba őfenségét, és hiába lett megtiltva, hogy nem mehetek fel, a közelbe teleportálok. Morosz nem igazán érti meg, hogy nekem mit jelentenek a kígyók, pedig olyan ez, mint neki az, hogy ott legyen majdnem mindenkinél, amikor elérkezik az idejük.
Óvatos mozdulatokkal lépek elő a rejtekhelyemről, szomorú vagyok, mérhetetlenül. A nyakamban lévő sziszegő sál meg roppant dühös. Le is intem, még ne csináljon semmit. Amúgy sem figyelnek az emberek. Pedig egy vörös szemekkel néző nő nem olyan sűrű az emberek között. Főleg olyan nem, akinek egy intésébe kerül, hogy visszahozza az életbe a szeretett állatait, aminek amúgy az istennője is vagyok, másik feladatom a járványok.
- A papnőt hagyjátok életben. – nézek a kígyók királyára, igen, Ónixról van szó. Persze azt nem mondtam, hogy megrémíteni nem lehet. A falnak roskodva várja a halálát. De nem,még nem, feladata van.
- Haladj a következő városban, és tovább, ha megint kígyót próbáltok feláldozni a kedvemért, megölök mindenkit. Remélem érthető voltam. Elég lesz, most már mehettek, vigyázzatok magatokra. – tudok én kedves is lenni, sőt néha még segítek is halandóknak, nem ilyenkor, amikor a szent állataimat ölik le halomra.

Nincs kedvem még lemenni vissza, itt legalább van egy szép kis liget, kis tóval, szóval nyugodtan úszhatok kicsit, ha már büntetésben leszek részesítve, tök mindegy meddig húzom a húrt. Ledobom a ruháimat, és bemászom a vízbe, ami kellemesen hűs. Meg is látom Moroszt.
- Magamtól nem megyek ki, vagy bejössz mellém, vagy kiviszel. Unatkozom odalent! – vonom meg a vállamat kissé duzzogva.    

 ♕  ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

geek istenség

⌲ Foglalkozás :
Ending you
⌲ Hozzászólások :
12
⌲ Tartózkodási hely :
Look up, idiot
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 08.

TémanyitásTárgy: Re: The Queen of Snakes and The Furious Destiny   Pént. Aug. 18 2017, 18:15

Iaszó&Morosz

Nem szeretem magára hagyni Iaszót, mert mindenféle csacska ötlete támad és felszökik. Ki tudja, hogy mit forgat a fejében az ifjú feleségem... Természetesen nem értem, hogy miért olyan rögeszmés, de olyasmi lehet, mint az én gyári alapbeállításom, hogy a végzeteket nekem kell végrehajtanom.
Az enyém a szomorú, de sokkal lágyabb vérmérsékletű testvér lett. Az elrablását nem bocsájtotta még meg nekem a családom, de magam mellett akartam tudni. Nem érdekeltek a következmények túlságosan. Szerintem hibátlan munkát végeztem a felnevelésével. Csak ez az átkozott szökdösés.
Távolról figyelem, hogy mit tesz az áldozókkal. Halkan felszusszanok, amikor végül elengedi őket, sőt még azt is mondja, hogy vigyázzanak magukra. Nem is ő lenne, ha nem békésen rendezné az ilyeneket. Ő megőrizte mellettem is a gyengéd természetét. De eleget volt most fent szerintem.

Lassú léptekkel haladok a tó partjára, amiben ő fürdőzik. Meglátom a ruhacsomót a parton és inkább a víztükörre szegezem a tekintetem. A kezeim össze vannak kulcsolva a hátam mögött.
- Te is tudod, hogy miként előzhetnéd meg azt, hogy kígyót áldozzanak neked. De nem, te inkább szembe mész a kérésemmel és feljárkálsz... Látogasd meg a testvéred és az unokahúgod. - vonok vállat, hogy elrejtsem a haragomat, majd megingatom a fejem és beleteleportálok a vízbe, a ruháim nélkül, távolabb tőle.
- Ez hideg... - sóhajtok egyet szinte lemondóan. - De bejöttem, most már hazamehetünk? 

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: The Queen of Snakes and The Furious Destiny   Pént. Aug. 18 2017, 19:27

Morosz&Iaszó

Nem igazán tehetek róla, hogy szökni próbálok, amikor tudok. Igazából nem is nevezném szökésnek, mert visszatérnék hozzá, szeretem, és nem okoznék neki fájdalmat akarva.. De nekem muszáj felfedeznem, meglátogatni a kicsikéimet. Olyanok mintha a gyerekeim lennének, sok kicsi sziszegő gyerek. Egyszer majd lesz nekem is, vagyis nekünk, nem sietettem a dolgot, minden eljön a maga idejében. Amúgy is fiatal vagyok hozzá, legalább is szerintem, és Nüxék még mindig haragudnak a férjemre. Részben megértem, de az ő álláspontját is. Lehetséges, ha itt hagy fent, messziről elkerülöm, viszont mellette nőttem fel, szóval egy cseppet sem kéne aggódnia miattam.
Mégsem ölök meg mindenkit, nem vagyok olyan, inkább adok nekik egy esélyt a jóvátételre, a papnőt pedig elküldöm a következő városokba, falvakba, tudniuk kell az embereknek, hogy többet érnek el, ha egy csokor levendulát, vagy zsályát áldoznak fel nekem, mint a kígyókat.

Csendben figyelem a férjemet, noha nem mutatja, hogy mérges, tudom, hogy az. Majdnem mindig akkor kulcsolja össze maga mögött a kezét.
- Akkor is kígyókat áldoznának nekem, amivel szomorúvá tesznek. Nem tehetek róla, muszáj feljönnöm, én szeretek itt lenni, fürdőzni, meglátogatni az állataimat. Ónixnak is jót tesz, és nekem is. Tudod, hogy nem bírom elviselni őket, túlságosan is akaratosak, és hisztisek. Távolról nagyon jó őket figyelni, de Drífa egyfeszt földhöz csapja magát, mert neki sosem tetszik semmi, az anyja ugyanez. – szomorúan pislogok rá, sokkal jobban szeretem a csendet, vagy mellette lenni. Megadóan sóhajtok. – Igen, mehetünk. – adom meg végül magam, és kisétálok a partra, hogy felöltözzek.  

 ♕  ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

geek istenség

⌲ Foglalkozás :
Ending you
⌲ Hozzászólások :
12
⌲ Tartózkodási hely :
Look up, idiot
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 08.

TémanyitásTárgy: Re: The Queen of Snakes and The Furious Destiny   Pént. Aug. 18 2017, 19:54

Iaszó&Morosz

Mindig azt hiszem, hogy az én bűnöm, hogy fel-feljár. Hogy én vagyok kevés neki, megunt és elhagyna. De meg kell értenie, hogy aggódom érte, ő törékeny, nem tehetem ki őt veszélynek, mert bele is betegednék. Szeretem őt és ő a világon a legfontosabb nekem. De már felnőtt nő, nem az a kisgyerek, akinek mindig a kezét fogtam. Most is legszívesebben csak kézen fognám, hogy ha már itt van, akkor menjünk együtt valamerre. Jámbor lélek, de én így szeretem. Nekem ő jelenti a világot, ha pedig eljön az idő, akkor a gyermekünk is. De nem hagyhattam fent, a szülei hanyagok és felelőtlenek olykor. Azt, akit nekem szántak, azt mellettem akartam tudni az első perctől.
Elmondja a papnőnek, hogy mit kell tennie az állatáldozatok helyett, ami kicsit megmosolyogtat. Mindig is jobbá akarja tenni a környezetét. Engem biztos, hogy jobbá tett.

Végighallgatom rezzenéstelen arccal a magyarázatát.
- Tudom és sajnálom, hogy csalódást okoznak neked. De feljöhetnél velem is meglátogatni őket... akár a vízbe is be tudsz imádkozni. Ha ez az ára annak, hogy Ónix ne nyekeregjen éjjelente... Tudom, sajnálom, hogy milyen akaratos királynő lett a húgodból és hogy a lánya meg ráütött. De úton van a második baba náluk. - nézek rá szinte engesztelően, ahogy kicsit közelebb úszok. - Gyere. - Én visszateleportálok a ruháimba és úgy várom meg őt, hogy felöltözzön, majd megfogom a kezét, hogy hazavigyem magunkat.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: The Queen of Snakes and The Furious Destiny   Pént. Aug. 18 2017, 21:22

Morosz&Iaszó

Halkan szusszanok, nemcsak a járványokért vagyok felelős, a gyógyításért is, noha ugyan engem nem emleget az eskü név szerint, mert engem csak az „istennők” közé sorol. A nővérem meg véresen komolyan veszi, pedig néha kedvességgel többre lehet menni.
- Olyan buták néha a halandók. Feljövök veled, de ne tiltsd meg, hogy kicsit egyedül is feljöjjek. Nem lesz semmi bajom, amúgy sem merészkedem hozzájuk túl közül, ha igen tudok láthatatlan is lenni. Most is bejöttél, mondjuk azért, hogy hazacsalogass.. Mielőtt feljöttem volna, éppen azt játszotta, hogy meghal..úgyhogy este megint nyekeregni fog. Miért a második baba jobb lesz? Vagy Tartaroszra fog ütni, mondjuk akkor tényleg normálisabb lesz, nem sokkal. – ingatom meg a fejem kissé reményvesztetten. Miután felöltözöm megfogom a kezét, hogy visszavigyen a kastélyba.
- Tudod, hogy nagyon szeretlek, és ne haragudj, de nem bírtam volna ki addig amíg vissza nem jössz. – bújok hozzá amolyan bocsánatkérősen. A kis giliszta persze már ki is csúszott a kertbe, legalább kint énekel és nem a fülünkbe. Csókot nyomok az állára, majd z mellkasába fúrom az arcomat. Mellette biztonságban vagyok, és nem érdekel, hogy más mit állít, a szüleim amúgy sem foglalkoztak volna velem.   

 ♕  ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

geek istenség

⌲ Foglalkozás :
Ending you
⌲ Hozzászólások :
12
⌲ Tartózkodási hely :
Look up, idiot
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 08.

TémanyitásTárgy: Re: The Queen of Snakes and The Furious Destiny   Szomb. Aug. 19 2017, 06:51

Iaszó&Morosz

A mi szokatlan és különc nászunk gyakran társul sajátos kis problémákkal is. De mi egy külön kategória is vagyunk még a saját berkeinkben is. Hazudhatnám azt, hogy nem értem meg Tartaroszt,amiért inkább a nehezebb utat választotta Panakeiával, de Iaszó mellett azért nem volt olyan könnyű dolgom, mint amennyire én azt hiszem vagy hinni szeretném.
- Éppen ezért halandók. Jó, rendben, nem foglak eltiltani tőlük, csak annyit kérek, hogy szólj nekem előtte, hogy merre jársz, ha baj van. De bejöttem, pedig nem akartam. Fantasztikus, másra sem vágytam a mai napon, mint egy nyekergő kígyóra. Ki tudhatja... meglehet. Van egy gyanúm, hogy inkább a sógorra fog ütni most. - vonom meg kicsit a vállam. A jó fenét sem érdekel így előre, hogy a két szörnyeteg közül melyik lesz inkább, mert úgyis hallgathatom majd megint Tartaroszt ivás közben. Visszaviszem magunkat az otthonunkba.
- Tudom és én is téged, Iaszó. - ölelem magamhoz, ahogy bocsánatot kér és végigsimítok a hátán. Ónix már iszkol is a kertbe, szerencsére. Felszusszanok, ahogy hozzám bújik és nyom egy csókot az államra. Ez jelenti nekem a békét és a boldogságot.
- Mit csinálok rosszul, kedvesem? Egyre többet szöksz el a látóteremből, ahhoz pedig, hogy változtassak, tudom kell az okát. - pillantok le rá.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: The Queen of Snakes and The Furious Destiny   Vas. Aug. 20 2017, 21:16

Morosz&Iaszó

Apró mosoly jelenik meg az arcomon, ahogy beleegyezik. Örülök, hogy feljöhetek, amikor akarok, és az sem fog gondot okozni, ha szólnom kell neki, vagy velem jön. Az még jobb lenne, akkor biztosan megnyugodna, hogy nincs baj, és nem fenyeget veszély se. Tudok magamra vigyázni, hiába hiszi azt, hogy nem.
- De hát vannak okos halandók is, vagy nem? Szólni fogok, most már, pedig nem kéne aggódnod, még a végén ráncos leszel. Nem azt akartad, hogy hazamenjek, ezért képes voltál áldozatot hozni. Amúgy is ritkábban nyekereg, és nem is olyan sokáig. Lehet neki is kéne egy társ.Hm..hát jól van, talán sokkal jobban fog viselkedni. – de kétlem, ha Drífából indulok ki, akkor lehet a második gyerek is egy nagyon erős hisztikirálylány, vagy hisztikirály, nem tudom, nem igazán szeretnék most a nővérem közelébe menni.
- Tudom. – mosolyodom el halványan,akkor nem vett volna el feleségül, ha nem így lenne.
- Nem is csinálsz semmit rosszul, nem is értem, hogy gondolhatsz erre. Én csak szeretnék többet felfedezni a fenti világból. Mindig is azt mondtad, hogy több bennem a nimfavér, gondolom ezért szeretek szökdösni. – pislogok fel rá egy mosollyal. – Aggódom kicsit, még Panakeiáéknak is két gyerekük van, nekünk meg egy se..Velem lenne baj? -  

 ♕  ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

geek istenség

⌲ Foglalkozás :
Ending you
⌲ Hozzászólások :
12
⌲ Tartózkodási hely :
Look up, idiot
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 08.

TémanyitásTárgy: Re: The Queen of Snakes and The Furious Destiny   Szomb. Szept. 09 2017, 01:53

Iaszó&Morosz

Csak biccentek egyet a mosolyára. Nem akarom őt röghöz kötni, kegyetlenség is lenne. Szabad szellemek leánya, nem lehet kalitkában. De ez furcsa módon rólam is elmondható, de a rangomhoz illő a személyiségem. Szívesen járnék fel vele világot látni amúgy is. Bízok benne és hiszek benne, nem vagyok féltékeny. De ha velem jönne, akkor meg tudnám mutatni neki a világ rejtett csodáit is.
- Vannak... De nem elegen, sajnos. Érted mindig aggódom, kedvesem, de nem tudok ráncokat növeszteni. Apám szerint a házasság arról szól, hogy mindkét fél áldozatokat hoz, a boldogságért. Neki már pedig hiszek. Egy társ... igazad lehet, de hol lelünk a kígyók királyának királynőt? Őrző lesz a fiú. Az Őrző. Akire olyan régóta várunk és aki annyira kellene a világra. Mindannyiunk dolgát meg fogja könnyíteni. A nővéred is Tartarosz miatt olyan amilyen, létezik olyan világ, ahol sok-sok évezredig nem teljesülhet be a szerelmük. - vonok kicsit vállat. Ritkán mutatom be neki azt amit én tudok, de ennyi neki is jár. Ki tudja melyik a jobb. A nővérének sem mentek el teljesen otthonról, csak rákapott a hatalom ízére, pedig ott feszül benne a szerénység.
- Én pedig tudom, hogy néha borzasztó vagyok. - pillantok rá óvatosan. Túl aggodalmas és óvatos vagyok. Apám vérének az a vége vagyok, ami Sztüxből származik. A féltő és vigyázatos.
- Csak túl sokszor szöksz fel, anélkül, hogy szólnál, hogy ne gondolnék erre! Tudod, hogy kérned kell csupán és meg tudom mutatni a világ olyan részeit, amiről mások csak álmodhatnak, mert én tudom az utat. Nos, az állításom fenntartom, sokkal több benned a nimfavér, szükséged van a természetre tudat alatt. - mosolygok le rá. A szavaira sóhajtok egyet és leülök, az ölembe húzva őt. - Nem veled és nem velünk van a gond. Mi teljesen másként éljük meg a szerelmünket, mint ők. Nálunk a lélek sokkal nagyobb tényező. De ha gyermekre vágysz, akkor mondd... Ismerve a saját származásom, könnyedén lehet gyermekünk.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: The Queen of Snakes and The Furious Destiny   Kedd Nov. 14 2017, 22:25

Morosz&Iaszó

Szeretek itt lent lenni, sőt még jobb ha velem van. Bár tudom, hogy az ő feladata elhozni mások végzetét, és majdnem mindegyiknél ott van, így néha nem sokat látom. Akkor szokott rám törni a szökdösés is, vagy olyan esetekben, mint a mostani. Egyszer úgyis leszoktatom a halandókat a kígyók áldozásáról. Képes vagyok a fejükbe ültetni, hogy az nekem rossz, áldozzanak mást.
- Akkor ez a kevés okos ember fogja megértetni a többivel, hogy számomra mit szabad feláldozni, és miért haragszom. Feleslegesen aggódsz, de igen..amikor ráncolod a homlokod. Mindenem a tiéd, drágám, milyen áldozatot szeretnél még? Nem fogunk találni sehol, Ónix is Héphaisztosz munkája, vele kell beszélni. Vagy megpróbálhatok teremteni, tegnap vedlett, ha felhasználnám a bőrét? Akkor biztos hozzá méltó királynőt tudnék neki létrehozni. Ideje már, a halandóknak sokkal jobb lesz, és nekünk is az Őrzővel. Akkor miénk se. – vonom le a következtetést egy szomorú sóhajjal. Nekem ez is tetszik, lehet a másik helyen is boldog lennék vele, itt biztos az vagyok.
- Nem vagy borzasztó, túl aggódó esetleg. De sosem mondanám azt, hogy borzasztó vagy. – mosolygok rá kedvesen.
- Mert nincs benne semmi izgalom, ha szólnék neked, így meg van. Igaz, általában napokig morcos vagy utána, azt meg nem igazán szeretem. Viszont akkor élek a lehetőséggel, mutass meg nekem mindent. Mármint csak azt amit érdekesnek tartasz, bár nekem minden az, úgyhogy rád bízom. – csendben fészkelődöm az ölében, aztán mikor kényelmes hozzá is bújok. Biztonságban érzem magam a karjai között. – Én..én..nem is tudom, mármint persze, hogy szeretnék egy gyereket, sőt többet is. Ha igaz, amit Nüx mondott, akkor pont olyan vagy, mint az apád.. De nem akarom, hogy érezd muszáj, ha eljön az ideje akkor úgyis lesz csöppségünk. – vonom meg a vállam egy sóhajjal, addig pedig bemerészkedem a nővéremhez, és a kis hercegnőjükhöz.   

 ♕  ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Sponsored content
TémanyitásTárgy: Re: The Queen of Snakes and The Furious Destiny   

Vissza az elejére Go down
 
The Queen of Snakes and The Furious Destiny
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Alternatív terek :: Alternatív-
Ugrás: