Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az istenek évszázadok óta békében élnek egymással. Nem volt ez mindig így, mielőtt 1220-ban az Istenek Tanácsa létrejött volna, a görög istenek gyakran piszkálták, csatáztak a skandináv istenekkel, az egyiptomiak próbáltak ebből kimaradni, ám Széth úgy gondolta, hogy remek alkalom átvenni a hatalmat, az összes isten felett. Ebben volt társa is, a csalás istene Loki, valamint Árész, mert az utóbbi kedvelte a vérengzést, az pedig hatalmas pusztítással járt volna, ha a három hatalom egymásnak feszül. Ám az egyiptomi isten türelmetlensége miatt hamarabb mért csapást a tanácskozókra, mint az eltervezett időpont. El is bukott a kísérlete, hogy megöli a Tanács fejeit. Persze, a cinkostársait is bemártotta, Árész büntetése hasonló lett, mint Prométheuszé, csak a háborúmániást a világ leghidegebb pontjához láncolták, Héphaisztosz nagyon élvezte a dolgot. Széthet megfosztották a hatalmától, csupán a halhatatlansága maradt meg, egészen addig, amíg be nem bizonyítja, hogy méltó a visszakapására. A triumvirátusból a legjobban Loki járt, vele nem tettek semmit, egyszerűen nem tudták rábizonyítani, hogy valóban benne lett volna a keze az összeesküvésben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megúszta, lehetséges, a két másik isten bosszút forral ellene. Szerencsére a főistenek megegyeztek abban, hogy hol telepednek le. Szétosztották maguk között a világot, sőt az Alvilágban is sikerült megegyezésre jutni. Azóta a béke tartós, vannak rebellisek, akik próbálják a szárnyukat bontogatni, rendszerint le is törik nekik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Yesterday at 23:27

Csüt. Márc. 15 2018, 20:47

Vendég
Pént. Márc. 09 2018, 20:11

Szomb. Márc. 03 2018, 18:22

Szomb. Márc. 03 2018, 18:02

Vendég
Pént. Márc. 02 2018, 22:28

Vendég
Szomb. Feb. 24 2018, 18:23

Szomb. Feb. 17 2018, 21:15

Pént. Feb. 16 2018, 23:37


Share | 
 

 the heart that I lost in the dark

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

geek istenség

⌲ Foglalkozás :
Kongresszusi képviselő (független)
⌲ Hozzászólások :
12
⌲ Tartózkodási hely :
New York
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 27.
⌲ Kor :
28

TémanyitásTárgy: the heart that I lost in the dark   Hétf. Aug. 21 2017, 21:38

I have become a monster

I must make amends

Leana&Ephraim
Gyakorlatilag remegek, ahogy kirak Eli a kocsiból, még így augusztusban is vacogok. Olyan érzés, mintha a második és a harmadik oldal közé szorult préselt falevél lennék. Egyszerre próbálom a játékfejlesztést, a vágást és a kongresszusi munkát is csinálni, már nem alszok, szerintem Paige-t is a frász kerülgeti tőlem már, alsó hangon. Majdnem elfelejtettem, hogy ma kell találkoznom a nagynénémmel, pedig nem szoktak a fejemből kimenni az ilyenek. De az állapotom folyamatosan romlik és szerintem minél erősebben állok ellen, annál rosszabb lesz minden egyes lépcsőfokkal lejjebb. A kezeim jéghidegek, amik szokatlanok tőlem, de azokat tördelve nyomom meg a lift gombját bent az épületben, a szemem takarja a kapucni. Ülésekre csak és kizárólag olyan kontaktlencsében mehetek, amik szűrik a fényt, hátulról. Hála mindennek, hogy ismerek egy őrült vegyeszt, aki ezt is képes volt megcsinálni.
Még mindig reszketegen lépek be a rendelőbe, ahol Leana sötét jelenléte megcsap, ami mintha a szokásosnál is élénkebben fekete lenne.
- Elnézést a késésért, Dr. MacFarlane. - motyogom neki, majd leemelem a kapucnit, hogy láthassa ő is, hogy a szemeim most már állandóan kék-sárgán villognak.
- Hogy vagy, Lea? Mintha rád is rád járna a rúd. - próbálok lendületből terelni egyet, csak ne kelljen az egyértelműről beszélnem.

Bless The Child ♕ fáradt vagyok, na ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: the heart that I lost in the dark   Kedd Aug. 22 2017, 14:22

Ephraim&Leana

Nem igazán aludtam az utóbbi napokban, sőt szunyókálásnak se lehetett nevezni a műveletemet, igazából. De segítettem a még-férjemnek lelkek után futkosni, most mintha csendes lenne a dolog. Mondjuk tudja, hogy csak egy telefonba kerülök neki, viszont reménykedem benne, hogy leszedik róla a kötést, amiről nem is tud. És azt hiszem nekem se ártana végre találkoznom a drága felmenőmmel. Mert nem éppen normális dolog, hogy sárgán villódzó szemekkel méregetek mindenkit, aki kezelésre jön. Szerencsére azt hiszik valami új hóbort nálam. Amúgy sem fogadok túl sok pácienst a mai napon. Le is mondták ketten, remélem, aki tényleg fontos az megjelenik.
Ephraim akkor se tudná eltitkolni, ha akarná se, hogy itt van. Főleg most. Kérdőn tekintek rá, végül az órára pillantok, tíz perc, és észre se vettem. Öregszem, vagy fáradt vagyok.
- Nem gond, nincs következő betegem. - ó, remek, legalább nemcsak én vagyok ilyen cipőben, sárga szemekkel nézek rá egy vállvonással, engem ugyan nem érdekel.
- Válás, kötelező találkozás hamarosan az apámmal, és temérdek elkószált lélek..Nagyjából ennyi. Beszéljünk rólad, vagy rendelhetek valami kaját is, szerintem napok óta nem ettem. - ajánlom fel, nem akarom nyúzni a felesleges körökkel.

POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

geek istenség

⌲ Foglalkozás :
Kongresszusi képviselő (független)
⌲ Hozzászólások :
12
⌲ Tartózkodási hely :
New York
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 27.
⌲ Kor :
28

TémanyitásTárgy: Re: the heart that I lost in the dark   Kedd Aug. 22 2017, 18:32

I have become a monster

I must make amends

Leana&Ephraim
A családom azon kevesei közé tartozom, aki még alszik, de tudom, hogy én is ki fogom nőni előbb-utóbb. De kínzás most, hogy nem merek ledőlni sem, mert 50-50 az esélye, hogy a Tartaroszban kötök ki és hiába tudok már magamtól is kijutni, nem ugráltathatom az öreget, hogy help, szarban vagyok, bácsikám. Főleg nem azután, amit tegnap tettem. A Nagy Képben, ahogy apám hívja két hatalmas nagy hibát iktattam ki, de nem ez az Arany Évezred felé vezető jó út, az demokratikus és tiszta. De le is rúgtam valamit magamról, amit meg én okoztam. Vannak isteneken kötések, főleg a szüleik akaratából, én magamra raktam egyet még régen. A legnagyobb fegyvereim elzártam magam elől, mert a pszichokinézisnél kevés pusztítóbb dolog van a föld hátán. Nem is merek még apám és anyám színe elé kerülni, nem így, hogy még kettős gyilkosság szennyezi a lelkem.
Leana elől meg végképp nem tudnám eltitkolni, hogy az ártatlanságom egy része a sötétség enyészetébe veszett és nem vagyok rugós, hogy felpattanjak belőle, mert le vagyok törve, mint a bili füle. Szar időket élünk. Újabb fekete rózsa nyílt a családom kertjében.
- Akkor lehet egy kicsit tovább fogom rabolni az idődet, ha nem baj. - ő megérti, hogy milyen lelkiállapot kell ahhoz, hogy beálljon egy fénylő szem. Nem fest valami jól, nem a szemei miatt, sápadtabb a szokottnál is jóval és láthatóan fáradt.
- Ha végre kiszeditek belőlem ezt a mocskot, akkor nem lesz válás úgy sem... De sajnálattal hallom, én vagyok az egyik oka. - húzom kicsit a nyakamat. - Rendeljünk valamit, én sem ettem mostanában. - bólintok egyet.
- Megöltem két istent tegnap éjjel... Khiónét és Deimosz főbenjáró bűnét. - húzom fel a térdeim, ahogy kibukik belőlem. - Káosz mellé álltak... Khioné pedig mondott valamit, amit nem tudok kiverni a fejemből.

Bless The Child ♕ a whore is a whore ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: the heart that I lost in the dark   Csüt. Szept. 21 2017, 22:02

Ephraim&Leana

Ephraim eddig egészen patyolat lélekkel rendelkezett, valami megváltozott, a sötétség benne is dolgozik. Kinek mi hozza elő, általában gyilkosság miatt tör elő, vagy legyél Erebosz egyik leszármazottja, és örökké üldözni fog, ha nem akarod elfogadni, hogy ki is vagy valójában. Ó, igen, ez vagyok én. Majd lesz valahogy, mert úgy mindig van.
- Rabold, majd extrán számlázom ki, az amúgy is ingyenes beszélgetéseinket. – engedek meg magamnak egy apró kuncogást. Családtagtól nem fogok pénzt kérni, szívesen beszélgetek amúgy is a Mackóval. Szüksége van rá, meg nekem is, néha nagyon üdítő.
- De nem is te vagy az egyik oka, huszonkét év után most láttam először, elmondtam neki, hogy van egy lánya, és hozzávágtam a gyűrűmet. Rólad egy szó sem esett. Ne aggódj kiszedjük belőled a vén marhát, aztán normálisan élhetsz tovább. – jegyzem meg elszántan, mert így lesz, egyikünk se fogja hagyni, hogy átvegye felette teljesen az uralmat.
- Akkor pizzázunk. – nyúlok a telefonkagylóért, extra nagy pizza, gombával, sajttal, csirkemellel, és minden földi jóval.
- Reira meghalt…sajnálatos, az anyja szomorú lesz, még akkor is, ha nem nevelte fel, lehet már tudja, anyai ösztön. Én is megérzem, ha valami gondja van Skye-nak. – lehuppanok mellé, és átölelem, ha hagyja magát. – Mégis mit mondott az a jégnyalóka? Agyára ment a hideg, bár lehet kivételesen olyat mondott, ami igaz is lehet. Na ki vele aztán, megmondom, hogy van-e igazság alapja. A pizza fél órán belül itt lesz, úgyhogy addig csak a tied vagyok, meg utána is. -

POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

geek istenség

⌲ Foglalkozás :
Kongresszusi képviselő (független)
⌲ Hozzászólások :
12
⌲ Tartózkodási hely :
New York
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 27.
⌲ Kor :
28

TémanyitásTárgy: Re: the heart that I lost in the dark   Szomb. Okt. 14 2017, 23:53

I have become a monster

I must make amends

Leana&Ephraim
Talán a legrosszabb az egészben, hogy végig kell néznem a saját bukásom. Mert felemelkedni sem volt még időm. Gócként gyötör most a sötétség, de a fegyverem ellene csak még több sötétséget szül. Igazságtalan erő. Igazságtalanul nagy és könyörtelen amilyen árat fizetnem kell érte. Ennél fájdalmasabb már csak Evan élete lehet, mert neki meg kijutott a jóból szintén. De a PK, az... nincs rá hivatalos magyarázat, de megfogalmazás sem. Változékony erő, a birtokló lelkéhez igazítja magát és minden egyes alkalommal sötétebb altónusokat vesz fel nálam.
- Teszünk a nullához még egy nullát, mit szólsz? - vérszegény a mosolyom, mint akiből kiszipolyoztak minden örömöt. Hálás vagyok, hogy van még kihez fordulnom az ilyen mély és égető problémáimmal. Halandó szakembert nem kereshetek fel, más meg lehet meg sem értené.
- Bocsánat, csak éppen elég bajt okozok nektek, hogy magam vádoljam meg. Sajnálom Lea, komolyan. Az jó lenne, kezdek átesni a limbóba. Már napok esnek ki, amikről nincs semmim, mert nem én vagyok. - fonom össze magam előtt egy kicsit a karjaimat, ahogy megborzongok.
- Az kell a lelkemnek, mert el fogok ájulni most már. - bólogatok, végighelyeselve a rendelést. Tápanyagra van szükségünk. Pronto.
- Megpróbált nekem támadni is, az apja teljesen kimosta az agyát, amire odaértem. Aztán meg... elveszítettem a kontrollt. - hagyom neki, hogy átöleljen. - Kellett nekem egy óra, amire egyáltalán füle vagy farka lett a mondókájának. Nem csak befagyott, de direkt kínzott elmejátékokkal. "Hát nem csodás dolog a vér? Láttad már közelről Drífát? Nem emlékeztet rám igaz? Ugyanaz a vére, mint az Őrzőnek. Ugyanabban a kínban fognak végig létezni. Elzárva a filaktériában, amíg ki nem merik nyitni..." A filaktéria az az a doboz, amit Panakeia adott apámnak, nem? Mi van benne? Miért olyan fontos az?

Bless The Child ♕ a whore is a whore ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: the heart that I lost in the dark   Pént. Nov. 10 2017, 00:47

Ephraim&Leana

Mindenki tart valamitől, ha nem így lenne akkor a fóbiák se léteznének, és félelmet se éreznénk. Viszont senkinek nem kéne olyan mértékben kapnia, mint az unokaöcsém. Pont elég lenne neki az erejével megbirkóznia, amire senki nem tudja a választ, hogy miért ekkora. De talán ezért is választotta ki saját magának Káosz, mert kibírná a megszállást. Egy gyengébb isten testével nem sokat kezdene .
- Ám legyen, nem vagyok semminek az elrontója. – nincs sok humorérzékem, sőt talán el is apadt már, amúgy is csak Égonnak sikerült néha-néha megnevettetnie. De nem érdekel, sokkal fontosabb, hogy olyanoknak segítsek, mint Ephraim, vagyis ilyen problémája nem lesz másnak, mint neki. Viszont a halandók is küszködnek. Jelen pillanatban nem sok mindenki boldog ez a bolygón, kivéve azok az istenek, akik ezt élvezik.
- Ezért tényleg ne okold magad, huszonkét éve nem beszélünk egymással normálisan, sőt már előtte se igazán. Ez van, ha a kedves szülők elcsesznek mindent, vagy, ha a férjem pont az apjára ütött. Valakinek vigyáznia kéne rád, olyan testvérednek, aki nem ijed meg attól, ha vissza kell fogni téged. Mondhatnám hogy önuralomra van szükséged, szerintem te is tudod ki erre a legjobb istennő. – nézek rá aggódva. A nővérében van annyi kurázsi, hogy ne hátráljon meg, a feladattól.
- Azt nem hagyom. – ingatom meg a fejemet, enni fogunk.
- Végeztél vele, mielőtt nagyobb bajt okozott volna. Az apja arra használta volna, hogy az anyjára támadjon, vagy bárki másra. – simogatom kicsit a hátát, valamikor régen Skye-t is vigasztaltam, amikor megbántotta valaki.
- Fagyos vénribanc..De igaza van, a még férjem és a nővére édestestvérek, nem féltestvérek, bár fogalmam sincs, hogy hogyan. Mert tényleg Khióné félvér lánya szülte meg. Éogant pedig Panakeia, csupán korlátozva van az ereje, nem hiszem, hogy olyan sokáig már. Nekem is pont ezért kell találkoznom az idióta apámmal, végre isteni leszek. Ezekre a kérdésekre passzt kell mondanom, ismered apádat a titkokat akkor is megőrzi, ha kegyetlenül megkínoznák. A megfelelő pillanatban azt is megtudjuk mi lapul benne. Előbb, vagy utóbb minden kiderül, remélem most előbb lesz.. – elengedem, mert megjön az ebédünk, kifizetem, aztán magunk közé rakom a hatalmas dobozt.
- Nincs tányérom, ne haragudj, eltörtem az összest, ami volt. Jó étvágyat, közben pedig mesélj, biztos akadt valami jó dolog is, amit elmondanál. - kell, hogy legyen valami, egy apróság, reményre van szüksége, mint mindannyiunknak, neki jobban.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Sponsored content
TémanyitásTárgy: Re: the heart that I lost in the dark   

Vissza az elejére Go down
 
the heart that I lost in the dark
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» the night is dark and full of... - Lio & Gwen

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Amerika :: New York :: Belváros-
Ugrás: