War, war never changes
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Brian Ingram, Desirée Ingram

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. 3 Márc. - 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Today at 1:52

Yesterday at 22:32

Yesterday at 20:18

Yesterday at 11:30

Yesterday at 0:23

Yesterday at 0:09

Szomb. 19 Jan. - 19:51

Szomb. 19 Jan. - 17:29


Share | 
 

 N.A.V.

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

⌲ Foglalkozás :
Építész - maffiózó
⌲ Hozzászólások :
14
⌲ Tartózkodási hely :
New York
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 03.

TémanyitásTárgy: N.A.V.   Pént. 3 Márc. - 21:11

Noah Alexander Volkov
idézet a karakteredről
Noah, Alex
367
Demigod
Michael Fassbender
Kapcsolatban
Hetero
Saját
Athéné fiaként az esze a helyén van. Sőt, lehet, hogy három lépéssel előtted van, mert szeret előre gondolkodni, neki nemcsak A terve van, hanem az egész ABC-t felhasználja. Nincs látványos képessége, helyette többféle harcművészetben járatos, és bármilyen fegyvert tudja azonnal használni.

Bloody LadyBug
A titkárnőm cipőinek a kopogása zavar meg elmélkedés közben, morranva fordulok felé, a cigarettát meg elnyomom. Elvileg nem lehetne bent füstölni, a szabályzat miatt, de kit érdekel? Kint rohadt hideg van, és nem fogok ennyiért kimenni, meg egyébként is valami csoda folytán a füstérzékelő az én irodámban bedöglött. Ez van, ha építész oly sok mindenhez ért, hála az isteni anyjának, Athénének. Apropó anyám, elég régen láttam már, lehet csinálni kéne valami hülyeséget, bár a múltkor is ok nélkül vittek be bilincsbe, aztán találkoztam a drága mami szúrós tekintetével. De ártatlan voltam, nem tudtak belekeverni az ügybe, gyilkosság történt egy üzletben, pont azután, hogy kiléptem. A halandó rendőrkopók meg azt hitték, hogy elkaptak. A nagy frászt, kivételesen közöm se volt szerencsétlen tulajdonoshoz, mert az adósságát már rég rendezte felém. S vagyok annyira tiszteséges, hogy nem ölöm meg utána.
- Mr. Wright, bocsásson meg, hogy zavarom, de egy úr hagyott önnek üzenetet. – Priscilla hangja remeg a félelemtől,  nem szabad zavarni engem ilyenkor, mégis megtette.  
- Mégis milyen úr? – vonom fel a szemöldökömet kérdőn.
- Silverstone, két óra múlva szeretne találkozni a Wellington Hotelben. – válaszolja gyorsan, hümmögök egy sort, majd mosolyogva nézek rá.
- Kisasszony, ma hamarabb hazamehetnek. Szóljon Ms. Thompsonnak is, holnap találkozunk. – intek, hogy távozzon. Amúgy is addig szoktak általában maradni, amíg én, mostanában meg túlóráztam, Snezana új lakásának a terve miatt.


Két óra múlva belépek a hotel ajtaján, kezet fogok az ajtónállóval, pénz üti a markát, pár darab ropogós száz dolláros. Lesz egy kis dolga, körülbelül egy óra múlva. A hullatakarítás nem az én feladatom, persze miattam fog meghalni, ez az idegesítő pojáca.
- Wright, pontos, mint mindig. – Silverstone karcos hangja szól a sötétből, mikor belépek a szobába.
- Sosem szeretek késni, ezt te is tudod. Miben segíthetek? – hűvös arckifejezéssel méregetem. Tudom mit akar, életem értelmének a birodalmát, ez az ostoba azt hiszi, hogy rájátszok a kezére, holott az ő területeit akarom megszerezni. Snezi volt olyan rendes, és ezt a halandót átengedte nekem.
- Az utolsó jelentésed szerint az orosz szuka Berlinbe utazott, de nem volt abban a hotelben ,amit mondtál. – sziszegi fröcsögve.
- Nos, még én is tévedhetek, talán átvert engem is. – vonom meg könnyedén a vállam, majd közelebb sétálok, s mielőtt elővenné a pisztolyát kirúgom alóla a széket, végül könnyedén térdelek rá a mellkasára.
- Tudod, Silverstone, mind végig ezt akartam, hogy azt hidd elárulom Volkovát. – cápa mosollyal pillantok rá, gyönyörűnek mondható kézmozdulattal vágom el a torkát, majd felegyenesedek, s a hörgő alakra nézek fintorogva. – Volkova hozzám tartozik, te szerencsétlen. – lépek ki az ajtón.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: N.A.V.   Pént. 3 Márc. - 21:18

elfogadva
welcome to our family
Vejem!

Te is megérkeztél végre! A lapod kiváló, ha pedig elárulod a lányom vagy ártasz neki, akkor továbbra is áll, hogy ki foglak végezni, lassan és kéjesen... Foglalózz.

Vissza az elejére Go down
 
N.A.V.
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Karakter részleg :: Tagjaink :: félistenek-
Ugrás: