Ride, die, sacrifice!
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Berserk Halldor, Neda Bousaid

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Today at 01:18

Yesterday at 22:23

Yesterday at 22:05

Yesterday at 20:54

Yesterday at 20:28

Yesterday at 17:47

Yesterday at 15:28

Yesterday at 13:20


Share | 
 

 wild, wild west

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
i b u r n cities to the g r o u n d
⌲ Hozzászólások :
30
⌲ Tartózkodási hely :
new york
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 14.

TémanyitásTárgy: wild, wild west   Hétf. Aug. 28 2017, 20:14


Apep & ErisAll the best people are crazy.Új világot építeni csak rombolással és pusztítással lehet. És, mi más is lehetne annál kielégítőbb, semmint egy új birodalmat, egy új országot, már az alapjaiban megrongálni, összetörni és szétzúzni?
Nem véletlen hát, hogy drága barátommal, szövetségesemmel, Apeppel, gondoltunk egyet, fogtuk magunkat, és kart-karba öltve Amerikába jöttünk, az Új Világba.
Az alapokat is alig fektette le a felvilágosult, modern európai ember, és a pillérek is kellően lazák ahhoz, hogy úgy lehessen őket csűrni és csavarni, ahogyan csak kedvünk szottyan. Nem bestiákkal érkezünk, és nem lélekfoszlányokként. Egyelőre nem meghódítani akarjuk Amerikát, nem akarjuk térdre kényszeríteni az embereket most. Abban semmi móka sem lenne. A móka az lesz, amikor majd minden, minden, amit erre a deformált, torz alapra építenek az ostoba halandók, úgy omlik össze a jövőben, mint egy elbaszott, kibaszott kártyavár.
Mi, ketten pedig majd premier plánból élvezhetjük a csodálatos rombolás, pusztítás, a kaotikus káosz megtestesülését, amikor majd az épületekből magasra törő, fekete füstoszlopok törnek fel, amikor a jövő vívmányai füstöt köhögnek, amikor a házak a földdel válnak egyenlővé, és a városok, a hamis bálványokkal egyetemben, megrepednek, megtörnek, majd összeroppannak; és a földdel válnak egyenlővé.
Akkor jövünk mi, újra. A reformátorok, az újjáépítők.
A káosz katonái.
Nőhöz cseppet sem méltó ruhában szállok le a pej lóról. Fekete nadrág, fehér, férfiing, és valódi, bőrkabát van rajtam, valamint egy csizma, azon pedig sarkantyú. Ónix hajam egyetlen copfba fonva, fejemen nagykarimájú kalap, nyakamban egy kendő, amit majd az arcom elé fogok húzni, ha eljön az ideje.
Persze, mást is hoztunk magunkkal ebbe az új világba, de csupán a hecc kedvéért. Én elloptam Zeusz kedvenc dárdáját, Apep meg... hát, nem tudom, hogy ő mit lopott el, és kitől, de biztosan nem szarral gurigázik az egyiptomi isten sem.
A lankás pusztán kedélyesen csordogál végig egy keskeny kis patak, mely mellett megállunk. Az ivó lovam nyergére dobom a kabátot, feltűröm a fehér ing, hosszú ujjait, majd tenyerembe merítek a kristálytiszta vízből, és megmosom vele az arcomat, felfrissítve magamat.
- Nem messze innen kell lennie egy városnak – mondom, abból kiindulva, hogy valószínűleg a víz közelébe érkeztek az első telepesek. Vagyis... remélem, hogy van ennyi eszük a halandóknak, mert, ha nem... hát, akkor, aki hülye, az haljon meg.
És nem is tévedtem nagyot, azzal kapcsolatban, hogy a közelben van a város. Bár, csak kellő jóindulattal nevezhetem városnak ezt a fából összetákolt, cölöpökön álló, puritán várost. Hová lett a görög építészet? Hol van a márvány, hol vannak a macskakövekkel kirakott utak, és, ami a legfontosabb: hol vannak a szobraink? Csakugyan elfelejtették ezek az ostobák, hogy honnan jöttek, és, hogy az elődeik miket tudtak, és, elviekben, miféle tudást adtak át nekik. Shame.
- És ott a bank – erélyes mozdulattal bökök állammal az épület felé, az egyetlen utca legvégén, aztán Apepre vonom pillantásomat, és cinkos mosolyra rándul ajkam szeglete. – Menjünk, okozzunk egy kis felfordulást, bajt, és káoszt, Kedvesem – dorombolom társamnak, és lovamnak jelezve, megindulunk a bank irányába. Ugyan nem lenne szükségem rá, de jó bandita módjára az övemre van erősítve egy-egy pisztoly.


Words: 489 ▲ Music: Mad Hatter ▲ Note: My friends don't walk, they run, skinny dip in rabbit holes for fun.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
wild, wild west
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Alternatív terek :: Múlt-
Ugrás: