Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az istenek évszázadok óta békében élnek egymással. Nem volt ez mindig így, mielőtt 1220-ban az Istenek Tanácsa létrejött volna, a görög istenek gyakran piszkálták, csatáztak a skandináv istenekkel, az egyiptomiak próbáltak ebből kimaradni, ám Széth úgy gondolta, hogy remek alkalom átvenni a hatalmat, az összes isten felett. Ebben volt társa is, a csalás istene Loki, valamint Árész, mert az utóbbi kedvelte a vérengzést, az pedig hatalmas pusztítással járt volna, ha a három hatalom egymásnak feszül. Ám az egyiptomi isten türelmetlensége miatt hamarabb mért csapást a tanácskozókra, mint az eltervezett időpont. El is bukott a kísérlete, hogy megöli a Tanács fejeit. Persze, a cinkostársait is bemártotta, Árész büntetése hasonló lett, mint Prométheuszé, csak a háborúmániást a világ leghidegebb pontjához láncolták, Héphaisztosz nagyon élvezte a dolgot. Széthet megfosztották a hatalmától, csupán a halhatatlansága maradt meg, egészen addig, amíg be nem bizonyítja, hogy méltó a visszakapására. A triumvirátusból a legjobban Loki járt, vele nem tettek semmit, egyszerűen nem tudták rábizonyítani, hogy valóban benne lett volna a keze az összeesküvésben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megúszta, lehetséges, a két másik isten bosszút forral ellene. Szerencsére a főistenek megegyeztek abban, hogy hol telepednek le. Szétosztották maguk között a világot, sőt az Alvilágban is sikerült megegyezésre jutni. Azóta a béke tartós, vannak rebellisek, akik próbálják a szárnyukat bontogatni, rendszerint le is törik nekik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Electra East

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Yesterday at 23:27

Csüt. Márc. 15 2018, 20:47

Vendég
Pént. Márc. 09 2018, 20:11

Szomb. Márc. 03 2018, 18:22

Szomb. Márc. 03 2018, 18:02

Vendég
Pént. Márc. 02 2018, 22:28

Vendég
Szomb. Feb. 24 2018, 18:23

Szomb. Feb. 17 2018, 21:15

Pént. Feb. 16 2018, 23:37


Share | 
 

 Bree&Antonio

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Bree&Antonio   Vas. Szept. 24 2017, 00:55Bree&Antonio
Van az úgy, amikor a férfiember is azt várja, hogy a párja mellett legyen, mondták ezt nekem többen. Amit egyébként hülyeségnek tartottam, most mégis azt vártam, hogy Panakeia mellett legyek, és el ne mozduljak mellőle. A fiammal való találkozás egyáltalán nem dobott a béka segge alatt létező kedvemen, sőt, inkább még mélyebbre nyomta, amiről szintén azt hittem, hogy nem lehetséges. De hát van új a nap alatt. Amúgy sem haragszom rá, valószínű én is tettem volna az én apámmal, ha ezt csinálja velem. Pedig Káosz se egy mintaapa, ezt mondjuk nem vitatja senki, max az öregem. Viszont nagyon is téved, ha azt hiszi hagyjuk őt szabadon garázdálkodni, most már Éogan is teljes erejében van, sokkal nehezebb dolga lesz. Remélhetőleg össze is szedi magát, engem már kiosztott, más egyéb dolga meg nincs, csak a lelkekkel való foglalkozás.
Fejcsóválva nézek a villára, egy sokkal kisebbel is beértük volna, akkor is, ha a lányom szerint olcsó volt ez az ingatlan. Ketten vagyunk, ha hárman leszünk akkor is baromi nagy, egy újszülött nem fogja végig rohangálni. Mégis hangtalanul nyitok be, és sétálok arra, emerre érzem leendő gyermekem anyját. A konyhában hol máshol, még meglepődnék, ha nem kapnám éjjeli nassoláson, nem mintha zavarna, ráfér, egyébként, most viszont nincs is kedvem ezt hangoztatni. Tudja magától is, a kalóriatáblázat meg csodálatos kis jószág.
- Hé..miért nem alszol még? Késő van már, vagy nem kell menned dolgozni? – ölelem magamhoz, s nyomok csókot a homlokára. – Túléltem.. – jegyzem megy egy szusszanással, úgyis látja. – Meg is leszek majd valamikor, Drífával sokkal könnyebb volt a beszélgetés. – vonok vállat lassan.

POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Gyógyszerész
⌲ Hozzászólások :
67
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Bree&Antonio   Vas. Okt. 01 2017, 19:52Antonio&Bree
Kissé aggodalmasan, majdhogynem reszketegen pillantok fel az órára, ahogy a konyhába érek. Biztos vagyok benne, hogy katasztrofálisan sikerült a találkozója Tartarosznak Éogannal, így most minden vágyam, hogy a karjaimba zárhassam őt. Jéghidegek a kezeim, ahogy a hűtő ajtaját megérintem, nem igazán vannak kedvemre az olyan napok, amikor anyám vére kiüt rajtam és bosszút is áll. De cserébe le tudom hűteni a tálakat. Keresek valami mikrózni való gyors csemegét, most nem akarok édességet és magvakat rágcsálni. A végén még stresszevő leszek. Éogan a legjobb tudása szerint azzal ment találkozni, aki engem kicsinált. Amire a válasz igen is, meg nem is. Az ártatlan Panakeia odaveszett, az akinek nem éktelenkedik vér a kezén. De van még bennem mások boldogságát szolgáló és szerelmes Pana is. De legalább az megnyugtat, hogy a fiúnk is teljes erejében pompázhat. Valami jó is csak akad...
A mikróból kiveszem a nachost és megkeresem a kissé csípős szószt hozzá, akkor majdnem elnevetem magam. Amyntha úgy néz ki, hogy az édesapja külsejének a származási helyéről óhajt többet megtudni étel útján. De nem vigyorgok, csak nassolok, közben kikukkolok a lépcsők felé vezető hallhoz. Ez a hely hatalmas... Értem a célzást, hogy a Tartarosz királyának és királynőjének méltó lakhelye, de ez egy kicsit sok akkor is. Visszalépdelek, amikor megérzem gyermekeim apjának az energiáit az épületben.
- Szia... Nem bírok nélküled aludni egyáltalán most már. De lehet holnapra szabadnapot veszek ki. - simulok a karjaiba és a hátát simogatom, de nem tudom benntartani a sóhajt, amikor homlokon csókol. - Még szép, hogy túlélted... - de mik a következményei vajon. - Ennyire szörnyű volt? - hajolok elé kíváncsi pofival.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Bree&Antonio   Hétf. Okt. 02 2017, 21:58Bree&Antonio
Nem akarok ezen az egész találkozáson kattogni, mert tök felesleges. Kész, megtörtént, és mentünk a dolgunkra. Én haza, hogy a fiam hova, azt csak ő tudja. Ha olyan, mint én akkor egyedül lesz, majd utána megy a megfelelő személyekhez. Drífa se fogja megúszni, és a mégneje sem, mind a ketten tudtak róla. De még az Őrzőnek is tudtak hazudni.
Tulajdonképpen tényleg megérdemelt, és minden egyes szava igaz lenne, viszont nem az. Hiába intéztem el lelkileg Panakeiát, még mindig lakozik benne jóság, és figyelmesség, mint akkor. Van, ami nem tud változni.
Megkönnyebbülten sóhajtok fel, amikor végre a kacsalábonforgó palotába lépek, akkor sem kellett volna nekünk ekkora, ketten vagyunk. Na mindegy, a lányommal se lehet beszélni, amit akar az úgy is van. Makacs, mint az anyja.
- Holnap szabad vagyok én is, szóval maradhatunk itthon. Hamarosan meg alhatunk is, vagy csak te, én nem hiszem, hogy a mai nap után tudnék. – örülök, végre a karjaim között van, kissé meg is borzongok, a kezei hidegek. – Nem is volt kérdés.. – de egyébként igen, sokkal durvábbra számítottam. – Igen, eléggé, viszont akármennyire szeretném tagadni, hogy nincs igaza. De az volt. Nem mintha az elkövetkezendő időben találkoznék vele. Ez volt a kötelező kör, amit muszáj volt lefutni. Most már képes lesz kiszedni Káoszt is Ephraimból. Talán kibékül a feleségével, és minden jó lesz náluk. – kicsit elkuncogom magam az ábrázatát látva, mint valami hörcsög. – Amúgy meg natchos estére? Extra csípős szósszal, jó vicc, hercegnő. – hümmögök kicsit. – Viszont remélem, hogy Drífát nem gyötri meg, mint engem, nem érdemli meg, csak védte az öccsét. -

POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Gyógyszerész
⌲ Hozzászólások :
67
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Bree&Antonio   Hétf. Okt. 02 2017, 22:51Antonio&Bree
Van egy gyanúm, hogy ő minél hamarabb felejteni akarja a mai nap eseményeit, mert valószínűleg a csontjába marhatott rendesen az egész. De felnőttek, hiába maradtunk le a fiúnk életéről a gyakorlatban, mint egy rakás csőd. De az idő igenis jó gyógyszer mindenre, akkor is, ha nagyon sokáig tart ráncba szedni ezt az egészet. A gyerekünk még csak most kezdte a hadjáratát, sok megállója van még hátra, de a nehezén azt hiszem túl vagyunk. Csak... ne legyen olyan süket-vak, mint az apja, vak tébolyában mindent feléget maga mögött. Ez egyszer, minden fél az ő érdekeit nézte, amikor a szőnyeg alá lettek söpörve tények.
A perspektíva egy nagyon veszélyes fegyver, főleg a háttérismeretek nélkül. Én úgy látom, hogy ideiglenesen el kellett temetnem egy részemet, hogy megóvhassam. Az volt az én hibernációm. A szívtelenségem évszázadai, aminek a végét nem az én feladásom jelentette, hanem az, hogy visszakaptam amire szükségem volt.
Néha eltévedek még az új otthonunkban, aminek impozáns méretei ijesztőek egy olyannak, aki szerette száz négyzetméter alatt tartani a természetes élőhelyét, de Tartaroszra pillantva néha, neki is sok. Noha neki egy egész kis csücske volt az Alvilágban lent. Bizonyos dolgokban reménytelenek a gyerekek.
- Az jó lenne... egy nap kettesben, amikor senkinek nem kell időre sietnie. Ezt kérlek közöld a legkisebbel is, mert lassan eljutok arra a pontra, hogy kiütődik az alvásigényem. - óvatosan érek hozzá, tudom, hogy egy jégcsap vagyok. - Ne most dobd el az életet, amit elkezdtünk felépíteni. - döntöm a fejem egy picit a mellkasára, az illata megnyugtat. - Egy részem kíváncsi, hogy mit tett veled, a másikat kirázza a hideg a gondolatától is. Remélem az agyaddal nem szórakozott. Van egy jó hírem és egy rémes... az én fiam is, de ennél fogva kettőt pislantasz és rád ront, mert még akad valami mondanivalója. Ez tényleg az volt, de muszáj voltam úgy lekötni, mert másként sokkal hamarabb oda lett volna a kötés. Most már megvan a te felszíni megfelelőd az istenek között. Ha meg is teszik, a saját prerogatívájuk miatt, nem miattunk vagy bárki más miatt. - fel is fújom az arcom, amikor elkuncogja magát. Tudom, hogy hörcsögképem van. - Valaki, nem akarok neveket mondani, de ilyet óhajt éppen. - húzom ki magam, de még mindig kicsi vagyok. - Ha találgatásokba kellene merülnöm, akkor az ő szóbeli harcuk a miértekről fog szólni inkább, kivádaskodta magát mindkettő egy időre.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Bree&Antonio   Szomb. Okt. 07 2017, 00:47Bree&Antonio
Minden isten hibázik, van, aki kevesebbet, és vagyok én, akiről krónikákat lehetne írni. Hiába kezdtem el a normális útra térni, hosszú amíg bármit is elérek, az egy dolog, hogy a lányom már nem haragszik rám, vagyis nem annyira, mint hittem. Cserébe megkaptam az öccse haragját, amiből lehet csak egy szeletet kaptam. Nem lehet tudni, mivel rám ütött, így gyanítom, hogy még nem mutatott be mindent.
- Akkor a holnapi nap ilyen lesz, legalább nem kell se Ponosszal, se Henninggel egy légtérben lennem. Ühm, szóval már megvan az a rossz szokása, hogy nem akar aludni. – fel van öltözve rendesen, de még így is olyan, mint egy jégszobor, pont, mint a lányunk. – Nem tervezek ilyesmit tenni. – ingatom meg lassan a fejemet, itt maradok fent, nem érdekel kinek tetszik, és kinek nem. – Ne akard tudni, örülök, ha neked nem kell átélned. Egyszer ti is találkoztok majd, nem tudom mit fog rád zúdítani, remélem nem azt, amit rám. Igen, ettől tartok én is, hogy még nem végzett velem, és majd csendesen rám ront. Nem tudom..Viszont tényleg csak annyi jó volt ebben a találkozóban, hogy végre ereje teljében van, ez lesz a mantrám, majd ezzel alszom el. Ebben is biztos vagyok, de az én kezem is benne volt, hogy elindultak a lejtőn. – óvatosan nyomom meg az arcát, ahogy felfújja, néha én is lehetek egészen picit gyerekes. – Valakinek remek az ízlése, ehetne csípősebbet is, én speciel imádom, odafigyel rád, nehogy tüzet köpj véletlenül. – vigyorodom el kicsikét. – Jós vagy életem, nem szoktál találgatni. Majd kiderül, talán békésen elintézik maguk között, elvégre felnőttek. – fogalmam sincs mikor van a tökéletes időzítés, nem is érdekel, én most érzem annak. – Pana..ha most felteszem azt a kérdés, hogy hozzám jönnél-e feleségül, mit válaszolnál? – lépek el hátra, hogy a szemébe tudja nézni, s a viharvert dobozkát is kivegyem a zsebemből, amit aztán kis is nyitok.

POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Gyógyszerész
⌲ Hozzászólások :
67
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Bree&Antonio   Vas. Okt. 15 2017, 15:39Antonio&Bree
Ha olyan kusza és fájdalmas dolgokba ártja magát valaki, mint a szerelem, akkor fennáll a hiba veszélye. Kiváltképpen akkor, ha úgy közelíti meg valaki a problémákat, ahogyan azt mi tettük. Haragudni akartam rá először. Amíg nem állt előttem és nem nézett rám könyörögve, addig nem volt nehéz dolgom egy arctalan árulást megvetni. Aztán visszakapva őt, rá kellett jönnöm, hogy nem menekülhetünk tovább. Valószínűleg iszonyúan nehéz volt neki most, az arca alapján, de itthon van, velem.
- Tán valami baj van a lányunk párjával? Mert Ponoszt még értem miért kerülnéd, állandóan munkamagot eszik. A kisasszony állandóan éber és kezdek megint színekben látni. - úgy érzem szükségem van rá, hogy ne fagyjak meg belülről. - Én meg nem akarok utánad menni. - pillantok rá kis mosollyal. Most ha megtörténne az a borzalom, akkor nem félnék annyira, hogy ne kövessem a világ másik végére is. - Én miért maradnék ki belőle? Magára hagytam, mert gyenge voltam, hiába volt ott neki a nővére... Tehát szűretlen pokol volt. Ettől féltem. Az alapján, amit tudok a fiúnkról, hamarabb fog azért megkeresni, mert megbánt pár dolgot amit mondott. Az már régóta érett mind a két gyereknél. Noha Drífa egy kicsit bonyolultabb ügy volt, Éogan meg... apja fia. A tiéd és a fivéredé is, mindketten sarasak vagytok nyakig. - majdnem elnevetem magam, amikor megnyomja az orcám és kiszökik a levegő. Az ilyen édes hadmozdulatai miatt szeretem őt bolondulásig. - Tudom, hogy te levegőt is csípősen vennél, de én elszoktam tőle, úgyhogy most hálás vagyok, hogy fokozatosan fog az én étrendem a tűzokádásba torkollani. - vigyorgok vissza rá.
- Ez nem igazán a jóstehetség, ez inkább az anyaság. Őket csak nagyon minimálisan láthatom a jövőt illetően. Rengeteg kérdése lesz, ez nem kétség, de mielőtt beállít, végig fogja gondolni az egészet. - sóhajtok egyet és picit megingatom a fejemet. Amikor megszólal és hátra is lép mellé, akkor áll meg az ütő bennem egy pillanatra. Nem a rémülettől. A mondata végére érzem a könnyeket a szememben és szinte hitetlenkedve pillantok a dobozra. Mióta tartja azt magánál?
- Tartarosz, nem tudom, hogy emlékszel-e egyáltalán rá, de mondtam neked a sátradban akkor, hogy sosem lennék képes magadra hagyni, mert szeretlek, amióta csak az eszemet tudom. A tiéd voltam, vagyok és leszek. A válaszom igen, mindig is igen volt.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Bree&Antonio   Csüt. Nov. 02 2017, 01:08Bree&Antonio
- Dehogy van, kivéve, ha ketten vannak egy helyen. Nincs probléma azzal, hogy munkamagot eszik, de tudod egyes istenek barátkoznak a modern kütyükkel, és ezt roppant viccesnek találják. Pedig a telefont már tudom használni. Akkor tényleg Őrző lesz.– jegyezném meg morcosan, de a lányunk Őrző lesz, ennek azért örülök. – Nem megyek sehova, így nem is kell utánam jönnöd. – sóhajtok fel halkan, elég volt egyszer magára hagynom.
- Nem tudom..csak szeretném, ha nem kéne átélned. Remélem, hogy veled kedvesebb lesz. Magára hagytad, mert magadra hagytalak, a te eseted nézve ez volt a legjobb, amit tehettél ,az ő érdekében is. Talán tényleg igazad lesz, és nem azért fog jönni, hogy még több mindent vágjon a fejemhez. Drífa teljesen olyan, mint te..és igen Éogan rám ütött, de nem biztos, hogy teljes mértékben. Én csak ritkán kérek bocsánatot, és nem is mindenkitől. Igen, tudom. – bólintok egy aprócskát, elcsesztem, és a bátyám is, nincs mit ezen szépíteni, csupán reménykedni, hogy helyrehozzák maguk között, amibe mi belenyúltunk. – Még szép! Nincs is jobb egy csípős salsa szósznál, vagy az a baromira erős paprika, amit csak kesztyűvel fognak meg a halandók. Holnap szerzek is, mert tegnap megettem az utolsót. Ne aggódj, ha tüzet kezdesz el okádni, akkor is itt vagyok, majd hozom a poroltót. – nyomok csókot a homlokára.
- Jójó, anyai megérzés, ha jobban tetszik így. Ha te mondod elhiszem, és bízom benne, hogy így lesz. – viszont az elkövetkezendő perceket úgy élem meg, mintha több éve állnék ott szobrozva, hogy na mi lesz már. Szusszanva nevetek fel kicsit, emlékszem rá, hogyne emlékeznék.
- Azt válaszoltam én vagyok a legbetegebb, akivel találkoztál. – húzom fel az ujjára a gyűrűt, mielőtt elkapnám egy hosszú csókra. – Motoszkál benned a gondolat, mióta van ez nálam.. Jó pár száz éve, nem tudom mikor mentem Héphaisztoszhoz, ő biztos tudja, csak nem fogja elmondani. -

POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Gyógyszerész
⌲ Hozzászólások :
67
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Bree&Antonio   Csüt. Nov. 02 2017, 18:49Antonio&Bree
- A leendő vejünk szintén elég dolgos családból származik amennyire tudom. Hogy halad az a barátság? Azért lássuk be, hogy amikor az én telefonommal próbálkoztál, sokkal inkább lefoglalt, hogy más férfiak mit írnak nekem, mint a technológia. Valami akkor is furcsa... Most később kezdődött el és lassabban is jóval. Ó és két színskálát is látok. - teszem hozzá azért, én mindössze kilenc hónapig voltam Őrző, de ő az erő egyik forrása, talán tud valamit mondani és nem csak annyit, hogy képzelődöm. Nyugodtan szusszanok egyet.
- Jelen állapotomban az is megtörténhet, hogy nemes egyszerűséggel keresztülesünk egymás emlékein. Amivel ugyan sok mindent rögtön megérthetne, de van amit nem akarom, hogy lásson ő sem. Valószínűleg rengeteg haragot kiadott magából, így ami maradhatott az a bánat. Drífának is vannak pillanatai amikor kibukik belőle a te véred is, lehet ez megvan Éoganban is. Az a ritka a majdnem sohával határos. - sóhajtok is egyet. Tőlem bocsánatot kért. Az meg, hogy Erebosszal hobbi szinten rondítottak bele a gyerekeik életébe azon már mi nem tudunk segíteni. - Én tökéletesen jól megvagyok a lágy tejszínes ízekkel is, de ismerem magam terhesen annyira, hogy tudjam, hogy ha elkap engem is a gépszíj akkor veled fogok erőset enni. Csak akkor feltennéd egy polccal feljebb, hogy ne érezzek késztetést, hogy beleharapjak? Én hősöm. - simítok végig az oldalán egy mosollyal, ahogy homlokon csókol.
- Egy nővel többféleképpen lehet vitatkozni, de mind hasztalan. - majdnem hitetlenkedve nézek még mindig, pedig tudom, hogy a fontos dolgok terén nagyon is megfontolt tud lenni. A szusszanós nevetésén meglepődöm, utána ahogy visszamondja amit ott az alkoholtól fűtve mondott, akkor marad tátva egy pillanatra a szám.
- Azt hittem, hogy egyáltalán nem emlékszel arra, hogy miként vetted el az ártatlanságom. - pislogok kicsit elsőnek rá, utána pedig a gyűrűre, de a csók ellen semmi kivetnivalóm sincs, hosszan viszonozom. - Te jóságos ég, Tartarosz, évszázadok óta erre készülsz? De biztosan a Skóciában eltöltött idő után volt ez...

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Bree&Antonio   Vas. Nov. 05 2017, 23:08Bree&Antonio
- Igen, azt tudom, hogy milyen családból származik. Áldásom is rájuk, ez azért eléggé nagy lépés mármint tőlem. Egész jól, már szókeresőzöm is, ha nagyon unatkozom. Mert az a te telefonod, ez az egyszerű kifogásom van rá, és féltékeny is vagyok. Tudom, hogy nem kéne, viszont valami változatlan marad. Kék és lila? – vonom fel a szemöldököm kérdőn. Homlokon csapnám magam legszívesebben, ikrek, hát persze, csak megvicceltek. Már most, mi lesz így később?
- Nem hinném, hogy turkálna az emlékeid között, az enyémekbe se nézett bele, visszahozta, amiért amúgy hálás vagyok. Te megkapod a bánatos fiúnkat, lehet egy fokkal jobban jártál. Tudom, akkor nagyon rám hasonlított, amikor meglőtt. Akkor is szerencsénk van, hogy inkább rád hasonlít. Megteszem, néha, ez a lényeg nem? Fejlődőképes férfi vagyok. – vágok egy elégedett képet. A többiektől is bocsánatot kértem, többször ne akarják, elég volt egyszer, az is kínzás volt számomra.
- Hm..ha jól kéne tippelnem, bár nem kell, mert biztos vagyok benne, akkor az ikrek majd tesznek róla, hogy eldobd a lágy tejszínes dolgokat. Nem kell aggódni, több csípős dolgot szerzek be. Ugyan már, nem okozna neked gondot, hogy felrakom egy polccal feljebb, felmásznál érte, így inkább a mostani helyén hagyok mindent. Naná, csakis a te hősöd. – kuncogok egy aprót.
- Mert legyőzöl a rutinoddal, azért nem lehet veled vitatkozni, próbálkozni mondjuk lehet, hátha egyszer-egyszer meglepő lesz a fordulat. – sikerül meglepnem, ha nem találkoztam volna a fiammal nem emlékeznem erre sem, köszönettel tartozom neki, egy jobb napján majd meg is köszönöm. Most még nem szívesen mennék a közelébe.
- Emlékszem rá, teljesen, pár évvel ezelőtt még csak halványan derengett, mára már teljesen kitisztult minden. Szóval arra is emlékszem, hogy mennyit ittam, mert átvertél, akkor nem gondoltam bele a regenerációdba. Okosabb lettem, soha nem iszom veled, sőt inkább senkivel. – ingatom meg a fejemet morcosan, azért kicsit durcás vagyok rá, hogy sikerült kijátszania.
- Kár tagadnom, igen, utána mentem valahogy hozzá. Aztán, tessék, hétszáz évvel később kérem meg a kezed. Valami ilyesmit mondtál nekem a tűznél, bár nem hiszem, hogy csak erre gondoltál, hanem a gyerekekre is. Megint igazad lett. -

POTUS
Vissza az elejére Go down
Sponsored content
TémanyitásTárgy: Re: Bree&Antonio   

Vissza az elejére Go down
 
Bree&Antonio
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Vöröske és szöszi szobája - Iz és Bree

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Amerika :: Washington D.C. :: Lakóövezet-
Ugrás: