Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az istenek évszázadok óta békében élnek egymással. Nem volt ez mindig így, mielőtt 1220-ban az Istenek Tanácsa létrejött volna, a görög istenek gyakran piszkálták, csatáztak a skandináv istenekkel, az egyiptomiak próbáltak ebből kimaradni, ám Széth úgy gondolta, hogy remek alkalom átvenni a hatalmat, az összes isten felett. Ebben volt társa is, a csalás istene Loki, valamint Árész, mert az utóbbi kedvelte a vérengzést, az pedig hatalmas pusztítással járt volna, ha a három hatalom egymásnak feszül. Ám az egyiptomi isten türelmetlensége miatt hamarabb mért csapást a tanácskozókra, mint az eltervezett időpont. El is bukott a kísérlete, hogy megöli a Tanács fejeit. Persze, a cinkostársait is bemártotta, Árész büntetése hasonló lett, mint Prométheuszé, csak a háborúmániást a világ leghidegebb pontjához láncolták, Héphaisztosz nagyon élvezte a dolgot. Széthet megfosztották a hatalmától, csupán a halhatatlansága maradt meg, egészen addig, amíg be nem bizonyítja, hogy méltó a visszakapására. A triumvirátusból a legjobban Loki járt, vele nem tettek semmit, egyszerűen nem tudták rábizonyítani, hogy valóban benne lett volna a keze az összeesküvésben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megúszta, lehetséges, a két másik isten bosszút forral ellene. Szerencsére a főistenek megegyeztek abban, hogy hol telepednek le. Szétosztották maguk között a világot, sőt az Alvilágban is sikerült megegyezésre jutni. Azóta a béke tartós, vannak rebellisek, akik próbálják a szárnyukat bontogatni, rendszerint le is törik nekik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Reina Moore

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Szomb. Feb. 17 2018, 21:15

Pént. Feb. 16 2018, 23:37

Szer. Feb. 14 2018, 22:22

Vendég
Szomb. Feb. 03 2018, 19:47

Kedd Jan. 30 2018, 21:50

Kedd Jan. 30 2018, 20:47

Kedd Jan. 30 2018, 20:37

Kedd Jan. 30 2018, 18:49

Hétf. Jan. 29 2018, 16:24


Share | 
 

 Stellan Falk

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

skandináv istenség

⌲ Hozzászólások :
6
⌲ Tartózkodási hely :
Szerteszét
⌲ Csatlakoztam :
2017. Aug. 29.

TémanyitásTárgy: Stellan Falk   Kedd Aug. 29 2017, 19:50

Stellan Falk
As a son, I will not be punished for my father's sins.
Váli Lokison
kortalan
skandináv isten
Chris Pine
az mi?
az minek?
canon
Loki és Sigyn fiaként nem hinném, hogy túl sok szót kell fecsérelni arra, hogy egy tüzes-kaotikus istenség. Aki egyszer meghalt, aztán túlélte.

Ventricular Flutter
A bátyámmal ketten állunk a Tanács előtt, én billegek, mert rohadtul zavar, ahogy a vén balkezes néz rám. A csendes halál lappang a pillantásában, hogy csak azért nem nyír ki, mert két nagyszülőm is tagok, de még így sem tettem ki az ablakba, amit kaptam. Még így sem épültem fel abból, mert egyes orvosistennők képesek akár a végtelenig lelassítani mások gyógyulását, ha látlelet célját szolgálja. A dühös anyukák pedig ritka veszélyesek.
- Váli, te soha többé nem közelítheted meg Drífát, mert akadályozómágiát állítottak fel a megfelelő oldalak és ami mindkettőtöknek szól... egyikőtök sem beszélhet Rótával a szüleitek előtt. - nekem gondolom még az is kijár, hogy nyilvánosan lettem megszégyenítve olyan által, aki nem csinál szinte semmit nyilvánosan, mert kerüli Tartaroszt.
- Igen tisztelt tanácstagok, erre mégis mi szükség, a húgunk... - kezdene bele a bátyám, de én közbeszólok.
- A szüleinknek kell előbb bocsánatot kérnie tőle, amiért elvették a neki járó életet tőle. - pillantok rá, amitől érzem az elismerő pillantásokat magamon.
- Úgy tűnik, hogy legalább egyikük tanult ebből az egészből. - sóhajt egyet a nagyapám.
Hát, azért azt nem mondanám...

- Szia, Csillagom
. - dugom a képem a teleszkóp elé, hogy engem nézzen, ne a csillagait. Idestova kétszáz esztendeje tart a macska-egér játék, amit mi űzünk egymással és még mindig nem találtunk egymáson normálisan fogást. A varázsló és a boszorkány, a csillagok és a tűz.
Tudom, hogy elviekben nem is lenne szabad New Yorkban lennem, de az ilyen időkben tartson bárki egy bajkeverőt távol minden rossz forrásától. Az én elsődleges forrásaim Londonban élnek, de nem mehetek oda. Annyira viszolygok apámtól és attól amivé lett, hogy egyszerűen képtelen vagyok a saját felségterületünkön is meglenni. Ódivatúan küldök néha egy-egy levelet postán az anyai nagyszülőknek, de címet sosem. Remélem, hogy ha másért nem is, pusztán azért mert jobb ember lettem mint apám, kiérdemeltem annyit, hogy nem loholnak állandóan utánam.
Vannak folyók, amikbe nem lépünk kétszer sosem. Én a bölcsebb káoszistenek egyike vagyok, amiért én manipulációsúlyos vagyok, nem hagyatkozom olcsó bazári trükkökre és megtévesztésre. Én szeretek magába omlasztani dolgokat, addig beszélni bogarat mások fülébe. A kevésbé látványos a hatásosabb. Némileg grandiózusabb is. A kölyök, aki az apja birodalmát készül beomlasztani, ő teátrális inkább. De ki striguláz most már? És kit érdekelnek az erőmechanikai viszonylatai az isteni működésnek?

- Ha már van egy ilyen szép borult esténk, nem töltenél alattam egy kis időt? - szemtelen vigyort villantok Asteriára.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

skandináv istenség

⌲ Foglalkozás :
Businessman
⌲ Hozzászólások :
19
⌲ Tartózkodási hely :
London
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Stellan Falk   Kedd Aug. 29 2017, 21:05

elfogadva
welcome to our family
Nyálas és csöpögő nyakba borulós elfogadóra vágytál? Nem kapsz. Mehetsz amerre látsz, a birodalmam meg békén hagyhatod büdös kölyök.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Stellan Falk
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Karakter részleg :: Tagjaink :: Istenek :: skandináv istenek-
Ugrás: