Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az istenek évszázadok óta békében élnek egymással. Nem volt ez mindig így, mielőtt 1220-ban az Istenek Tanácsa létrejött volna, a görög istenek gyakran piszkálták, csatáztak a skandináv istenekkel, az egyiptomiak próbáltak ebből kimaradni, ám Széth úgy gondolta, hogy remek alkalom átvenni a hatalmat, az összes isten felett. Ebben volt társa is, a csalás istene Loki, valamint Árész, mert az utóbbi kedvelte a vérengzést, az pedig hatalmas pusztítással járt volna, ha a három hatalom egymásnak feszül. Ám az egyiptomi isten türelmetlensége miatt hamarabb mért csapást a tanácskozókra, mint az eltervezett időpont. El is bukott a kísérlete, hogy megöli a Tanács fejeit. Persze, a cinkostársait is bemártotta, Árész büntetése hasonló lett, mint Prométheuszé, csak a háborúmániást a világ leghidegebb pontjához láncolták, Héphaisztosz nagyon élvezte a dolgot. Széthet megfosztották a hatalmától, csupán a halhatatlansága maradt meg, egészen addig, amíg be nem bizonyítja, hogy méltó a visszakapására. A triumvirátusból a legjobban Loki járt, vele nem tettek semmit, egyszerűen nem tudták rábizonyítani, hogy valóban benne lett volna a keze az összeesküvésben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megúszta, lehetséges, a két másik isten bosszút forral ellene. Szerencsére a főistenek megegyeztek abban, hogy hol telepednek le. Szétosztották maguk között a világot, sőt az Alvilágban is sikerült megegyezésre jutni. Azóta a béke tartós, vannak rebellisek, akik próbálják a szárnyukat bontogatni, rendszerint le is törik nekik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Szomb. Márc. 17 2018, 23:27

Csüt. Márc. 15 2018, 20:47

Vendég
Pént. Márc. 09 2018, 20:11

Szomb. Márc. 03 2018, 18:22

Szomb. Márc. 03 2018, 18:02

Vendég
Pént. Márc. 02 2018, 22:28

Vendég
Szomb. Feb. 24 2018, 18:23

Szomb. Feb. 17 2018, 21:15

Pént. Feb. 16 2018, 23:37


Share | 
 

 Farid&Emrys

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Themisz felvigyázó
⌲ Hozzászólások :
15
⌲ Tartózkodási hely :
New York
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 14.

TémanyitásTárgy: Farid&Emrys   Kedd Szept. 26 2017, 22:26

Farid&Emrys

Fogalmam nincs mit mondott rólam Eiréné, de ahogy ismerem a lányaimat tuti valami rosszarcnak adott el, mert miért is ne? Arról nem tehetek, hogy figyelek rájuk , és az udvarlójukra. Főleg az ő esetében, a legnagyobb lányomra már nem kell annyira figyelnem, a legkisebb Hóra is boldog, és a középső is éppen efelé az út felé halad. Éppen itt az ideje, persze a feleségem már régen megjósolta ezt, persze nem kötöttem az orrára, hogy hiszem, ha látom, mert a jóslatok nem mindig jönnek be, viszont amit megtanultam, hogy nem közlöm ezt a jósokkal. Még élni akarok,az összes jövendőmondó háklis erre.
- Jól van kis hercegnő, a nővéred mindjárt itt van. – teszem vissza a kiságyba, és visszarakom a kiságyba, majd óvatos mozdulattal betakargatom. Most már leszokott arról is, hogy mindenért sír, elég régi motorosok vagyunk szülőkként, szóval nem igazán jön be a hisztisírás. Még így is mindig vele vagyunk, ha nem én, akkor Themisz. A legkisebb gyerek mindig el van kényeztetve, Paige is elvolt.

Elsétálok a nejem mellett és egy csókot nyomok az arcára, végre ő is kezdi felvenni a normális emberi arcát, nem pedig az elnyúzottat. Elég, ha nekem van olyan arcom. Halkan szusszanva nyitom ki az ajtót, s a szememet forgatom, amikor a hirtelen villanyszerelővé avanzsált lányom megszólal, hogy rossz a világítás kint. Tudom, időm nincs a javításra.
- Ha gondolod, és nagyon unatkozol csak hajrá. – ölelem meg egy kuncogással, képes lenne rá, azt nagyon jól tudom, a baj velem van, az anyjának se engedem, hogy segítsen ilyenekben. Végül kezet nyújtok Faridnak.
- Ahogy elnézlek hosszúztál, igaz? Két liter kávétól ütősebb kell. – becsukom utánuk az ajtót, majd a konyhába megyek vele, a két nőszemély már rég eltűnt, gondolom babázni mentek. Ezért is kerül elő a nektáros palack.
- Egyébként mindenféle cikis kérdéseken kéne most átrágni magunkat, amitől megkíméllek, hála leendő anyósodnak mindent tudok. Na jó, nem mindent, és még vak sem vagyok, csupán sánta. Amúgy meg áldásom rátok. – pillantok rá, s átnyújtom neki a nektárral teli poharat. – Egészségedre! Jól tudom, hogy még nem ittál ilyet? Mert akkor csak óvatosan. -

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
Baleseti sebész
⌲ Hozzászólások :
29
⌲ Tartózkodási hely :
New York
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 07.
⌲ Kor :
32

TémanyitásTárgy: Re: Farid&Emrys   Csüt. Nov. 02 2017, 19:20

Emrys&Farid

Az alapján amit Eiréné elmondott nekem az édesapjáról, még úgy is elég mitikus lénynek tűnik, hogy gyakorlatilag mi is azok vagyunk. Azt is tudom, hogy ki lett rólam vallatva elég rendesen. Különösen azután, hogy Aliciával megfejtettük az univerzumunk két nagy rejtélyét egy csapásra. Amennyire tudom Themisz egyik jóslatát sikerült igazolnunk, tehát... Hazai pálya? No meg lássuk be, a bővebb családomból nem én vagyok az első, aki Héphaisztosz egyik lánya körül legyeskedik. Most egyszerre több kört is lefutunk, mert Eiréné a kishúgát akarja megnézni, meg hát nekem is illene most már az após és anyós felé rendesen bemutatkoznom.

Mellettem Eiréné vehemensen lesi a kinti lámpát, ami éppen pislákol most csak. Tegnap is szétkapta az állólámpát, mert szerinte valami baja volt és tényleg volt is baja. De úgy döntöttem, hogy nem kötök bele semmi olyanba, amiért bokán haraphat, cserébe a jutalmunk a lelki béke. Csak zavartan mosolygok, amikor a vörös köszönés helyett is hibabejelentést tesz az apjának. Amikor kezet nyújt elfogadom és megrázom azt. Amióta van erőm, azóta másabb a kézfogásom is.
- Igen, dupla műszak. Chrys nem enged többet, így is az idegeire megyek. - mosolygok kicsit, majd nézem, ahogy szinte porzik a parketta a hölgyek után és felsóhajtok. Követem Héphaisztoszt a konyhába.
- Valóban, de szörnyen unalmas alak vagyok, így nem sok cikis dolgot műveltem életemben. Kutatva lett utánam? Köszönjük. - biccentek egyet még mindig majdnem lányos zavarban és átveszem a poharat. - Önnek is egészségére! Nem, még nem ittam ilyet, sőt alkoholfronton sem vagyok túl tapasztalt. - belekortyolok elővigyázatosan és nagyot szusszantok. Oké, ez tényleg tarkón csapós.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Themisz felvigyázó
⌲ Hozzászólások :
15
⌲ Tartózkodási hely :
New York
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Farid&Emrys   Pént. Nov. 03 2017, 22:47

Farid&Emrys

Attól függetlenül, hogy mindent tudunk Faridról, még jó megismerni. A múltkor Eirénét elkapta az anyja, és ki lett faggatva, elég rendesen. Pedig nem is én voltam a kikérdező, hanem az anyja. Legalább látja a húgát is, Paige-hez nem igazán jött el, csak akkor amikor már járni tudott, igaz távolról nézte. Csak remélni tudom, hogy a fiatalember mellett megváltozik, ha a feleségem jóslata megint beigazolódik, hamarosan megint gyarapodik a család.
- Ne is csodálkozz ezen, túl feltűnő lennél állandóan a kórházban. Gondolom csökkent az alvásigényed is. Amin nem csodálkoznék elvégre Nüx és Kratosz a dédszüleid. – ahogy tippeltem, Pearl hangot ad, hogy felébred, és tessék vele foglalkozni.
- Unalmasnak nem mondanálak, de nem történt veled semmi ciki. Mondjuk úgy, hogy biztonsági ellenőrzés. Majdnem minden gyerekemnek sikerült tökéletes párt választania, viszont Eirénét mindig félve figyelem. Most már nem aggódom, különben az áldásom se kaptad volna meg. – mosolyodom el egy röpke pillanatra, noha nemrég derült ki, hogy tényleg az én lányaim, ám előtte se viselkedtem velük másként.
- Mi lenne, ha tegeznél? Nincs szükség a formalitásokra, és nem tesz jót a közérzetemnek, öregnek érzem tőle magam. Nos, akkor lehet nem ezzel kellett volna kezdenem, most már mindegy. – pont ahogy vártam, minden félisten,fiatal isten így kezdi, aki először kóstolja meg. – Ne aggódj, ezt még eljátszom Henninggel is, kíváncsi vagyok mennyire bírja az újdonsült isten. – teszem le a poharat a pultra. – Gyere velem, noha előre gondolkodom, de a lányom terhes. Meg úgyis elveszed majd egyszer, ámde azt nem engedhetem, hogy valami halandó keze által készült ékszerre kérd meg a kezét. – indulok ki a házból, hogy a műhelybe menjünk. A játék lényege, hogy találd meg Eiréné gyűrűjét, van egy pár azon az asztalon. – annyira nem nehéz ez a feladat. Mondjuk nekem tényleg nem, én készítettem.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content
TémanyitásTárgy: Re: Farid&Emrys   

Vissza az elejére Go down
 
Farid&Emrys
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Amerika :: New York :: Lakások-
Ugrás: