War, war never changes
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot

Brian Ingram, Desirée Ingram

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Yesterday at 22:32

Yesterday at 20:18

Yesterday at 11:30

Yesterday at 00:23

Yesterday at 00:09

Szomb. Jan. 19 2019, 19:51

Szomb. Jan. 19 2019, 17:29

Szomb. Jan. 19 2019, 13:38


Share | 
 

 Coffee, demon and witch - Electra && Jade

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

⌲ Hozzászólások :
11
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jun. 14.

TémanyitásTárgy: Coffee, demon and witch - Electra && Jade   Hétf. Szept. 11 2017, 17:35

My demons....

Electra & Jade

Végül, csak visszajöttem Európába, hogy újra csatlakozzak Anubishoz, és hogy lassan megtanuljam kezelni a képességeimet, amiket kaptam a démon léttel együtt, de egyszerűen nincs maradásom a tiszta, rendezett lakásban, ami még csak nem is az enyém. Bár szeretem azt gondolni, hogy ennyivel igazán jön nekem, azok után, hogy akaratom ellenére hozott vissza a halálból, és tett engem démonná, pedig nem kértem. Én meghalni akartam, és nem visszatérni.
Nincs kedvem maradni, így az egyik könnyű tornacipőm után nyúlok, hogy feszes, szoros farmeremhez felvegyem, és az egyszínű kék felsőmhöz. A hajam kibontva omlik a hátamra, nem tűztem fel sehogy sem, szeretem ha csak így van és első tincseim az arcomba hullanak, valahogy olyan mintha a hajfüggönyöm mögé bújhatnék. Egy egyszerű krémszínű táskát emelek fel a földről a vállamra veszem. Csak egy pár dolog van benne, pénztárca, iratok zsepi, egy sminktükör, a kulcsaim, a régi lakásom kulcsai is megvannak még, de nem voltam ott azóta. Nem mertem odamenni. A telefonom is bele ejtem a táskába, és kilépek az ajtón. Este van már, és nekem mégis egy kiadós kávé kell, hogy bármihez is elegendő energiát gyűjtsek.
Egy viszonylag közeli kávézót célzok meg, és mivel alig van szabad asztal körülnézek, de egyet látok csak meg. Kikérem a kávémat, és fizetek is, hogy leülhessek, de csalódottan veszem észre hogy már elfoglalták, így új alternatíva kell néznem, és egy egyedülálló nő felé pillantok, aki nem érződik egészen embernek. Illetve az ,de mégis több kicsi. Felé indulok.
- Szia. Ne haragudj, de minden asztal foglalt már. Csatlakozhatok vagy vársz valakire? - kérdezem udvarias mosollyal, mert akkor inkább átkérem elviteles megoldásra, mert nem akarok az emberek kapcsolataiba beleavatkozni. Ha vár valakire, akkor nyilván nem akarok zavarni.

My Wonderland | Honey <3 |

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

félisten

⌲ Foglalkozás :
Egyelőre kristályszökevény
⌲ Hozzászólások :
38
⌲ Tartózkodási hely :
Etna
⌲ Csatlakoztam :
2017. Apr. 01.
⌲ Kor :
767

TémanyitásTárgy: Re: Coffee, demon and witch - Electra && Jade   Vas. Szept. 17 2017, 19:39

Don’t mess

with me…

Jade & Electra
Kezdem egészen megszokni ezt az új világot. Nem mondom, azért még a mai napig fenn tudok akadni dolgokon s abban sem vagyok egészen biztos, hogy van-e udvarlóm vagy sem, lévén manapság valami őrületes változás állt be a világba minden téren s semmi sem hasonlít arra a régi bevett szokásra, amire én emlékszem. S bár ott volt velem a legnehezebb pillanatokban, legalább ötször mentette meg az életem és egek milyen kellemes volt a karjai közt remegni… de, nem hinném hogy történt volna bármi is. Némiképp ez elszomorít valami ismeretlen okból kifolyólag, másrészről meg csak legyintek rá, nem érek rá ilyen hülyeségekkel foglalkozni. Az a legfontosabb, hogy anyám lelki békéje újra helyre álljon a jelenlétemmel. Most vele kell lennem, nem érek rá itt fiúkra, még akkor sem, ha istentelenül helyes és izmos és átkozottul jó feneke van. Vááh, már megint… hiába rázom meg a fejem szusszanva, az a hetyke mosoly mindig itt táncol a szemem sarkában. Tutira rám szórt valami bűbájt vagy valamit, nem normális a viselkedés, amit produkálok. Fáradtan ejtem a fejem a kis kör alakú asztalra s a kezemen fekve kavargatom a tejes kávémat. Egy kis eldugott utcában vagyok, egy csendes kis kávézóban, legalábbis, az első 10 percig. Aztán megtalálta mindenki, és zsúfolásig tele lett, noha én ebből semmit nem hallok, csak azt a bársonyosan mély baritont…
- Tessék?
Rezzenek össze s felkelek az asztalról, úgy pillogok rá smaragd tükreimmel. Meg is emelkedik szemöldököm, hiszen lévén anyám is ügyeletes a halottak dolgaival így én magam is konyítok valamicskét hozzá. Például azt, hogy nem értem, miért van haláli kisugárzása az előttem állónak. Elnézek mögé, meg az egész teremben, de semmi. Így hát… győz a kíváncsiság, s arrébb húzom a cuccaimat, addig se gondolok arra a kis kalandorra.
- Szia, Bocsi, persze, gyere csak, egyedül vagyok.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Hozzászólások :
11
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jun. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Coffee, demon and witch - Electra && Jade   Kedd Nov. 07 2017, 14:26

My demons....

Electra & Jade

A kis kávézót vettem célba, ami itt van az utcában, azaz nem olyan sokkal messzebb a lakásomtól, amit Anubis kedvesen a rendelkezésemre bocsátott, de be kell valljam tetszik az elrendezése és a kilátás is.
Annyira ellentmondásos hogy mit érzek vele kapcsolatban is, kell egy kis gondolkodási idő, hogy eldönthessem hogy utálom vagy éppen kedvelem, és ez mellé nem lenne rossz egy kávé sem. Még egy jegyzetfüzetet is hoztam hogy pro és kontra listát írhassak. Viszont azzal nem számoltam hogy mindenki itt akar majd kávézni, és én nem szeretem a tömeget. Azelőtt nem volt semmi bajom vele, de mióta démon lettem, néha nagyon nagyon idegesít a sok ember és azok minden nyűgje. Viszont az a lány, akit én kinézek, nem egészen emberi, bár még nem tudom behatárolni hogy micsoda is igazából. Már megtanultam érzékelni a más embereket, és kiszűröm az isteneket meg a démonokat. Másokkal még nem mindig megy olyan jól, szóval nem tudom pontosan hogy miféle is, de nem olyan erős mint egy isten. Az ereje máshogyan mérhető leginkább.
- Azt kérdeztem, csatlakozhatok-e, mert minden asztal foglalt már - mosolyodom el, ahogy rápillantok. Látom hogy valószínűleg a gondolatai között ragadt és onnan rángattam ki. Vajon ő is egy férfin gondolkodik, vagy egészen máson?
- Köszönöm, akkor letelepszem - mosolyodok el, és leteszem a kávém, aztán én is kényelmesen helyet foglalok, és elrendezem magam. Előszedem a kis noteszem és elfelezem a lapot és elkezdem írni a listát. De megtorpanok és csak... tartom a lap felett a tollam, de nem tudom mit írhatnék. Gondterhelten sóhajtok egyet és könyökölve támasztom a fejem.
- Nem igaz....

My Wonderland | Honey <3 |

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

félisten

⌲ Foglalkozás :
Egyelőre kristályszökevény
⌲ Hozzászólások :
38
⌲ Tartózkodási hely :
Etna
⌲ Csatlakoztam :
2017. Apr. 01.
⌲ Kor :
767

TémanyitásTárgy: Re: Coffee, demon and witch - Electra && Jade   Szomb. Márc. 03 2018, 18:22

Don’t mess

with me…

Jade & Electra
Tény, hogy egy egészen kicsikét el és belemerültem a saját kis világomba, de a világ a tudhatója, nagyon érdekelnek a válaszok. Azonban faragatlan nem vagyok, szándékosan főleg nem, így kicsit odébb pakolom magamat, meg a szétpakolt dolgaimat, hogy az idegen lány is elférjen mellettem. Mialatt ő leül, lehetőségem van körbenézni... és elborzadni azon, hogy mennyire tele lett ez a hely csupán pár perc leforgása alatt.
- Jaj, ne haragudj... szégyellem, hogy ennyire figyelmetlen vagyok.
Sóhajtok kelletlen, mert szegény az első pillanatokban biztos azt hihette, hogy szándékosan nézem levegőnek. Pedig szó sincs róla! Sőt, most, hogy közelebbről is van szerencsém hozzá... érdekel, hogy miért van halotti kisugárzása. Éppen kortyolok egyet, amikor meghallom a sóhajtó panaszkodást.
- Valami baj van? Ott hagytam valamimet?
Kezdek nyújtózni, mert lehet, hogy szegény beleült a tollamba. Bár akkor minimum megugrott volna, de fene sem tudja. Lehet nem érez fájdalmat? Nem tudom, anya jobban ért a halottakhoz, mint én... Aztán... nem is tudom honnan jut eszembe és gondolkodás nélkül szalad ki a számon. Lágyan mosolygom rá.
-Férfi probléma?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Hozzászólások :
11
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jun. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Coffee, demon and witch - Electra && Jade   Hétf. Jún. 04 2018, 20:48

My demons....

Electra & Jade

Elmosolyodom a pakolására és letelepszem én is odarakva a kis táskámat, hogy kényelembe helyezzem magam, és a kávémat várjam. Felsóhajtok egy kicsit ahogy hátradőlve kibámulok a kirakaton és a megjegyzésére fordulok vissza hozzá.
- Semmi baj. Láttam hogy nagyon elgondolkoztál, biztos neked is megvan a magad terhe - mosolyodok el, és ez a mosoly... talán egy kicsit emlékeztet a régi életemre. Hogy milyen voltam, és lehetnék ha nem árulnak el, és nem leszek démon. Nem vagyok már emberi és nem tudom akarnék-e újra az lenni hiszen így sok mindenre képes vagyok, és nem mondanék le róla.
A pincérre nézek ahogy leteszi a kávém, és megköszönöm neki, aztán nézek újra a nőre.
- Nem, dehogy. Nyugi, tök rendes vagy hogy ideengedtél, csak hát... nekem is megvannak a dolgaim és problémáim és nem akarják magukat megoldani sajnos - szusszanok fel ahogy lekanalazom a habot a kávém tetejéről, és elgondolkodok egy kicsit hogy Anubist vahon tényleg ennyire utálom-e vagy csak azért utálom mert görbe tükröt tart elém. Nem tudom.
- Ahha, olyasmi. Na és neked, ha nem vagyok indiszkrét? Egyébként Jade vagyok - mutatkozok be, ha már így szóba elegyedtünk.

My Wonderland | Honey <3 |

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

félisten

⌲ Foglalkozás :
Egyelőre kristályszökevény
⌲ Hozzászólások :
38
⌲ Tartózkodási hely :
Etna
⌲ Csatlakoztam :
2017. Apr. 01.
⌲ Kor :
767

TémanyitásTárgy: Re: Coffee, demon and witch - Electra && Jade   Vas. Jún. 24 2018, 21:53

Don’t mess

with me…

Jade & Electra
Most egy önző dög leszek és felhasználom újonnan csatlakozott asztaltársam, hogy elterelje a gondolataimat arról az isteni testű titánról, aki miatt aludni is nehézkes sokszor. Együttérzően mosolyogva bólogatok neki. Lám-lám, és a föld mégis kerek és még forog is.
- Igazán nem tesz semmit. Észre se vettem és egy pillanat alatt tele lett a hely. Pedig úgy tudtam itt általában nyugis lenni.
Legyintek egy kicsit, elvégre tényleg nem nagy kunszt. Amúgy is szoknom kell ezt a modern élet dolgot. Bár sokat tanultam azért rövid idő alatt, ez nem egyenlő a megszokással. Például a forgó ajtóktól a mai napig tartok. A gondolataimat most kicsit félretéve kezdek rá figyelni, érdekes társaságnak ígérkezik s míg vele beszélgetek, hátha megvilágosodok.
- Áhhá! Éreztem! Mindennek ők az okai.
Jelentem ki ellentmondást nem tűrő hangon, miközben tenyeremet függőlegesbe húzva elhúzom magam előtt a kezem, mintha minden ellenérvet kisöpörnék a közelünkből.
-Ohh, igaz is. Szia Jade, az én nevem Electra.. és jól látom hogy te nem... nos, kicsit más vagy?
Nézek rá enyhén oldalra döntött fejjel, mert eddig meg se próbált támadni senkit, szóval nem nagyon merek hinni a megérzéseimnek. Mármint, a démonok nem ilyen cukik! Biztos csalnak az érzékeim.
-Egyébként igen, nekem is... történetesen egy átkozottul helyes titán.
Fújom ki a levegőt és egykedvűen hátradőlök. Nem értek én a lovakhoz na!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Hozzászólások :
11
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jun. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Coffee, demon and witch - Electra && Jade   Kedd Júl. 17 2018, 13:05

My demons....

Electra & Jade

Nincs sok kedvem visszamenni a lakásba, mert ott is csak azt látom amit nem akarok, és most valahogy menekülnék minél messzebb, mint amikor görögországba jutottam el és olyasvalakibe futottam akibe nem kellett volna. Az alvilág istene, aki nem kedveli túlságosan a démonféléket.
Megrázom kicsit a fejem hogy visszatérjek a jelenbe és a kávézónak és az asztaltársaságomnak szentelhessem a figyelmem teljesen. Szimpatikus nő, de nem ember ahogy én sem vagyok az.
- Általában nyugis hely, nem is értem miért van most majdnem teltház. Pedig nem indokolt, mert semmi ünnepnap nincs és még csak hétvége se... - tárom szét a kezeim egy kicsit, mert tényleg nem értem. Én is azért szeretem ezt a helyet, mert nincs túl nagy forgalom, és eddig mindig volt szabad asztalom és nem kellett máshoz leülnöm.
- Vagy legalábbis majdnem mindennek, de jelen esetben igen... - szusszantok, hiszen anubis nem egyszerű eset és annyira természetesnek vette hogy én démonként éljek, és még csak meg sem kérdezett róla hogy akarom-e. Mondjuk jó eséllyel nem akartam volna, azok után amiket átéltem...
A diszkrét kérdésére kényszeredetten felnevetek egy kicsit.
- Igen jól érzed, és ezek szerint te is másabb vagy az átlagnál de nem tudom mennyivel. Nem tudom még annyira kiszűrni hogy ki micsoda - sóhajtok fel, ahogy beleiszom a kávémba és elkeverem. Kicsi démon vagyok én még ehhez.
- Örvendek Electra. Ezek szerint nem vagyok egyedül aki szerint minden bajunknak ők az okai ez azért megvigasztal - eresztek el egy kis mosolyt ahogy beleharapok a teasüteményembe.
- Titán? Nahát! Te sem játszol kicsiben, nekem egy isten megy az agyamra, de fuh iszonyatosan... - csóválom meg a fejem egy kicsit. Szörnyűek, az meg főleg hogy Anubis....

My Wonderland | Honey <3 |

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

félisten

⌲ Foglalkozás :
Egyelőre kristályszökevény
⌲ Hozzászólások :
38
⌲ Tartózkodási hely :
Etna
⌲ Csatlakoztam :
2017. Apr. 01.
⌲ Kor :
767

TémanyitásTárgy: Re: Coffee, demon and witch - Electra && Jade   Vas. Júl. 29 2018, 17:36

Don’t mess

with me…

Jade & Electra
Egyetértően bólogatok a szavaira, bár én kicsit máshogy érkeztem, mint ő. Mondhatni, nem vagyok törzsvendég, bár, ez alatt a néhány nap alatt nem is lehetnék sehol sem az.
- Én most vagyok itt először, ajánlották a helyet, bár azt mondták, mindig nyugis. ezzel szemben... nos...
Körülnézek és felemelem két kezem, amolyan, hát látod, ez van címszóval. Ellenben arrébb húzódom és hagyom, hogy rendesen elhelyezkedhessen az asztalnál, elvégre, elég nagy ez kettőnknek és egyikünk sem valami széles darab. Felkavarom az italomat és kortyolok belőle, miközben ő mond egy pár szót magáról.
- Hmm.. hát én elég jól érzem... csak valahogy nem akaródzik elhinni, amit érzek.
Pillantok rá enyhén felvont szemöldökkel, elgondolkodva. Miközben kikanalazom a maradék tejszínhabot a bögréből.
-Mármint, ne sértődj meg, de a fajtád nem szokott... ilyen kedves lenni.
Most egy pillanatra elgondolkoztam, vajon mik lehetnek a tervei, de igaznak találom amit mond, miszerint nem tudja még annyira szűrni. ez pedig jó szerén azért lehet, mert még nem elég idős hozzá. Noha nem tudom, náluk ez mikor következik be, mikor számít elég idősnek. A szavaira azonban kacagnom kell.
-Ami azt illeti, ez rólad is elmondható. egy isten? Komolyan? Jól beletenyereltünk akkor mindketten.
Mondjuk nekem nem is megy az agyamra, vagy legalábbis nem úgy, ahogy gondolnánk. Inkább... nem is tudom. Bánt hogy nem keres? Vagy bánt, hogy annyi mindent kell tanítania? Inkább nézhet valamiféle diáknak, mint nőnek... és ez az, ami talán a legjobban zavar. Vagy várjunk csak.. miért is zavar ez engem?
-Én csak.. ahh nem tudom. Fogalmam sincs mihez kezdjek vele. Egy csomó mindent tanít nekem a világról... biztos egy idegesítő kisdiáknak néz... vagy nem is tudom. Nem is keresett... áhh hagyjuk, csak felhúzom magam rajta. A tiéd miért idegesít?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Hozzászólások :
11
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jun. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Coffee, demon and witch - Electra && Jade   Kedd Dec. 04 2018, 19:01

My demons....

Electra & Jade

Elhelyezkedek és a velem szemben lévő nőre nézek. Milyen szép ő is, és régen már rég a divatról és minden másról beszélgettem volna vele, most meg csak szomorkás mosollyal konstallálom hogy a hely nem nyugodt ahogy számítottam rá, és sajnos az ízlésemnek túl sok is az ember itt.
- Nem is értem mi van ma. Remélem kicsit eltűnnek az emberek, már egy ideje nem érzem jól magam a tömegben - teszem hozzá hiszen nagyon nehéz olyankor koncentrálni, és nehezen tartom magamban az olyan hajlamaimat amiket nem lenne a legjobb mutogatni. Démon vagyok végül is, és majdnem mindenki meg akar ölni.
- Szerencsés vagy. Vagy csak elég tapasztalt - mosolyodom el könnyedén, és a következő szavaira kicsir szlkesedik a mosoly de nem sokkal. Értékelem az őszinteségét, és ő legalább nem rögtön fenyegetőzik, és nem akar megölni mint görögországban aza seggfej isten.
- Nem sértődöm ne aggódj. Te legalább nem akarsz rögvest nekem esni azért ami vagyok - és amiről nem tehetek! Bár ezt már csak magamban teszem hozzá, hiszen öngyilkos lettem, és nekem örök kárhozat járt volna, de Anubis úgy döntött hogy nem érdemlem meg ezért... második esély és élet és egy szép lehetőség hogy bosszút álljak azokon, akik elárultak engem. Emberi vágyaim vannak, de nem vagyok már az. Hol igazságos ez?
Belekortyolok az italomba és Electrára nézek egy "nem mondod" pillantással.
- Azt hittem nem jöhet rosszabb annál hogy meghalok, és mégsem, de.... jött - szusszanom és lekanalazom a maradék tejhabot hogy zavartalanul kavargathassam.
- Nem mondom hogy örülök hogy nem vagyok egyedül, de... megértem, és nem vagyok kárörvendő - pillantok a nőre ahogy beleiszom a poharamba ismét. Nagyon finom itt a latte.
- Nekem pont fordítva van. Túlságosan rámenős, nem hagy békén, pont mert... még fiatal vagyok és szerinte neki kell vigyáznia rám mert mások megölnek... de egyszerűen az agyamra tud menni - sóhajtom ahogy az asztalra könyöklök, és a kezeimbe támasztom a fejem,
- Nem cserélünk?


My Wonderland | Honey <3 |

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

félisten

⌲ Foglalkozás :
Egyelőre kristályszökevény
⌲ Hozzászólások :
38
⌲ Tartózkodási hely :
Etna
⌲ Csatlakoztam :
2017. Apr. 01.
⌲ Kor :
767

TémanyitásTárgy: Re: Coffee, demon and witch - Electra && Jade   Pént. Jan. 04 2019, 01:12

Don’t mess

with me…

Jade & Electra
Az mindkettőnkről elmondható, hogy nyugis helyet akartunk, és nesze nekünk telt ház. Ha záros határidőn belül nem kezdenek el oszolni, lehet kénytelen leszek csinálni valamit, hogy megtörténjen. Azért oké, hogy elég jól alkalmazkodom, de ez a sok hang és ember... elszoktam már tőle na.  Annyi évtized alatt a kristályban nem is volt nehéz.
- Hát.. öregnek öreg vagyok... de csak mert egy csomót aludtam egy nagyra nőtt kavicsban...
Húzom el kelletlen a számat a dologra, elvégre akart a franc hibernálódni ennyi időre, meg úgy egyáltalán, szét akartam rúgni a sok boszorkányüldöző seggét, de nem lehetett... elvettek tőlem mindent.
- Ameddig nem csinálsz semmi rosszat, nincs rá okom. Meg hát... mindegy.
Azok után az emberiségbe vetett hitem is alaposan megcsappant. Az a helyzet, hogy meglehet, hogy nem nagyon érdekelne, ha kicsit visszakapnának mindabból amit anyámnak okoztak évszázadokkal ezelőtt. Nem, nem okozna különösebb fejfájást a dolog.  
-Uhhhuhuuu ezzel vigyázni kell. Még ha csak magadban is jelented ki, hogy nem lehet már rosszabb, a világ rácáfol. Azonnal.
Ez amúgy tényleg így van, mintha csak hallgatózna a világ és kapva kap az alkalmon, hogy a képünkbe dörgölhesse a hülyeségeit. A kérdésére nem tudok nem felnevetni, majdnem ki is löttyintem a maradék innimet, de végül megússza a ruhám a dolgot.
-Hát, lehet nem járnál jól. Szerintem Prométheusz sanszosan visszatuszkolna oda, ahonnan jöttél. Függetlenül attól, hogy csináltál-e bármit is.
Ingatom meg a fejem kicsit elgondolkozva, de végül erre jutok. Elvégre, lelopta a tüzet az embereknek... szóval ő sanszosan az ő pártjukat fogja. A démonok meg az emberek nem túl barátok, így nagyon más forgatókönyvet nem tudok elképzelni...meg...
-Meg hát azért azt a feszes hátsót azért nem adnám neked, bocsi. Azért mégiscsak...na. Nahhátna.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Coffee, demon and witch - Electra && Jade   

Vissza az elejére Go down
 
Coffee, demon and witch - Electra && Jade
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Európa :: Európa más részei-
Ugrás: