Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkaverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungdar az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Szomb. Május 26 2018, 21:43

Szomb. Május 26 2018, 20:02

Csüt. Május 24 2018, 17:14

Csüt. Május 24 2018, 15:24

Szer. Május 23 2018, 20:02

Vas. Május 20 2018, 23:12

Szomb. Május 19 2018, 22:09

Csüt. Május 17 2018, 20:05

Kedd Május 15 2018, 21:02


Share | 
 

 Vernon Wilder

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

görög istenség

⌲ Hozzászólások :
25
⌲ Csatlakoztam :
2017. Sep. 01.

TémanyitásTárgy: Vernon Wilder   Pént. Szept. 01 2017, 14:10

Vernon Wilder
It's called Karma and it's pronounced: ha-ha, fuck you!
Mómosz
koros
görög istenség
Bradley Cooper
egyedülálló
egoszexuális
canon?
Az emberi ostobaság mellett meg sem kell erőltetnem magamat, de azért akad pár trükk a tarsolyomban. Megmutathatom az összes “mi lett volna ha” momentumot az életben, elég hozzá a legapróbb megingásod, kétséged, bűntudatod és létrehozhatom ezeket az alternatív síkokat. Amiről azt hiszed, hogy valóság, az pusztán látszat, ám a látszat is könnyen valósággá válhat.  

o_o
Látom, mennyire kínlódsz, látom, mennyire meggyötör mindez, szétszakítanak az érzéseid, még nem vagy benne teljességgel biztos. Hófehér bőrödet pirosra csípte már a hideg, cakkos, ez eddig dacos ajkaid most elkékülve biggyednek szomorúan le. Nem csodálom, órák óta kuksolsz a tetőn, egyik cigarettát szívva a másik után, miközben gondolatok tucatjai kergetik egymást a fejedben.
Elég jó vagyok? Nem.
Lehetek? Soha.
Minek is élek? Pazar kérdés.
De megrémít a halál tudata, idáig bűzlesz a bizonytalanságtól, a tétovázásod savanyú szaga irritál. Tökéletlen vagy és gyenge, sem erre, sem másik világra nem való, haszontalan parazita.
Elég jó vagy. Nem.
Lehetnél. Soha.
Minek halnál meg? Pazar kérdés.
Egy utolsó slukk a nikotinrúdból, hanyagul pöccinted le a parazsat a végéről, rutinosan nyomva el a csikket a tetőszélén. Odasétálok melléd, kissé áthajolok a párkányon, csöndes most az utca, a lámpák barátságos, meleg fénnyel világítják meg a járdát, az utat, a sötét zugok sem tűnnek olyan hátborzongatónak. Senki sem sejt semmit. Előveszed a mobilodat.
- Anya? Ne haragudj, amiért ilyen későn hívlak, én csak… -
Elhallgatsz, számodra nem maradt semmi mondanivaló, a vonal túloldalán anyád csacsog megállás nélkül, a pletykahálózat már értesítette mindenről. Tényleg, de tényleg mindenről, másod, harmad, negyedkézből, nem pontosan, letisztázatlan információkról, ez azonban nem számít. Neki nem. Senkinek sem.
- Anya, meghallgatn… -
- Csalódtunk benned, szívem. Rémes ez a helyzet, mit szólnak majd az emberek, már megint kirúgtak? Bezzeg a nővéred képes megtartani az állását, sőt, előléptetik még a hónapban! –
- A főnököm egy s… -
- Nem érdekel milyen a főnököd. Ha meglenne a tehetséged, kapkodnának utánad, de nem érsz ennyit. Csak fejfájást okozol, lányom. Szedd össze magadat! –
Tompán még hallod a kioktatást, de már nem érdekel, leteszed a mobilodat a földre. Felém nyújtod a kezedet és segítek felmászni a párkányra. Sehol egy teremtett lélek, az egyetlen zajforrás anyád hangja, ahogyan nyomja a sódert a telefonba. Te már nem hallod, már nem bánt a dolog, nem fáj. Nem érzel az égvilágon semmit sem.
Össze sem szeded magad, azt hajnali 3 óra 32-kor a hullaszállító teszi meg, miután a rendőrség befejezi a helyszínelést és megállapítja, a halálod körülményei nem utalnak idegenkezűségre.
- Halló? Halló? Figyelsz te rám, édeslányom? Olyan mulya vagy, komolyan mondom… -
- Asszonyom, még vonalban van? Ön ** hozzátartozója? Fogadja őszinte részvétemet. –
Bezzeg a nővéred, kislány. Hidd el nekem, ő szánalmasabb, mint te valaha is, abban a szent meggyőződésben élve, hogy tökéletes.
Sosem voltál olyan közel a makulátlansághoz, mint az utolsó pillanatban. Szinte megkönnyeztem.

Egy kis púder az orra, az utolsó hajtincs is beállítva, a stylist az utolsó, nem létező ráncot simítja le az öltönyömön. A fények felgyúlnak, felhangzik az intro zene, rám szegeződnek a kamerák.
- Jó estét kívánok, ez itt a Wilder show! Mai témánk: Segítség, attól tartok, nem én vagyok az apa! A reklám után fogadjuk is első vendégünket, ne kapcsoljanak el, azonnal visszatérünk! –
- Éééés csapó! –
Három óra elteltével kellemes, minden porcikát átjáró zsibbadtsággal ücsörgök az öltöző szobám kanapéján, nem tudok betelni azzal a hihetetlen energiával, amivel a műsorban szereplő selejtek feltöltöttek. Ostoba, undorító pondrók és mind meg van győződve az igazáról. Még ilyet.
- Mr. Wilder? Ráér? –
A vadonatúj asszisztensem nyit be, szélesen mosolyogva invitálom.
- Mondd, életem, ne kímélj! Gyere, ülj csak le, állsz ott nekem szendén. –
Fölkuncog, mintha megkönnyebbülne és odariszál hozzám, lehuppanva a kanapéra.
- Mi az, csibe? Úgy kuncogsz, mint akit baszni visznek. Ennyire ne bízd el magad. –
- P-pardon? B-baszni? –
- Ha már ennyire könyörögsz, legyen. De előbb a munka, mutasd a statisztikát. –
Újabb nézettségi rekord. Naná. A mai kupac trágyát olyan ízletes fosöntettel kínáltuk, az lenne a furcsa, ha nem zabálta volna két pofára a nép.
- Jól van. Egyéb ellenvetés, óhaj-sóhaj, vagy még ma lehúzod a bugyikádat? –
Lehúzta a bugyikáját.
Ma is tűrhető napot tudhatunk magunk mögött.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
∿ FLOTUS ∿
⌲ Hozzászólások :
179
⌲ Tartózkodási hely :
∿ Washington D.C. ∿
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Vernon Wilder   Pént. Szept. 01 2017, 20:45

elfogadva
welcome to our family
Le se tudnálak tagadni drágám, nem is szaporítom a szót. Menj csak csináld azt, amihez a legjobban értesz. Tedd büszkévé anyut és aput, mondjuk már azok vagyunk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Vernon Wilder
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Karakter részleg :: Tagjaink :: Istenek :: görög istenek-
Ugrás: