Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az istenek évszázadok óta békében élnek egymással. Nem volt ez mindig így, mielőtt 1220-ban az Istenek Tanácsa létrejött volna, a görög istenek gyakran piszkálták, csatáztak a skandináv istenekkel, az egyiptomiak próbáltak ebből kimaradni, ám Széth úgy gondolta, hogy remek alkalom átvenni a hatalmat, az összes isten felett. Ebben volt társa is, a csalás istene Loki, valamint Árész, mert az utóbbi kedvelte a vérengzést, az pedig hatalmas pusztítással járt volna, ha a három hatalom egymásnak feszül. Ám az egyiptomi isten türelmetlensége miatt hamarabb mért csapást a tanácskozókra, mint az eltervezett időpont. El is bukott a kísérlete, hogy megöli a Tanács fejeit. Persze, a cinkostársait is bemártotta, Árész büntetése hasonló lett, mint Prométheuszé, csak a háborúmániást a világ leghidegebb pontjához láncolták, Héphaisztosz nagyon élvezte a dolgot. Széthet megfosztották a hatalmától, csupán a halhatatlansága maradt meg, egészen addig, amíg be nem bizonyítja, hogy méltó a visszakapására. A triumvirátusból a legjobban Loki járt, vele nem tettek semmit, egyszerűen nem tudták rábizonyítani, hogy valóban benne lett volna a keze az összeesküvésben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megúszta, lehetséges, a két másik isten bosszút forral ellene. Szerencsére a főistenek megegyeztek abban, hogy hol telepednek le. Szétosztották maguk között a világot, sőt az Alvilágban is sikerült megegyezésre jutni. Azóta a béke tartós, vannak rebellisek, akik próbálják a szárnyukat bontogatni, rendszerint le is törik nekik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Yesterday at 23:27

Csüt. Márc. 15 2018, 20:47

Vendég
Pént. Márc. 09 2018, 20:11

Szomb. Márc. 03 2018, 18:22

Szomb. Márc. 03 2018, 18:02

Vendég
Pént. Márc. 02 2018, 22:28

Vendég
Szomb. Feb. 24 2018, 18:23

Szomb. Feb. 17 2018, 21:15

Pént. Feb. 16 2018, 23:37


Share | 
 

 Tristram Buchanan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Tristram Buchanan   Hétf. Szept. 04 2017, 18:11

Tristram Elliot Buchanan
So, I was right, huh?
Kronosz
kortalan
titans
jake gyllenhaal
házas, mint a durva anyja
150% hetero
canon
Uranosz és Gaia gyermeke, a tizenkét titán legfiatalabbja. Az olümposzi istenek egyik atyja. Letaszította atyjukat, Uranoszt a trónról, kasztrálásos kiütéssel. Kronosz feleségül vette saját testvérét, Rheiát, és együtt uralkodtak emberek és istenek felett. Uralma alatt élte aranykorát a világ. Az emberekben ekkor még nem dolgozott az irigység, kapzsiság vagy bármi erőszak. Nem ismerték a nehéz munkával elérhető megélhetést és a törvényeket sem. A teljes harmóniát azonban megbontotta Gaia jóslata, amely szerint Kronosz trónját saját gyermeke fogja megdönteni. Hát nem megtette a kis rohadék? Hiába próbálta megenni a porontyait, Rheia megorrolt rá és titokban szülte meg Zeuszt, akinek hála ki is tört az a rühes háború és ő végül Tartaroszba lett zárva a testvéreivel. De apuci hazajött...

Infinidaggeeeeeer returns!
Annyival komplikáltabb a világ, mint mikor visszakeveredtem a felszínre néhány hónappal ezelőtt. Megismerkedtem a technológiával, tudok értelmesen kommunikálni a kasszásokkal és a feleségem sem próbál minden éjszaka egy párnával megfojtani. De amikor rájössz, hogy a saját gyerekeid faszsága mennyire kiakasztotta a gyökérség mérőt, akkor szépen felvakarod az állad egy kiskanállal és felszegett fejjel mész tovább. Mert tetszik nekik vagy sem, de egykoron király voltál.
Ha pedig az élettől kell hideg pofon, akkor felkeresed a nagybátyádat. Na, nem azt amelyik annyi évezreden át fogva tartott és hányinger kerülget a képétől, még akkor is ha az egyetlen értelmes dolog amit lent tenni tudtam, hogy értelmet próbáltam magyarázni Tartarosz kemény fejébe. Egy szusszanással lépek be Erebosz irodájába miután bebocsájtást nyerek.
- Ünnepnap van ma? - a sötét kis vigyorát látva felhorkantok.
- Majd, ha a seggemből süt a nap. Muszáj megtalálnom anyám. - vonok kicsit vállat is hozzá. Tudom, hogy ő az egyetlen, aki Rheián kívül tudja, hogy merre lehet az öreglány. Teszem hozzá, hogy annak a háromnak is az egyike, aki nem próbálta meg elmarni a világról őt. Nem azt mondom, én jaj, de nagyon ártatlan voltam az ügyben, de tanulok a vétkes tetteimből.
- És miért engem kérdezel? Kérdezd meg a feleséged vagy az elnököt. Ők is tudják elviekben. - kulcsolja össze a csontos ujjait, amitől kedvem támad eltörni őket, de mégsem, mert nincs erőm. Tudom, hogy Gaia egy paradoxon. Mert mentálisan még gyermek volt, amikor szétcincálták őt. De most kellene váltanom vele pár szót, amíg nem késő.
- A nejem titokzatoskodik, az elnököt meg lehetetlen kagylóvégre kapni, nem úgy működik már ez a világ, hogy leruccanunk egymáshoz csak úgy. - tárom szét a karjaim, majd ledobom magam a székre elé és az asztalára rakom a lábam. - Meg te is tudod, hogy mennyi mindenkit kell kerülnöm még, nem lett népszerűbb a pofim idefent, de úgy hírlik a tiéd sem.
- Milyen jól tájékozott valaki... - kuncog egyet, majd átnyújt nekem egy cetlit. - Ez a legtöbb amit tudok adni. Királyom.

A hátizsákkal a hátamon, iránytűvel a kezemben kaptatok az erdőben. Egyre közelebb járok a koordinátákhoz, érzem. Elkezd lelassulni az idő. Én pedig ösztönösen teleportálok egyet a házhoz. Szinte nevetve szusszanok fel és feldobom az ég felé a karjaim.
Ki hitte volna, hogy egy minden háta mögötti Connecticuti erdőben ér utol megint az erőm?
Lelkesen becsöngetek anyámhoz.
Sok-sok órával később az egyik foteljében szürcsölgetem a teát, anya pedig nyúzottan dörzsöli meg a tarkóját.
- Hát megbolondult volna a világ? - teszi fel a költői kérdést, amin én is elmerengek egy kicsit.
- Ha meg is bolondult, akkor az egykori fogva tartóm fia a gyógyír az egészre. Mit szólsz, síkra szállunk?

Előbb vagy utóbb mindenkinek oldalt kell választania ebben az ügyben és ha a feleségem nem is akarja, hogy beleártsam magam, akkor is fogom. Nem királyként, ó nem... Inkább az uralkodás istenének a vazallusaként.
Az idő uraként, a kaszájával.
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
∿ FLOTUS ∿
⌲ Hozzászólások :
161
⌲ Tartózkodási hely :
∿ Washington D.C. ∿
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Tristram Buchanan   Hétf. Szept. 04 2017, 20:05

elfogadva
welcome to our family
Tudod a járást. Üdv megint, azt hiszem Héphaisztosznak kihullik a nem létező haja is, mert visszakaptad az erőd.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Tristram Buchanan
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Kikapcsolódás :: Archivált karakterek és naplók-
Ugrás: