Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az istenek évszázadok óta békében élnek egymással. Nem volt ez mindig így, mielőtt 1220-ban az Istenek Tanácsa létrejött volna, a görög istenek gyakran piszkálták, csatáztak a skandináv istenekkel, az egyiptomiak próbáltak ebből kimaradni, ám Széth úgy gondolta, hogy remek alkalom átvenni a hatalmat, az összes isten felett. Ebben volt társa is, a csalás istene Loki, valamint Árész, mert az utóbbi kedvelte a vérengzést, az pedig hatalmas pusztítással járt volna, ha a három hatalom egymásnak feszül. Ám az egyiptomi isten türelmetlensége miatt hamarabb mért csapást a tanácskozókra, mint az eltervezett időpont. El is bukott a kísérlete, hogy megöli a Tanács fejeit. Persze, a cinkostársait is bemártotta, Árész büntetése hasonló lett, mint Prométheuszé, csak a háborúmániást a világ leghidegebb pontjához láncolták, Héphaisztosz nagyon élvezte a dolgot. Széthet megfosztották a hatalmától, csupán a halhatatlansága maradt meg, egészen addig, amíg be nem bizonyítja, hogy méltó a visszakapására. A triumvirátusból a legjobban Loki járt, vele nem tettek semmit, egyszerűen nem tudták rábizonyítani, hogy valóban benne lett volna a keze az összeesküvésben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megúszta, lehetséges, a két másik isten bosszút forral ellene. Szerencsére a főistenek megegyeztek abban, hogy hol telepednek le. Szétosztották maguk között a világot, sőt az Alvilágban is sikerült megegyezésre jutni. Azóta a béke tartós, vannak rebellisek, akik próbálják a szárnyukat bontogatni, rendszerint le is törik nekik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Yesterday at 23:27

Csüt. Márc. 15 2018, 20:47

Vendég
Pént. Márc. 09 2018, 20:11

Szomb. Márc. 03 2018, 18:22

Szomb. Márc. 03 2018, 18:02

Vendég
Pént. Márc. 02 2018, 22:28

Vendég
Szomb. Feb. 24 2018, 18:23

Szomb. Feb. 17 2018, 21:15

Pént. Feb. 16 2018, 23:37


Share | 
 

 Happy Father - Daughter Day

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Happy Father - Daughter Day   Szer. Szept. 06 2017, 21:42

Erebosz&Verina

Most már eljutottam arra a pontra, hogy nem várathat magára a találkozó az apámmal. Tegnap már így sem fogadtam egy beteget se, pedig Ephraimnak szüksége lett volna rám, de alig bírtam magam kivakarni az ágyból. A tükörbe meg inkább nem nézek, még a végén vehetnék újat, mert a mostani összetörik inkább. Halk szusszanással küldök sms-t az ősnek, hogy várom a parkban. Szerencsére Nüx azonnal megadta a számát, és nem volt egy keresetlen szava se, vagy dünnyögése, pedig legalább fél óráig szokta szidni, és átkozni, ahogy Gaia-t is. Merthogy általában érdeklődik a fia felőle, noha semmi olyat nem mondhatok neki, az orvosi esküt én is letettem, egy párszor.
Zsebre dugott kézzel, és kissé lehajtott fejjel sétálok a parkba, noha szemüveg is van rajtam, na meg be is sötétedett, de jobb biztosra menni. Viszont eljött, már a park elején is éreztem, hogy itt van. Azt hittem nem fog, nem arról híres, hogy ugrik, ha szükségem van rá, egy párszor előfordult, inkább körbe röhögött.
- Újabban a Harry Potterre kaptál rá? – veszem le a szemüveget, sárgán villogó szemekkel mérem végig. Megsem lepődöm, hogy megint más alakja van, rosszabb, mint egy kaméleon.
- Két percet kérek az életedből. Szedd le rólam a kötést, és már itt sem vagyok, vagy hagyj beledögleni, nekem oly mindegy, csak döntsd el melyiket szeretnéd. Ha az utóbbit akkor meg is ölhetnél, bár lehet pár napon belül jön értem valamelyik rokon. – vonom meg óvatosan a vállamat, már a légzés is fáj, de ez vajon érdekelni fogja ezt a barmot? Kötve hiszem. Az biztos jobban tetszik neki, hogy válok, bár ha meghalok akkor tök mindegy.  

POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Közgazdász professzor
⌲ Hozzászólások :
9
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Happy Father - Daughter Day   Szer. Szept. 06 2017, 23:09

Verina&Erebosz

A dolgok most pontosan úgy állnak, ahogy szeretem őket. A világon ül egy fajta sötétség, - az én fajtám - ami körbehálóz és tönkretesz dolgokat, például bizonyos gyermekeimet, akik letértek megfelelőnek nevezhető útjaikról. Nem mintha általában beleártanám magam a dolgaikba, vagyok éppen elég nagy szarházi, hogy kerülőpályán nézzem végig felemelkedésük és bukásuk, csak Diamate már tajtékzott, hogy mi történik Verinával. Hát mi a kóficos kis faszom történne, szenved a kis sötét csillag. Nem került fel idén sem apuci büszkeségei közé, nem mintha lenne olyan lista valaha is. De tény és való, hogy meglepetésként ért a hír, amikor Chryse rám rúgta az ajtót, hogy beszéljek a lányommal, mert Ephraim romokban hever és ő sem az a nimfa aki ismerné a nem viszonylagos fogalmát hírből is mondjuk.
Szinte unottan ugrok kivételesen a kérésére, hogy bukkanjak fel az életében. Egy gyerekem sem keresi a társaságom, ha mégis, akkor sem azért, hogy puszit kapjak. Le is okádnám őket. Szinte fütyörészve korzózok a parkban, oda ahová hívott engem a leánygyermek.
- Tudod, hogy milyen jövedelmező Dél-Koreából származni? Megsúgom nagyon jövedelmező, csak úgy tapicskolok a punciban. Anyádnak tetszik pedig. - röhögöm el magam, amikor meglátom a szemeit és csak emlékeztetőül bekapcsolom én is picit a ködlámpáim.
- Csak? Üsse kavics, annyi van. Óóó... hát ennyire szar lett? A kis magán hadműveleted az Őrzővel nem tett jót neki és ráadásul az ő kötése alatt ott lapul a drágalátos édesanyja ősi gyógyítóereje is, ami szintén mínusz egy a kötésednek. Már egy pár száz éve kapartad amúgy is a fedeled, de leszek nagyvonalú, jó kedvemben vagyok. - ha látná az anyja, hogy mennyire nem tud meghatni, hogy a gyerekről most ha lekapnának egy EKG-t, olyan flattern lenne rajta, hogy egy önérzetesebb kardiológus megpróbálna nekiveselkedni egy amperos emberszuszakolóval. Megforgatom a szemeim egy színpadias sóhajjal, ahogy leveszem róla azt, amit amúgy magának is meg tudott volna tenni, csak a gordiuszi csomó egy köcsög valami.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Happy Father - Daughter Day   Csüt. Szept. 07 2017, 01:13

Erebosz&Verina

Ha ezt a találkozást túlélem, és végre jól leszek, soha a büdös életben nem akarok vele találkozni. Eddig is tökéletes megvoltam a passzív kapcsolattartásban. Én nem kerestem, ő bosszankodott, hogy az Őrzővel léptem házasságba, és ennyi, éltünk boldogan, úgy nagyjából. Mert azért csak sikerült oda-odaszúrniuk a nem normális apósommal karöltve. Halkan szusszanok a válaszára.
- Örülök neki, hogy tapicskolsz bennük. Várjunk csak..az anyámnak?! – kérdezem kissé ingerültebben, mint ahogy akartam. Szemforgatással válaszolok a mutatványára, naná tőle örököltem ezt is. Együtt van az anyámmal, de basztak felnevelni, inkább nem kérdezek rá, hogy ki miatt nem. Tudom a választ, emiatt a gyökér miatt nem.
- Nem te akartad az apóssal, hogy vége legyen? Pontosan azt akartátok, hogy elváljunk, most pedig úgy néz ki sikerül is. Tudom, hogy nem tett jót, hogy segítettem neki, pont ezért nézek ki ennyire szarul, márpedig nem engedhetem meg magamnak. Akkor is sikerült felbasznod, de úgy látszik mégsem eléggé, hogy sikerüljön leszednem magamról. Ó, köszönöm őnagysága, hogy ennyit is megtesz értem. – pislogok rá kissé gunyoros mosollyal, most már sokkal jobban vagyok.
- Szóval az anyám, ha tippelnem kéne nem istennő, mégis halhatatlan. Nimfa,igazam van? – vonom fel kérdőn a szemöldököm. – Alvilági, vagy szerencsések a génjeid és elnyomják az övét, még nem jöttem rá. – fonom össze a karomat a mellkasom előtt. - Van még valami meglepetésed mára? Ne kímélj, már amúgy is elkönyveltelek egy pár évszázada pöcsnek. -

POTUS
Vissza az elejére Go down
Sponsored content
TémanyitásTárgy: Re: Happy Father - Daughter Day   

Vissza az elejére Go down
 
Happy Father - Daughter Day
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» My little, sweet daughter...

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Amerika :: New York :: Belváros-
Ugrás: