Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az istenek évszázadok óta békében élnek egymással. Nem volt ez mindig így, mielőtt 1220-ban az Istenek Tanácsa létrejött volna, a görög istenek gyakran piszkálták, csatáztak a skandináv istenekkel, az egyiptomiak próbáltak ebből kimaradni, ám Széth úgy gondolta, hogy remek alkalom átvenni a hatalmat, az összes isten felett. Ebben volt társa is, a csalás istene Loki, valamint Árész, mert az utóbbi kedvelte a vérengzést, az pedig hatalmas pusztítással járt volna, ha a három hatalom egymásnak feszül. Ám az egyiptomi isten türelmetlensége miatt hamarabb mért csapást a tanácskozókra, mint az eltervezett időpont. El is bukott a kísérlete, hogy megöli a Tanács fejeit. Persze, a cinkostársait is bemártotta, Árész büntetése hasonló lett, mint Prométheuszé, csak a háborúmániást a világ leghidegebb pontjához láncolták, Héphaisztosz nagyon élvezte a dolgot. Széthet megfosztották a hatalmától, csupán a halhatatlansága maradt meg, egészen addig, amíg be nem bizonyítja, hogy méltó a visszakapására. A triumvirátusból a legjobban Loki járt, vele nem tettek semmit, egyszerűen nem tudták rábizonyítani, hogy valóban benne lett volna a keze az összeesküvésben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megúszta, lehetséges, a két másik isten bosszút forral ellene. Szerencsére a főistenek megegyeztek abban, hogy hol telepednek le. Szétosztották maguk között a világot, sőt az Alvilágban is sikerült megegyezésre jutni. Azóta a béke tartós, vannak rebellisek, akik próbálják a szárnyukat bontogatni, rendszerint le is törik nekik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Reina Moore

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Szomb. Feb. 17 2018, 21:15

Pént. Feb. 16 2018, 23:37

Szer. Feb. 14 2018, 22:22

Vendég
Szomb. Feb. 03 2018, 19:47

Kedd Jan. 30 2018, 21:50

Kedd Jan. 30 2018, 20:47

Kedd Jan. 30 2018, 20:37

Kedd Jan. 30 2018, 18:49

Hétf. Jan. 29 2018, 16:24


Share | 
 

 Daniel West

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

skandináv istenség

⌲ Foglalkozás :
nyomozó
⌲ Hozzászólások :
17
⌲ Csatlakoztam :
2017. Oct. 02.

TémanyitásTárgy: Daniel West   Hétf. Okt. 02 2017, 17:17

Daniel West
Thor
ősöreg
Skandináv istenség
Charlie Hunnam
Házas
Heteró
canon/keresett
Thor a  mennydörgés, a vihar és a termékenység istene.
Mjölnir egy medál formában, bőrszíjon lóg a nyakában, sosem veszi le, ha a végszükség úgy kívánja, akcióba fogható. A kecskék motorokra, autókra lettek cserélve. Woohoo.

villámcsapva
Leguggolok a mozdulatlanul heverő test mellé, ujjammal a nyakát tapogatom végig, pulzust keresve, noha ezen a ponton ez meddő próbálkozás. Dühösen csettintek a nyelvemmel, a fegyveremet visszacsúsztatom a tokjába és éleset füttyentek, jelet adva a társaimnak.
- Tiszta a terep, ez volt az utolsó. – utatok a hullára, aztán felegyenesedem, tekintetemet a lepukkant raktárépület még lepukkantabb belsején hordozom végig.
Most, hogy elült a zavargás, a mindent belepő por visszahullt a helyére, így látszik igazán mennyire hevenyészett menedéket hoztak össze ezek maguknak. Szemét, amerre a szem ellát, italos üvegek, félig otthagyott, beazonosíthatatlan kajamaradék, meg egy klotyónak használt vödör. Elfintorodom, odaintem az egyik helyszínelőt és gumikesztyűt kérek tőle.
- Ránézésre nem tűnik többnek hajléktalan tanyánál, de alaposan kutassatok át mindent, mert nem játszottak kicsiben. Olyan szállítmányok jöttek be ide, és tűntek tova, hogy az nem maradhatott nyomtalanul. – beigazgatom közben az ujjaimat a kesztyűbe, esküszöm az égre, gyerek kezekre tervezték ezt az istennyilát?
Mielőtt elkapna a bosszankodás, veszek egy mély levegőt és összepontosítok. A munka az első, az egyéni, velejáró kényelmetlenség miatti agyfasz a sokadik a listán. Ezzel a gondolattal az elmémben vetem bele magamat a helyiség átfésülésébe, folyamatosan egyeztetve a többiekkel, nehogy akár egy millimétert is kihagyjunk, hiszen sokszor pont ennyin múlik az akció sikeressége.
Órák telnek el így, végül kimerülten dőlök hátra az egyik megfigyelő kocsi anyósülésében, kezemben instant kávét szorongatva, csekély bizalmat vetve a koncepcióba, hogy ez majd kicsit felráz és fókuszban tart. Smith ballag felém és támaszkodik meg a kocsitetőn, szintén valami förtelem koffeint lögybölgetve a műanyagpohárban.
- Lehangoltnak tűnsz. – jegyzi meg, én pedig amolyan „ne mondd, baszki” fejet vágok, de moderálom magam.
- Nyomon vagyunk, de nem elég gyorsan gombolyítjuk fel azt a rohadt szálat. Ez a rajtaütés is, jókor voltunk, jó helyen, ennél jobb esély keresve sem várhattunk és mégis… - az ujjaim közé csippentem az orrnyergemet, megmasszírozva azt, hátha nem gyötörne ennyire az ideg, majd kimászok a kocsiból, a földre öntöm ki a „kávét”.
Hallgatunk aztán egy jóízűt, torkot köszörülök, Smith rágyújt egy bagóra. Nekitámaszkodom én is a kocsinak, félig oldalt fordulva a fickót nézem, megadva magamat a kíváncsiságnak.
- Camiről vannak híreid? Hogy van? – óvatosan teszem fel a kérdést, a lelkem mélyén azelőtt sejtem a választ, mielőtt Smith gondterhesen lehelné ki magából a nikotinfüstös sóhaját.
Elfojtott basszameget sziszegek az orrom alatt, köszönetképp vállon veregetem a kollégát és visszamegyek a terepre.

- Nehogy azt higgye, ezzel bármilyen előnyre sikerült szert tennie. – a férfi felé fordulok, miután a nejem elhagyja a kihallgatót, aki apróra összehúzva magát pislog fel rám az asztal mellől.
- Megtámadott, az az… eszelős, megtámadott. – szólal meg vádlón remegő hangon, mire atyaian a vállaira teszem a kezeimet, kissé jobban rátehénkedve a kelleténél, egészen a csávó fájdalmas szisszenéséig.
- Az előzetes eddig sem volt leányálom, de ha nagyon ugrál, olyan VIP helyre pakolhatjuk be, pusztán véletlenül, egy-két napra, hogy örülne egy ilyen eszelős bige támadásának. – ezzel sikerül elhallgattatni a másikat, és én is távozok a szobából.
Mire odaérnék a főnök irodájához, addigra Sifet tessékelik ki onnan nagy erőkkel, és kettőt sem pislogok, fúriaként ront nekem a folyosó kellős közepén. Beletelik egy kis időbe, mire sikerül úgy lefognom őt, hogy ne vezessenek el családon belüli erőszak miatt, majd a férfikollégák megértő tekintetei közepette egy üres szobába vezetem életem tajtékzó párját.
- Camilla, fogd már be egy pillanatra! – erélyesen szólok a nőre, hátha megakasztom a szemrehányásait, közben egyik kezemmel a csuklóinál tartva őt fogva, másikkal a szőke fürtöket markolom el.
- Csak… hallgass már el… - mormolom halkan, kissé talán elcsigázottan, mégis azzal a le nem írható elégedettséggel, hogy itt tarthatom a karjaim között a világ legszebb időzített bombáját.
Otthon, édes otthon, mi? Bassza meg.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
♕ President of the United States ♕
⌲ Hozzászólások :
196
⌲ Tartózkodási hely :
♕ Washington D.C. ♕
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Daniel West   Hétf. Okt. 02 2017, 19:01

elfogadva
welcome to our family
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Daniel West
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Daniel & Sebastian & Marcus Treadaway
» Daniel & Will Nem mindennapi szerep ((+16))

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Karakter részleg :: Tagjaink :: Istenek :: skandináv istenek-
Ugrás: