Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az istenek évszázadok óta békében élnek egymással. Nem volt ez mindig így, mielőtt 1220-ban az Istenek Tanácsa létrejött volna, a görög istenek gyakran piszkálták, csatáztak a skandináv istenekkel, az egyiptomiak próbáltak ebből kimaradni, ám Széth úgy gondolta, hogy remek alkalom átvenni a hatalmat, az összes isten felett. Ebben volt társa is, a csalás istene Loki, valamint Árész, mert az utóbbi kedvelte a vérengzést, az pedig hatalmas pusztítással járt volna, ha a három hatalom egymásnak feszül. Ám az egyiptomi isten türelmetlensége miatt hamarabb mért csapást a tanácskozókra, mint az eltervezett időpont. El is bukott a kísérlete, hogy megöli a Tanács fejeit. Persze, a cinkostársait is bemártotta, Árész büntetése hasonló lett, mint Prométheuszé, csak a háborúmániást a világ leghidegebb pontjához láncolták, Héphaisztosz nagyon élvezte a dolgot. Széthet megfosztották a hatalmától, csupán a halhatatlansága maradt meg, egészen addig, amíg be nem bizonyítja, hogy méltó a visszakapására. A triumvirátusból a legjobban Loki járt, vele nem tettek semmit, egyszerűen nem tudták rábizonyítani, hogy valóban benne lett volna a keze az összeesküvésben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megúszta, lehetséges, a két másik isten bosszút forral ellene. Szerencsére a főistenek megegyeztek abban, hogy hol telepednek le. Szétosztották maguk között a világot, sőt az Alvilágban is sikerült megegyezésre jutni. Azóta a béke tartós, vannak rebellisek, akik próbálják a szárnyukat bontogatni, rendszerint le is törik nekik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Szomb. Feb. 17 2018, 21:15

Pént. Feb. 16 2018, 23:37

Szer. Feb. 14 2018, 22:22

Vendég
Szomb. Feb. 03 2018, 19:47

Kedd Jan. 30 2018, 21:50

Kedd Jan. 30 2018, 20:47

Kedd Jan. 30 2018, 20:37

Kedd Jan. 30 2018, 18:49

Hétf. Jan. 29 2018, 16:24


Share | 
 

 Camilla West

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

skandináv istenség

⌲ Foglalkozás :
Nyomozó
⌲ Hozzászólások :
24
⌲ Csatlakoztam :
2017. Oct. 01.

TémanyitásTárgy: Camilla West   Vas. Okt. 01 2017, 13:43

Camilla West
idézet a karakteredről
Sif
ki számolja?
Skandináv istenség
Amber Heard
házas?
hetero
saját
A termékenység istennője.
Ő testesíti meg az aratást, a házasságot és családot.

Egyszer volt, hol nem..


Ez az én terepem. Imádok szemben ülni az áldozatokkal és szépen lassan kicsikarni belőlük a megfelelő szavakat, ahhoz, hogy a rács mögé kerüljenek. Magabiztos vagyok, soha nem hátrálok meg, még akkor is bizonygatom az igazamat, mikor nincsen. Szájkaratéban verhetetlen vagyok, s a harcművészeti képzéseknek köszönhetően a talajon is több győzelmem van, mint amennyit törékeny külsőmnek köszönhetően kinéznek belőlem.
Ujjaim lassú ütemet vernek az asztalon, fejemet kissé megdöntöm, hogy lássam, szemei miképpen csillognak, miközben hamis alibijét próbálja nekem beadni. Tudom, hogy ferdít, hiszen itt van a kezemben lévő mappában pár fénykép, mely bizonyítja, hogy a tett színhelyén volt. Ám nem rontok rá azonnal, látni szeretném, hogy milyen az arcmimikája, mikor igazat mond. Ezért bájosan elkezdek csevegni a mai napról, milyen volt az idő, hogy érezte magát a családjával. Arca más színben pompázik, szeme felderül. Ezek szerint a gyerekei és a felesége fontosak neki, éppen ezért nem is értem, hogy volt képes egy luxus prostival henteregni. Hát a férfiaknak tényleg ennyire mindegy, hogy melyik lyukat találják meg? Az érzések már smafuk?
Hirtelen úgy érzem, hogy az arcom ég. Számomra a család szent és sérthetetlen. Olyan düh kerekedik bennem, amit nehezen tudok megfékezni. Lecsapom a mappát elé és felpattanok a székemből. Gyors léptekkel kerülök mögé, az arcába tolom a képeket, melyek bizonyítják, hogy kivel, hol és mikor volt. Öklömmel ráütök az asztalra, hangom a hiénák üvöltéséhez hasonlóan tör fel belőlem, az agyam teljesen elszállt.
Már lendülne is a kezem, beleadnék minden sérelmet, amiket én kaptam az elmúlt hónapokban, rajta képes lennék levezetni a feszültséget, ám a karomat könnyedén kapja el valaki. Erősen rászorít, nyugodt hangon szólít fel arra, hogy távozzak. Esélyt nem kapok a szólásra, maga felé fordít, s a felismerésnek köszönhetően minden belém fagy.
Vállam fölött tekintek fel a fölém magasodó uraságra, aki nem más, mint a férjem. Nem láttam őt hónapok óta, most pedig úgy áll mögöttem, mintha mi sem lenne természetesebb. Engedelmes és csendes énem a háttérbe szorul, minden eddig elfojtott érzelmem előjön belőlem. Kirántom karomat a szorításából, s tajtékozva távozok a kihallgatóból egyenesen a kapitányhoz, akit számon kívánok kérni.
– Mégis mi a..? – kivágom az ajtót, de a mondanivalómat nem fejezem be. Három fapofával megáldott alak tekint rám, nézésük becsmérlő, sokat mondó. Nagyon nagy bajban vagyok. Leültetnek, mögém beáll egy kollégám, gondolom azért, hogy ha kell, visszafogjon. Elkezdik sorolni az elmúlt fél évben történt kihágásaimat, panaszokat, melyeket velem szemben tettek. Be kell látnom eléggé elragadtattam magamat, de ki ne tette volna, ha a szerette, akinek az életét szentelte, csak úgy eltűnik? Semmi bizonyítékot nem toltak az orrom elé, hogy él-e vagy hal. Senki nem közölte, hogy hova küldték vagy elrabolták-e. Hagytak a fenébe, egy hétig kaptam engedélyt nyomozni, aztán leállították, mondván, hogy esélytelen. A fejemet elvesztettem, nem az alkoholhoz vagy drogokhoz fordultam, ahogy mások tették volna, hanem a munkához. Már előtte is sok időt töltöttem a munkával, egyensúlyt teremtettem a család és a karrier között, de attól a naptól kezdve már tényleg nem volt számomra más, csak a munka. Nem figyelek igazán arra, hogy mit mondanak, csak egyetlen egy szó hoz vissza a valóságba. Felfüggesztés.
Szemeimet ellepi a vörös köd, pattanok, s máris érzem a karokat magamon. Mocskolódok, mindenféle szavakat vágok mindenkinek a szemébe, elhordom az összes felettesemet mindenféle suttyónak és gerinctelen állatnak. Már ketten fognak és vezetnek kifele. Ami az utamba kerül azt feldöntöm, s mikor Thort meglátom, úgy szakadok ki a fogva tartó kezek közül, mint egy dühödt vad. Ott a kapitányság közepén állok neki a hisztérikus kirohanásnak, nem gondolva át azt, hogy csak magamnak ártok.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
♕ President of the United States ♕
⌲ Hozzászólások :
196
⌲ Tartózkodási hely :
♕ Washington D.C. ♕
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Camilla West   Vas. Okt. 01 2017, 14:36

elfogadva
welcome to our family

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Camilla West
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Karakter részleg :: félkész lapok-
Ugrás: