Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az istenek évszázadok óta békében élnek egymással. Nem volt ez mindig így, mielőtt 1220-ban az Istenek Tanácsa létrejött volna, a görög istenek gyakran piszkálták, csatáztak a skandináv istenekkel, az egyiptomiak próbáltak ebből kimaradni, ám Széth úgy gondolta, hogy remek alkalom átvenni a hatalmat, az összes isten felett. Ebben volt társa is, a csalás istene Loki, valamint Árész, mert az utóbbi kedvelte a vérengzést, az pedig hatalmas pusztítással járt volna, ha a három hatalom egymásnak feszül. Ám az egyiptomi isten türelmetlensége miatt hamarabb mért csapást a tanácskozókra, mint az eltervezett időpont. El is bukott a kísérlete, hogy megöli a Tanács fejeit. Persze, a cinkostársait is bemártotta, Árész büntetése hasonló lett, mint Prométheuszé, csak a háborúmániást a világ leghidegebb pontjához láncolták, Héphaisztosz nagyon élvezte a dolgot. Széthet megfosztották a hatalmától, csupán a halhatatlansága maradt meg, egészen addig, amíg be nem bizonyítja, hogy méltó a visszakapására. A triumvirátusból a legjobban Loki járt, vele nem tettek semmit, egyszerűen nem tudták rábizonyítani, hogy valóban benne lett volna a keze az összeesküvésben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megúszta, lehetséges, a két másik isten bosszút forral ellene. Szerencsére a főistenek megegyeztek abban, hogy hol telepednek le. Szétosztották maguk között a világot, sőt az Alvilágban is sikerült megegyezésre jutni. Azóta a béke tartós, vannak rebellisek, akik próbálják a szárnyukat bontogatni, rendszerint le is törik nekik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Reina Moore

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Szomb. Feb. 17 2018, 21:15

Pént. Feb. 16 2018, 23:37

Szer. Feb. 14 2018, 22:22

Vendég
Szomb. Feb. 03 2018, 19:47

Kedd Jan. 30 2018, 21:50

Kedd Jan. 30 2018, 20:47

Kedd Jan. 30 2018, 20:37

Kedd Jan. 30 2018, 18:49

Hétf. Jan. 29 2018, 16:24


Share | 
 

 Stellan & Aednat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Stellan & Aednat    Kedd Aug. 29 2017, 23:14

Stellan &
Aednat

- Hé! Éppen dolgozom. – lépek hátra a teleszkópomtól, amikor egy szőrös arc tűnik fel benne. Csípőre teszem a kezem, és úgy nézek rá egy szusszanással. Kétszáz év alatt igazán megszokhattam volna, hogy az van, amit ő akar. És egyébként is nagyon jól megvagyunk így, azt hiszem. De nem akarok jobban belegondolni. Amúgy is felhős az ég, már nem tudok normálisan csillagokat vizsgálni. Valójában nincs rá szükségem, mindig tudom, hogy melyik csillag hol van, és melyik akar elpusztulni.
- Akár feletted is, ha már ennyire elborult az esténk. – viszonzom a vigyorát, és húzom le a pólójánál fogva egy csókra. Na, ezért rossz, ha alig nőttél ki a földből.
- Tulajdonképpen miért is vagy itt ilyen hamar? Nem azt mondtad, hogy dolgod van, és legalább két hétig nem látlak? Vagy már letelt..? – kíváncsian pislogok rá, az utóbbi időben nem igazán néztem a napokat. Gyötörtek a látomások is, vissza is vonultam a sárkányaimhoz, mellettük, és emellett a tökfilkó mellett nyugodtságot tudok érezni. Amit meg sosem vallanék be, mert miért is tenném? Nagyon jó így.
 

POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

skandináv istenség

⌲ Hozzászólások :
6
⌲ Tartózkodási hely :
Szerteszét
⌲ Csatlakoztam :
2017. Aug. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Stellan & Aednat    Kedd Aug. 29 2017, 23:30

Aednat&Stellan

- Na és hogyan akarsz dolgozni ilyen éggel, ahhoz inkább le kéne menned Arecibo-ba, nem? A rádióteleszkóp jó minden időjárásban. - egyszerre mosolyogtat meg a reakciója rám és próbálom őt lenyűgözni a munkájával kapcsolatos tudásom terén. Nem vagyok egy ostoba fajankó. Már két évszázada táncolunk egymás körül, olykor megbicsaklik a bokánk és egymásba is esünk. Mások nem biztos, hogy szívesen lebzselnének egy olyan komplikált helyzetben mint a miénk, de hékás, hát ki vagyok én, hogy nemet mondjak, akkor is ha a nő a teleszkópja mögött az anyja annak a helynek a kormányzójának, amelynek a koronahercegnőjénél és királynőjénél is van ordító nagy strigulám? De én sem ítélem el a férjgyilkosságért.
- Szóval, megfűszerezzük a dolgokat? Ennyire merész lelkülettel, azt mondom, hogy rendelkezésünkre áll egy egész tető. - tárom szét a karjaim, de elvigyorodom, ahogy húz le magához, amire nem ellenkezem, inkább csókolom őt cserébe, amiért ilyen apró.
- Már majdnem hónapja tán, hogy letelt, a fene sem tudja igazából. De legalább nem csak én vagyok ilyen szétszórt időben. - mosolygok rá szemtelenkedve, mert igazából csak három órája van két hete. A szavam azért állom neki. Másnak nem. - De közben véglegesítették, hogy a bank felveszi az én nevem is, mert társtulaj lettem. Nálatok mi újság? Csillagok, látomások, sárkányok, minden és mindenki jól van? - karolom át és úgy huppanok le vele a csillaglesésre előtelepített fotelbe.
 

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Stellan & Aednat    Kedd Aug. 29 2017, 23:57

Stellan &
Aednat

- Ha egyszerű halandó lennék, akkor tényleg ezt kéne tennem. Meg, ha tényleg dolgoznék, de szabadságoltam magam. – de a tudat, hogy tudja mit kell használni ilyen időben megmosolyogtat. Tudom, hogy nem ostoba, viszont akkor is meglep, mert miért kéne, hogy tudja ezeket? Még akkor is, ha az évszázadok során se változtattam nagyon a munkámon, kivéve,amikor fintorogtok a női tudósokra. Ami egyébként a mai világban is előfordul. És még ezt az egész játszadozást se untuk meg, sőt egymást se. De miért is kéne elkötelezni magunkat, ha pont jó így? Lehet utána csak romlana a viszonyunk.
- Miért is ne? Szeretek új dolgokat kipróbálni. Tudtam, hogy ezt a lakást kell megvennem a tető miatt. Egy szava se lehet senkinek, ha itt támad kedvünk. – pislogok szinte ártatlanul, nem ez volt a célom, amikor a hirdetéseket böngészem, mert ahhoz túlságosan szeretem a munkámat. Csók közben futólag belefúrom az ujjaimat, a hajába, hiányzott a fenébe is.
- Most komolyan, vagy szokás szerint szivatsz? Túl sok vízió, látomás gyötör az utóbbi időben, örülök, hogy most békén hagynak. – magyarázom egy sóhajjal. – Oh, akkor ma ünneplünk is, ugye? Gratulálok, szép munka. A sárkányok jól vannak, szerencsére ahol most vannak nyugodtan repkedhetnek, az emberek azt hiszik elhagyatott gyártelep, amúgy meg egy szép ligeten vannak. A csillagok meg elvannak, ma is elpusztult kettő. – de ahogy lehuppan velem a fotelba automatikusan bújok hozzá.
 

POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

skandináv istenség

⌲ Hozzászólások :
6
⌲ Tartózkodási hely :
Szerteszét
⌲ Csatlakoztam :
2017. Aug. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Stellan & Aednat    Szer. Aug. 30 2017, 00:38

Aednat&Stellan

- Szabadság alatt dolgozol? Ha nem ismernélek, azt mondanám, hogy a munkád az életed, de pont fordítva van nálad is. - vonom meg a vállam vigyorogva. Fogalma sincs, hogy emögött a klisés szépfiú külső mögött milyen diplomák lapulnak. Láss csodát, van itt elméleti fizika, asztrofizika és csillagászat is, minden ami neki az ínyére van, mégis húzom az agyát, hogy előbányássza belőlem ezeket. Szeretek láb alatt lenni, de a legjobb az övéi között... Ha szakmailag nehéz is a dolga olykor, akkor jövök felvidítani. Elég ideálisnak hangzik. Mindenféle bélyegek és billogok nélkül, egyeztetett időpontoban, néha kicsit megcsúszva, de egymás társaságát élvezni.
- A tetőtérben élni jó ötlet, mondtam én is. A klíma kapcsán jutottál végül is valamire vagy marad a központi megoldása az épületnek? Nem, mert a tiéd a tető, hivatalos okiratod van róla. - egészen pimasz lesz az arckifejezésem amikor megfirtatja a tetőn szeretkezés ügyét, de bennem úgyis partnerre lel. Ő a teleszkóphelyet keresett inkább, én meg az opciókra voksoltam. Nem mintha én valami slampos lebujban tengetném a napjaim, de oda ritkábban vetemedünk, mert őt úgy kell elvonszolni a Newtoni refraktoros elől. Az ajkaira morranok, ahogy a hajamba túr, ilyen hamar szeretne engem megveszve látni?
- Csak szívatlak, nyugi, pont letelt a két hét. Miket látsz? Hátha ketten meg tudjuk őket fejteni vagy csak túl kíváncsi vagyok. - érdeklődve pislogok rá. - Még szép, ma délután lett csak véglegesítve az igazgatósági ülésen. Köszönöm! Na, végre valami jó hír felőled is. Szép álcázás, ki végezte a piszkos melót? Ah, de gondolj bele, hogy mennyi kelt életre, amit még itt nem is lehet tudni. - felhúzom az ölembe a lábait és úgy csókolok a hajába. Ez túl idilli.
 

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Stellan & Aednat    Szer. Aug. 30 2017, 01:20

Stellan &
Aednat

- Kiolvastam ma két könyvet, keresztrejtvényt fejtettem, szóval nemcsak dolgoztam. Sőt, félig megnéztem egy reality-showt, de felbosszantottam magam a halandók hülyeségén. Nem is értem, hogy maradtak életben még.. – ingatom meg a fejem elborzadva, mármint miért érdekes műsor a Survivor? Szerintem tök gusztustalan, pedig láttam egyet, s mást.
- Amúgy is mindenhol azt keresem, teljesen mindegy melyik városban lakom. Veszett fejsze nyele, nem lehet sajátom, mert nem egyezett bele az a vénszipirtyó. Úgyhogy várok, amíg meghal, aztán lesz klímám, nem ez a vacak, ami most van. A tetőmet legalább nem tudja elvenni. – elégedetten vigyorodom el, bosszantani a halandókat? Naná, ha megérdemli akkor igen. Mivel lehetne még jobban kihozni a sodrából, igen, a tetőn való huncutkodással, de nem tehet ellene semmit. Mert ez túl jó környék, hogy csak úgy elmenjek innen, nem mintha Stellan olcsó kis helyen lakna, de jobban szeretek itt lenni.
- Jelen pillanatban pukkadj meg. Kíváncsi vagy, már megszoktam. Őszintén szólva mostanság zagyvaság az egész. Nem mindig látom tisztán a dolgokat, ha igen, akkor meg egy-két részlet az, abból meg nem tudunk meg semmit. – szusszanok csalódottan. – Van egy-két üveg borom behűtve, csak úgy mondom. A piszkos melót is én végeztem, nem vagyok nagy boszorkány, az a lányom, de a sárkányaimat képes vagyok elrejteni. Tudom, hogy sok csillag születik, több, mint amennyi lehullik. – kifejezetten jól esik most ez az idilli környezet, apró kis kezemmel ölelem át, hogy még jobban tudjak bújni, és az állára nyomok csókot.
 

POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

skandináv istenség

⌲ Hozzászólások :
6
⌲ Tartózkodási hely :
Szerteszét
⌲ Csatlakoztam :
2017. Aug. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Stellan & Aednat    Szer. Aug. 30 2017, 01:43

Aednat&Stellan

- Szóval tök uncsi öregasszonyos cuccokat csináltál vagy titokban ki lettél cserélve a lelked az anyáméra? Mert a jóságosok tudják, de van egy majdnem teljes értékű Őrzőnk aki képes ilyen manőverekre. - pislogok rá. Hát minek néz valóságshowt? Baromság és forgatókönyvezett az egész. Bezzeg egy igazgatósági ülés...
- De akkor is kedveled New Yorkot, nem volt hajlandóságod Cincinattibe költözni, pedig ott volt még jobb tetőtéri lakás. A bolond szatyor. Neki nyugodtan lehet az a gyökér csöpögős klímája, de neked nem, amivel lehűthetnéd őt is? Esküszöm holnap csinálok valamit, a miénk a jelzáloga, rá tudok nyomni, hogy újítson fel. A tetőd a királyságod. - vigyorgok vissza rá, de nekem messze sötétebb tervek tekeregnek az agyamban. Az, hogy a tetőn lesz az enyém Asteria, azzal ne foglalkozzon. Felnőtt nő, akinek van egy instabil angina pectorishoz hasonlatos kapcsolata egy Lokisonnal. Ahhoz túl jól szituált ez a nő, hogy kipakolják és ott vagyok neki hátszélnek.
- Vigyázat, erős szavak! Mindenképpen a hatóságoknak szólni kell, ha valami nem érdekel. Zagyvaság vagy sem, de szokott közük lenni egymáshoz. Nem értek a jósláshoz, meg anyai ágon ván elsődleges leszármazott vagyok, nem jégóriás, de az ilyen képeket tudom értelmezni. A részletekből áll össze nagy kép, nem? Sok kis részlet van már. - billentem félre a fejem. - Ó, te vagy a tökéletes nő, rajzolni sem lehetne tökéletesebbet. Ha gondolod, holnap átnézem a melód, én a skandináv szögből, de a nagymesteri szinten láthatom. A jó franc sem tudhatja, hogy mi vérünk járhat arra. Hát akkor, doktornőm, meséljen mi az aggodalma tárgya? Megszoktad azokat a csillagokat az egeden és beragaszkodtál, igaz? - villantok rá egy sanda mosolyt, főleg az államat érő csók után.
- Ássuk elő azokat a borokat a poharaikkal!
 

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Stellan & Aednat    Szer. Aug. 30 2017, 02:18

Stellan &
Aednat

- Tényleg olyan voltam ma, mint egy vénasszony, már huszonkét büdös macska kellett volna. De néha igen is jó könyvet olvasni, ami nem a csillagászattal kapcsolatos. Jó, ez igaz. Amúgy már rég kipusztultak volna, ha nincs az Őrző. – vonom meg a vállamat, mármint elismerem vannak normális, meg okosak is akikkel szeretek dolgozni, az teamem például pont ilyen.
- Tudom, hogy volt, de itt New Yorkban remek vagyok a munkámban, ott megint új emberekkel kellett volna megismerkednem, bebizonyítanom, hogy egy minion is képes erre a munkára, sőt, sokkal jobb, mint ők. Minerva tuti lehűtené a szatyrot, de nem tehetem meg, kivégezné a Tanács, és a többit is elvenné tőlem. Mit akarsz csinálni, te átokfajzat? A királyságom, és a menedékem is. – somolygok kicsit, már csak pár növény hiányzik, hogy még otthonosabbá tegyem ezt a helyet. De még meg kell tudnom, hogy miket hozhatok ide, a vénasszony miatt is, meg az éghajlat miatt is, nem értek hozzá.
- Tudom, rosszul fogsz aludni miatta. Értesíteni fogom az összes hatóságot, ha ilyen történik, ne aggódj. És a felére nem is emlékszem, mert olyan gyorsan jön az egész. Legyen, nézd át holnap, ha van kedved. Ha jégóriás lennél kedvelnéd a jeget. Talán kicsit zavarom majd Themiszt, legalább látom a legkisebb lányukat is. – gondolkodom el egy pillanatra. – Nem is aggódom, vagyis egy kicsit. Tartarosz se tudja merre jár Hekaté, tudom, hogy képes megvédeni magát, de az anyja vagyok. Igen, azok a csillagok már régóta fent voltak. – kicsit elszomorodom. – Igaz, igaz, inkább borozzunk. – ha a lustaságom fájna akkor üvöltenék, de inkább csak magunkhoz teleportálom, és töltök is rögtön. –Egészségedre! – koccintok vele egy vigyorral.
 

POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

skandináv istenség

⌲ Hozzászólások :
6
⌲ Tartózkodási hely :
Szerteszét
⌲ Csatlakoztam :
2017. Aug. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Stellan & Aednat    Szer. Aug. 30 2017, 02:44

Aednat&Stellan

- Gondoltam, tuti bebugyoltáltad magad egy pokróccal és olvastál valami tanulságosat is. Jaj, fúj, pedig vannak magazinok is, így is túl okos vagy. Vagy ott a NatGeo. Az első igazi Őrző a föld hátán. Ki gondolta volna annak idején, hogy Tartarosz és Panakeia szerelme ennyire fontos lesz. - sóhajtök egyet, mert Panakeiától van egy halálos fenyegetésem és ő nem játszik. Le tudja vágni a fejem a gondolatával és meg is semmisíti a lelkem. Női terminátor.
- Ugyan már, szépség, pótolhatatlan vagy, eljutott volna a híred odáig addigra. Az az ő baja lett volna. Semmi, semmi olyan, ami nem tökéletesen alkotmányos jogok között van, tehát az elnöki gárda és a kormányzója sem tud megfogni. Városi rendelkezés, értékhatár feletti felújítási kötelezettség. Nem csak te tartasz fent királyságot itt. - légy mindig egy lépéssel előrébb, mint Ők. De neki, a kedvesemnek fedél kell, nem gyakorolhatok feltűnően nyomást.
- Ha az én alvási ciklusom miatt aggódsz, régen rossz, inkább az én közelségem hányat borít meg. Akkor meséld el azt a felét? Van kedvem, át is fogom nézni. Kedvelem a jeget és immúnis is vagyok és a tűzre is. Szerencsés csillagzat alatt születtem én. - vonok vállat. - Neked biztos örülne az öreglány és amúgy is a legjobb jós. - a lányát illetően kíváncsi pillantást vetek rá. - Na az furcsa, elmeállapotban lehetett mikor elveszítette szem elől. Nagyon erős és okos lányod van. Akkor ünnepeld a gyermekeiket. - karolom át. - Szerintem is. - megvigyorgom a lustaságát és koccintok vele.
- Egészségedre, álomszép. - de mielőtt kortyolhatna orvul csókot rablok tőle.
 

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Stellan & Aednat    Szer. Aug. 30 2017, 03:28

Stellan &
Aednat

- Igen, és felvettem a nagyis szemüvegemet is, sőt a hajamat is visszaváltoztattam ezüstre, a hatás kedvéért. A magazinjaim holnap jönnek meg, nem vagyok túl okos, sosem lehetsz túl okos. Olvasás közben a NatGeo is ment, csak utána jött az a borzalom. Talán a lányuk is fontos lesz, ha felfedezi magában az anyja erejét. – grimaszolok kicsit, az utóbbi időben cseppet felgyorsultak a dolgok, új félistenek jelentek meg, vagy éppen istenek.
- Senki sem pótolhatatlan, lehet találnak nálam jobbat. Nyűgözött már le csillagász halandó, szóval van még új a nap alatt. Jól van, tudom, hogy úgyis tudod mit csinálsz, én aztán nem szólok bele, ha lesz normális klímám a lakásunkban. Neked az egész világ kevés lenne királyságnak. – jegyzem meg egy mosollyal. Tudom, hogy nem mindig legális módon szerzi meg magának, ami kell.
- Nem aggódom érte, bár tény, hogy veled jobban alszom. Havazni fog..nem tudom, hogy pontosan mikor, de New York fele odavész azon a napon. Én csak a tűzre vagyok az, arra viszont nagyon. Szerintem is elég szerencsés csillagzat alatt születtél. – szusszanok fel kuncogva. – Ő a legjobb, ezt mindenki tudja. – bólintok egy aprót. – Vagy csak történt vele valami, ami miatt nem találja se ő , se én. Az anyjára ütött, kétség sem fér hozzá. Amik szintén meghalnak, de nekik is lesznek gyermekeik. – jó, azért elég optimista vagyok, csillagok mindig lesznek. Viszonzom a csókját, és vigyorral kortyolok a poharamba.
- Nem tudom veled mi lesz, nem látom a jövőd, hiába próbálok koncentrálni rá.. – pislogok rá nagy szemekkel.  
 

POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

skandináv istenség

⌲ Hozzászólások :
6
⌲ Tartózkodási hely :
Szerteszét
⌲ Csatlakoztam :
2017. Aug. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Stellan & Aednat    Szer. Szept. 13 2017, 20:29

Aednat&Stellan

- Ennyire elszabadult a buli? Én miért is nem kaptam arra meghívót? Régen átváltottam már a digitálisra, sőt, azoknak egy része amit én olvasok már nem is létezik nyomtatottan. Tudod, létezik ez a Spotify nevű szolgáltatás, amiben vannak kimondottan olvasáshoz való lejátszási listák... Amíg nem óhajt engem kibelezni a friss erőivel, addig nekem ugyan mindegy. - vonok egy kicsit vállat, mert én köszönöm, tökéletesen ki vagyok békülve a passzív megfigyelői poszttal abban a történetben.
- Ismered a fámát, erősebb kutya... De szerintem te a saját ágazatodban a legerősebb kutya vagy. Néha én is meghökkenek az emberi leleményességen, de ugyanannyiszor csalódok is, mert álnok kis dögök ők is. Köszönöm, de várj... te lakásunknak hívtad a kecód? Kicsi ez a világ ennyi dudásnak. - sóhajtok egyet szinte tettetve a nyúzottságot.
- Nyelj le és nevezz zolpidem-tartarátnak. Havazni...? Nem hinném, hogy télig elhúzódik a dolog, nem lehet, hogy a hamutól tűnt olyannak, mintha hó lett volna? Esetleg nukleáris tél... Hát nézzük csak, van most egy harmad bankom, egy titaniszom, mi kellhetne még? - számolok is hozzá az ujjaimon. - Legalább ki kéne deríteni hozzávetőlegesen, hogy merre veszhetett nyoma, nem? Nem vagyok rajongója a gondolatnak, hogy a te lányod valaminek áldozata lehetett. Csak, hogy aztán ők is meghalhassanak és ragyoghassanak az ő gyerekeik. Egy kicsit olyan mint minálunk a Ragnarök-ciklusok, kevesebb reinkarnálódással. - pillantok hunyorogva egy pillanatra az ég felé. De elkaptam az ajkait, az enyémek kicsit, csak utána foglalkozom a pohár tartalmával.
- Skandalum... Az nem csak akkor következhet be, ha a látó elkötelezi magát ahhoz után fürkészik vagy eleve köze van hozzá? - vigyorgok rá majdnem pofátlanul.
 

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Stellan & Aednat    Vas. Szept. 17 2017, 20:10

Stellan &
Aednat

- Legközelebb majd kaphatsz, ha már ennyire sírsz utána. Én szeretem szépen sorba rendezni a polcomon, sokkal hangulatosabb tőle a lakás. Tudom, hogy létezik, előfizettem rá, ne nézz már ennyire kőkorszakinak. Te New Yorkban vagy, ő Washingtonban, nem hinném, hogy találkozni fogtok, amúgy se hagynám, hogy kibelezzen, inkább megkérném, légy sárkánykaja. Az sokkal hasznosabb. – vigyorodom el szemtelenül.
- Hogyne az erősebb kutya harap, vagy te az obszcénabb verzióra gondoltál? Örülök, hogy így gondolod. Nem sokban különbözünk, mi halhatatlanok vagyunk, ők meg nem, viszont szinte ugyanolyan problémánk van. Igen, annak hívtam…tán baj? – pislogok rá hatalmas szemekkel, nem értem mi ezzel a probléma.
- Most mondjam, hogy nyelek is? Novemberben is havazhat, nem kell ahhoz december. De lehet igazad van, és csak a hamu lesz az. Hamarosan úgyis kiderül az egész.Én aztán honnan tudjam mi kell még neked ?
- Nem hiszem, hogy bármi baja esett volna, azt megérezném, lehet csak szimplán eleget lett az egészből, vagy esetleg a főistenünk tett valamit. Tudja, hogy mindig számíthat rám, akármilyen idős is, mindig a kislányom marad. Ühüm, valahogy így. De ti a Ragnarök után feltámadtok, vagy nem mindannyian? Nem igazán tudom, hogy megy nálatok. – hümmögök egy kicsit, inkább az ajkaival foglalkozom.
- Igen, akkor lehetséges, ha elkötelezi magát a látó, és közöm is van hozzád tökfilkó. – jegyzem meg egy halk szusszanással, amennyire igyekeztem, hogy ne köteleződjek el iránta, erre tessék. Úgy helyezkedem el, hogy vele szemben legyek. – Szóval az a hatalmas helyzet, hogy ezek szerint nekem szánt téged a sors. – nézek rá kissé piros arccal, zavarban vagyok, nagyon is.    
 

POTUS
Vissza az elejére Go down
Sponsored content
TémanyitásTárgy: Re: Stellan & Aednat    

Vissza az elejére Go down
 
Stellan & Aednat
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Amerika :: New York :: Lakások-
Ugrás: