Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az istenek évszázadok óta békében élnek egymással. Nem volt ez mindig így, mielőtt 1220-ban az Istenek Tanácsa létrejött volna, a görög istenek gyakran piszkálták, csatáztak a skandináv istenekkel, az egyiptomiak próbáltak ebből kimaradni, ám Széth úgy gondolta, hogy remek alkalom átvenni a hatalmat, az összes isten felett. Ebben volt társa is, a csalás istene Loki, valamint Árész, mert az utóbbi kedvelte a vérengzést, az pedig hatalmas pusztítással járt volna, ha a három hatalom egymásnak feszül. Ám az egyiptomi isten türelmetlensége miatt hamarabb mért csapást a tanácskozókra, mint az eltervezett időpont. El is bukott a kísérlete, hogy megöli a Tanács fejeit. Persze, a cinkostársait is bemártotta, Árész büntetése hasonló lett, mint Prométheuszé, csak a háborúmániást a világ leghidegebb pontjához láncolták, Héphaisztosz nagyon élvezte a dolgot. Széthet megfosztották a hatalmától, csupán a halhatatlansága maradt meg, egészen addig, amíg be nem bizonyítja, hogy méltó a visszakapására. A triumvirátusból a legjobban Loki járt, vele nem tettek semmit, egyszerűen nem tudták rábizonyítani, hogy valóban benne lett volna a keze az összeesküvésben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megúszta, lehetséges, a két másik isten bosszút forral ellene. Szerencsére a főistenek megegyeztek abban, hogy hol telepednek le. Szétosztották maguk között a világot, sőt az Alvilágban is sikerült megegyezésre jutni. Azóta a béke tartós, vannak rebellisek, akik próbálják a szárnyukat bontogatni, rendszerint le is törik nekik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Reina Moore

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Szomb. Feb. 17 2018, 21:15

Pént. Feb. 16 2018, 23:37

Szer. Feb. 14 2018, 22:22

Vendég
Szomb. Feb. 03 2018, 19:47

Kedd Jan. 30 2018, 21:50

Kedd Jan. 30 2018, 20:47

Kedd Jan. 30 2018, 20:37

Kedd Jan. 30 2018, 18:49

Hétf. Jan. 29 2018, 16:24


Share | 
 

 Kratosz & Nerthus

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Kratosz & Nerthus   Vas. Szept. 17 2017, 00:14

Kratosz&Nerthus

Gondterhelten sóhajtok, van elég problémám, úgy egyébként. Noha éppen Angliában székelek, szükségem volt egy kis levegőváltozásra, Olaszország után rám fért. Mégsem maradhatok sokáig, mert miért hazudna nekem két tanácstag? Ráadásul a skandináv fele. Habár nem akarom elhinni, hogy egy aprócska istennő erre képes. Főleg az én földemen, Skócia és Wales olyan mintha a gyermekeim lennének. Ha pedig valamilyen isten ott akar rendetlenkedni, ami nem sorsszerű akkor bizony muszáj lépnem. Most viszont még várnék, remélem, hogy megjön az esze annak a görög istennőnek, nem akarok retorziót alkalmazni. Glenrék elmondása alapján amúgy sem a józaneszére hallgat. De őszintén szólva Tartarosszal való kapcsolat után ki lenne normális? Legszívesebben felpofoznám a mélység lakóját, annyi szerencséje van, hogy oda nem léphetek be, rosszul is éreznem magamat. Ám, ami nem késik, az nem siet, egyszer úgyis találkozom majd vele, nem maradhat örökre ott lent.
- Tényleg ennyire súlyos a helyzet, hogy egy hét alatt a harmadi tanácstag jön hozzám? – ingatom meg a fejem, amikor megjelenik Kratosz. – Biztos, hogy kellek? Tudod, hogy kő kövön nem marad, ha valahol beavatkozom. Izland nem volt olyan régen, most is az lesz, vagy kicsit finomabb lesz? – teszem fel a kérdéseket kíváncsian, és ölelem meg, már, ha hagyja.
- Félre értés ne essék örülök, hogy látlak, de legközelebb csak teára ugorj be, vagy valami hasonló. – grimaszolok egy egészen aprót. Kötelességem megvédeni a földjeimet, mégsem akarok egy várandós istennő után hajtóvadászatot indítani.

POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
♕ President of the United States ♕
⌲ Hozzászólások :
196
⌲ Tartózkodási hely :
♕ Washington D.C. ♕
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Kratosz & Nerthus   Hétf. Okt. 23 2017, 22:02

Nerthus&Kratosz

Úgy nyolc hónapja először, hogy valami furcsát éreztem, de az én hibám, hogy elhessegettem a gondolatot. Pedig mennyire egyértelmű volt... De még akkor is nehezen fért a fejembe, hogy a kedvenc sógorom mekkora egy ordító balfasz. Sajnálatos, hogy ennyire együgyű tud lenni, ha arról van szó, ami igazán fontos, de aki hülye az úgy is marad. Próbáltam konvencionálisabb eszközökkel rendet rakni a fejekben, ám nem sikerült. Amennyi lélek viszont már odaveszett, még az a csoda, hogy a fedél rajta van ezen a kondér káoszon és nem szivárgott le a híre Tartaroszhoz. El fog jönni a napja, amikor szembe kell néznie a saját mocskával, de az még nem most lesz értesüléseim szerint. Az elsőszülöttem gyakorlatilag katatón attól amit végre kell hajtania, de ő is tudja, hogy sem a hely, sem az idő, tulajdonképpen semmi sem áll a rendelkezésemre, hogy egyedül csendesen beavatkozhassak, mert köti a kezem a Tanács. Konzultáltam már Glenrrel és Sóllal az ügyről, közös erővel pedig sikerült egy életképes tervet szőni. A puding próbája sajnos az evés, így csak gyakorlatban fog eldőlni, hogy egy Őrző ellen két és fél isten elég lesz-e. Mert kegyelmezzen nekünk bárki és bármi, még tegnap.
- Tudod, hogy szól a szabály, kár, hogy nem tudtuk tovább tolni a bevetését. Ha Tanácsügy, akkor az első kettő értesítés a figyelmeztetés és én vagyok a végrehajtó. - sóhajtok egyet nehézkesen, ahogy közelebb lépdelek Nerthushoz. - Biztos, talánokban még mindig nem utazom. Az ismert világegyetem egyik legépítőbb és lepusztítóbb hatalma jelenleg olyan fülsüketítő csendet vágott Skóciában, hogy a halálok azt sem tudják merre vannak fejjel előre. Nem fogok kertelni, Drífa szerint sokkal rosszabb lesz. Két isten ereje szorult bele és tombol. - húzom el kicsit a számat és visszaölelem őt.
- Bárcsak kellemesebb körülmények között ejthetném meg ezt a látogatást. Legközelebb megpróbálok csak teázni jönni. - harmatgyenge mosolyt villantok rá. - A terep a tiétek, a bűnös a miénk, így az elképzelés az, hogy Panakeiát kifárasztjuk a te erőiddel, én az enyémekkel pedig felhúzom a burát, ha elkaptuk és a gyermeke születéséig őrizzük.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Kratosz & Nerthus
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Alternatív terek :: Múlt-
Ugrás: