Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az istenek évszázadok óta békében élnek egymással. Nem volt ez mindig így, mielőtt 1220-ban az Istenek Tanácsa létrejött volna, a görög istenek gyakran piszkálták, csatáztak a skandináv istenekkel, az egyiptomiak próbáltak ebből kimaradni, ám Széth úgy gondolta, hogy remek alkalom átvenni a hatalmat, az összes isten felett. Ebben volt társa is, a csalás istene Loki, valamint Árész, mert az utóbbi kedvelte a vérengzést, az pedig hatalmas pusztítással járt volna, ha a három hatalom egymásnak feszül. Ám az egyiptomi isten türelmetlensége miatt hamarabb mért csapást a tanácskozókra, mint az eltervezett időpont. El is bukott a kísérlete, hogy megöli a Tanács fejeit. Persze, a cinkostársait is bemártotta, Árész büntetése hasonló lett, mint Prométheuszé, csak a háborúmániást a világ leghidegebb pontjához láncolták, Héphaisztosz nagyon élvezte a dolgot. Széthet megfosztották a hatalmától, csupán a halhatatlansága maradt meg, egészen addig, amíg be nem bizonyítja, hogy méltó a visszakapására. A triumvirátusból a legjobban Loki járt, vele nem tettek semmit, egyszerűen nem tudták rábizonyítani, hogy valóban benne lett volna a keze az összeesküvésben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megúszta, lehetséges, a két másik isten bosszút forral ellene. Szerencsére a főistenek megegyeztek abban, hogy hol telepednek le. Szétosztották maguk között a világot, sőt az Alvilágban is sikerült megegyezésre jutni. Azóta a béke tartós, vannak rebellisek, akik próbálják a szárnyukat bontogatni, rendszerint le is törik nekik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Kedd Jan. 16 2018, 09:44

Vas. Jan. 14 2018, 00:04

Pént. Jan. 12 2018, 11:23

Csüt. Jan. 11 2018, 23:30

Csüt. Jan. 11 2018, 16:22

Csüt. Jan. 11 2018, 13:40

Vendég
Csüt. Jan. 11 2018, 11:15

Vas. Jan. 07 2018, 14:48

Csüt. Jan. 04 2018, 20:35


Share | 
 

 Tempest Crane

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

⌲ Foglalkozás :
életművész
⌲ Hozzászólások :
7
⌲ Csatlakoztam :
2017. Sep. 23.

TémanyitásTárgy: Tempest Crane   Szomb. Szept. 23 2017, 18:17

Tempest Crane
Show me your teeth
Ekhó
kortalan
nimfa
Lady Gaga
cicás nőcivé válás
Pánszexuális
keresett?

A visszhang nimfája.

pontpontvesszőcske

Ó mily édes kis friss hús. Illata is arról árulkodik, hogy mennyire ártatlan és tudatlan. Kedvem lenne őt egyben felfalni. A zenelejátszóból az egyik kedvencem csendül fel. Fülledt, erotikával teli, azt sugallja, hogy mennyire szabad vagy, mennyire a magad ura lehetsz, ha éppen azt akarod. Mintha csak nekem írta volna a dalszerző, zsigereimben érzem a ritmusát, lelkem dallamát vetíti ki, s máris mozgásra késztet.
Csípőm lassú ringásba kezd, a cigi füstje lomhán száll fel, ahogy kifújom. A félhomály csak még édesebbé teszi a pillanatot. Nézem őt, ül az ágy szélén, majdnem egy esetlen, újszülött kiskölyökre hasonlít, kit az anyja magára hagyott. Tetszik a látvány, olyan üde, annyira elveszett, szemei szinte könyörögnek a vezetésért. Ez pedig nagyon is a kedvemre való.
Tovább táncolok, immár egy kis érzékiség is kerül bele. A lágy dallam, mely más helyre repít, szépen lassan változik, búja, hívogató melódia következik. Be kell látni, hogy vannak halandók, kik ehhez igazán jól értenek.  Lépteim lassan elindulnak, elvezetnek a bárpulthoz, ahol töltök magamnak még egy kört. Őt nem kínálom, hiszen éppen arra próbálom nevelni, hogy szerezze meg magának, amire vágyik. Igaz ez még csak a tanórák legelsője, azért a végére már biztosan, hogy ő is másképpen fog nézni arra az alakra, aki visszamosolyog rá a tükörből.
Az édes nedűt sebesen hajtom fel, cigarettámat elnyomom a pohárban, nyelvemmel benedvesítem alsó ajkamat. Szemeim szinte sebeket égetnek bőrébe, úgy vizslatom őt, mint egy kiéhezett vad, leendő áldozatát. Töltök még egyet, s kezemben tartva a poharat, kecses, ám kimért léptekkel haladok felé. Nem tudom, hogy teljesen tisztában van-e azzal, hogy mi vár rá. Nem kérdeztem tőle, miképpen talált ide hozzám, hiszen ez érdekel belőle a legkevésbé, csak azzal foglalkozom, mit akar. Mi az, amire vágyik, s miért nem sikerült neki eddig beteljesíteni.
Leereszkedem mellé, közel az aurájához, majdnem az ölébe ülök. Szabad kezemet végigfuttatom belső combján, majd arcáig vezetem, melyet egy könnyed mozdulattal fordítok magam felé. Úgy látom, hogy egy kissé bátortalan, s bár ez engem kevéssé feszélyez, azt akarom, hogy ő semmiképpen se érezze kellemetlenül magát. A poharat kettőnk közé emelem, töltök egy keveset a számba az italból, majd közelebb hajolok hozzá, s ajkait csókkal illetem, az italt pedig ekképpen adom át számára.
Nyelvjátékából már tudom, hogy ez a játék eléggé édes lesz ahhoz, hogy csak egyszer kóstoljak bele..
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
Virágkötő
⌲ Hozzászólások :
9
⌲ Tartózkodási hely :
New York
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Tempest Crane   Szomb. Szept. 23 2017, 18:32

elfogadva
welcome to our family
Nálunk nincsenek nimfák, így mindig érdekes egyet-egyet látni belőletek. De azt kell mondjam, hogy majdnem mindannyian ilyen csalfa kis lények vagytok. Nekem tetszik, kíváncsian várom mi fog ebből kisülni, szóval utadra engedlek, a dolgokat már tudod.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Tempest Crane
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Karakter részleg :: Tagjaink :: nimfák-
Ugrás: