Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkaverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungdar az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Szomb. Május 26 2018, 21:43

Szomb. Május 26 2018, 20:02

Csüt. Május 24 2018, 17:14

Csüt. Május 24 2018, 15:24

Szer. Május 23 2018, 20:02

Vas. Május 20 2018, 23:12

Szomb. Május 19 2018, 22:09

Csüt. Május 17 2018, 20:05

Kedd Május 15 2018, 21:02


Share | 
 

 Coffee, demon and witch - Electra && Jade

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

⌲ Hozzászólások :
8
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jun. 14.

TémanyitásTárgy: Coffee, demon and witch - Electra && Jade   Hétf. Szept. 11 2017, 17:35

My demons....

Electra & Jade

Végül, csak visszajöttem Európába, hogy újra csatlakozzak Anubishoz, és hogy lassan megtanuljam kezelni a képességeimet, amiket kaptam a démon léttel együtt, de egyszerűen nincs maradásom a tiszta, rendezett lakásban, ami még csak nem is az enyém. Bár szeretem azt gondolni, hogy ennyivel igazán jön nekem, azok után, hogy akaratom ellenére hozott vissza a halálból, és tett engem démonná, pedig nem kértem. Én meghalni akartam, és nem visszatérni.
Nincs kedvem maradni, így az egyik könnyű tornacipőm után nyúlok, hogy feszes, szoros farmeremhez felvegyem, és az egyszínű kék felsőmhöz. A hajam kibontva omlik a hátamra, nem tűztem fel sehogy sem, szeretem ha csak így van és első tincseim az arcomba hullanak, valahogy olyan mintha a hajfüggönyöm mögé bújhatnék. Egy egyszerű krémszínű táskát emelek fel a földről a vállamra veszem. Csak egy pár dolog van benne, pénztárca, iratok zsepi, egy sminktükör, a kulcsaim, a régi lakásom kulcsai is megvannak még, de nem voltam ott azóta. Nem mertem odamenni. A telefonom is bele ejtem a táskába, és kilépek az ajtón. Este van már, és nekem mégis egy kiadós kávé kell, hogy bármihez is elegendő energiát gyűjtsek.
Egy viszonylag közeli kávézót célzok meg, és mivel alig van szabad asztal körülnézek, de egyet látok csak meg. Kikérem a kávémat, és fizetek is, hogy leülhessek, de csalódottan veszem észre hogy már elfoglalták, így új alternatíva kell néznem, és egy egyedülálló nő felé pillantok, aki nem érződik egészen embernek. Illetve az ,de mégis több kicsi. Felé indulok.
- Szia. Ne haragudj, de minden asztal foglalt már. Csatlakozhatok vagy vársz valakire? - kérdezem udvarias mosollyal, mert akkor inkább átkérem elviteles megoldásra, mert nem akarok az emberek kapcsolataiba beleavatkozni. Ha vár valakire, akkor nyilván nem akarok zavarni.

My Wonderland | Honey <3 |

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

félisten

⌲ Foglalkozás :
Egyelőre kristályszökevény
⌲ Hozzászólások :
31
⌲ Tartózkodási hely :
Etna
⌲ Csatlakoztam :
2017. Apr. 01.
⌲ Kor :
767

TémanyitásTárgy: Re: Coffee, demon and witch - Electra && Jade   Vas. Szept. 17 2017, 19:39

Don’t mess

with me…

Jade & Electra
Kezdem egészen megszokni ezt az új világot. Nem mondom, azért még a mai napig fenn tudok akadni dolgokon s abban sem vagyok egészen biztos, hogy van-e udvarlóm vagy sem, lévén manapság valami őrületes változás állt be a világba minden téren s semmi sem hasonlít arra a régi bevett szokásra, amire én emlékszem. S bár ott volt velem a legnehezebb pillanatokban, legalább ötször mentette meg az életem és egek milyen kellemes volt a karjai közt remegni… de, nem hinném hogy történt volna bármi is. Némiképp ez elszomorít valami ismeretlen okból kifolyólag, másrészről meg csak legyintek rá, nem érek rá ilyen hülyeségekkel foglalkozni. Az a legfontosabb, hogy anyám lelki békéje újra helyre álljon a jelenlétemmel. Most vele kell lennem, nem érek rá itt fiúkra, még akkor sem, ha istentelenül helyes és izmos és átkozottul jó feneke van. Vááh, már megint… hiába rázom meg a fejem szusszanva, az a hetyke mosoly mindig itt táncol a szemem sarkában. Tutira rám szórt valami bűbájt vagy valamit, nem normális a viselkedés, amit produkálok. Fáradtan ejtem a fejem a kis kör alakú asztalra s a kezemen fekve kavargatom a tejes kávémat. Egy kis eldugott utcában vagyok, egy csendes kis kávézóban, legalábbis, az első 10 percig. Aztán megtalálta mindenki, és zsúfolásig tele lett, noha én ebből semmit nem hallok, csak azt a bársonyosan mély baritont…
- Tessék?
Rezzenek össze s felkelek az asztalról, úgy pillogok rá smaragd tükreimmel. Meg is emelkedik szemöldököm, hiszen lévén anyám is ügyeletes a halottak dolgaival így én magam is konyítok valamicskét hozzá. Például azt, hogy nem értem, miért van haláli kisugárzása az előttem állónak. Elnézek mögé, meg az egész teremben, de semmi. Így hát… győz a kíváncsiság, s arrébb húzom a cuccaimat, addig se gondolok arra a kis kalandorra.
- Szia, Bocsi, persze, gyere csak, egyedül vagyok.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Hozzászólások :
8
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jun. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Coffee, demon and witch - Electra && Jade   Kedd Nov. 07 2017, 14:26

My demons....

Electra & Jade

A kis kávézót vettem célba, ami itt van az utcában, azaz nem olyan sokkal messzebb a lakásomtól, amit Anubis kedvesen a rendelkezésemre bocsátott, de be kell valljam tetszik az elrendezése és a kilátás is.
Annyira ellentmondásos hogy mit érzek vele kapcsolatban is, kell egy kis gondolkodási idő, hogy eldönthessem hogy utálom vagy éppen kedvelem, és ez mellé nem lenne rossz egy kávé sem. Még egy jegyzetfüzetet is hoztam hogy pro és kontra listát írhassak. Viszont azzal nem számoltam hogy mindenki itt akar majd kávézni, és én nem szeretem a tömeget. Azelőtt nem volt semmi bajom vele, de mióta démon lettem, néha nagyon nagyon idegesít a sok ember és azok minden nyűgje. Viszont az a lány, akit én kinézek, nem egészen emberi, bár még nem tudom behatárolni hogy micsoda is igazából. Már megtanultam érzékelni a más embereket, és kiszűröm az isteneket meg a démonokat. Másokkal még nem mindig megy olyan jól, szóval nem tudom pontosan hogy miféle is, de nem olyan erős mint egy isten. Az ereje máshogyan mérhető leginkább.
- Azt kérdeztem, csatlakozhatok-e, mert minden asztal foglalt már - mosolyodom el, ahogy rápillantok. Látom hogy valószínűleg a gondolatai között ragadt és onnan rángattam ki. Vajon ő is egy férfin gondolkodik, vagy egészen máson?
- Köszönöm, akkor letelepszem - mosolyodok el, és leteszem a kávém, aztán én is kényelmesen helyet foglalok, és elrendezem magam. Előszedem a kis noteszem és elfelezem a lapot és elkezdem írni a listát. De megtorpanok és csak... tartom a lap felett a tollam, de nem tudom mit írhatnék. Gondterhelten sóhajtok egyet és könyökölve támasztom a fejem.
- Nem igaz....

My Wonderland | Honey <3 |

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

félisten

⌲ Foglalkozás :
Egyelőre kristályszökevény
⌲ Hozzászólások :
31
⌲ Tartózkodási hely :
Etna
⌲ Csatlakoztam :
2017. Apr. 01.
⌲ Kor :
767

TémanyitásTárgy: Re: Coffee, demon and witch - Electra && Jade   Szomb. Márc. 03 2018, 18:22

Don’t mess

with me…

Jade & Electra
Tény, hogy egy egészen kicsikét el és belemerültem a saját kis világomba, de a világ a tudhatója, nagyon érdekelnek a válaszok. Azonban faragatlan nem vagyok, szándékosan főleg nem, így kicsit odébb pakolom magamat, meg a szétpakolt dolgaimat, hogy az idegen lány is elférjen mellettem. Mialatt ő leül, lehetőségem van körbenézni... és elborzadni azon, hogy mennyire tele lett ez a hely csupán pár perc leforgása alatt.
- Jaj, ne haragudj... szégyellem, hogy ennyire figyelmetlen vagyok.
Sóhajtok kelletlen, mert szegény az első pillanatokban biztos azt hihette, hogy szándékosan nézem levegőnek. Pedig szó sincs róla! Sőt, most, hogy közelebbről is van szerencsém hozzá... érdekel, hogy miért van halotti kisugárzása. Éppen kortyolok egyet, amikor meghallom a sóhajtó panaszkodást.
- Valami baj van? Ott hagytam valamimet?
Kezdek nyújtózni, mert lehet, hogy szegény beleült a tollamba. Bár akkor minimum megugrott volna, de fene sem tudja. Lehet nem érez fájdalmat? Nem tudom, anya jobban ért a halottakhoz, mint én... Aztán... nem is tudom honnan jut eszembe és gondolkodás nélkül szalad ki a számon. Lágyan mosolygom rá.
-Férfi probléma?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Coffee, demon and witch - Electra && Jade   

Vissza az elejére Go down
 
Coffee, demon and witch - Electra && Jade
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Európa :: Európa más részei-
Ugrás: